Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    19-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kamer keurt rookverbod eetcafés in 2010 en algemeen verbod in 2014 goed

    Kamer keurt rookverbod eetcafés in 2010 en algemeen verbod in 2014 goed

    De Kamer heeft donderdagnacht beslist om ten vroegste vanaf 2012 en ten laatste tegen midden 2014 in de horeca een algemeen rookverbod in te voeren. Vanaf begin 2010 geldt in de eetcafés wel al een rookverbod.

    De stemming betekent het einde van een lange discussie over het rookverbod in de horeca. In restaurants mag nu al niet meer worden gerookt. Over een uitbreiding van dat rookverbod naar eet- en/of biercafés bakkeleien de politieke partijen al een hele tijd. De Kamer keurde deze zomer een wetsvoorstel goed dat vanaf volgend jaar een verbod invoert in cafés waar ook eten wordt geserveerd. De Senaat evoceerde de tekst en besliste enkele weken geleden met een wisselmeerderheid om vanaf 2012 een algemeen rookverbod in te voeren. De Kamer keert in het wetsontwerp nu terug naar de oorspronkelijke wettekst en voert vanaf begin volgend jaar een verbod in eetcafés in. Tegelijkertijd keurde ze echter ook een wetsvoorstel van de meerderheidspartijen goed dat ten vroegste vanaf 2012 en ten laatste tegen midden 2014 een algemeen rookverbod invoert. Die tekst bepaalt dat indien de regering voor 2014 niet met een kb op de proppen komt, het verbod in juli 2014 automatisch van kracht wordt. (BVH)

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer vrouwen betalen klusjesman in natura
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Steeds meer vrouwen betalen klusjesman in natura

     

    'Ik zoek een klusjesman met rechterhanden. Ik ben aan het verhuizen en aan mijn nieuwe huisje valt nog veel te doen. Schilderwerk, timmerwerk, plankjes ophangen. Ik heb de financiële middelen niet voor al die kosten. Kan ik je hele goede seks aanbieden als tegenprestatie? Dan handelen we het in natura af en zal ik je fijn verwennen na gedane arbeid. En dat komt niemand te weten. Kusjes', schrijft Tine (36) uit het Nederlandse Waddinxveen op de website www.sexmarkt.nl.

    Vrouwen die een automonteur, een pc-hulp of een timmerman nodig hebben maar geen geld hebben om die te betalen, beloven in de rubriek 'betaling in natura' dat ze geleverde diensten met seks zullen betalen, schrijft de krant De Telegraaf.

    Daarnaast bevat de rubriek ook de advertenties van bijvoorbeeld boekhouders, stukadoors, schilders en tuinmannen, die willen klussen, maar niet in euro's hoeven te worden afgerekend.

    Nieuwe trend
    Een nieuwe trend lijkt het, mede ingegeven door de aanhoudende crisis waardoor steeds meer mensen onder het bestaansminimum terechtkomen. Vorige week nog kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) met cijfers waaruit blijkt dat inmiddels 545.000 huishoudens in Nederland moeten rondkomen van een inkomen onder het minimumloon. Op sexmarkt zijn in enkele weken tijd tientallen advertenties verschenen van vrouwen die financieel met hun rug tegen de muur staan.
     
    Drempel
    Tine in Waddinxveen zegt wel even aarzeling te hebben gehad voordat ze haar advertentie plaatste. "Een drempel was er wel, maar ik ben erg vrij en open over seks en hou er erg van. Het is meer dat je vreemde mensen uren en dagen in je eigen huis laat werken, enz. Iemand die je via internet mailt, moet je echt wel even checken. Ik had er al eens over gelezen en toen ik die categorie 'betaling in natura' zag, was de stap snel gezet. Een betere en waardevollere ruil kan ik me niet voorstellen."

    De Nederlandse Jessy (51) zoekt een schilder. "Aangezien ik momenteel geen financiële middelen heb, stel ik voor om dit in natura af te handelen. Uiteraard safe en discreet", zo meldt ze. Jessy heeft al eens eerder een factuur op deze wijze voldaan, toen haar auto een apk nodig had en ze geen cent bezat. "Ja, je moet wat hé", glimlacht ze.

