Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    06-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische traditie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belgische traditie

    Het Huis Serneels bestaat dit jaar precies 50 jaar, geen betere manier om dat te vieren dan met een fantastisch stuk speelgoed. Wij zijn helemaal weg van deze artisanale brandweerwagen, die van de hand gaat voor 425 euro. Niet goedkoop, maar hij ziet er zo schitterend uit dat we dat er graag voor over hebben. Dit model en de rest van de collectie zijn te zien op de Louizalaan 69 te Brussel.

    bron: MF

    06-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    05-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen hebben 237 redenen om seks te hebben

    Vrouwen hebben 237 redenen om seks te hebben



     
    Vrouwen hebben niet minder dan 237 redenen om seks te hebben, zo blijkt uit het boek met de niet bijster originele titel 'Why Women have sex', geschreven door klinisch psychologe Cindy Meston en evolutionair psycholoog David Buss, besproken in de Britse krant The Guardian.

    Alle redenen opsommen heeft weinig zin - In der Beschränkung zeigt sich der Meister- maar toch deze opvallende constante: het leeuwendeel van de redenen heeft niets te maken met romantische gevoelens of zelfs met de zucht naar fysiek genot.

    Om te weten wat vrouwen dan wel behelst om zich aan de vleselijke lusten over te geven, ondervroegen beide auteurs een representatief staal van 1.006 vrouwen over de gehele wereld.
    Hun conclusie: vrouwen vrijen uit fysieke, emotionele en materiële overwegingen: om hun zelfbeeld op te vijzelen, om hun man/vrijer niet te verliezen of omdat ze verkracht worden of tot seks gedwongen. Het zesletterwoord (liefde) komt in deze amper ter sprake. (belga/mvdb)

    05-10-2009 om 16:04 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuiverende water
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zuiverende water

    In een verre toekomst zal drinkbaar water een van de kostbaarste goedjes ter wereld worden. Hoog tijd dus om nu al spaarzaam om te springen met het vloeibare goud. Dit draagbare waterzuiveringssysteem van Smart Water Systems Inc belooft net zo goed en minstens even lekker water af te leveren als dat van de gekende merken. Je kraantjeswater wordt in een afgesloten eenheid perfect gezuiverd aan een fractie van de prijs van flessen water. De fabrikant beweert een besparing van 30 tot zelfs 60 procent van je maandelijkse waterrekening waar te kunnen maken. Op lange termijn haal je de aankoop van dit toestel er dus dubbel dik weer uit.
    Meer info op smartwaterny.com/.

    bron: MF

    05-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    04-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen sneller wenen en horrorfilms griezelig zijn?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waarom vrouwen sneller wenen en horrorfilms griezelig zijn?


     
    Zijn vrouwen emotioneel bewuster en pinken ze sneller een traantje weg? Waarom maken horrorfilms ons angstig? Het zijn slechts enkele opmerkelijke vragen die een antwoord krijgen in The Brain Book, een fascinerend boek over de werking van de hersenen. 


    1. Vrouwen reageren gevoeliger

    Vrouwelijke hersenen zien er ietwat anders uit. De emotionele rechterkant sluit beter aan op de analytische linkerkant: dit kan de reden zijn waarom vrouwen emotiebewuster reageren. Het menselijk brein is immers verdeeld in twee delen die verschillende dingen doen. Ze zijn verbonden door het corpus callosumn, een dikke band van zenuwweefsel dat informatie tussen de twee draagt. Deze band is gemiddeld iets groter bij de dames, wat maakt dat ze emoties makkelijker opnemen in het denken en spreken.
     
    2. Hersenen krimpen met de leeftijd
    Een volwassen menselijk brein heeft de textuur van een stevige gelei.  Het bevat 100 miljard neuronen, elektrische cellen die signalen aan elkaar doorgeven. Je bent geboren met bijna evenveel neuronen als je ooit zult hebben. Als volwassene maak je wel nieuwe verbindingen. In de kinderjaren worden duizenden nieuwe verbindingen gemaakt per minuut.

     De snelheid waarmee neuronen zich doorgeven, vertraagt met de leeftijd.  Het totale aantal neuronen neemt af en de verbindingen degenereren, waardoor de hersenen krimpen. Na de leeftijd van 20, neemt de hersenmassa af met gemiddeld 1 g per jaar. Op de leeftijd van 90 jaar, verliezen hersenen 5 tot 10 procent van het volume. Alcohol doet eveneens de hersenen krimpen.

