Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    26-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit beboet voor roken in bestelwagen

    Brit beboet voor roken in bestelwagen

    Een Brits decorateur heeft een boete van bijna 40 euro gekregen wegens schending van de anti-tabakwet op de "werkplaats" omdat hij aan het roken was terwijl hij met zijn bestelwagen reed.

    Gordon Williams, uit Llanafan in het westen van Engeland, was thuis vertrokken om thee te gaan kopen voor zijn vrouw toen hij plots tegengehouden werd voor een routinecontrole door de gemeentelijke politie. Die gaf hem een boete van 30 pond omdat hij rookte in zijn "werkplaats". "Ik ging naar Llandabarn Fawr om thee te kopen, en ik was thuis vertrokken, dus van waar kwam ik om te gaan werken? ", vroeg Williams. "Ik begrijp dat een buschauffeur niet mag roken tijdens het rijden, dat is de wet", zei hij. De bestelwagen "is verzekerd als privé-voertuig en ik gebruik hem alleen om mee naar het werk te gaan. (...) Natuurlijk ligt er gereedschap in de bestelwagen, maar een advocaat mag toch ook documenten in een koffertje in zijn auto vervoeren, dat is niet anders volgens mij", beweerde hij. "Ik rookte gewoon een sigaret en viel niemand lastig. Maar het is alsof Big Brother je in het oog houdt", ging Williams, die een aanvraag heeft ingediend om de boete te annuleren, verder. (SVR)

    bron: Belga

    26-07-2008 om 11:24 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naakte kerkdienst in Nederland

    Naakte kerkdienst in Nederland

    De christelijke naturistensite Gan Eden en naturistenpark Flevo-Natuur in het Nederlandse Zeewolde houden op zondag 28 september een blote kerkdienst. Door het grote succes van de eerste editie eind juni, hebben zij besloten er een vervolg aan te geven.

    De geestelijke die de dienst leidt, is gekleed. De kerkgangers nemen wel allemaal naakt plaats in het gebedshuis. Het idee kwam van Ilse Visser van Flevo-Natuur. Die organiseerde het Christen Naturisten Weekend voor Gan Eden in juni op het park en vond de kerkdienst wel een gepaste afsluiter.

    Daar kwamen zo’n tachtig naturisten op af. 'Het was een niet al te zware dienst, maar met veel muziek en zang', vertelt Visser. De pastor die de dienst leidde kwam van het Bisdom Utrecht. 'Hij had er helemaal geen probleem mee', aldus Visser.

    Het was de eerste keer dat er een naakte kerkdienst werd gehouden in Nederland. Voor de tweede editie wordt nog gezocht naar een geestelijke. 'Ik weet namelijk niet of de pastor van de vorige keer nu weer kan. Maar dat komt wel goed, ik verwacht geen problemen met het vinden van iemand.'

     

    sdg (belga)

    26-07-2008 om 11:17 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    25-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apothekers stellen te weinig vragen volgens Test-Aankoop

    Apothekers stellen te weinig vragen volgens Test-Aankoop

    Apothekers stellen te weinig vragen en geven daardoor soms foute producten mee. Dat concludeert Test-Aankoop, nadat een medewerkster van de consumentenorganisatie anoniem 101 Belgische apotheken bezocht. Dat melden Het Laatste Nieuws en de kranten van de groep Sud Presse vrijdag.

    In elke apotheek werd gevraagd naar een middeltje tegen diarree voor het dochtertje van de onderzoekster. "De vragen die dan zeker moeten gesteld worden, zijn: Hoe oud is het kind? Heeft het al lang diarree? Heeft het koorts? Moet het overgeven?", luidt het bij Test-Aankoop. "Dertig procent van de apothekers stelde echter maar één vraag. Vaak ging het dan over de leeftijd van het kind. In totaal vroeg amper 27 procent of het kind koorts had en maar 24 procent wilde weten of het moest overgeven. Dat zijn toch belangrijke vragen, want zo kom je te weten of het kind veel vocht verliest en kans maakt om te dehydrateren." Ook de vraag of er al andere medicatie was genomen, werd amper gesteld. In één apotheek werd zelfs geen enkele vraag gesteld. Uit onwetendheid worden dan ook foute of te weinig producten meegegeven, zegt de consumentenorganisatie. Dirk Broeckx, hoofd van de Algemeen Pharmaceutische Bond (APB), relativeert het onderzoek. (SIJ)

    bron: Belga

    25-07-2008 om 10:39 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter legt verzameling Bekende Blote Konten aan

    Dokter legt verzameling Bekende Blote Konten aan

    Een gereputeerd dokter uit Barcelona, die onder zijn klanten een aantal politici en al even bekende atleten mag tellen, is aangehouden nadat er een camera is ontdekt in de toiletten van zijn kabinet.