    Goed belonen bij goed werk
    Ook Tine rekende al eerder af in natura. "Hoe denk je dat ik aan mijn belastingman kom?" zegt ze met een big smile. "Mijn vriend en ik zijn vrijdenkend. Hij geniet, als ik geniet en heeft er geen enkel probleem mee, integendeel. Hij zei: Doen!" Over zijn 'beloning' hoeft de klusjesman, die Tine zoekt, niet in te zitten. "Ik beloon goed als hij goed werk levert. Dat noemt men het zakelijke met het prettige combineren."

    Trend
    Betaling in natura lijkt een nieuwe trend, zo bevestigt webmaster Bram van sexmarkt.nl. "In deze tijden van economische crisis is het voor veel mensen moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Ons motto is 'ook tijdens de recessie de broekriem los'. Veel vrouwen vinden het best spannend om zo'n avontuur te beleven. En er zijn talloze mannen die zeer handig zijn en graag een dame willen helpen met bijvoorbeeld wat klusjes in huis." (hlnsydney)

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lelijkste hond ter wereld wenst je een zalige kerst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De lelijkste hond ter wereld wenst je een zalige kerst

     
    Deze kerst kan je je vrienden een kaartje sturen met Rascal, de lelijkste hond ter wereld. Je hart breekt als dit kleine hondje voor de deur staat en voor je begint te zingen. Rascal is niet meer dan een skelet met haar op, maar ook hij mag niet ontbreken in deze bijzondere tijd van het jaar.

    Klik hier om de e-card van Rascal te bekijken. (gb)

    19-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    18-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppeltje moet na wilde seks met handboeien hulp vragen aan politie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koppeltje moet na wilde seks met handboeien hulp vragen aan politie


     

    Het was een spannend idee en de uitvoering ervan was best opwindend om nog maar te zwijgen over het einde. Een stelletje ging helemaal voor die ene fantasie: seks met handboeien in de wagen. Hoe het potje rampetampen afliep, laat zich al raden. Het hitsige stelletje vond het sleuteltje van de handboeien niet meer. Met het schaamrood op de wangen moesten ze naar de politie om hulp.

    Het koppeltje is intussen een bekend stel geworden in Noorwegen. Ze kunnen nu best wel lachen met hun avontuur en ze doen hun verhaal in de krant Verdens Gang. "Eigenlijk is het een ongelooflijk pijnlijk verhaal. Nu ik het vertel voel ik opnieuw de schaamte", zegt de jongeman van 19. Hij was samen met zijn vriendinnetje op stap. Ze waren een beetje moe en zetten hun wagen aan de kant op een parking in Drøbak. "Maar plots haalde mijn vriendin een stel handboeien boven die ik achtergelaten had in de auto. Ze had zin in een nummertje en ik gaf toe aan haar lust. Ik dacht gewoon dat het sleuteltje nog in de auto lag. Toen we klaargekomen waren en ons wilde aankleden, raakte ik in paniek. Ik kon het sleuteltje nergens meer vinden. Ik heb zeker een half uur gezocht maar tevergeefs. In paniek belde ik een aantal vrienden op maar het was al laat en niemand nam op. We besloten dan maar om naar een politiebureau te rijden", vertelt de onfortuinlijke sekser.