    3. Hersenen vragen voedsel

     Glucose voedt je hersenen. Hoewel de hersenen slechts twee procent van het lichaamsgewicht uitmaken, vragen ze wel twintig procent van de glucose leveringen. Dit wordt voornamelijk verkregen via koolhydraten die via de bloedbaan wordt getransporteerd naar de hersenen. Je hersenen verbruiken 420 calorieën per dag, ongeveer een vijfde van je dagelijkse calorie-inname. Anders geredeneerd: het equivalent van negen Jaffa Cakes volstaan om je hersenen dagelijks te voeden. 

    Zonder zuurstof of glucose treedt er onherstelbare schade op, al na tien minuten. Vandaar dat een snelle reanimatie nodig is in het geval van een hartstilstand.

    4. Pijn zit tussen de oren

    Hoe sterk je reageert op pijn, is deels afhankelijk van het cingularis gebied , het binnenste hersengedeelte die loopt over de bovenkant van de hersenen.  Mensen kunnen het vermogen ontwikkelen om die pijnactiviteit in deze regio af te zwakken. Door de aandacht van de pijnprikkel te verleggen, creëren ze een pijnstillende werking. Zo ervaren slachtoffers van een brand pijnverlichting als ze een 'virtual reality' bril opzetten waarbij ze bewegen in een koele omgeving. Dit leidt de aandacht van de pijn weg.
     
    5. Waarom horrorfilms griezelig zijn?
     Bepaalde hersencellen worden geactiveerd wanneer je je verplaatst of wanneer je iemand anders ziet bewegen.  Dit betekent dat we onbewust acties nabootsen van anderen. Op zekere hoogte delen we ook andermans ervaringen. Deze spiegelneuronen, zoals ze genoemd worden, maken dat we weten hoe angstig iemand zich voelt. De ontdekking van spiegelneuronen is een van de meest belangrijke neurowetenschappelijke ontdekkingen in de afgelopen jaren.

    6. Leer een taal en blijf jong

    Twee talen beheersen maakt de cognitieve vaardigheden beter en beschermt tegen het ontstaan van dementie. De reden is dat door het aanleren en spreken van een tweede taal, er meer verbindingen tussen de neuronen ontstaan. Studies tonen aan dat tweetalige mensen een dichtere grijze stof hebben in het hersendeel waar taal- en communicatievaardigheden worden gecontroleerd. Vooral voor de leeftijd van vijf jaar is die dichtheid in de hersenen meer uitgesproken. (lvl)

    04-10-2009 om 10:40 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders gek op Bel-me-niet register

    Nederlanders gek op Bel-me-niet register

    Het Nederlandse Bel-me-niet register, waar consumenten kunnen aangeven dat ze niet gebeld willen worden door telemarketeers, is donderdag onbereikbaar. Het is de eerste dag dat de website open is. Vermoedelijk willen zoveel mensen zich registreren dat de website overbelast is.

    De site laat in een tekstbericht weten dat er veel bezoekers zijn en vraagt het later nog eens te proberen. Mensen die zich reeds hadden geregistreerd hoeven dat niet opnieuw te doen. Kennelijk willen zoveel mensen geen telefoontjes meer van telefonische verkopers dat de website al na een paar uur overbelast is. (KWO)

    bron: Belga

    04-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bier verspillen voor gevorderden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Bier verspillen voor gevorderden

    Lekker bier zomaar weggooien is totally not done. En toch... Dit bierpistool is een leuke manier om ongedwongen bier in het rond te spuiten. We zien dit binnenkort zeker en vast opduiken tijdens concerten, festivals en het betere familiefeest (zatte nonkels aller lande, lezen jullie mee?), neem dus nu al je voorzorgen. Vooraf schud je het blikje bier heen en weer tot de druk groot genoeg is. Nadien plaats je die vloeibare bom op je pistool en schieten maar! Hoe harder je schudt, hoe groter je bereik is. Geheelonthouders kunnen trouwens net zo goed kiezen voor een blikje frisdrank of bruiswater. Nu we er aan denken, het bierpistool gewoon op je eigen mond richten is nog de meest smakelijke optie van allemaal.
    Te koop op Thinkgeek.com.

    bron: MF

    04-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    03-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw opgewonden als man huishouden doet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Vrouw opgewonden als man huishouden doet"

     
    "Er is voor vrouwen geen groter afrodisiacum dan betrokkenheid bij het huishouden", zeggen bestsellerauteurs Allan en Barbara Pease in hun nieuwste boek 'Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde nodig hebben'. Eerder schreven ze ook al 'Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen'.


