Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosnië zoekt muzikale ontmijners

    Bosnië zoekt muzikale ontmijners

    De Bosnische commissie belast met het opruimen van mijnen zoekt op haar website een nieuwe chef-opruimer, die als bijkomende kwalificatie een diploma musicologie moet voorleggen. De media in de hoofdstad Sarajevo stellen zich intussen de diepgravende vraag: waarom?

    Waarom een mijnenveger ook muzikale noten op zijn zang moet hebben, is dan ook niet meteen duidelijk. Sommige journalisten suggereren een tikfout in de advertentie, anderen dat het om een humoristische nepvacature gaat. "In Bosnië is alles anders dan in de normale wereld", oordeelde het internetportaal 24sata. Mogelijk acht de commissie het esthetisch verantwoord dat een ontmijner bij wie het gevaarlijke werk falikant afloopt de lucht kan ingeblazen worden op de paukenslagen van Tsjaikovski's Ouverture 1812 of het popdeuntje van Little Walters Boom Boom (out go the Lights). Behalve aan morbide humor is ook aan mijnen in Bosnië geen gebrek. De burgeroorlog (1992-1995) is dan wel een tijdje achter de rug, het land ligt nog bezaaid met niet-ontplofte mijnen. (DWM)

    bron: Belga

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterslapende waterschildpadden dan toch niet gewekt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Winterslapende" waterschildpadden dan toch niet gewekt



    Ongeveer twintig waterschildpadden in winterslaap op de bodem van de Kerkgracht in het Zuid-Hollandse Dirksland kunnen lekker uitslapen. Hun "dutje" hing even aan een zijden draadje, want de gemeente wou hun verblijfplaats uitbaggeren voor 1 maart. Maar de gemeente erkent het belang van een goede nachtrust, en stelt de baggerwerken uit tot na 15 juli.

    De dieren verhuizen voor 15 juli naar het landelijk schildpaddenopvangcentrum in Alphen aan den Rijn, meldde het Waterschap Hollandse Delta dinsdag. Ze worden gevangen zodra ze wakker zijn en zich opnieuw aan het wateroppervlak vertonen. Het vangen van de gedumpte of illegaal uitgezette schildpadden zal niet meevallen. Volgens de dierenbescherming Rotterdam-Rijnmond en het opvangcentrum waren de wintermaanden ideaal om de schildpadden gemakkelijk "op te vissen" omdat ze diep in de modder zitten. Maar doordat ze slapen in een bed van verontreinigd slib, is dat niet mogelijk. Het waterschap en de gemeente vragen de inwoners van Dirksland de schildpadden met rust te laten en vooral geen nieuwe los te laten. (BEH)

    bron: Belga

    23-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    22-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rookcontroleurs trekken carnavalspak aan

    Rookcontroleurs trekken carnavalspak aan

    Controleurs van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) in Nederland zullen zich tijdens carnaval aanpassen aan de omgeving, maar lopen niet rond in konijnenpakken. "Er zullen niet veel mensen in hun gewone outfit rondlopen, om niet te veel op te vallen", zei een woordvoerster van de dienst.

    Maar ze zullen ook niet al te uitbundig verkleed hun werk doen. De controleurs van de VWA zullen tijdens carnaval blijven controleren op de handhaving van het rookverbod in de horeca en op het niet schenken van alcohol aan minderjarigen. De woordvoerster kon niet zeggen of er extra controleurs ingezet worden. Zoals gebruikelijk zullen overtreders een dag later aangesproken worden op overtredingen en afhankelijk van de voorgeschiedenis een waarschuwing of een boete krijgen. (DWM)

    bron: Belga

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tieners: zes procent heeft seks voor 12 jaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zes procent heeft seks voor 12 jaar

     
    De 13-jarige Britse jongen die papa is op zijn dertiende, blijkt niet de enige 'snelle jongen'. Een enquête in het Engelse tienermagazine 'Sugar' toont aan zes procent van alle kinderen onder de 12 jaar, al sekuele ervaringen heeft.

