Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    19-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chatrobot antwoordt op vragen over seks en drugs

    Chatrobot antwoordt op vragen over seks en drugs


    Een chattende robot geeft dag en nacht antwoord op vragen over alcohol, drugs en (veilig) vrijen. De robot heet Bzz en is te bereiken door bzz@chatmetbzz.nl toe te voegen aan de vriendenlijst in Windows Live Messenger, oftewel MSN.

    Trimbos-instituut en Soa Aids Nederland lanceerden woensdag naar eigen zeggen de eerste chattende robot ter wereld. "Wanneer ben je alcoholverslaafd?", "Wat zijn de risico's van XTC?" en "Kan je een soa hebben als je nog nooit seks hebt gehad?" Dat zijn drie van de duizend vragen die de chatbot kan beantwoorden. De bot kan vragen ook herkennen als ze iets anders zijn geformuleerd en vragen die Bzz niet herkent, slaat hij op. Medewerkers van de Alcohol & Drugsinfolijn en de Aids Soa Infolijn voegen enige tijd later de juiste antwoorden toe. Daardoor groeit de kennis van de chatbot en kan deze op steeds meer vragen een passend antwoord geven. Volgens Anke Wammes van het Trimbos-instituut durven jongeren opener te zijn tegen een chatbot en meer persoonlijke dingen te zeggen. Dit komt van pas bij onderwerpen als soa's en druggebruik. (TIP)

    bron: Belga

    19-01-2009 om 16:25 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gameshemel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gameshemel


    In onze zoektocht naar de ultieme laptop hebben we een stevige kandidaat gevonden voor de eindoverwinning. De Prime Gaming Laptop is een bedenksel van Kyle Cherry en geraakt momenteel spijtig genoeg niet verder dan de tekentafel. Als dit product ooit effectief verkocht wordt, staan wij gegarandeerd in de wachtrij voor de winkel. De laptop bestaat uit drie inklapbare schermen, die in hun volle glorie een doorsnee van 26 inch hebben. Ingeklapt is de laptop niet groter dan 13 inch. Meer technische gegevens wilt Cherry op dit moment niet vrijgeven, maar dat is bijzaak. De Prime Gaming laptop staat met stip genoteerd in onze agenda!

    bron: MF

    19-01-2009 om 15:45 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    18-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfduizend "veelvoorschrijvers" op vingers getikt door Riziv

    Vijfduizend "veelvoorschrijvers" op vingers getikt door Riziv

    Het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (Riziv) heeft 5.024 huisartsen een brief gestuurd omdat ze te veel geneesmiddelen voorschrijven. Dat blijkt uit informatie van De Artsenkrant. Het Riziv staat in voor de terugbetaling van de geneesmiddelen.

    De geviseerde artsen krijgen een brief in de bus met informatie over hun voorschrijfgedrag. Ze worden verzocht om uit te leggen waarom ze in minstens één geneesmiddelenklasse bij de 10 procent grootste voorschrijvers zitten. Het gaat om ongeveer 45 procent van het totale aantal huisartsen in België. Dokter Michel Vermeylen, voorzitter van van de huisartsenafdeling binnen de Belgische Vereniging van Artsensyndicaten, kan zich vinden in het initiatief van het Riziv. "Het probleem is niet zozeer dat de artsen te veel voorschrijven, maar dat ze nog steeds te weinig generische medicatie voorschrijven", zegt Vermeylen. "Er is geen enkele reden om de generische varianten links te laten liggen, maar daar zijn veel artsen zich nog steeds niet van bewust." Volgens Michel Vermeylen had het Riziv beter ineens alle huisartsen een brief gestuurd. "Het zou beter zijn om alle artsen feedback te geven over hun voorschrijfgedrag." (TIP)

    bron: Belga

    18-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op de zes betaalt verkeersboete niet

    Een op de zes betaalt verkeersboete niet

    Van alle mensen die in ons land een verkeersboete krijgen, betaalt een zesde de voorgestelde minnelijke schikking niet. Voor het jaar 2007 bleef de politie achter met 486.299 onbetaalde boetes. Dat is 17 procent van de meer dan 2,8 miljoen uitgeschreven verkeersboetes, zo blijkt uit cijfers van de federale politie waarop De Morgen de hand kon leggen.