    Veiligheid is voorspel
    "De meeste vrouwen willen dat de boel is opgeruimd. Als de keuken een rotzooi is na een geweldig etentje en ik vraag aan mijn vrouw: 'Ga je mee naar bed', dan wil ze niet. En als ze toegeeft, dan is ze er met haar hoofd niet bij. Ik geef niks om die vieze borden, maar als ik afwas en opruim en ook nog een rondje rond het huis loop en alle deuren op slot doe, heb ik een fantastische nacht.

    Want ik heb voorzien in haar basisbehoefte: een nette omgeving en veiligheid. Ze voelt zich gekoesterd, begeerd en bewonderd. Dat is voorspel voor haar", zegt Allan Pease aan de Nederlandse krant De Telegraaf.

    Koken en danslessen
    Koken en danslessen zouden volgens het koppel hetzelfde effect hebben. "Een man die kookt voor een vrouw of haar mee uit eten neemt, roept oergevoelens op: de man is bereid voor haar voedsel te zorgen. Net zoals ze een miljoen jaar geleden voor haar op jacht naar voedsel gingen."

    Seks vs liefde
    Ook al leven we in de 21e eeuw, vrouwen willen nog steeds iemand die kan zorgen voor bescherming, voedsel en gezonde nakomelingen. En mannen willen ook nog steeds... de soort voortzetten. Daarom willen mannen seks en vrouwen liefde.

    "Daarnaast hebben mannen tien tot twintig keer zoveel testosteron als vrouwen. Dat maakt ze hariger, groter, sterker, agressiever en geiler dan vrouwen. Daarom hebben mannen zo'n seksdrive en zien ze iedere knuffel als voorspel, ook al is het voor de vrouw maar even een uiting van genegenheid."

    Al is het goed dat het verschil in seksdrive bestaat. "Als vrouwen dezelfde seksdrive zouden hebben, zouden ze de kinderen verwaarlozen of voortdurend zwanger zijn. Met andere woorden: de soort zou allang uitgestorven zijn." (edp)

    03-10-2009 om 11:43 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna 11.000 officiële wilsverklaringen voor euthanasie

    Bijna 11.000 officiële wilsverklaringen voor euthanasie

    Op een jaar tijd hebben 10.799 mensen een officiële wilsverklaring voor euthanasie ingediend bij hun gemeente. Dat antwoordde de minister van Sociale Zaken, Laurette Onkelinx (PS), op een vraag van MR-parlementslid Xavier Baeselen, zo meldt Le Soir.

    Sinds september 2008 is het mogelijk een officiële wilsverklaring euthanasie te laten registreren bij het gemeentebestuur, waarin je kan verklaren euthanasie te willen als je in een onomkeerbare coma zou terechtkomen. De 10.799 mensen die zich lieten registreren, zijn hoofdzakelijk (98 procent) mensen van veertig jaar of ouder. Toch vertegenwoordigen ze slechts 0,2 procent van de populatie 40-plussers. Opvallend is ook dat duidelijk meer vrouwen (61 procent) dan mannen (39 procent) een wilsverklaring hebben ingediend. (SIJ)

    bron: Belga

    03-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overbodig gadget van de dag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Overbodig gadget van de dag

    De sensor van een Wii ziet er lekker onopvallend uit, precies zoals het hoort. "Tijd om daar wat aan te doen", dacht de commerciële dienst van StarWarsShop.com. Deze sensorhouder in de vorm van Darth Vader voegt geen enkele extra feature toe aan je Wii-console, enkel de vorm is in dit geval van belang. Je schaft er een online aan voor 50 dollar en dat vanaf november 2009, al zullen enkel diehard Star Wars fans geïnteresseerd zijn. De rest van de Wii-gebruikers doet het gewoon zonder.

    bron: MF

    03-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidingstechnieken die niet werken

    Verleidingstechnieken die niet werken



     
    Zowel mannen als vrouwen doen behoorlijk stomme dingen om indruk te maken op het andere geslacht. Het ergste is wanneer deze niet werken... deze 7 technieken zullen geen enkele man of vrouw vreemd in de oren klinken. Maar mannen, dit is niét hoe je een vrouw versiert!

