Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
750 gr.heek peper en zout bloem 1dl olijfolie 400 gr. aardappelen geschild en in blokjes 1 uitje gesnipperd 2 tenen knoflook fijngehakt 2 appels geschild en in blokjes 250 gr.venus schelpen schoongemaakt 5dl cidra eventueel een andere cider 1 el gehakte peterselie
Was de vis,dep hem droog en kruid hem met peper en zout Haal de vis door de bloem. Verhit de olijfolie in een vuurvaste ovenschaal en bak de vis aan beide kanten.Neem de vis uit de schaal en zet hem warm weg. Bak de aardappelblokjes goudbruin in de olie en voeg knoflook ,appelen en schelpen toe. Laat het geheel in een afgesloten pan een paar minuten stoven en schud de pan regelmatig. Verwijder de deksel .leg de vis weer in de pan en schenk de sidra erover. Bak de vis nog ong.10 miuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. leg de vis op een voorverwarmde schaal en garneer het met de overige ingrediënten.Bestrooi hem met peterselie.