Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
Verwarm de oven op 180 graden Verhit de olie in een braadpan en braad het vlees aan alle kanten aan. Neem de pan van het vuur en bestrooi het vlees met peper en zout. Blus de jus af met de wijn en giet de bouillon erbij.Voeg rozijnen en pijpkaneel toe en het vlees. Zet de afgedekte pan circa drie kwartier middenin de oven. Overgiet de amandelen met kokend water en druk ze uit hun vliezen.Dep de amandelen droog en rooster ze zonder vet goudbruin in een koekenpan.Hak de helft fijn. Haal het vlees uit de saus en houd het warm.Verwijder de pijpkaneel.Roer de gehakte amandelen door de saus. Kook de saus ongeveer 5 minuten zonder deksel. Snijd het vlees in plakjes en giet de saus erover. Bestrooi het vlees met de geroosterde amandelen.