    1) Arrogantie/opschepperij
    Het klinkt goed als je bij je vrienden staat, maar vrouwen knappen af op je verhalen over triootjes en hoe je haar alle hoeken van de kamer hebt laten zien. Ook hints over grote penissen, urenlange seksmarathons en andere technieken die je denkt onder de knie te hebben, zijn een no-no. En laat knipogen ook maar achterwege!

    2) Wapperen met geld
    Geen vrouw zal ontkennen dat een man die niet bepaald van een uitkering leeft veel meer kans maakt dan een armoedzaaier. Maar moet je daarom opscheppen over je salaris, de kostprijs van je nieuwe Porsche of een dik pak geld opgerold in je zak meedragen? Dit soort gestoef geeft een vrouw niet het gevoel dat de mogelijkheden eindeloos zijn, wel dat ze gekocht kan worden. Niet dus.

    3) Stoefen over studentenleven

    Je werkt al een tijdje maar je verlangt hevig naar het studentenleven. Het is het enige waarover je praat, en het is voor jou de beste periode van je leven ooit. Nice, maar het intereseert de meeste vrouwen niet. Zeker niet als ze er niet bij waren en het meer dan tien jaar geleden is. Bovendien geeft het de indruk dat je niet volwassen wil worden en geen verantwoordelijkheid wil nemen.  Idem met gestoef over de universiteit waar je bent geweest en hoeveel diploma's je wel niet hebt.

    4) Dronken worden

    Ok, vrouwen veriseren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommigen moeten zich moed indrinken. Maar ken je grens, want vrouwen zijn over het algemeen maar weinig onder de indruk van zatte mannen die met dubbele tong praten en kwijlen in hun decolleté. Zeker als ze zelf (zo goed als) nuchter zijn.

    5) Name-dropping

    Je denkt indruk te maken met het feit dat je op hetzelfde vliegtuig zat als Justin Timberlake of een kleuterklas hebt gedeeld met Jessica Alba. Boehoe! Als ze echt je vrienden zijn, schep je er niet over op. Facebook-vriendjes zijn telt trouwens niet.

    6) Ex'en

    Praten over je ex is altijd tricky, zeker op de eerste paar dates. Voor persoonlijke informatie over haar of jullie is het veel te vroeg, en bittere monologen over wat een 'gekke vrouw' ze is en 'hoe erg je haar haat', doen vrouwen in hun gedachten gillend weglopen. Die tonen immers aan dat je de breuk nog niet hebt verwerkt. Een lijst ex'en kunnen opsommen, toont misschien wel dat je gegeerd bent bij het andere geslacht, maar kan er ook op wijzen dat je een player bent en relaties niet serieus neemt.

    7) Fitness en voeding

    Strikte sport- en voedingsschema's zijn te begrijpen als je een topsporter datet. Wie alleen maar oranje dingen wil eten of een strikt dieet van frieten, cola en boterhammen met choco heeft, zalo dubbel kritisch bekeken worden door vrouwen. Het toont weinig flexibiliteit, en in de toekomst kan dit een groot probleem worden.

    Mannen die opscheppen over hun spieren en hun uren in de gym, kunnen meestal ook inpakken (zie ook puntje één). Het is of egoïstisch of een kwestie van dagen voor ze je zeggen dat je ook wel wat fitness kan gebruiken terwijl ze op je kont slaan. Alsof vrouwen zich nog niet genoeg onzeker voelen over hun lichaam! (edp)

    02-10-2009 om 10:51 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zowat 18.000 werkenden kregen uitkering

    Zowat 18.000 werkenden kregen uitkering

    Omdat de administratieve databanken niet goed op elkaar afgestemd waren, hebben 18.000 werkenden in 2008 een loon en een onterechte werkloosheidsuitkering gekregen. De Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) vorderde tot nu toe 5 miljoen euro terug, maar voorgaande jaren leren dat minder dan de helft van de vorderingen effectief geïnd wordt, zo schrijft De Morgen.