    Facebookverhaal
    In Ski was de verlossing nabij. "Het was verdomme kou. Ik kon geen trui aantrekken omdat ik geboeid was. Gelukkig lag er nog een deken in de auto en dat had mijn vriendin op mij gelegd. Zij had een sjaal bij en legde die op haar bovenlichaam. Met blozende kaken stopten we bij het politiebureau en gingen er hulp zoeken", vertelt de negentienjarige. En die hulp kregen ze ook van Tommy Arras. De agent maakte de boeien los en wenste het stel een veilige rit huiswaarts toe. Toen het duo hun avontuur vertelde aan vrienden ging de bal aan het rollen. Een vriendin maakte het verhaal wereldkundig op Facebook en zo werd het opgepikt door de krant Østlandets Blade en andere nationale media in Noorwegen. "En zo weet gans Noorwegen intussen wat ons overkomen is", besluit de jongeman. (hlnsydney)

    18-12-2009 om 08:23 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarieven voor autokeuring gaan de hoogte in

    Tarieven voor autokeuring gaan de hoogte in

    Op 1 januari 2010 stijgen de tarieven voor de autokeuring met ongeveer 15 procent. Wie rijdt met een benzinewagen, zal 31 euro betalen in plaats van 27,50 euro. Dat bericht Het Laatste Nieuws .

    Voor een dieselwagen zal de autokeuring 38 euro kosten in plaats van 33,50 euro. Het gaat om verhogingen van 3,5 en 4,5 euro. Vooral voor wie zijn auto te laat aanbiedt, dreigt een forse verhoging. De toeslag stijgt van 5 tot 7 euro voor wie één maand te laat is, aldus de krant. (AVB)

    18-12-2009 om 08:08 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vossen rukken op naar Vlaamse steden

    Vossen rukken op naar Vlaamse steden (PRESS)

    In Londen zijn stadsvossen berucht en beroemd, maar ook in de Vlaamse steden duiken ze op. Na hun aanwezigheid in Brussel onderzoeken biologen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek nu ook de opmars van vossen in Gent.

    "Het is een logisch proces", zegt bioloog Koen Van Den Berge van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO). "De vos was uitgeroeid, maar begin jaren negentig is hij Vlaanderen weer gaan herkoloniseren. Vlaanderen is stilaan helemaal 'dichtgevloeid' met territoria van vossen. De steden blijven als eilanden over. Dat zijn de laatste plekken die de vossen zullen innemen." In Brussel werd in het verleden al onderzoek verricht naar de stadsvossen. Hun populatie ging er van 2001 tot 2003 op vooruit van één naar vier nesten per vierkante kilometer. Omdat het fenomeen nog altijd weinig gedocumenteerd is in Vlaanderen, startte het INBO vorig jaar ook een onderzoek. "Sinds 2008 onderzoeken we een gebied van 100 vierkante kilometer rond Geraardsbergen", legt Van Den Berge uit. "We hebben de nesten rond Gent geïnventariseerd en enquêtes gedaan bij doelgroepen zoals taxichauffeurs, die vaak 's nachts op de baan zijn. Daaruit blijkt dat vossen wel degelijk aanwezig zijn in de rand rond Gent. (LOR)

    18-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    17-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pas op bij het kussen van een kikker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Pas op bij het kussen van een kikker


    De beroepsvereniging van Amerikaanse dierenartsen heeft het Amerikaanse publiek aangeraden geen kikkers te kussen, zoals dat gebeurt in de nieuwste Disneyfilm, "De Prinses en de Kikker".

    "Kikkers kunnen bij mensen een salmonella-infectie veroorzaken", zo waarschuwt de American Veterinary Medical Association (AVMA). "Wij herinneren eraan dat een ongeoorloofde handeling bij een amfibie, zoals een kus, een erge ziekte tot gevolg kan hebben, en geen prins", zo luidt het. In 2009 zijn in de Verenigde Staten 48 gevallen opgetekend van salmonella-infecties, veroorzaakt door kikkers. (DES)

    17-12-2009 om 09:36 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijntje mag geen cocaïne snuiven en niet vloeken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nijntje mag geen cocaïne snuiven en niet vloeken

     
    Op het internet verschijnen steeds vaker afbeeldingen van konijntjes die cocaïne snuiven en die sterk lijken op het populaire kinderfiguurtje Nijntje. Bovendien schrikken de konijnen er niet van terug om grove taal te gebruiken. Volgens de Telegraaf is tekenaar Dick Bruna het beu en stapt hij naar de rechter.

