Inhoud blog
  • tot rust komen
  • Bewustzijn verruimen
  • aangevallen worden
  • Kind van God
  • Ellende loslaten vervolg deel 2
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    levensvragen

    13-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heling of genezing
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vraag 58
    Deel 2
    Welke verschillende punten kunnen we in acht nemen zodat er heling of genezing kan ontstaan?

    1.
    We mogen kristalheldere intenties hebben (tot in détail vragen wat we willen). Vraag niet op welke manier ze moeten helpen, vraag om hulp maar laat het aan de hemel over te beslissen wat de beste manier van helpen is.
    2. We kunnen ons verbinden door onze adem met de energetische stroom van prana (= is geen lucht die zuurstof bevat maar is trilling, vibratie, energie waarin alles aanwezig is die de mens nodig heeft).
    Wanneer je vertrouwen hebt in die energetische stroom zullen via alchemistische processen uit deze pranische levensstroom, de energie halen voor uw biologisch lichaam en zullen ze die energie omvormen tot die stof die ons lichaam nodig heeft.
    3. Spreek af met uw ziel en vertrouw erop dat zij in staat is voldoende elementen uit de stroom te halen om te zorgen dat we gezond blijven..
    4. Wanneer we in eenheid leven met al wat is in het universum: aarde, water, lucht, vuur; kunnen we uit ieder van die elementen hun energie, krachten en medewerking vragen.
    Aarde: uit het voedsel kunnen we de zuiverste en edelste krachten halen om ons gezond te houden.
    Water: om al de afvalstoffen uit ons lichaam te verwijderen (inwendig-uitwendig).
    Lucht: zuurstof als voedingsbodem voor ons lichaam is tevens in staat ons denken te reinigen.
    Vuur: kunnen we zien als licht, licht als wijsheid, licht als liefdeskracht. We kunnen het vuur naar ons toe halen via: zonsondergang-opgang, maan, sterren, kaars, haard.
    We kunnen uit dit licht de juiste elementen halen om ze toe te voegen aan ons lichaam en de plaatsen te verlichten waar disharmonie is ontstaan.
    5. Terwijl we slapen kunnen we God toelaten tot ons onderbewuste:
    - om onze persoonlijkheid af te geven.
    - om ons probleem in zijn handen te geven.
    - om volledige toegang tot ons lichaam, geest en hart te geven.
    6. We kunnen vragen dat alle negatieve energieën die storend zijn in het lichaam, ziel en geest tot puur wit licht mogen omgevormd worden.
    7. We kunnen vragen om onze angst te overwinnen, we zijn het waard om genezing te ontvangen. We hoeven niet te lijden. We hoeven geen jaar te wachten.
    Zelfaanvaarding en zelfgoedkeuring in ons leven hier en nu vormen de sleutel tot positieve veranderingen.
    Erken slechts dat je gedwaald hebt en alle gevolgen van je fouten zullen verdwijnen.
    Karma loslaten is simpelweg onware ideeën loslaten die pijnlijke gevolgen geven. Je kunt je van deze denkfouten bevrijden wanneer je maar wilt. Vraag hulp aan Engelen.
    8. Stuur liefdevolle gedachten aan iedere situatie die genezing nodig heeft. Visualiseer dat het al gebeurd en geheeld is. Liefde is de grootste genezende kracht van de wereld.
    9. We kunnen ons richten op welzijn inplaats van op ziekte. We kunnen volmaakte gezondheid visualiseren voor onszelf en anderen. Stop genegenheid en zegeningen in al je cellen.
    10. We kunnen affirmaties gebruiken op wat goed is (niet focussen op wat mis is).
    vb. - Alles is in Goddelijke en perfecte orde.
          - Ik ben dankbaar voor mijn volmaakte gezondheid.
          - Ik ben gezond en volmaakt.
    11. Vreugde is de sleutel tot het manifesteren van gewenste resultaten; inclusief genezing.
    12. Vertrouwen hebben; wat we verwachten zal ons overkomen, verwacht een wonder!
    13.  Jezus zei: "vergeving is een belangrijke helende kracht op aarde". Onvoorwaardelijke vergiffenis van zichzelf kan genezing en herstelling van de zuivere natuurlijke toestand geven.
    14. We kunnen regelmatig mediteren (je frequentie zal verhogen) om de chakra's te reinigen en vrij te maken.
    15. We kunnen werken met kristallen; deze focussen helende energie en helpen ons bij de helende werkzaamheden om het licht te versterken.
    16. We kunnen aan aartsengel Michaël vragen om met zijn blauwe vlam zwaard alle krachtlijnen van tweedracht door te snijden; die we in dit leven geschapen hebben of in onze vorige levens, alsook alle krachtlijnen die naar ons uitgezonden zijn.
    We kunnen ook aan Michaël vragen de etherische koorden te doorsnijden-loslaten, waar anderen energie van ons aftappen waardoor we ons moe en futloos voelen.
    We kunnen ook vragen om ons te bevrijden van karmische onevenwichtigheden.
    17. We kunnen aan aartsengel Rafaël vragen om ons te hullen in smaragdgroen helende licht. Het groene licht wordt als een helende balsem of snelwerkend medicijn opgenomen en blijft totdat er heling heeft plaatsgevonden. Indien je dit groene licht niet duidelijk kan zien weet dan dat je toch met succes de helende kracht ervan hebt opgeroepen.
    18.We kunnen ook het gouden licht aanroepen om onszelf te helpen om meer vertrouwen te hebben.
    19. De grootste kracht van het menselijk lichaam is de natuurlijke drijfkracht van het lichaam om zichzelf te genezen, maar de kracht staat niet los van het geloof, alles begint met geloof.
    20. Bedank God voor de genezing en laat alles  dan verder over aan de Heer.