    Maagd
    Twee derde van alle ondervraagden verloor hun maagdelijkheid voor de leeftijd van 16 jaar. 40 procent stelt, voor de leeftijd van 12 jaar, de eerste tongzoen gegeven te hebben. Het tienermagazine Sugar ondervroeg 1.770 Britse meisjes tussen 12 en 18 jaar.

    Bedpartners
    15 procent van de ondervraagde meisjes gaf toe seks te hebben, 7 procent onder hen deed het al met meer dan 10 jongens, 18 procent deelde zelfs het bed met een jongen die eigenlijk niet hun vriendje was.

    Geen controle
    Verwonderlijk is dat ouders zich weinig of geen zorgen maken over het datinggedrag van hun jonge kinderen. Bij 11 procent van de meisjes mag een jongen op de kamer blijven slapen. Komt een jongen op bezoek, trekt 34 procent regelmatig met hem naar de slaapkamer, bij 27 procent mag de andere sekse blijven slapen in een andere kamer. Slechts 16 procent mag geen prille liefjes laten slapen. Even weinig mama's en papa's willen de dates van hun 'kleine' meisjes leren kennen.

    Ongelukkig
    Jonge meisjes geven toe enige druk te voelen van hun liefje. 47 beweert zelfs druk te voelen van hun leeftijdsgenoten. De daad maakt hen alvast niet altijd gelukkiger. 22 procent voelde zich nadien 'beschaamd', 21 procent 'gebruikt' en 26 procent 'bezorgd'.

    Verantwoordelijkheid
    Volgens de opdrachtgevers van het onderzoek moeten kinderen zich dringend bewust worden van hun seksueel gedrag en de gevolgen. Ouders, de school, de media en de overheid dienen hun verantwoordelijkheid op te nemen. Zij kunnen mentale, emotionele en lichamelijke grenzen stellen aan het dating- en seksgedrag van hun kinderen. Dat kan door hen gepast te informeren. (lvl)

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Marokkaanse namenlijst meer in Antwerpen

    Geen Marokkaanse namenlijst meer in Antwerpen

    De Antwerpse bevolkingsdiensten zullen de namenlijst die de Marokkaanse overheid hanteert niet meer aan ouders voorleggen bij de geboorte-aangifte van hun kind. Dat bevestigt Antwerps schepen Monica De Coninck. "We zullen de mensen nog wel informeren dat Marokko hierover eisen oplegt, maar hen voor meer informatie doorverwijzen naar het Marokkaanse consulaat in Antwerpen", aldus De Coninck.

    Marokkanen die hier wonen en hun kind de Marokkaanse nationaliteit willen geven, moeten hun zoon of dochter daarvoor aanmelden bij de Marokkaanse ambassade of het consulaat. De Marokkaanse overheid verplicht ouders daarbij te kiezen uit een beperkte lijst met enkel Arabische voornamen. De Antwerpse bevolkingsdiensten legden die lijst tot nu voor aan ouders bij de geboorte-aangifte van hun kind. "De bevolkingsdiensten deden dat uit klantvriendelijkheid", zegt De Conick, "maar voortaan zal het niet meer gebeuren. Die beslissing komt er omdat de lijst regelmatig verandert, maar ook en vooral omdat we vinden dat iedereen vrij een naam moet kunnen kiezen." (BEH)

    bron: Belga

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kussen verboden voor Brits station
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kussen verboden voor Brits station

    Een laatste afscheidskus? In de Engelse stad Warrington zal dit misschien niet langer kunnen, of toch tenminste niet in de "kusvrije zone" voor het station. Volgens de lokale handelskamer veroorzaakt al dat kussen en knuffelen opstoppingen op het parkeerterrein voor het station.

