Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    29-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks met besneden man even bevredigend voor vrouwen

    Seks met besneden man even bevredigend voor vrouwen


     
    Vrouwen vinden seks met een besneden man even bevredigend, of zelfs beter, als met een partner waarvan het geslachtsorgaan 'puur natuur' is.

    Even goed of beter

    Sommige experts speculeerden dat de verwijdering van de voorhuid vrouwen minder genot zou bezorgen tijdens het vrijen. Uit een Oegandese studie bij 455 vrouwen tussen 15 en 49 jaar echter blijkt dat slechts 2,9 procent de seks minder goed vond na de besnijdenis, 57 procent merkte geen verandering op en 39,8 procent vond hun seksleven achteraf beter. De onderzoekers bestudeerden niet het effect van besnijdenis op de mannelijke tevredenheid. "Dit werd eerder onderzocht en daaruit bleek dat dit hier geen invloed op heeft."

    Waarom beter?
    De vrouwen die een verandering opmerkten, gaven ook aan waarom ze de seks beter vonden. De voornaamste reden was een betere geslachtshygiëne van de man, maar ook meer orgasmen en minder erectiestoornissen bij de partner en meer orgasmen bij de vrouw.

    Aids
    Eerder onderzoek toonde aan dat een besnijdenis het risico op HIV met 50 tot 60 procent beperkt. Maar door het gerucht dat vrouwen hierdoor minder genot zouden ervaren, durven veel mannen de ingreep niet ondergaan. "Dit resultaat kan ervoor zorgen dat meer mannen voor deze procedure kiezen", aldus de onderzoekers Ook in de westerse wereld zal dit onderzoek zijn dienst bewijzen. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, zijn weigeren ouders de besnijdenis van hun zoon, omdat ouders denken dat de penis hier minder gevoelig door wordt. (ep)

    29-12-2009 om 10:33 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwelijk libido is vloeibaar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Vrouwelijk libido is vloeibaar"

     
    Het libido van vrouwen is vloeibaar. Dat betekent dat de seksuele appetijt van vrouwen varieert en meegaat met de flow'. Ze laten zich beïnvloeden door omgevingsfactoren, sociale contacten en hun cultureel kapitaal. Dat schrijft Rachel van de Pol in het Nederlandse weekblad Elsevier.

    Grillig en complex
    Een libido wordt vaak gedefinieerd als 'hoe vaak heb je zin in seks of fantaseer je er over'. Zo bekeken scoren mannen hoger dan vrouwen, omdat dat meer 'hun' manier is om met seks om te gaan. Voor vrouwen ligt dat anders. Hun libido is niet zo rechtlijnig. Het is eerder grillig en complex, met een grote rol voor sfeer en context.

    Snelle wissel
    In de juiste omstandigheden kan haar libido dus heel hoog zijn, terwijl één verkeerde zin of één foutje de 'mood' voor haar volledig kunnen verpesten. Weinig verrassend is ook de route naar seks anders is voor mannen dan voor vrouwen.

    Waar mannen rechttoe rechtaan zijn, willen vrouwen liever een omweg, waarbij de spanning opgebouwd wordt door praten en het creëren van een sexy sfeer. Dat zou komen omdat vrouwen eerst emotionele verbondenheid willen voelen voor ze seks hebben, terwijl voor mannen seks de verbondenheid is.

    Opleiding
    Ook omgevingsfactoren spelen een belangrijke rol bij het vrouwelijk libido. Zo zijn gelovige vrouwen minder geïnteresseerd in seks en proberen hoogopgeleide vrouwen meer standjes dan laagopgeleide vrouwen. Bij mannen spelen religiositeit of opleidingsniveau geen rol. Vrouwen veranderen ook vaker van mening over dingen als 'vreemdgaan' of 'seks voor het huwelijk'.

    Wat windt hen op?
    Vrouwen blijken ook niet te beseffen waar ze opgewonden van worden en dit in tegenstelling tot homoseksuele en heteroseksuele mannen. Zo zeiden vrouwen enkel opgewonden te raken van heteroseksuele handelingen, maar uit metingen bleek dat ze ook verhoogde opwinding vertoonden bij homo- en lesbische seks.
    Tegelijk hebben lustopwekkers minder effect bij vrouwen.