    De RVA heeft tussen januari en augustus van dit jaar van 9.000 mensen onterecht ontvangen werkloosheidsuitkeringen teruggevorderd. De uitgekeerde bedragen zijn onterecht, omdat de persoon niet werkloos was. De RVA spreekt van "cumuls". Sinds 2004 toetst de RVA de databank van werklozen jaarlijks aan de databank DIMONA (onmiddellijke aangifte), waar werkgevers invoeren wie ze wanneer tewerkstellen. Als een persoon op hetzelfde moment in beide databanken voorkomt, schiet de controledienst in gang. Voor 2008 had de RVA 40.000 cumuls. In sommige gevallen is het mogelijk om in beide op te duiken, maar vaak heeft de federale overheid onterecht betaald. Voor 2008 identificeerde de RVA tot nog toe 9.000 gevallen van onterechte betaling. (SIJ)

    bron: Belga

     

    02-10-2009 om 09:49 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met de stramme spieren
    Gedaan met de stramme spieren

     

    Misschien hebt u net uw eerste les tapdansen achter de rug of hebt u in 24 uur de hele inboedel van uw huis verhuisd of zelfs een marathon gelopen. Dan bent u vast heel trots op u zelf... en stijf! Met enkele simpele kneepjes kunt u spierpijn na zware fysieke inspanningen voorkomen.

    02-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    01-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om huilende baby's te kalmeren

    Tips om huilende baby's te kalmeren



     

    Er zijn veel manieren waarop u een band met uw baby kunt krijgen. Hieronder vindt u een paar suggesties van onze experts waarmee u een band voor het leven kunt voelen.



     

    Tip 1. Tijd voor uzelf en uw baby.

    Als u net een baby hebt gekregen, willen veel familie en vrienden uw baby komen bewonderen. Voel u niet bezwaard om wat tijd voor uzelf en uw gezin te nemen en beperk het bezoek of ontvang bezoek om de dag.

     

    Tip 2. Kom een beetje dichterbij.

    Uw baby kan de eerste maanden alleen dingen onderscheiden als ze binnen een afstand van 22 cm komen. Als u uw gezicht dichtbij dat van uw baby brengt, zal dat de ontwikkeling van de oogjes stimuleren en uw baby zal snel uw unieke kenmerken leren herkennen.

     

    Tip 3. Tederheid en aanraken.

    Het kan voor de hand liggend klinken, maar baby's reageren echt op aanraking, omdat hun huid zo teer en gevoelig is. Knuffelen, kusjes geven en zachtjes strijken over de armpjes en beentjes zal de emotionele ontwikkeling van uw baby stimuleren en het sensorische bewustzijn verbeteren.

     

    Tip 4. Baby's vinden het heerlijk om gemasseerd te worden.

    Net als volwassenen het fijn vinden om een lekkere massage te krijgen na een dag hard werken, geniet het snelgroeiende lichaampje van uw baby ook van een zachte massage. Gebruik wat babyolie en wrijf zachtjes en rustig over de huid van uw baby en u merkt dat niet alleen de baby kalm en tevreden wordt, maar u zelf ook.

     

    Tip 5. Ga kangoeroeën met uw baby.

    Oorspronkelijk werd dit in arme landen gebruikt om de ontwikkeling van premature baby's te stimuleren zonder gebruik te hoeven maken van een couveuse. Bij het kangoeroeën legt u uw baby op uw buik voor direct huid-op-huidcontact. Studies geven aan dat de lichaamstemperatuur van de moeder en het kloppen van haar hart, baby's een heerlijk gevoel van veiligheid geeft en dat het de band tussen moeder en baby verstevigt.

     

    Tip 6. Praat met uw baby.

    Baby's vinden het heerlijk om voortdurend commentaar te horen over wat er allemaal rondom hen gebeurt. Het zorgt er niet alleen voor dat ze zich meer betrokken voelen, maar als ze u horen praten, stimuleert hen dat ook bij het opbouwen van hun woordenschat. Maakt u zich geen zorgen dat het raar staat of dat u gekke stemmetjes nadoet. Uw baby zal geboeid naar u luisteren.

     

    Tip 7. De kracht van spelen.

    U bent het lievelingsspeeltje van uw baby. Ze houden van vingers en duimen, en vinden het prachtig als u fluit! Maak alledaagse activiteiten tot pret en spelletjes, en speel kiekeboe als u uw baby aankleedt.

     

    Tip 8. Lees voor.