    Om nietsvermoedende zoeners te wijzen op hun overtreding, wil de "Chamber of Commerce" verbodsborden plaatsen - met in het midden van de rode cirkel een kussend koppel. Het idee komt overgewaaid uit Amerika. In Deerfield, Illinois, fleuren dergelijke verbodsborden al langer het straatbeeld op. Naar verluidt met een positief effect op de files en verkeersopstopping in de stad. (BEH)

    bron: Belga

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakt het huwelijksbootje in
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naakt het huwelijksbootje in

     
    Een originele wedstrijd van Radio B105 uit het Australische Brisbane doet de winnaars - het koppel Ellie Barton en Phil Hendicott - naakt in het huwelijksbootje stappen. Ellie, die dagelijks aan haar bekoorlijke lijf werkt in de fitness, kan zich nu eindelijk ook eens voor 250 huwelijksgasten tonen.

    Oma is mee
    "We begonnen onze oefeningetjes met een 'personal trainer' de dag dat bekend werd dat wij de naaktwedstrijd hadden gewonnen", zegt de blondine. "Ik ben wel wat zenuwachtig, maar mijn familie steunt mij. Zelfs mijn grootmoeder, die deze week 60 wordt. Ze is helemaal mee!"

    Body paint

    Het koppel krijgt wel bodypaint om het lijf en Ellie is van plan haar tieten te verbergen achter een berg rozen. 250 in getal. "Het boeket weegt wel wat, maar het bedekt alles", lacht ze. Zo durven wij het ook. (jv)

    22-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vliegtuiglawaai doet waarde huizen Zaventem met 10 miljoen euro dalen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vliegtuiglawaai doet waarde huizen Zaventem met 10 miljoen euro dalen





    Ten gevolge van het lawaai van de vliegtuigen op Brussels Airport, was de waarde van de huizen rond de luchthaven in 2005 met 10 miljoen euro gedaald. Dat berekenden drie economen van het onderzoeksinstituut Ires van de universiteit UCL, zo schrijft La Libre Belgique.

    "De totale geluidsoverlast werd sterk verminderd, want de impact (op de huizenwaarde) daalde van 32 miljoen euro in 2000 naar 10 miljoen euro in 2005", schrijven de auteurs van de studie. Elke bijkomende decibel geluid devalueert volgens hen de woningen met gemiddeld 0,8 procent. "Dat betekent een verlies van welstand van ongeveer 100 euro per maand voor elke bijkomende decibel", aldus de studie. De economen zeggen nog dat de kost van het vliegtuiglawaai veel minder groot is dan de voordelen die de luchthaven oplevert voor de gemeenschap, onder meer via de tewerkstelling die ze creëert. (BEH)

    bron: Belga

    21-02-2009 om 10:24 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is niet de grootte die telt!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is niet de grootte die telt…




    Acer introduceert een volledig nieuwe 10" Aspire One netbook. Compleet met Windows XP, geïntegreerde Bluetooth en ontworpen voor een snel, eenvoudig en vooral mobiel gebruik. De 10” Aspire One heeft een 10.1” WSVGA LED backlight scherm met een resolutie van 1024x600 pixels dat een bredere beeldweergave geeft. Geïntegreerd bovenaan het scherm is de unieke Acer Crystal Eye webcam voor slecht verlichte omgevingen. De 10” Aspire One wordt standaard geleverd met ingebouwde 802.11b/g WiFi en Acer Signal Up technologie, zodat je gemakkelijker verbinding maakt met draadloze netwerken. En het geheugen? Acer heeft 160 GB in dit compacte ontwerp weten te persen, niet slecht voor een klein duimpje.
    De 10” Aspire One is beschikbaar in vier hoogglanskleuren wit, blauw, rood en zwart, kost 399 euro en zal vanaf eind deze maand te koop zijn in België.

    bron: MF

    21-02-2009 om 10:23 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raadsels rond wandelende grafsteen

    Raadsels rond "wandelende" grafsteen

    De politie in Friesland staat voor een raadsel, nadat blijkt dat een grafsteen uit zichzelf beweegt. Woensdag maakte de politie bekend dat die steen de "dader" is van een vermeende grafschennis bij een kerk in het Friese dorpje Aalsum.