    Nijntje is sinds 1955 auteursrechtelijk beschermd en dus is de geestelijke vader heel boos over de ongepaste parodieën. Om een voorbeeld te stellen sleept hij de website Punt.nl voor de rechter. Daar zijn veel varianten op zijn konijntje te vinden.

    Je vindt er onder meer afbeeldingen van Nijntje die met grote pupillen op wilde feestjes pillen slikt, rookt en drugs snuift. Vier jaar geleden stapte Bruna ook al naar de rechter omdat het intussen ter zielen gegane Belgische tijdschrift Deng het konijn met een bloedneus op de voorpagina had afgedrukt. (gb)

    17-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alternatieve euro's onder de kerstboom

    Alternatieve euro's onder de kerstboom

    Wist u dat er naast de euro ook een andere munt circuleert in België? De RES werd al gebruikt door lokale handelaars, maar sinds kort kan iedereen ermee betalen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

    "Het begon allemaal in 1996", vertelt Walther Smets, gedelegeerd bestuurder en oprichter van "RES - hét andere geld". "Ik had een meubelzaak en het kwam geregeld voor dat ik aan ruilhandel deed, bijvoorbeeld door een meubelstuk te ruilen voor advertentieruimte. Waarom zou ik dat niet op grotere schaal kunnen realiseren, dacht ik. Ik haalde de mosterd bij organisaties in het buitenland. Mijn grote voorbeeld is WIR uit Zwitserland, dat in de jaren dertig is opgericht om de economische problemen het hoofd te bieden en intussen 60.000 leden telt. Ik doopte mijn alternatieve munt RES, wat in het Latijn zaak of belang betekent. We hebben een eigen banksysteem en kennen zelfs renteloze leningen toe, die we uitbetalen in RES-euro's." RES is ontstaan als solidariteitssysteem tussen lokale handelaars. "1 RES is 1 euro waard. Met de RES kan je alleen bij de aangesloten kmo's kopen." Sinds een maand is RES pas echt een alternatieve munteenheid: "We kregen van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) de toestemming om RES-euro's te verkopen aan consumenten, en dat tegen 10 procent korting. Door de klantenkaart te verpakken als cadeaubon surfen we mee op de hype van de Bongo- en andere bonnen. Met dat verschil dat onze cadeaukaart herlaadbaar is." (DWM)

    17-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    16-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Behandeling sepsis heeft dodelijk effect

    Behandeling sepsis heeft dodelijk effect

    Onderzoekers van de UGent hebben ontdekt dat de behandeling van de meest voorkomende dodelijke ziekte op intensieve verzorging, sepsis, volledig omgegooid moet worden, zo staat vandaag in De Morgen te lezen.
     
    Bij sepsis, een soort van bloedvergiftiging, vallen de functies van de organen een voor een uit. Tot nu toe probeerden artsen in zo'n geval het gehalte aan stikstofoxide te beperken. Nu blijkt dat stikstofoxide net een positief effect kan hebben en dat de beperking ervan de dood tot gevolg kan hebben.
     
    Jaarlijks sterven er in de VS 250.000 mensen aan sepsis, in Europa zijn dat er 135.000. (belga/adv)

    16-12-2009 om 09:16 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetballers van Eritrea vluchten massaal na wedstrijd

    Voetballers van Eritrea vluchten massaal na wedstrijd

    Er is werk aan de winkel voor de bondscoach van Eritrea. Hij moet op zoek naar een pak nieuwe spelers nu een groot deel van zijn selectie is verdwenen in Nairobi na de verloren kwartfinale in het toernooi om de beker van Oost- en Centraal-Afrika (Cecafa). De secretaris van deze organisatie, Nicholas Musonyey, bevestigt dat liefst twaalf Eritrese spelers de benen hebben genomen.