    In zijn beleidsnota voor 2009 kondigde ex-minister van Justitie Jo Vandeurzen (CD&V) de oprichting aan van een gerechtelijk incassobureau, waardoor verkeersboetes sneller en beter kunnen worden geïnd. Vandeurzen bepleitte het systeem omdat de klassieke afhandelingsmethodes binnenkort niet meer zullen volstaan om de toevloed aan pv's onder controle te houden. Huidig minister van Justitie Stefaan De Clerck (CD&V) laat weten het idee van een gerechtelijk inningskantoor nog altijd "genegen" te zijn. Hij belooft er verder werk van te maken. (TIP)

    bron: Belga

    18-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aantal bij keuring afgekeurde voertuigen daalt

    Aantal bij keuring afgekeurde voertuigen daalt

    Hoewel het aantal auto's dat zich aanbiedt voor keuring jaar na jaar toeneemt, daalt het aantal dat afgekeurd wordt sinds 2004. Het aantal voertuigen dat te laat op de keuring wordt aangeboden neemt wel toe. Dat blijkt uit het antwoord van staatssecretaris voor Mobiliteit Etienne Schouppe op een schriftelijke vraag van Jef Van den Bergh (CD&V).

    Het aantal gekeurde auto's steeg in de periode 2002-2007 van 3,33 tot 3,54 miljoen. Het aantal afgekeurde voertuigen nam eerst nog toe van 783.726 in 2002 tot 905.778 in 2004, maar nam daarna af tot 833.434 in 2007. Het aantal voertuigen dat te laat wordt aangeboden, steeg in de periode 2002-2007 van 424.117 tot 514.023. In 2007 boden zich 206.397 voertuigen niet aan op de keuring. Mogelijk gaat het om voertuigen die niet aan het verkeer deelnemen zonder dat zij geschrapt zijn bij de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen (DIV). "Mijn administratie gaat na of de niet-gekeurde voertuigen zoals de niet-verzekerde kunnen overgemaakt worden aan politiediensten", aldus Schouppe. (TIP)

    bron: Belga

    18-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    17-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dief verstopt zich in tapijt

    Dief verstopt zich in tapijt

    In Polen dacht een dief aan de politie te kunnen ontkomen door zich tijdens een huiszoeking te verstoppen in een tapijt. Dat schrijft Ananova.com.

    De dief rolde een tapijt rond zich en ging op het balkon staan van de flat van zijn tante. De man werd gezocht voor een overval op een parfumerie. Na een zoektocht van twee uur ging een van de agenten die bij de huiszoeking betrokken was, een sigaret roken op het terras. Zijn aandacht werd getrokken door een bibberend tapijt. De 32-jarige dief riskeert 12 jaar cel voor gewapende overval, ondanks zijn verdienstelijke verkleedpoging. (DWM)

    bron: Belga

    17-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoorpersoneel moet boetes kunnen geven (De Padt)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Spoorpersoneel moet boetes kunnen geven (De Padt)

    Minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt (Open VLD) wil dat het personeel van de spoorwegmaatschappij NMBS zelf administratieve boetes kan uitschrijven. Dat bericht De Standaard.

    De Padt heeft dat maandag gezegd tijdens een ontmoeting met de spoorwegpolitie in Brussel. Op die manier moeten misdrijven op treinen of in stations op snellere en meer kordate manier aangepakt worden, zegt de minister. Zo wil hij het veiligheidsgevoel bij pendelaars verbeteren. Ook de NMBS zelf is vragende partij. Bij De Lijn en de MIVB kan het al. (DWM)

    bron: Belga

    17-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.!of ben je gewoon blij me te zien?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    …of ben je gewoon blij me te zien?

    De afgelopen dagen hebben enkele minder bedeelde mannen vast en zeker de Trouser Expander cadeau gekregen. De tijd dat een opgerolde sok in de boxershort wonderen deed, behoort definitief tot het verleden. Als je dringend je zelfbeeld wat wilt opkrikken en niet afkerig bent van enkele synthetische hulpmiddelen, komt dit productje als door de hemel gezonden. Pas wel op dat je geen al te hoge verwachtingen schept bij het andere geslacht, je zou achteraf wel eens getrakteerd kunnen worden op een koude douche.
    Te koop bij Boysstuff voor nog geen vijf pond.

    bron: MF

    17-01-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    16-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenhuizen voeren checklist voor operaties in

    Ziekenhuizen voeren checklist voor operaties in


    Acht simpele vragen die een chirurgisch team zich voor en na een operatie zou moeten stellen, kunnen het aantal patiënten dat op de operatietafel sterft met 40 procent doen dalen. Dat blijkt uit een onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De checklist zal op korte termijn onder meer in het UZ Gent, Ziekenhuis Netwerk Antwerpen, UZ Brussel en het Leuvense Gasthuisberg ingevoerd worden, schrijft De Morgen.