    Na vier aangiftes van grafschennis stelde de politie een onderzoek in. Agenten hingen een camera op om de daders te kunnen ontmaskeren. Op de beelden van de camera zijn echter geen daders te zien. Wel een grafsteen die schijnbaar uit zichzelf beweegt. In enkele seconden verschuift de 450 kilo zware steen een meter. Volgens een woordvoerder van de politie gaat het om een natuurlijk verschijnsel. "We onderzoeken nu wat de precieze oorzaak is." Speculaties over de oorzaak van de verschuiving doen volop de ronde. De vrouw van de koster van Aalsum meent dat de steen door de zon krimpt en uitzet. Maar zowel de politie als een woordvoerder van Steenhouwerij Buitenpost kunnen deze theorie niet bevestigen. "Het zou wat mij betreft alleen een dikke muskusrat kunnen zijn, " aldus de woordvoerder van de steenhouwerij. (BEH)

    bron: Belga

    21-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland wil proeftuin voor elektrische auto's worden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nederland wil proeftuin voor elektrische auto's worden

     
    Nederland wil een proeftuin voor elektrische auto's worden. Onze noorderburen trekken de volgende twee jaar zo'n tien miljoen euro uit voor een project rond elektrisch autorijden.

    Vorig jaar was de Tweede Kamer het er al over eens dat er een versnelde introductie van de elektrische auto moet komen. GroenLinks en de VVD liepen daarbij voorop. Nu heeft verkeersminister Camiel Eurlings (CDA) bekendgemaakt dat er tien miljoen euro beschikbaar is voor een proefproject.

    Oplaadinfrastructuur
    Het geld zal gebruikt worden voor de uitbouw van voldoende oplaadcapaciteit en voor de aanschaf van elektrische auto's voor de overheidsdiensten zelf. De overheid moet het voortouw nemen als 'launching customer'.

    In verschillende landen op de wereld wordt al geëxperimenteerd met oplaadinfrastructuur of stations voor het wissen van batterijen voor elektrische auto's. Nu lijkt ook Nederland overstag te gaan. (autoweek.nl/jvr)

    21-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    20-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70 procent tandartsen staat achter akkoord met ziekenfondsen

    70 procent tandartsen staat achter akkoord met ziekenfondsen




    Ongeveer 70 procent van de tandartsen heeft zich achter het akkoord geschaard dat in december vorig jaar met de ziekenfondsen werd afgesloten. Het akkoord, dat onder meer de tarieven voor de komende twee jaar vastlegt, zal door alle geconventioneerde artsen in heel het land worden toegepast. Dat heeft een tevreden minister van Sociale Zaken Laurette Onkelinx bekendgemaakt.

    Het akkoord legt niet alleen de tarieven voor tandheelkundige prestaties vast. Het bevat ook een aantal nieuwe initiatieven die volgens Onkelinx zowel de patiënten als de beroepsmensen ten goede komen. Het gaat onder meer over de uitbreiding van de kosteloosheid van tandzorg voor jongeren van 15 naar 18 jaar. Het akkoord kreeg de steun van ongeveer 70 procent van de tandartsen. In alle arrondissementen werd daarenboven de drempel van 50 procent gehaald. Dat is de eerste keer sinds 1993. Het akkoord kan dan ook op nationaal niveau worden toegepast door alle geconventioneerde artsen. (DWM)

    bron: Belga

     

    20-02-2009 om 10:53 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter vindt 160 km/u veilig

    Rechter vindt 160 km/u veilig



    Honderdzestig kilometer per uur op de snelweg is geen onaangepaste snelheid, want in Duitsland mag het ook. Dat schrijft een Hasseltse politierechter in een vonnis over een dodelijk ongeval, zo meldt Het Laatste Nieuws.