    Voorlezen is ook een geweldige manier om een band te krijgen. Probeer grote boeken met dikke pagina's, die eenvoudige, grote illustraties bevatten, of lees gewoon een paar pagina's uit uw eigen boek voor! Als u uw baby daarbij wiegt, zal het de intimiteit van het voorlezen voelen omdat uw baby dan de vibraties van uw stem ook kan voelen.

     

    Tip 9. Dans met uw baby.

    Baby's vinden het prachtig om een beetje heen en weer geschommeld te worden, dus zet de radio een beetje harder en dans met uw baby in het rond. Uw baby zal genieten van de muziek en vindt het heerlijk om dicht tegen u aan gehouden te worden en zachtjes heen en weer te bewegen.

     

    Tip 10. Tijd voor uzelf.

    Als u het meeste wilt halen uit het kersverse moederschap, moet u zichzelf wat rust gunnen. Neem dus wat tijd voor uzelf, zelfs als dat betekent dat u een opa of oma, of een vriendin moet vragen even op uw baby te passen als u wat gaat tuinieren. Voor de sociale ontwikkeling van uw baby is het belangrijk dat hij ook wat tijd doorbrengt met andere mensen.

    01-10-2009 om 15:24 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Google lanceert gratis vertaalprogramma op internet

    Google lanceert gratis vertaalprogramma op internet


    Internetgigant Google heeft woensdag gratis software gelanceerd op internet die het mogelijk maakt om pagina's te vertalen in 51 talen. Ook het Nederlands is erbij.


    "Deze vertaalgadget biedt surfers de mogelijkheid om internetpagina's vrij te laten vertalen in de taal die zij wensen", verklaart de productmanager van Google, Jeff Chin. "De automatische vertaling is praktisch en helpt om snel een idee te krijgen over een pagina. Maar de Google Translater is geen professionele vertaler", voegt hij er nog aan toe. Het bedrijf heeft ook vertaalfuncties geïntegreerd in andere programma's, zoals de e-mailservice Gmail. (PCO)

    bron: Belga

    01-10-2009 om 13:58 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaccinatie tegen Mexicaanse griep gratis en op vrijwillige basis

    Vaccinatie tegen Mexicaanse griep gratis en op vrijwillige basis

    De vaccinatie tegen de Mexicaanse griep zal op vrijwillige basis gebeuren en gratis zijn. De vaccinatie van het personeel van ziekenhuizen begint op 18 oktober. De rest van de bevolking die prioriteit krijgt, onder meer zwangere vrouwen, zal in een tweede fase door huisartsen gevaccineerd worden. Dat zei de minister van Volksgezondheid, Laurette Onkelinx, op een persconferentie.

    De Europese Commissie zette dinsdag het licht op groen voor twee vaccins. "We verwachten over één of twee dagen de modaliteiten voor de toediening. Wellicht keurt de Commissie het schema van twee dosissen goed met een interval van drie weken. We zullen die instructies opvolgen", preciseerde Onkelinx. De huisartsen zullen zich organiseren om de vaccinaties toe te dienen en op te volgen. Ze zullen de doelgroepen uitnodigen zich te laten vaccineren. De modaliteiten zullen in de media verspreid worden. (SIJ)

    bron: Belga

    01-10-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    30-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks op bizarre plekken: een toptien

    Seks op bizarre plekken: een toptien



     
    Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Dit aloude spreekwoord geldt zeker ook voor koppels die overmand worden door onblusbare seksuele driften. Gisteren brachten we het verhaal van de archivaris die in de rechtbank van bil ging met een bewakingsagent. Een aanleiding bij uitstek om eens uit te pluizen op welke plaatsen de medemens het zoal doet.  Van de biechtstoel tot in een hijskraan. Het resultaat is een hete top tien. De volgorde is willekeurig, kies zelf maar waar u op kickt.

    1) Hoogtepunt
    Bouwvakker Justin Dunn en zijn partner Nicole Albert werden gespot toen ze een nummertje opvoerden bovenin een hijskraan. Voorbijgangers zagen nog net hoe hun beider konten op en neer wipten. De politie snelde toe en riep met behulp van een luidspreker het koppel tot de orde. Het stel beweerde dat ze vanuit hun 'vogelnest' foto's aan het nemen waren. Vermits de hijskraan hun eigendom was, werden ze niet vervolgd.