    De vragen genre "Is dit wel meneer Vandevelde?", "Moet hij aan z'n rechter- of linkerbeen geopereerd worden?" en - na de ingreep - "Hebben we nog alle scharen?" lijken erg banaal, maar kunnen wel levens redden. De WHO verzamelde de gegevens van 7.688 patiënten in acht ziekenhuizen verspreid over de ganse wereld. Bij 3.733 werd geen checklist gebruikt, bij 3.955 wél. Uit de analyse bleek dat het aantal complicaties daalde met ruim een derde en het aantal overlijdens zelfs met veertig procent. De resultaten van de studie werden inmiddels gepubliceerd in de New England Journal of Medicine. (TIP)

    bron: Belga

    16-01-2009 om 11:07 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft mannelijke artsen wil vrouwelijke assistent

    Helft mannelijke artsen wil vrouwelijke assistent

    De helft van de mannelijke artsen wil een vrouwelijke assistent. Twee derde van de vrouwelijke artsen vindt een mannelijke assistent geen probleem. Dat is een van de conclusies uit de "machotest" die het Nederlandse vaktijdschrift Medisch Contact presenteert.

    Bijna 60 procent (57) van de ondervraagde mannelijke artsen vindt dat er actief naar mannelijke studenten moet worden geworven als de feminisering van het vak doorzet. De helft van de mannen vindt bovendien dat er tijdens sollicitatiegesprekken met vrouwelijke artsen gerust geïnformeerd mag worden naar een eventuele kinderwens van de sollicitant. Twee derde van de ondervraagde vrouwelijke artsen is het daarmee niet eens. Vijftienhonderd artsen deden mee aan de enquête. (DWM)

    bron: Belga

     

    16-01-2009 om 10:30 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse duivenmelker is sleutel, duiven en vrijheid kwijt

    Poolse duivenmelker is sleutel, duiven en vrijheid kwijt


    Een 54-jarige duivenmelker is in het noorden van Polen gearresteerd nadat hij een honderdtal duiven had laten verhongeren. Dat meldde de Poolse radio.

    De man vertelde de politie dat hij de sleutel van zijn loft kwijt was, en de vogels een week lang niet kon voederen. Hij kan tot een jaar gevangenis krijgen. Een buur informeerde de politie. Die buur had eerder al geprobeerd de deuren te forceren om de duiven te kunnen bevrijden. (TIP)

    bron: Belga

    16-01-2009 om 10:25 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnavalspak doet inbreker door raam springen

    Carnavalspak doet inbreker door raam springen


    In het Schotse Edinburgh heeft de eigenaar van een gebouw een inbreker de stuipen op het lijf gejaagd toen hij in het kostuum van de god Thor terugkeerde van een Nieuwjaarsfeestje. De god van de donder maakte de inbreker zo bang dat hij van op de eerste verdieping door een raam sprong. Zijn val werd echter gebroken en hij slaagde erin te ontkomen.

    Torvald Alexander, die zelf een Noorse naam heeft, droeg een cape, schild en zelfs een helm. De inbreker had volgens de huisbaas al een paar glaasjes gedronken en wist niet wat hij zag toen Thor plots voor hem verscheen. Toch had de inbreker nog een beetje geluk die avond. Na zijn sprong door een raam landde hij op een afdak. Daardoor kon hij wegvluchten. "Laat ons hopen dat hij zijn lesje geleerd heeft", zei Thor in de Daily Mail. (gb)

    16-01-2009 om 10:18 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    15-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op de vijf koppels heeft problemen om kind te krijgen

    Een op de vijf koppels heeft problemen om kind te krijgen


    Een op de vijf koppels heeft problemen om een kind te krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek van het ziekenfonds Euromut in samenwerking met het Franstalige tijdschrift Le Vif/L'Express. De resultaten werden voorgesteld op een persconferentie.