    Hij zei erg verlegen te zijn met de ontstane situatie. "Het geeft de regio een slecht imago. Ik heb goede contacten met de voetbalfederatie van Eritrea. Het zou kunnen dat de regering nu geen spelers meer naar het buitenland laat gaan voor wedstrijden." Het gezelschap zou zaterdagavond terugvliegen naar Asmara, maar op de luchthaven bleek de ploeg uitgedund. In 2006 besloten vier spelers van de club Red Sea te vluchten, eveneens in Kenia. Ze vroegen politiek asiel aan. Sinds twee jaar laat de Eritrese overheid alle sporters die de grens over willen een borgsom van 100.000 nakfa (4.500 euro) storten om te voorkomen dat ze de wijk nemen. Ook moeten ze in het buitenland altijd onder toezicht van meegereisde officials blijven. (DES)

    16-12-2009 om 09:09 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russische immigrant heeft voorliefde voor road kill
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Russische immigrant heeft voorliefde voor "road kill"

    Een Russische immigrant in Nieuw-Zeeland houdt er een ietwat vreemde eetgewoonte op na. De Rus wordt ervan beschuldigd een dode zeehond, die op het strand lag, te hebben meegenomen om op te eten. De man verklaarde voor de rechtbank een voorkeur te hebben voor "road kill".

    De 32-jarige Platon Malakhov pleitte afgelopen donderdag schuldig voor het bezit van een zeehondenhuid, iets wat bij wet verboden is in Nieuw-Zeeland. Volgens zijn advocaat, Doug Taffs, heeft Malakhov "een ongewoon probleem met zijn voeding" en gaat hij vaak op zoek naar "road kill" om aan vlees te raken. Malakhov, die al 12 jaar in Nieuw-Zeeland woont, kwam er zonder straf vanaf. Volgens rechter Noel Walsh heeft de beschuldigde altijd de wet gevolgd en was hij er gewoon niet van op de hoogte dat hij een wet overtrad. (DES

    16-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim helft van alle vrouwen masturbeert op het werk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ruim helft van alle vrouwen masturbeert op het werk

     

    Meer dan de helft van de vrouwen en ruim zestig procent van de mannelijke werknemers masturbeert wel eens tijdens de werkuren. Vooral wanneer de verveling toeslaat of de stress het grootst is, gaan ze even stoom aflaten in de beslotenheid van een toilet, blijkt uit een poll van de Deense krant Ekstra Bladet.

    Niet alleen Denen gunnen zichzelf een pleziertje tijdens de werkuren. Ook hun Zweedse buren zijn niet vies van wat handwerk tijdens de kantooruren. Ongeveer de helft van de mannelijke en vrouwelijke lezers van de Zweedse krant Expressen geeft toe dat ze regelmatig tussen 9 en 5 op zoek gaan naar het hoogtepunt van lichamelijk genot.

    "Geen probleem"
    Uit de poll van Ekstra Bladet blijkt dat zes op tien Deense mannen masturbeert op het werk. 21 procent geeft zelfs toe dat ze het regelmatig doen. Ook 57 procent van de vrouwen zit wel eens met de handen tussen de dijen op het werk. Van dat aantal geeft 1 op 3 toe dat ze regelmatig op zoek gaan naar een orgasme op kosten van de baas. Maar wat denken de bazen er zelf van? De werknemers van de krant Ekstra Bladet kunnen alvast hun gang gaan. "Sommige werknemers roken en andere kiezen ervoor om te masturberen. Zolang ze rekening houden met hun collega's en hun omgeving heb ik daar geen probleem mee", zegt hoofdredacteur Jan Nielsen. Zo denkt ook zijn collega en nieuwschef Erling Larsen er over. 

    "Beter even stoom aflaten"
    Seksuoloog Rikke Thuesen is verrast door de hoge cijfers maar ze begrijpt ook de drang. "Er wordt vaak heel wat geflirt op de werkvloer of werknemers krijgen opwindende berichtjes van hun partners. Het is dan vaak beter om even stoom af te laten dan de rest van de dag ongeconcentreerd achter het bureau te blijven zitten", besluit Thuesen.