    Problemen
    Libidoproblemen bij mannen is relatief eenvoudig op te lossen met medicijnen, omdat het probleem meestal biologisch is bepaald. Niet zo bij vrouwen, voor wie het eerder psychologisch verloopt.

    Het spreekt voor zich dat deze verschillen voor problemen kunnen zorgen tussen mannen en vrouwen. Niet in het minst omdat in onze samenleving zwaar de nadruk ligt op de mannelijke variant van het libido en er minder rekening gehouden wordt met de vrouwelijke. Maar in sé is de oplossing simpel: luister naar elkaar en respecteer elkaars behoeften. (edp)

    29-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    28-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg beknibbelt op verzekering

    Belg beknibbelt op verzekering

    Volgens Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, hebben in 2009 heel wat Belgen beknibbeld op verzekeringsproducten. Dat bericht De Zondag.

    "Schadeverzekeringen ondervinden weinig last van de crisis, maar dit jaar hebben we duidelijk bespaard op levensverzekeringen", zegt woordvoerder François de Clippele. "Met een daling van 1 tot 2 miljard euro zitten we nu weer op het niveau van begin 2000." Geld om materiële zaken, zoals huis en auto, te verzekeren, konden we dan wel weer gemakkelijk ophoesten. "We moeten een duidelijk onderscheid maken tussen de verschillende verzekeringsproducten. Op de verplichte verzekeringen, zoals autoverzekering of arbeidsongevallenverzekering, wordt niet bespaard. Maar wel op de niet-verplichte verzekeringen." Het verzekeringsbudget van de gemiddelde Belg blijft wel nog behoorlijk hoog liggen, zo rond de 2000 euro per persoon per jaar. (NAJ)

    28-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muntthee even efficiënt tegen pijn als aspirine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Muntthee even efficiënt tegen pijn als aspirine

     
    Een unieke muntsoort uit Brazilië verdrijft pijn even efficiënt als conventionele pijnstillers. Volgens onderzoekers kan een brouwsel van dit kruid een goed middel zijn tegen buik-, hoofd-, en menstruatiepijn.

    Braziliaanse plant
    Het kruid, hyptis crenata, wordt in Brazilië al lang gebruikt om milde pijn te behandelen. Tot nu gebeurde er echter nog nooit wetenschappelijk onderzoek naar zijn werking. De Britse vorsers vroegen aan Braziliaanse helers hoe ze de thee bereiden. Vervolgens maakten ze op dezelfde wijze een middeltje voor muizen. De wetenschappers testen dit en aspirines uit om pijn te behandelen bij de diertjes. Daaruit bleek dat beide behandelingen even efficiënt zijn.

    Geen aangename smaak
    "We waren echt verbaasd over hoe goed de thee werkt", aldus onderzoeker Graciela Rocha. "Ik ben zelf Braziliaans van oorsprong en kreeg de thee als kind. "De smaak is niet helemaal hetzelfde als traditionele munt, het lijkt meer op salie. Het drankje smaakt niet echt aangenaam, maar dat hoeft ook niet bij een medicijn." Experts waarschuwen wel deze thee niet te verwarren met de muntthee die je momenteel in de supermarkt kunt kopen. Het onderzoek gebeurde alleen met het kruid hyptis crenata. (ep)

    28-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    27-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lengte penis wél belangrijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Lengte penis wél belangrijk en voorspel zwaar overschat volgens nieuwe studie


     
    Het is een mantra die seksuologen al decennia volhouden: de lengte van 'mans penis is niet van belang bij het bevredigen van een vrouw en voorspel is essentieel bij het vrijen. Maar een wetenschappelijke studie die wordt gepubliceerd in The Journal of Sexual Medicine maakt nu brandhout van die stellingen.

    Hoe langer hij volhoudt hoe beter?
    De studie, geleid door professor Stuart Brody van de University of the West of Scotland, werd uitgevoerd bij duizend vrouwen. Een eerste opvallende conclusie: voorspel wordt zwaar overschat. En dat geldt ook voor marathonseks en het idee van "hoe langer de man het uithoudt hoe beter".