    2) Recht in eigen handen
    Donald Thompson, een rechter uit Oklahoma, had merkwaardige gewoontes toen hij een rechtszaak voorzat. Telkens hij een vonnis uitsprak, kreeg de man een erectie. Weliswaar met behulp van zijn penispomp. In 2006 ging hij een stapje verder en toonde hij zich in volle glorie aan het publiek in zijn rechtszaal. Hij kreeg vier jaar cel en werd uit zijn functie ontheven.

    3) Bevlekte ontvangenis
    Een hoogmis was het wel, die zondagochtend in 2006 in het Italiaanse Cesena. Tijdens de eucharistieviering hoorden de kerkgangers vreemde geluiden opstijgen uit de biechtstoel. De politie werd er bij gehaald. Bleek dat een koppel in het hokje een allesbehalve onbevlekte ontvangenis aan het naspelen was. "Wij zijn niet gelovig. Dus voor ons is dit een plek als een andere", hijgden de arbeider (31) en de lerares (32) nog na. Achteraf werd een speciaal ritueel gehouden om de biechtstoel te 'reinigen'.

    4) Hollandse branie
    Een Nederlands koppel met een spreekwoordelijke broek vol goesting vatte de koe bij de horens op het parkeerterrein van een politiebureau. Ze kozen de motorkap van een auto uit en gingen over tot de daad. In de bewuste auto zaten evenwel nog twee agenten. Ze vroegen het stel een einde te maken aan hun esbattementen, maar de Nederlandse wet verbiedt de agenten echter het liefdeskoppel te arresteren. Gelukkig - voor de politiemannen althans - begon de driftige kerel herrie te schoppen en kon hij toch in de boeien geslagen worden. Gepakt met de broek op de enkels, heet dat.

    5) Oorlogsheld
    Een Frans koppel vond er niet beter op dan een pornofilm te draaien - met henzelf in de hoofdrol - voor een oorlogsmonument in Vimy. Hun scenario kende een abrupt einde toen de politie opdaagde. Ze kregen een boete van 1.000 euro en vier maanden voorwaardelijk. Ze deden het voor de kick, was hun excuus.

    6) Openbare vervoering
    Een koppel kreeg het danig op de heupen toen ze op de tram van Croydon naar Beckenham Junction stonden te wachten. Ze dachten dat een vluggertje een ideale manier zou zijn om de tijd te verdrijven. De 29-jarige vrouw en haar toyboy van 17 gingen uit de kleren en vergrepen zich aan elkaar. De politie rukte uit omdat de exploten van het stelletje te volgen waren via een bewakingscamera.

    7) Op het verkeerde spoor
    Riskante seks kan uw gezondheid schaden. Een koppel vond er niet beter op dan het te doen op de sporen in een Zuid-Afrikaans treinstation. De bestuurder van een trein die het station binnenreed zag hoe het merkwaardige tafereel zich voor zijn ogen ontrolde en schreeuwde de vrijers toe dat ze er maar beter mee ophielden. Het hoogtepunt nabij, sloeg het paar die waarschuwing in de wind. Net als het koppel, kon ook de trein niet tijdig stoppen. De man stierf ter plekke, de vrouw bezweek in het hospitaal aan haar verwondingen.

    8) The Best Of George Michael
    Op 7 april 1998 werd George Michael gearresteerd voor een 'oneerbare daad' in een openbaar toilet in Beverly Hills, Californië. Hij werd gearresteerd door undercoveragent Marcelo Rodriguez. "Tja, ik werd gevolgd in het toilet, en toen begon deze agent - tenminste, toen wist ik nog niet dat het een agent was - het spel te spelen. Ik denk dat het zoiets is als 'ik laat de mijne zien, jij laat de jouwe zien, en als jij de jouwe laat zien, dan arresteer ik je!'" De zanger kreeg voor zijn daad een boete van 810 dollar en 80 uur taakstraf.

    9) Proper vermaak
    Een Poolse onderhoudsman met de late shift in een kinderziekenhuis achtte het gepast om zijn werkdag af te sluiten met een rondje stofzuigen. Het enige wat hij opzoog was evenwel zijn penis. Het ding raakte gekneld in de Nilfisk. Een bewakingsagent vond de Pool in zijn benarde situatie. Naar verluidt vroeg hij de man zichzelf en de stofzuiger te reinigen.