    De oorzaak ligt zowel bij de mannen, die door vervuiling onvruchtbaar worden, als bij de vrouwen, die hun zwangerschap uitstellen om hun studies af te maken of hun professionele carrière niet te hypothekeren. De helft van de koppels richt zich tot de medische wereld voor een oplossing. Een vierde daarvan doet een beroep op kunstmatige inseminatie; een derde op in-vitrofertilisatie. Slechts 3 procent kiest voor adoptie. Bij koppels die op natuurlijke wijze een kind krijgen, is de bevalling meer en meer gepland. Bijna een vierde van de ondervraagde vrouwen moest bevallen met een keizersnede; bij 44 procent werd de bevalling in gang gezet. Meer dan een vierde van de ondervraagde vrouwen wil altijd een epidurale verdoving. Zesenvijftig procent vindt dat het eerst op natuurlijke wijze geprobeerd moet worden. (TIP)

    bron: Belga

     

    15-01-2009 om 18:59 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijgelaten dief vlucht terug naar gevangenis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrijgelaten dief vlucht terug naar gevangenis

     
    "Help, sluit mij opnieuw op!" Een vreemde smeekbede, maar perfect verstaanbaar in het geval van Guido Beneventi. Deze onverbeterlijke dief mocht vervroegd vrij op voorwaarde dat hij met een elektronische enkelband bij zijn ouders in Palermo zou gaan intrekken.

    Algauw kreeg de dertigjarige boef het daar echter behoorlijk op zijn heupen. "Ze waren constant de oren van mijn hoofd aan het zagen over mijn crimineel verleden. Ze behandelden me ook als een kind, ik moest van hen zelfs mijn kamer opruimen."

    Na enkele serieuze woordenwisselingen was Beneventi het zo beu dat hij zijn uitgaansverbod schond om naar de politie te 'vluchten'. "Jullie zijn mijn redders, ik kon het geen dag langer meer bij hen uithouden. Geef mij maar de gevangenis", riep hij uit. Die wens werd probleemloos vervuld. (svm)

    15-01-2009 om 12:02 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruid zoekt huwelijksgasten via advertentie

    Bruid zoekt huwelijksgasten via advertentie



    Om te vermijden dat de kerk te leeg zou zijn, heeft een bruid advertenties geplaatst om te zoeken naar gasten voor haar huwelijk. Omdat de vrouw uit Oekraïne komt, maar in Groot-Brittannië gaat trouwen, kan haar familie niet komen. Enkel haar ouders zullen er kunnen zijn, liet het Britse persagentschap PA weten.

    De vrouw heeft nu een advertentie geplaatst op een site, waarin ze schrijft op zoek te zijn naar 30 "eerbare" gasten, die haar familie kunnen vertegenwoordigen bij het huwelijk in Londen. Daarnaast heeft ze ook vrijwilligers nodig die haar getuige willen zijn. "We willen een groots huwelijk, met ongeveer 150 mensen. Mijn lief zal zijn volledige familie rond hem hebben. Helaas woont mijn familie in Oekraïne, en kan behalve mijn ouders niemand komen", schrijft ze. De vervanggasten krijgen een gratis huwelijksmaal. Nog volgens de bruid is het feest voor de gasten "een ideale gelegenheid om te ontspannen en plezier te hebben. Geïnteresseerden moeten wel een foto opsturen en "een beetje over zichzelf vertellen". (TIP)

    bron: Belga

    Tags: familie, huwelijk, bruid, gasten, ouders, oekraine

    15-01-2009 om 11:30 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    14-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kankerstoffen in de badkamer

    Kankerstoffen in de badkamer



    Schimmels in woningen kunnen grote gezondheidsproblemen veroorzaken. Dat blijkt uit de doctoraatsverhandeling van Barbara Demulle van de Universiteit Gent. Zij ontdekte dat sommige schimmels kankerverwekkende stoffen afscheiden.