    14,5 centimeter
    Volgens de studie doet de lengte van de penis er wel degelijk toe. Er wordt zelfs een cijfer opgeplakt: bij erecties die langer dan 14,5 centimeter zijn beleven vrouwen veel vaker een orgasme. Bij dat laatste zijn de wetenschappers eerlijk genoeg om te zeggen dat ze niet weten of dat een puur fysieke kwestie is. De oberekenbare factor is hier het psychologische: het idee van aan de slag te gaan met een grote penis zou vrouwen mentaal opgewondener kunnen maken, wat als gevolg makkelijker tot een orgasme zou leiden. (mvl)

    27-12-2009 om 11:02 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huren wordt 0,25 procent goedkoper
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Huren wordt 0,25 procent goedkoper

     
    Voor de huurcontracten die in januari 2010 moeten worden geïndexeerd, dalen de huurprijzen met 0,25 procent. Dat schrijven verschillende kranten. In juli van dit jaar leidde de jaarlijkse indexering van de huishuur "voor het eerst sinds mensenheugenis" tot een neerwaartse herziening van de huurprijs. Die ongewone situatie heeft zich sindsdien elke maand voorgedaan.
     
    De neerwaartse aanpassing bleef weliswaar zeer beperkt. Ook voor februari is dat waarschijnlijk nog zo. Met de terugkeer van de inflatie zal ook de jaarlijkse verhoging van de huurprijzen als gevolg van de indexering snel terugkeren.
     
    Voor de berekening van de aanpassing van januari wordt de gezondheidsindex van december 2009 (110,96) vergeleken met die van december 2008 (111,24). Omdat de index deze maand lager ligt dan in december 2008, komt er volgende maand (januari 2010) een daling van de nominale huurprijs voor contracten die dan moeten worden geïndexeerd.

    Verhuurders "vergeten" huurders in te lichten

    Traditioneel is het de verhuurder die de huurder schriftelijk op de hoogte brengt van een stijgende huurprijs als gevolg van de indexering. Maar in de ongewone situatie van neerwaartse prijsaanpassingen "vergeten" sommige verhuurders hun huurders al eens op de hoogte te brengen van de prijsverlaging. De huurders hebben het recht de huurverlaging zelf door te voeren. (belga/mvdb)

    27-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    26-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer mannen onzeker over lengte penis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer mannen onzeker over lengte penis

     
     
     "Meer dan 90 procent van de mannen heeft een perfect normaal lid, maar is daar niet van te overtuigen. Zelfs niet na geruststelling door hun partner". Aan het woord is uroloog Piet Hoebeke. Het gevoel van een te kleine penis zit er volgens de professor al van jongsaf ingebakken.

    Porno
    Internet heeft kwalijke gevolgen voor de mannelijke penis. Heren vergelijken hun edele delen met de kerels van pornosites. Wat daar getoond wordt, ligt qua penislengte, meestal groter dan gemiddeld.

    Complexen

    De wachtkamer van professor Hoebeke zit vol met twijfelende jongens. Na objectieve metingen, vergelijkingen en zelfs statistieken zijn de heren nog niet van hun ongelijk te overtuigen. Vaak kampen ze sinds de adolescentie met complexen. Een lacherige of plagende opmerking in de kleedkamer van de sportclub, geeft vaak de aanzet. Een kwetsende uitspraak van een liefje werkt beslist nog erger.

    Opvallend is dat vrouwen zelden of nooit klagen over de lengte van de penis. Een vrouw ondervindt, volgens de professor, meestal hinder als de partner net te groot geschapen is.

    Oplossingen
    Een borst valt te vergroten, maar een echte chirurgische oplossing voor het edele jongensdeel bestaat er weinig of niet. Wel biedt een goed gesprek of een consultatie bij een seksuoloog een oplossing.