    10) Koninklijk nummer

    Eerder dit jaar had een koppel een stomend seksnummertje op het gazon van de Britse koningin Elizabeth. Stomverbaasde toeristen zagen hoe het dronken paar zich uitkleede en 'vuile manieren' deed op het grasperk van Windsor Castle. De Queen verbleef op dat moment in het kasteel. Pas na twintig minuten kwam de koninklijke garde tussenbeide. (eb)

    30-09-2009 om 12:58 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulpverenigingen boos op Poker van Nationale Loterij

    Hulpverenigingen boos op "Poker" van Nationale Loterij

    "Poker", het nieuwe kansspel van de Nationale Loterij, zorgt voor heel wat ongenoegen bij de verenigingen voor gokverslaafden. Die pikken het niet dat de Loterij alweer met een nieuw krasspel op de proppen komt, een dat de drempel tot het spelen van het echte kaartspel zou verlagen. Dat schrijft De Morgen.

    "Met het Poker-krasspel heb je de ingewikkelde spelregels helemaal niet nodig om te kunnen winnen, want het lot beslist of je krasspel winnend is of niet", luidt het bij de Nationale Loterij. De kans dat je iets wint, is volgens de loterij 1 op 3,8. De verenigingen tegen gokverslaafden zijn niet te spreken over het nieuwe krasspel. "Aanvankelijk werd pokeren aangezien als een onschuldig kaartspel, maar het is duidelijk dat het spel nu bijzonder populair is bij jongeren", zegt Paul Ooms van Matt Talbot, een internationale vereniging die werkt rond verslaving. "Het ogenschijnlijk onschuldige spel kan jongeren ertoe aanzetten biljetten te kopen." (DWM)

    bron: Belga

    30-09-2009 om 09:28 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al die willen lesgeven mogen geen mannen met baarden zijn

    Al die willen lesgeven mogen geen mannen met baarden zijn

    In Tadzjikistan mogen leerkrachten jonger dan 50 jaar geen baard meer dragen.

    "Mannen ouder dan 50 jaar mogen een baard van langer dan drie centimeter dragen, maar iedereen die jonger is moet die afscheren", zo luidt het in een decreet van het ministerie van Onderwijs van de voormalige Sovjetrepubliek. Ook wat schoenen betreft, zijn er consignes: "Alles wat de voeten bedekt, is mogelijk, ook gummilaarzen". Lange baarden worden door de autoriteiten van Tadzjikistan vaak beschouwd als verdacht. (DWM)

    bron: Belga

    30-09-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen hebben nooit meer dorst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrouwen hebben nooit meer dorst

    De website www.baronbob.com is niet meteen ons favoriete adres, en toch hebben we de pagina met de Wine Rack met plezier bezocht. Je verandert je A-cup in een dubbele D door de bh te vullen met 750 ml van je favoriete drank. Op die manier heb je altijd je drinken bij je, waar je ook gaat. Verbind een bijgeleverd slangetje met de bh en je bent al aan het drinken. Niet meteen het meest smakelijke zicht, maar het lest wel de dorst.

    bron: MF

    30-09-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondine biedt zich naakt aan, bouwvakkers slaan op de vlucht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blondine biedt zich naakt aan, bouwvakkers slaan op de vlucht

     
    De blondine wordt weggeleid, ongetwijfeld een serieuze deuk in haar ego rijker.

    Slapstick in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen: een blondine kwam zich naakt aanbieden op een bouwwerf met de niet mis te verstane vraag "Wie wil mij?" Tot haar eigen grote verbazing ging niemand in op haar vriendelijk verzoek. Sterker nog: alle stoere arbeiders sloegen op de vlucht.

    "Dit was erover"
    "We versieren graag meiden als ze voorbijwandelen. Bij ons is dat traditie, maar dit was erover", aldus een werknemer. "We renden weg en verborgen ons tot de politie erbij kwam. Ik mag er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als ze een van ons te pakken gekregen zou hebben."

    Psychiater
    "Niemand wilde haar", bevestigde politiewoordvoerder Mario Hejl de pijnlijke feiten. "De vrouw werd gearresteerd en staat nu onder toezicht van een psychiater."

    Bouwvakkers die een hapklare brok weigeren? Volgens ons mag die psychiater hén ook eens onder handen nemen. (svm)

    30-09-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!