Ik ben lenie
Ik ben een vrouw en woon in Mezquitilla (Spanje) en mijn beroep is gepensioneerd.
Ik ben geboren op 00/00/0000 en ben nu dus 2024 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: de computerde tuin en lezen.
Ik ben Lenie en 43 jaar getrouwd met Coen.
Wij hebben twee zonen en 4 kleinkinderen.
Vanwege mijn gezondheid wonen Coen en ik al 20 jaar in het zuiden van Spanje
Verwarm de oven voor op 180 graden. Was de aubergines.Breng ze in een grote pan met water en citroensap aan de kook.Snijd ze in de lengte doormidden. Kook de helften nog 5 minuten op laag vuur. Snijd met een scherp mes het vruchtvlees uit de aubergines,maar laat het vlees tot 2 cm van de schil zitten. Snijd het uitgesneden vruchtvlees klein. Snijd de bakjes aan de onderkant recht af,zodat ze stevig staan. Pel de uien en hak ze fijn.Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uitjes.Voeg de stukjes aubergine toe en bak ze 10 minuten. Laat het mengsel afkoelen. Was de munt,dep hem droog en hak hem fijn.Voeg de blaadjes toe aan de gebakken aubergine.Roer er de losgeroerde eieren met broodkruim en 3 eetlepels geraspte kaas doorheen,Strooi er veel zout,peper en kaneel bij. Vul de auberginebakjes met het mengsel,bestrooi ze met de resterende kaas. Vet een ovenschaal in plaats de bakjes erin en laat het gerecht 15 minuten middenin de voorverwarmde oven gratineren. Lekker met een salade en stokbrood