    Ingrepen gebeuren bij penissen die korter zijn dan zes centimeter. Met een lengte van meer dan zes centimeter kan een perfecte seksuele relatie. De vagina is vooral ter hoogte van de kleine schaamlippen en de eerste zes centimeter gevoelig. (lvl)

    26-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knappe Russinnen worden lokvogels voor wanbetalers

    Knappe Russinnen worden lokvogels voor wanbetalers

    In Rusland zetten gerechtsdeurwaarders voortaan hun knapste medewerksters in als lokvogels voor wanbetalers. De aantrekkelijke vrouwen zullen met hun foto's op het internet doelbewust intiem contact zoeken met gezochte schuldenaars. Als een afspraakje tot stand komt, slaat de val dicht. De ambtenaren hebben zo bij een gepland romantisch dinertje op restaurant al een resem debiteuren laten arresteren. Volgens een bericht in de staatskrant Rossijskaja Gaseta zal deze succesvolle methode nu ook een officiële staatspraktijk worden.

    De handelwijze had in het verleden herhaaldelijk tot schandalen geleid, omdat de gerechtsdeurwaarders de nieuwsgierige mannen met foto's van vreemde vrouwen hadden gelokt. De betrokken vrouwen voelden zich in hun persoonlijke rechten geschonden, omdat de beelden zonder hun toestemming werden gepubliceerd. Enkelen van hen hebben schadevergoeding geëist. Daarom hebben de gerechtsdeurwaarders nu beslist om hun eigen verleidelijke medewerksters in te zetten, luidde het in de krant. Als de schuldenaren werden gevat, namen de ambtenaren hun auto en hun rijbewijs of ook hun jachtvergunning in beslag. Op die manier proberen ze de mannen te bewegen hun rekeningen te betalen. Door de financiële crisis is het aantal Russen met schulden serieus gestegen. Bij hun onderzoek werken de deurwaarders ook samen met garagebedrijven, die in Rusland passende informatie over hun klanten aan de autoriteiten moeten doorspelen. (OSN)

    26-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    25-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalig kerstfeest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Miekemuis en haar Maatje

    wensen aan alle bloggers en hun familie

    een zalig kerstfeest

    en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar

    25-12-2009 om 19:03 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespecialiseerde firma zendt seksspeeltjes naar Franse parlementariërs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gespecialiseerde firma zendt seksspeeltjes naar Franse parlementariërs

    Een firma gespecialiseerd in seksspeeltjes heeft aan de 577 afgevaardigden en 345 senatoren in Frankrijk een kerstmuts verstuurd samen met een seksspeeltje, een string en condooms bij wijze van protest na een ambtsverbod. Dat heeft de firma gemeld.

    Het hoofdcommissariaat van de Franse politie, dat eveneens de pikante pakketen ontving, heeft begin december het verdelen van 6.000 seksspeeltjes via de openbare weg verboden voor het bedrijf dat via de internetsite Sexyprivé.com haar spullen verkoopt. Als reden gaf het bestuur het verstoren van de openbare orde op. De firma vindt het verbod "ongegrond". "Om onze ontevredenheid te tonen en te proberen ons te laten horen zodat we onze producten opnieuw kunnen verspreiden, werd een "sexy" muts verstuurd naar elke parlementariër en aan het hoofdcommissariaat van de Parijse politie. Ongeveer 1.000 mutsen in totaal", zei de onderneming. (OSN)

    25-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarzeggers zegden in 2009 weer weinig waar
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waarzeggers zegden in 2009 weer weinig waar

     
    VS-president Obama is niet vermoord, Duitsland kende dit jaar geen zware terreuraanslagen: ook in 2009 sloegen de waarzeggers, een occasionele voorspelbare toevalstreffer niet te na gesproken, de bal grondig mis. Tot dat besluit kwam de GWUP, de Duitse Vereniging voor Wetenschappelijk Onderzoek van Parawetenschappen. Dat het met die prognoses weer niks ging zijn, viel dan weer wel perfect te voorspellen.
     
    Merkel en Jackson
    Twee kunststukjes presteerden de paragnosten wel: zij voorspelden dat Angela Merkel in 2009 de bondsverkiezingen ging winnen (wie zou dat gedacht hebben? Merkel! ). Nog straffer: zij voorzagen dat dit jaar Michael Jackson de eeuwige jachtvelden zou opzoeken. Dat hadden zij het jaar voordien ook voorspeld.
     
