Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
Kaviaar eet je van een speciaal lepeltje.Dit mag nooit van metaal zijn omdat dan de smaak van kaviaar wordt verpest.Beter is om kaviaar uit de hand te eten.
De verpakking van kaviaar is bij voorkeur van glas of porselein.
Is de verpakking geopend,dan moet de kaviaar snel gegeten worden.Om kaviaar toch te bewaren,moet het worden gladgestreken en bedekt met plastic.
Kaviaar smaakt het beste bij een temperatuur tussen 7 en 10 graden.De nog gesloten verpakking wordt bewaard bij een temperatuur tussen 0 en 4 graden.
Russen drinken wodka bij kaviaar,Fransen champagne en Catalanen geven er cava bij.Maar een goede hele droge witte wijn is ook prima.
Wil men bij kaviaar iets eten,dan kan dat het beste dunnen toast zijn of crackertjes zonder zout.
Wanneer kaviaar vers wordt gekocht kan het worden ingevroren.
Als test of de kaviaar vers is kan het potje worden gekanteld.Vallen er eitjes uit,dan is het ingevroren geweest.
Het grootste gedeelte van alle kaviaar op de markt is illegaal.Smokkel zorgt voor grote prijsverschillen en verlies aan kwaliteit.Eerlijke kaviaar is altijd voorzien van een keurmerk.
Eitjes dienen altijd los in de verpakking te zitten en heel te zijn. Hoe meer olie er tussen zit,hoe langer ze al in het potje zitten.