    Bij het dodelijke ongeval, in december 2007, reed de beschonken beklaagde met minstens 160 km/u achterop het slachtoffer in. De snelheid kon best, zo vindt de politierechter, omdat er verder geen verkeer in de buurt was. "(...) het enkele feit dat de beklaagde zijn voertuig bestuurde met een snelheid van minstens 160 km/u levert niet het bewijs dat hij zijn voertuig bestuurde met een aan de concrete verkeerssituatie onaangepaste snelheid", zo staat in het vonnis. De familie van het slachtoffer gaat in beroep tegen de uitspraak. Door zijn "verbijsterende redenering" komt de rechter tot de beslissing dat het slachtoffer voor twee derde in de fout was", zegt haar advocaat. De beklaagde werd veroordeeld tot negen maanden voorwaardelijk en een rijverbod van zeven maanden. (BEH)

    bron: Belga

    20-02-2009 om 10:51 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen: Mannen zijn dikke egoïsten in bed
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lily Allen: "Mannen zijn dikke egoïsten in bed"

     
    Nu weten we waarom Lily Allen geen relatie meer wil. "Mannen zijn dikke egoïsten in bed", jammert de sirene. Over haar ervaringen met seksegenoten tussen de lakens is ze wel te spreken. De zangeres had ooit stomende seks met een lesbische tweeling en dat vond ze het einde.

    Toch wil de vrouw met drie tepels ooit een rijke vent trouwen maar nu even niet. De 'grote muil' moet de volgende twee jaar niks meer hebben van mannen. "Omdat ze egoïsten zijn!', schreeuwt Allen. "En dan vooral in bed. Tussen de lakens denken ze alleen aan zichzelf. Wij vrouwen doen het beter, wij denken in de eerste plaats aan onze mannen. Een beetje meer begrip en aandacht zou ons al veel vrolijker stemmen", weet Allen. En dat ze zelf onbaatzuchtig is weten we al langer. Ze bekende dat ze ooit een klasgenootje met plezier een blowjob gaf in de klas. (vsv)

    20-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scannen in 3D
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Scannen in 3D

    Real-View Corporation maakte onlangs bekend dat het een scanner gemaakt heeft die voorwerpen in 3D kan scannen. In plaats van urenlang driedimensionale modellen te maken op je computer, doet dit gadget al het werk voor jou. Je plaatst een voorwerp op de 3D scanner waarna het tijdens de scan rondgedraaid wordt, meer is het niet. Op die manier verschijnt er een digitale 360°-versie van je voorwerp rechtstreeks op je computerscherm. Erg handig, nu alleen nog wachten op een lanceringsdatum en een richtprijs.

    bron: MF

    20-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    19-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fout parkeren nekt overvallers

    Fout parkeren nekt overvallers




    Twee vermeende overvallers zijn dinsdagochtend in Amsterdam tegen de lamp gelopen doordat ze verkeerd geparkeerd stonden. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

    Agenten merkten de mannen van 20 en 24 jaar op toen die in een auto op een invalideparkeerplaats in de Eerste Oosterparkstraat stonden. Ook bleek het voertuig verschillende kentekenplaten te hebben en konden de heren zich niet legitimeren. Nader onderzoek wees uit dat in de auto een vuurwapen en kledingstukken lagen die voor een overval gebruikt kunnen worden. Daarom denkt de politie dat de twee mannen op het punt stonden om toe te slaan. Of ze zich voor meer dan fout parkeren zullen moeten verantwoorden, is niet bekend. (BEH)

    bron: Belga

    Moraal van het verhaal:
    Parkeer nooit op de parkeerplaats voor invalide als je daarvoor geen machtiging en invalidekaart hebt.