    Nostradamus
    Overigens maakten de kristallenbollenkijkers zoveel voorspellingen dat puur statistisch een juiste voorspelling niet te vermijden valt.
    Zoals gebruikelijk hadden de aanhangers van de Profetieën van Nostradamus het ook in 2009 weer grondig bij het verkeerde eind. Diens standaardprogramma omvat het einde van de wereld, aanslagen op wereldleiders, terreur, honger en natuurrampen. Enkel met de honger had Nostradamus weer gelijk. (afp/lb)

    25-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    24-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VS: een vierjarig dronken jongetje steelt cadeaus van de buren

    VS: een vierjarig dronken jongetje steelt cadeaus van de buren


    Midden in de nacht is in de Verenigde Staten een jongen van vier dronken teruggevonden, gekleed in een meisjesjurkje, nadat hij de cadeaus van zijn buren vanonder de kerstboom had gestolen. Dat meldt de website closer.fr.

    Midden in de nacht constateerde zijn moeder, April Wright, een jonge bewoonster van Chattanooga, Tennessee, dat haar zoon niet meer in zijn bed lag. Enkele minuten later vond ze de kleuter terug op straat, met een blikje bier in de hand. De jongeman werd onmiddellijk naar het ziekenhuis gebracht. Ter plaatste verklaarde de kleuter dat hij dat alles gedaan had, omdat hij in de gevangenis bij zijn vader wou belanden! (OSN)

    24-12-2009 om 08:18 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebruik namaakmedicatie kan ernstig gezondheidsrisico inhouden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gebruik namaakmedicatie kan ernstig gezondheidsrisico inhouden

     
    Het gebruik van namaakgeneesmiddelen die bijvoorbeeld via het internet worden aangekocht, kan een ernstig risico voor de gezondheid inhouden. Dat blijkt uit de eerste resultaten van een onderzoeksproject van de afdeling Geneesmiddelenanalyse van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid (WIV).
     
    Het onderzoek spitst zich toe op de in België meest voorkomende namaakgeneesmiddelen: de erectiestimulerende middelen Viagra, Cialis en Levitra. De eerste resultaten tonen aan dat de onderzochte monsters andere, niet-geregistreerde, stoffen bevatten dan de originele geneesmiddelen.
     
    Bijwerkingen niet gekend
    "De toxiciteit en de bijwerkingen van deze analogen zijn niet gekend en bijgevolg bestaat er mogelijks een ernstig risico voor de gezondheid van de gebruikers van namaakgeneesmiddelen", luidt het in een persbericht van het WIV.
     
    Uit veelvuldige analyses, uitgevoerd in opdracht van het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG), blijkt ook dat er hormonale geneesmiddelen, antibiotica en vermageringsmiddelen in het namaakcircuit aanwezig zijn.
     
    Namaakgeneesmiddelen doken in het begin van de jaren negentig voor het eerst op. Sindsdien neemt hun aantal elk jaar toe. Daarom werd in januari 2009 in de afdeling Geneesmiddelenanalyse van het WIV een onderzoeksproject naar het fenomeen opgestart. Doel van het onderzoek is strategieën te ontwikkelen die toelaten om een onderscheid te maken tussen originele en namaakgeneesmiddelen. (belga/sps)

    24-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    23-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans stadje wil absoluut een Blanke Kerstmis

    Italiaans stadje wil absoluut een Blanke Kerstmis

    Waar iedereen wel te vinden is voor een witte kerst, gaat de overheid in het Italiaanse stadje Coccaglio, tussen Milaan en Venetië, op zoek naar een blank kerstfeest, zo meldt maandag de Britse krant The Guardian. De gemeenteraad van het 8.000 zielen tellende stadje, gecontroleerd door de xenofobe Lega Nord, heeft de plaatselijke politie namelijk bevolen tot Operatie Witte Kerstmis, huis-aan-huiszoektochten naar illegale immigranten. De operatie eindigt op 25 december.