    (hlnsydney)

    16-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland krijgt opnieuw een moedermelkbank
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nederland krijgt opnieuw een moedermelkbank

    Tot in de jaren zeventig van de vorige eeuw waren moedermelkbanken met name in de grote steden geen uitzonderlijk verschijnsel. Komend voorjaar gaat het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam die voorziening in ere herstellen bij het Sophia Kinderziekenhuis. Zanger Jan Smit en burgemeester Ahmed Aboutaleb geven de aftrap voor een inzamelingsactie voor de moedermelkbank.

    Veel moeders hebben volgens een woordvoerder van het Erasmus MC meer dan genoeg voeding als zij pas bevallen zijn. Het is de bedoeling dat zij hun overtollige melk afkolven en inleveren bij het Sophia Kinderziekenhuis. Daar wordt de melk gecontroleerd en gepasteuriseerd, voorzien van extra voedingsstoffen en ingevroren. Met de melkvoorraad willen neonatologen de pasgeboren kindjes op de couveuseafdeling laten voeden. Het Erasmus MC gaat onderzoek doen naar de veronderstelling dat te vroeg geboren kinderen zich het beste ontwikkelen op moedermelk. (DES)

    16-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    15-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man castreert zichzelf om zijn vrouw niet te bedriegen

    Man castreert zichzelf om zijn vrouw niet te bedriegen


    De Colombiaanse boer Luis Alfonso Sanchez houdt niet van half werk. Omdat zijn vrouw weigert seks met hem te hebben, besloot hij  zichzelf te castreren. Dit om te verhinderen dat hij zijn echtgenote zou bedriegen.

    Ervaring met dieren
    De 40-jarige landbouwer had al enige ervaring op het castratievlak. "Ik heb al varkens, katten en honden onder handen genomen. Drie dagen nadat ik ze had gecastreerd, waren ze alweer gezond en wel", zegt de man.

    Diepgelovig
    Omdat zijn vrouw weigert nog intiem verkeer met hem te hebben, besloot de diepgelovige Sanchez zijn eigen testikels te verwijderen. "Het laatste wat ik wou, was mijn vrouw bedriegen met een ander. Vandaar mijn besluit om mezelf te castreren", luidt het.

    Infectie
    De man herstelt nu in het ziekenhuis. De urologen konden vaststellen dat de man geen ballen meer heeft. Hij zal nog een tijdje in het ziekenhuis moeten blijven want zijn wonden zijn geïnfecteerd. (eb)

    15-12-2009 om 10:04 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piloot vergist zich van eiland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Piloot vergist zich van eiland

    Een piloot van de Griekse luchtvaartmaatschappij Olympic Air heeft twee Griekse eilanden met elkaar verward en wilde op het verkeerde eiland landen. Dat laat een televisiezender uit Athene weten, Olympic Air ontkent het voorval.

    Het vliegtuig was op weg naar het Griekse eiland Naxos, maar de piloot was verward en zette koers richting het nabijgelegen eiland Paros. Vlak voordat hij het toestel aan de grond wilde zetten, kon het luchthavenpersoneel van Paros duidelijk maken dat hij een ander eiland moest hebben. De luchthavens van de kleinere Griekse eilanden beschikken niet over uitgebreide elektronische hulpmiddelen. De piloten moeten zelf in volle vlucht de luchthaven vinden en landen. De luchtvaartautoriteiten openen een onderzoek naar het voorval. (DES)

    15-12-2009 om 09:52 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw vindt enveloppe met 24.000 euro op trein
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrouw vindt enveloppe met 24.000 euro op trein

     

    Een vrouw die 24.000 euro gevonden heeft op een trein is met het geld naar een treinbegeleider gestapt. De Noorse werd beloond voor haar eerlijkheid. Ze krijgt tien procent van het bedrag. "We hopen alvast dat de daad van de vrouw andere vinders positief geïnspireerd heeft", zegt Gro Smedsrud van de politie van Manglerud.