    De voedingsspecialist wordt vervolgd voor "schending van de privacy". Een medewerker van de dokter ontdekte de camera nadat hij een draad had gevolgd die achter een radiator liep. Hij was bijzonder verbaasd te merken dat de webcam op de wc-bril stond gericht. Hij deed onmiddellijk aangifte bij de politie van Barcelona. Onder de patiënten van de arts zijn beroemdheden uit de Catalaanse hoofdstad, zoals Joan Puigcerdos, voorzitter van de linkse onafhankelijke partij ERC. Ook de Spaans MotoGP-piloot Jorge Lorenzo en de zus van de Braziliaanse ex-FC Barcelonaspeler Ronaldinho zijn al bij de dokter langs geweest. (KWO)

    bron: Belga

    25-07-2008 om 10:28 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijke chauffeurs gaan losser om met alcohol dan vrouwelijke

    Mannelijke chauffeurs gaan losser om met alcohol dan vrouwelijke



    Jongvolwassen mannen en vrouwen verschillen grondig van elkaar wanneer het gaat over het voorkomen van dronken rijden, het eigen rij- en drinkgedrag, en hun houding tegenover anti-alcoholcampagnes. Dat blijkt uit de masterproef van Annick Van den Eynde, studente communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen.



    Zo gaan mannen losser om met alcohol als ze rijden dan vrouwen. Mannen ervaren meer sociale druk om te blijven drinken. Bovendien nemen mannen meer risico's dan vrouwen. Zowel mannen als vrouwen geven toe al meegereden te zijn met een chauffeur die een glaasje te veel op had. Jonge vrouwen blijken ook eerder te vinden zijn voor de fear appeal-campagne van de Antwerpse urgentiearts Luc Beaucourt, die jongeren door middel van angst probeert te overtuigen van de gevaren van rijden onder invloed. Mannen verkiezen dan weer de positieve appeal van de BOB-campagne. Zij denken dat de benadering van Beaucourt niet effectief is. Argumenten die mannen aanhalen om hun rij- en drinkgedrag te verantwoorden, is dat ze beter tegen alcohol kunnen, dat ze hun rijgedrag aanpassen en dat ze enkel onder invloed rijden als het gaat om korte afstanden. (TIP)

    bron: Belga

    25-07-2008 om 10:10 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel meer autodelers door hoge brandstofprijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veel meer autodelers door hoge brandstofprijs


    Het aantal Belgen dat aan autodelen doet, is in een jaar tijd met 38 procent gestegen. Dat blijkt uit cijfers van autodeelmaatschappij Cambio, die eind juni op 5.769 klanten afklokte, zo bericht De Morgen donderdag.

    Volgens Cambio is de forse groei gedeeltelijk toe te schrijven aan de snel stijgende brandstofprijzen. Daarnaast heeft ook de snelle uitbreiding van het autodeelnetwerk voor een flinke impuls gezorgd. De groei is het spectaculairst in het Brussels gewest, dat het aantal autodelers met 45 procent zag stijgen, tot 3.200. De trend is er onder meer een gevolg van "de Brusselair-premie". Wie in Brussel zijn nummerplaat inlevert, krijgt een gratis abonnement op Cambio. (SIJ)

    bron: Belga

    25-07-2008 om 09:51 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    24-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tumorvrije muis wekt nieuwe hoop in strijd tegen kanker

    "Tumorvrije" muis wekt nieuwe hoop in strijd tegen kanker


    In de zoektocht naar een middel tegen kanker is volgens de Independent on Sunday een belangrijke doorbraak geboekt. Want de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft het licht op groen gezet voor klinische proeven op mensen en dat met een techniek die bij muizen spectaculaire resultaten heeft opgeleverd.