    Tegen het overheidsoptreden hebben zo'n 3.000 mensen -vergeefs- geprotesteerd. Ook het Vaticaan noemde de actie "triest en verontrustend". Bij de regering-Berlusconi oogstte de operatie dan weer niets dan lof. De burgemeester van Coccaglio mocht zelfs rekenen op een complimentje van minister van Binnenlandse Zaken Roberto Maroni, zelf ook (prominent) lid van de Lega. Volgens Maroni is de weerstand tegen het optreden in Coccaglio enkel te wijten aan de woordkeuze. In andere plaatsen zijn gelijkaardige operaties gevoerd, argumenteerde hij, maar omdat die niet direct verbaal in verband werden gebracht met het Kerstfeest, kraaide daar geen enkele haan naar. Overigens ontkent Maroni dat al die acties tegen "illegalen" ook maar iets met racisme te maken hebben. (OSN)

    23-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celstraf voor miljonair die inbreker aanvalt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Celstraf voor miljonair die inbreker aanvalt

     
    Munir Hussain (r) naast zijn broer Tokeer.

    Een zakenman en miljonair die zichzelf en zijn gezin verdedigde toen drie gewapende inbrekers hen dreigden te doden, moet 30 maanden de cel in. De man pakte samen met zijn broer een van de inbrekers zo hard aan dat die hersenletsel opliep. De twee andere inbrekers lopen nog vrij rond.

    Gewapend met messen

    Munir Hussain, zijn vrouw en hun drie kinderen stuitten op de drie inbrekers toen ze na een bezoek aan de moskee terugkeerden in hun woning in het Britse Reading. De inbrekers waren gewapend met messen en hadden bivakmutsen op, meldt The Daily Mail.

    Paniek

    Het gezin werd met de dood bedreigd en gedwongen op de grond te gaan liggen, zodat de inbrekers ze konden vastbinden. Toen echter één kind wist te ontsnappen, raakten twee inbrekers in paniek en sloegen op de vlucht. Munir zag zijn kans schoon en ging de derde inbreker te lijf. In het gevecht dat volgde, werd de indringer zwaar mishandeld door Munir en zijn broer Tokeer, die inmiddels gewaarschuwd was. De inbreker liep onder andere hersenletsel op doordat hij met een cricketbat werd geslagen.

    'Weerloos'
    De rechter beschreef het incident als zelfverdediging waarin Munir te ver is gegaan. Hij noemde Munir een moedig man, maar vond dat er sprake was van een vreselijk gewelddadige aanval, terwijl de inbreker al weerloos op de grond lag. Hij benadrukte dat Munir en zijn broer nooit op deze manier het recht in eigen handen hadden mogen nemen.

    Uitgelokt
    Munir werd veroordeeld tot 30 maanden cel en Tokeer tot 39 maanden cel. De straf van Munir is iets milder dan de straf van zijn broer, omdat hij volgens de rechter meer door de inbreker is uitgelokt tot het plegen van geweld.

    De inbreker, die al vijftig keer eerder is veroordeeld wegens diverse misdrijven, werd twee jaar onder toezicht van justitie gesteld. De andere twee inbrekers zijn nooit gevat. (lb)

    23-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    22-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfietsende mannen moeten helm dragen in Nieuw-Zeeland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naaktfietsende mannen moeten helm dragen in Nieuw-Zeeland

    Twee fietsers in Nieuw-Zeeland vonden dat naaktfietsen fijner was dan de aangeklede variant. Ze vergaten echter één ding: een helm. Dat schrijft The New Zealand Herald.

    De twee naakte mannen werden gestopt door de politie en ontvingen, omdat ze geen geldbeugel konden bovenhalen, enkel een waarschuwing voor het niet dragen van een helm op 7 december in Whangamata, een populaire Nieuw-Zeelands basplaats. Helmen zijn verplicht voor alle fietsers volgens de Nieuw-Zeelandse wet. (EBA)

    22-12-2009 om 09:53 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse kerstman beledigt roodharigen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Britse kerstman beledigt roodharigen


    In Groot-Brittannië is er een rel ontstaan rond een kerstkaartje dat de draak steekt met roodharigen. Op het kaartje zien we een roodharig jongetje op de schoot bij de kerstman, daarboven prijkt de slogan "De kerstman houdt van iedereen, zelfs roodharigen".