    De treinbegeleider kon zijn ogen niet geloven toen hij de enveloppe open deed. Er zat 24.000 euro in en de politie besloot op zoek te gaan naar de vinder en de eigenaar van de smak geld. De vindster heeft zich intussen gemeld. De vrouw wordt in de Noorse media vandaag omschreven als 'de eerlijkste vrouw van Noorwegen'. Zij kan alvast rekenen op een eerlijke beloning van tien procent van het totale bedrag maar daarmee is de zaak nog niet afgesloten. Als het de politie niet lukt om de eigenaar van het geld op te sporen dan kan de vindster volgens de Noorse wet nog aanspraak maken op een derde van de totale som. (hlnsydney)

    15-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoffig Indisch dorpje overspoeld door limousines

    Stoffig Indisch dorpje overspoeld door limousines

    Het afgelegen Indische dorpje Ludhiana wordt overspoeld door limousines. Een slimme ondernemer ontdekte in het lokale wetboek dat je voor limo's namelijk geen autotaksen moet betalen. Hij zag meteen een gat in de markt en ging de luxe-auto's verhuren. Het stoffige straatbeeld wordt nu gedomineerd door honderden gehuurde limousines.

    Je ziet vlugger een langgerekte Mercedes rijden dan een bus in de stoffige straten van het dorpje, waar de mensen zich nog vooral op ezels of fietsen verplaatsen. "Er rijden nu al zo'n 400 limousines in het dorp en ik denk dat er nog zo'n 100 bij kunnen totdat de straten verstopt geraken. We zijn een klein dorpje, maar we hebben grote toekomstplannen. Rondrijden met een limousine is een manier om je status te tonen", legt limo-dealer Amit Aggarwal uit. (DES)

    15-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    14-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie krijgt boete voor verbrande croque-monsieurs

    Politie krijgt boete voor verbrande croque-monsieurs

    De politie in het Nederlandse Tiel heeft een boete van 500 euro gekregen van de lokale brandweerafdeling. De agenten lieten te vaak het croque-monsieurapparaat aanstaan als ze met spoed werden opgeroepen. De brandweer moest hiervoor te vaak voor niets uitrukken, aldus brandweercommandant Peter van Ommeren.

    "Op jaarbasis mag de politie maximaal twee valse meldingen doen en ze zitten nu al aan vier. Dat zijn dus vier croque-monsieurs teveel", zegt Van Ommeren. De politie wijt de valse meldingen aan het enthousiasme van de agenten. "Tijdens de lunch maken ze een croque-monsieur. Als ze dan worden opgeroepen en zo snel mogelijk weggaan, vergeten ze dat apparaat nog wel eens", vertelt een woordvoerder. De agenten zullen er op worden gewezen dat ze vaker de stekker uit het croque-monsieurijzer moeten trekken. (DES)

    14-12-2009 om 12:13 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leraressen Frans en Spaans naakt in de kast betrapt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Leraressen Frans en Spaans naakt in de kast betrapt

     
    In Brooklyn, New York, zijn twee leraressen ontslagen nadat ze samen naakt in een kast van een leeg klaslokaal betrapt werden. Cindy Mauro is een 33-jarige lerares Frans en Alini Brito is een 29-jarige lerares Spaans. Heel de school spreekt over het voorval. Leerlingen hebben zelfs al een groep opgericht op Facebook. De twee werden betrapt terwijl de leerlingen een voorstelling bijwoonden in het auditorium, meldt NY Daily News.

    Om het cliché helemaal compleet te maken was het de conciërge die de twee leraressen betrapte. Mauro blijkt de meest populaire van de leerkrachten te zijn. Zo had ze vaak sexy kleren aan en deed ze zich graag nog voor als een tienermeisje. Tijdens de zomervakantie verfde ze haar haar zelfs paars en ze heeft verschillende tatoeages.

    Brito is volgens de leerlingen eerder een vriendelijke leerkracht waar ze met al hun problemen terecht konden. Ze heeft bovendien een echtgenoot. Beide leerkrachten werden van school gestuurd. Er wacht hen nu een tuchtonderzoek. (gb)

    14-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!