    "De poort naar alle genezing is overgave en de sleutel die deze deur opent is liefde"
    "Genezen is angst laten varen"
    "De ware genezer is hij die inzicht heeft in het lot".


    13-01-2013 om 15:19 geschreven door witte.raaf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is ziekte
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vraag 57
    Deel 1: Wat is ziekte?

    Elke ziekte is disharmonie, een gebrek aan éénlijnigheid, het gevolg van een geremd zieleleven. De uiterlijke tekenen van ons zielelijden zijn ziektes, kwalen, pijn.
    Onopgeloste emoties kunnen zich voordoen in de vorm van lichamelijk en psychisch lijden.
    Veelal zijn deze kwalen de drijvende krachten die ons ertoe aanzetten om op zoek te gaan naar een verklaring, om te kunnen begrijpen waarom we juist last hebben van deze kwaal. Dit gebeuren draagt in zichzelf al de sleutel tot genezing.
    Wanneer men alleen de lichamelijke verschijnselen behandelt en men verwaarloost de psyche, dan blijft de oorzaak onbehandeld met als gevolg dat ziektes steeds weer de kop opsteken.
    De grootste fout die de dokters in onze tijd bij de behandeling van het lichaam maken, is dat ze beginnen met het lichaam te scheiden van de ziel.
    Genezen is inzicht bijbrengen in onze eigen ziekte.
    De uitdrukking: "Het lichaam is de spiegel van de ziel" is hierbij zeker van toepassing.
    Gelukkig zijn er steeds meer genezers die de mens in zijn geheel behandelen, die dus uitgaan van de psychosomatische eenheid van de mens.
    Nu pas komt de mens op het punt in de evolutie van zijn bewustzijn waar hij kan beginnen de macht van de subjectieve werelden te beseffen.

    Ons eigen genezingsproces kan gunstig beïnvloed worden door ons van ziekmakend emotioneel afval te bevrijden en de zin van ons lijden te erkennen.
    Wees bereid het patroon die dit symptoon gekreëerd heeft los te laten uit je bewustzijn.
    Pas dan zijn we er klaar voor en kan genezing plaatsvinden.

    Dit was ook de geneesmethode die Jezus gebruikte.
    Hij wiste het verkeerde beeld uit in het bewustzijn van degene die Hij wilde genezen. Hij zag de Goddelijke volmaaktheid voor alles en dit stelde Hem in staat de trilling van degene die Hij wilde genezen te verhogen, totdat het beeld van onvolmaaktheid geheel uitgewist was. De genezing volgde dan ogenblikkelijk en de vergiffenis was volkomen.
    Al de genezing die Jezus tot stand bracht waren gebaseerd op het wegnemen van de geestelijke oorzaak. Veel zonden verdwijnen bij de eerste lichtstralen terwijl anderen die vaster geworteld zijn in het bewustzijn; geduld, volharding eisen om overwonnen te worden.

    Wat hier zo simpel en eenvoudig beschreven staat is echter niet zo gemakkelijk te verwezenlijken. Het herbeleven van pijnlijke situaties en het naar boven komen van verdrongen herinneringen en delen van het bewustzijn kan als buitengewoon omprettig ervaren worden.
    Onze angst voor verandering en de moeite die het ons kost in de eigen spiegel te kijken zijn de weerstanden waardoor onze pogingen vaak mislukken.

    Er zijn verschillende manieren waardoor genezing tot stand kan komen. Alle manieren hebben hun plaats en waarde.
    - We kunnen ongewenste toestanden opheffen door bijv. allopatische en homeopathische middelen die onze vitaliteit verhogen zodat ziekte kan overwonnen worden.
    - Beoefenaars van osteopathie, chiropraktie, acupunctuur doen veel opbouwend werk.
    - Psychologen trachten remmingen, psychosen en complexen te ontwarren, zodat de zieke een juist begrip van zichzelf kan verkrijgen.
    - Een krachtige methode is om de positieve werkzaamheid van de ziel in te roepen.

    Sommige mensen moeten vanuit het mentale behandeld worden, anderen vereisen een koncentratie van emotionele energie, bij anderen kan de genezer een doorgever zijn van zijn pranische energie.
    Ziekten van de mensen kunnen van elkander hemelsbreed verschillen. W kunnen het punt van evolutie dat een mens bereikt heeft niet peilen.

    Als iemand besluit om ongelukkig te blijven, zal geen enkele therapie effect hebben. Pas wanneer diegene zegt: "Ik ben bereid me te laten genezen"; dan pas kan er genezing plaatsvinden. Heel vaak zijn mensen niet bereid te genezen omdat ze bang zijn hun gedachten en gedrag te veranderen. Soms kunnen ze niet "nee" zeggen om onplezierige situaties te vermijden en verzinnen ze onbewust een ziekte om voor hen "nee" te zeggen.

    Grote oorzaken van ziekte kunnen psychologische zijn van aard, kunnen door groepskontakt overgeërfd worden, of kunnen karmisch zijn.

    We moeten wel iets ondernemen zodat we kunnen geholpen worden. We moeten om genezing vragen (anders kunnen Engelen en opgevaren Meesters ons niet helpen door onze vrije wil).


    Volgende week vraag 58
    Deel 2:  Welke verschillende punten kunnen we in acht nemen zodat er heling of genezing kan onstaan?

    07-01-2013 om 11:33 geschreven door witte.raaf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!