    Een moeder uit York was gechoqueerd door het kaartje en diende een klacht in. De slogan zou discriminerend zijn tegenover zichzelf en haar dochters, die allemaal gezegend zijn met koperkleurige haren. "Ik kon het niet geloven toen ik het kaartje zag. Wat is er daar nu grappig aan? Ik snap 'de grap' helemaal niet", liet de roodharige Davinia Philips weten. Supermarktketen Tesco, die de kaartjes verkoopt, heeft zich al verontschuldigd en haalt de beledigende kerstkaart uit de rekken. "We verkopen verschillende kerstkaartjes, sommige zijn eigenlijk grappig bedoeld. Het was niet de bedoeling om klanten te beledigen", liet Tesco weten. (DES)

    22-12-2009 om 09:51 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    21-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taiwanese varkens moeten netjes op het potje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Taiwanese varkens moeten netjes op het potje

    Een Taiwanese varkenskweker heeft de zindelijkste varkens ter wereld. Hij leert zijn biggen van jongs af aan om op het potje te gaan. Zo verbruikt hij minder water en vervuilt hij minder op de boerderij.

    "95 procent van mijn varkens gaat zelfstandig naar het toilet. Hun uitwerpselen worden verzameld en verwerkt tot meststof", zegt varkenskweker Chang Chung-tou. Zes jaar geleden besloot hij zijn varkens zindelijk te maken nadat de buurt geregeld had geklaagd over de geur en de vervuiling die de varkens veroorzaakten. "Voor elke 40 varkens heb ik een toilet gebouwd van 4 op 6 meter. In totaal staan er zo'n 600 toiletten op mijn boerderij." Volgens de boer houden varkens van een schone omgeving en gaan ze dus maar wat graag naar het toilet. De varkensboer hoopt andere Taiwanese boeren te inspireren. In Taiwan leven ongeveer 6,5 miljoen varkens, hun uitwerpselen zorgen voor een enorme watervervuiling in het land. (DES)

    21-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    20-12-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweejarig jongetje met 50 naalden naar ziekenhuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tweejarig jongetje met 50 naalden naar ziekenhuis

    Een tweejarig jongetje is in Brazilië met een vijftigtal naalden in zijn lichaam aan een ziekenhuis afgeleverd. De moeder van de jongen zei niet te weten wat er gebeurd was. Haar zoontje had de voorbije dagen gezegd dat hij zich niet lekker voelde. In een klein ziekenhuis in Ibotirama in de deelstaat Bahia werden bij röntgenbeelden aanvankelijk 17 naalden ontdekt in het lichaam van de kleine. Bij nieuw onderzoek in een ander hospitaal werden meer dan 50 naalden teruggevonden.

    In de Braziliaanse media gepubliceerde foto's lieten röntgenfoto's zien met de kleine metalen voorwerpen in het lichaam van de jongen. De moeder, die nog vijf andere kinderen heeft, had haar zoontje voor ze naar haar werk ging, bij de oma achtergelaten. Het jongetje werd zondag naar het ziekenhuis gebracht. Het kind zweeft tussen leven en dood. Mogelijk heeft hij de naalden zelf ingeslikt. (HOSPITAL DO OESTE / HANDOUT)

    20-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlanders kennen negerinnentet niet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nederlanders kennen negerinnentet niet

     
    Chipknip en negerzoen zullen bij maar weinig Vlamingen een belletje doen rinkelen, terwijl Nederlanders geen idee hebben wat een protonkaart en negerinnentet precies zijn. Het nieuwe Prisma Handwoordenboek geeft aan welk woord in welk land gebruikelijk is, en wat de alternatieven zijn, meldt uitgeverij Spectrum.
     
    De samenstellers hebben, op een totaal van 70.000 woorden en uitdrukkingen, er zo'n 3.500 gevonden die alleen in België gebruikt worden. Voor Nederland zijn dat er circa 4.500.
     
    Typisch Vlaamse uitdrukkingen, waarvan Nederlanders nooit hebben gehoord, zijn volgens het nieuwe woordenboek reismicrobe en bibbergeld. Bovendien schillen Belgen geen appeltje met iemand, maar pellen ze een eitje. Geld verdienen ze als slijk en niet als water, zoals Nederlanders zeggen. Nederlanders klappen ten slotte niet de biecht, maar uit de school. (anp/sam)

    20-12-2009 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!