    Dr. Barbara Demulle onderzocht schimmels in verschillende woningen en ontdekte dat sommige soorten uiterst giftige stoffen (mycotoxinen) afscheiden. "Het is het natuurlijke verdedigingsmiddel van de schimmels. De mycotoxinen vergiftigen andere organismen in de buurt van de schimmel. Sommige van die stoffen zijn door het Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) geclassificeerd als kankerverwekkend en dus gevaarlijk." Er is veel geweten over schimmels in de voedselketen, maar er moet nog onderzoek gebeuren naar de gevolgen bij inhalatie van mycotoxinen. "Mogelijk is die schade groter dan bij inname via de mond", aldus dr. Demulle. Zij wijst op de noodzaak om huizen voldoende te verluchten. (DWM)

    bron: Belga

    14-01-2009 om 18:23 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen straf voor chauffeurs met valse parkeerkaarten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen straf voor chauffeurs met valse parkeerkaarten


     
    De Dendermondse strafrechtbank veroordeelde vandaag een hele reeks personen die zich moesten verantwoorden omdat ze nagemaakte parkeerkaarten voor personen met een handicap misbruikten. Hoewel de rechter de feiten als ernstig beschouwde, kregen ze wel de gunst van de opschorting en dus geen straf.

    De beklaagden hadden de parkeerkaarten vervalst om op die manier in het centrum van Aalst gratis te kunnen parkeren of makkelijker parkeerplaats te vinden op parkeerruimtes voorbehouden voor personen met een handicap. Ze werden uiteindelijk betrapt door verschillende agenten en parkeerwachters in Aalst. Bij sommige chauffeurs ging het om eenvoudige kopieën, anderen hadden echt werk gemaakt van een vervalsing.

    "Om duidelijk te maken dat zo'n praktijken echt niet kunnen, heeft het parket gedagvaard", zegt procureur Antoon Schotsaert. "Hier moest duidelijk een signaalfunctie komen." Ook de rechter dacht er zo over. (belga/adv)

    14-01-2009 om 16:52 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie in middeleeuwse sferen in Nederland

    Vakantie in middeleeuwse sferen in Nederland


    Vakantiegangers kunnen zich binnenkort wanen in het jaar 1300, in themapark Archeon in Alphen aan den Rijn in Nederland. Ze moeten wel moderne apparaten als de mobiele telefoon en horloges thuislaten. Ook wordt de kleding verruild voor middeleeuwse kledingstukken.

    Vanaf deze zomer is het voor het eerst mogelijk om op vakantie te gaan in de middeleeuwen. De vakantiegangers logeren in huizen of middeleeuwse tenten op het terrein, bevestigde een woordvoerder. "Er is geen stromend water aanwezig, maar luxe eikenbedden met een goed matras ontbreken niet in de huisjes". (SER)

    bron: Belga

    14-01-2009 om 11:23 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budget veiligheid NMBS wordt verdubbeld

    Budget veiligheid NMBS wordt verdubbeld



    Het jaarlijkse budget voor de veiligheid van NMBS-reizigers en -personeel, wordt dit jaar opgetrokken van 5 miljoen euro tot 10 miljoen euro. Dat heeft minister van Overheidsbedrijven Steven Vanackere aangekondigd.

    Steven Vanackere bracht samen met minister van Binnenlandse Zaken Guido De Padt en Jannie Haek, gedelegeerd bestuurder van de NMBS-Holding, een bezoek aan het Brusselse Zuidstation. De Padt kondigde aan dat hij een risico-analyse laat uitvoeren voor de treinstations. Elk station wordt gecatalogeerd op basis van het aantal reizigers, de criminaliteit en de internationale uitstraling. In stations van het type A moet de federale politie een protocol uitwerken met de veiligheidsdiensten, zoals Securail. In stations van het type B is het aan de lokale politie om een dergelijk akkoord te sluiten. (TIP)

    bron: Belga

    14-01-2009 om 11:12 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen crisis in seksindustrie

    Geen crisis in seksindustrie



    De Vlaamse porno-industrie heeft geen last van de crisis. De verkoop van seksspeeltjes boomt als nooit tevoren en in bordelen wordt de vinger niet op de knip gehouden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

    De Vlaamse sekssector is niet van plan om, naar analogie met de Amerikaanse seksbusiness die aan het Congres 5 miljard dollar steun vraagt, te gaan bedelen bij premier Van Rompuy. "Ik heb vorig jaar ook even last gehad van de crisis. In oktober zag ik bijna niemand. Ik heb toen geprobeerd de zaken aan te zwengelen door crisiskorting te geven. Intussen is alles opgelost. Ik heb meer klanten dan ooit tevoren", zegt de Antwerpse prostituee Hot Marijke. (SER)

    bron: Belga

    13-01-2009 om 19:53 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!