    19-02-2009 om 12:53 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gratis voetbalmatch voor wie in carnavalskledij komt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gratis voetbalmatch voor wie in carnavalskledij komt



    Carnaval komt eraan, ook bij onze noorderburen. De Nederlandse voetbalploeg Top Oss wil daar op gepaste wijze uiting aan geven. Iedereen die zich vrijdag voor de thuiswedstrijd tegen koploper VVV-Venlo in "boerenkiel" of andere feestkleding bij het stadion meldt, mag gratis binnen. Top Oss speelt in de eerste divisie, wat overeenkomt met onze tweede klasse.


    Met de actie wil de Brabantse clubleiding de eigen ploeg in deze zware wedstrijd ondersteunen én de carnavalsweek een mooie start geven. Het bestuur benadrukt wel dat alleen toeschouwers uit Oss en omgeving gebruik kunnen maken van de gratis toegang. De bezoekende fans van VVV-Venlo, in carnavalskleding of niet, dienen gewoon te betalen. Misschien brengt het ook clubs bij ons op ideeën. Zeker in Aalst zou het stadion dan wel eens goed vol kunnen lopen. (BEH)

    bron: Belga

    19-02-2009 om 11:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opera: niet altijd een drama

    Opera: niet altijd een drama

    Twee Zweedse agenten die dachten een vrouw in nood ter hulp te snellen, moesten afdruipen met de wetenschap dat ze van operamuziek geen kaas gegeten hebben.

    De krant Västerbotten-Kuriren in Umea, net onder de poolcirkel, meldde dat beide agenten bij een avondlijke patrouille luid geween hoorden uit een tot hotel omgebouwde gevangenis. De twee mannen stormden onverschrokken richting geluid, zich taferelen van een mishandelde vrouw inbeeldend. Ze trapten zonder dralen de deur van een hotelkamer in en stonden oog in oog met... een Zuid-Afrikaans koor dat eten aan het bereiden was. Een van de zangeressen was haar stem aan het oefenen en dat geluid associeerden de agenten met een mishandelde vrouw. Volgens de krant hielden de leden van het koor, dat een optreden kwam geven in de opera van Umea, vervolgens om de beurt de wacht bij de ingetrapte deur. (DWM)

    bron: Belga

    Tags: agenten, deur, koor, mishandelde,

    19-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getekend: Elton John
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Getekend: Elton John

    Wanneer Sir Elton John zijn handtekening onder een project zet, kan je er donder op zeggen dat er een hoop glitter aan te pas komt. Ten voordele van de EJAF (de Elton John Aids Foundation) heeft Apple enkele iPods in gelimiteerde oplage laten bekleden met Swarovski kristallen. Een deel van de opbrengst van deze Starburst iPods gaat naar dat goede doel. De 8- of 16GB iPods kosten respectievelijk 400 en 450 Britse pond en komen in negen verschillende kleuren, waarvan er telkens slechts honderd verkocht worden. Elk met de handtekening van Elton John, om het nog specialer te maken.
    Het bestellen waard? Surf dan even naar goldgenie.com.

    bron: MF

    19-02-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    18-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiewagen van morgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Politiewagen van morgen





    De Australische ontwerper Mathieu Lewis heeft zijn visie op de politiewagen van het jaar 2020 getekend. De RT20 is op de tekentafel een dot van een wagen geworden. Lewis heeft tot nu toe vooral oog voor de uiterlijke kenmerken van deze patrouillewagen. Snelheid is wel cruciaal, daar moet een door waterstof aangedreven V6-motor voor zorgen. De vering werkt elektromagnetisch, maar verder heeft de ontwerper nog geen technische details vrijgegeven. Alleen nog dit: de autosleutel is vervangen door een soort digipass waarin allerhande informatie opgeslagen wordt, zoals het rijbewijs, bloedgroep, identiteit van de chauffeur, medische gegevens en tenslotte de laatste tien minuten van de rit. Big Brother gaat leuke tijden tegemoet!
    Meer beelden zijn te zien op Coroflot.com

    bron: MF

    18-02-2009 om 19:41 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!