    Meer dan twintig kankerpatiënten zullen nu dezelfde therapie krijgen toegediend als de laboratoriummuizen, in de hoop dat deze aanpak ook bij hen zal maken dat het immuunsysteem de ziekte intoomt. Centraal bij dit experiment staan granulocyten, witte bloedcellen die de muizen kankervrij maakten en die, afkomstig van gezonde donoren, in laboratoriumproeven ook in staat bleken om menselijke prostaat- en borstkankercellen te vernietigen, zonder normale cellen aan te tasten. Op basis van die proeven geloven wetenschappers nu dat een klinische toepassing even succesvol zal zijn bij mensen als bij muizen. (DWM)

    24-07-2008 om 18:52 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garantie voor toeristen: bij regen wordt hotel afgebroken

    Garantie voor toeristen: bij regen wordt hotel afgebroken



    Het eerste zandhotel ter wereld heeft aan het strand van het Zuid-Engelse graafschap Dorset zijn deuren geopend. Met 10 pond (13 euro) per nacht, per kamer is het ondanks de toplocatie op Weymouth Beach, een van de goedkoopste onderkomens voor de zomer, berichtte televisiezender BBC woensdag.


    Gasten moeten alleszins rekening houden met enkele ongemakken. "Na een nacht in een zandbed kan je hele lichaam bedekt zijn met zand en vooral tussen de tenen kan het serieus kriebelen", waarschuwt Mark Anderson, maker van het zandhotel. Ook zijn er geen toiletten. Een hevige regenbui kan voor een plotse inkorting van het verblijf in het hotel leiden, want een dak heeft het zandgebouw niet, waardoor het 's nachts een blik op de sterrenhemel biedt. In totaal hebben Anderson en drie hulpjes voor het hotel 1.000 ton zand verzet en gevormd. De bouwtijd bedroeg 7 dagen van elk 14 uur. Met deze actie wil men ook vieren dat steeds meer Britten hun vakantie doorbrengen op de eigen stranden. Een reden daarvoor is ook de zwakte van het Britse pond in Euroland. (SVR)

    bron: Belga

    24-07-2008 om 18:32 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluimerverbruik digitale televisie onredelijk hoog

    BBL vindt sluimerverbruik digitale televisie onredelijk hoog



    Digitale televisie kost elke klant jaarlijks 24 tot 44 euro extra aan energiekosten. Dat komt omdat Belgacom TV en Telenet inferieure technologie gebruiken, zegt de Bond Beter Leefmilieu (BBL). Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad woensdag.




    De BBL onderzocht het energieverbruik van digitale televisie bij enkele klanten van Belgacom en Telenet en kwam tot "spectaculaire" resultaten. De ondersteunende toestellen die nodig zijn voor digitale televisie hebben - in werking - een vermogen van ongeveer 30 watt, zowel bij Telenet als Belgacom. Opvallend is dat bij Telenet het vermogen in stand-by bijna even hoog ligt als het vermogen in werking. Dat levert per jaar een stand-byverbruik op van 230 kWh bij Telenet, en 114 kWh bij Belgacom TV. Of uitgedrukt in prijs: het stand-byverbruik van digitale televisie kost een klant van Belgacom TV 24 euro extra per jaar en een klant van Telenet zelfs 44 euro extra per jaar. In Vlaanderen kijken momenteel 790.000 mensen digitale televisie. Alles samen verbruiken zij in stand-by 142 miljoen kWh per jaar, wat neerkomt op een jaarlijkse kost van 24 miljoen euro aan elektriciteit, of een onnodige CO2-uitstoot van 108.000 ton. (SIJ)

    bron: Belga

    24-07-2008 om 17:51 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    23-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apothekers verkopen minder condooms

    Apothekers verkopen minder condooms

    Recente cijfers tonen aan dat er minder condooms verkocht worden, vooral in apotheken. Dat schrijft de Franstalige krant La Dernière Heure woensdag.


    Volgens cijfers van de Algemene Pharmaceutische Bond (APB) is de condoomverkoop bij de apotheek gedaald van 475.000 stuks in 2004 tot 400.000 stuks eind 2007. Dat is een daling met 20 procent, maar de oorzaken daarvoor zijn niet meteen duidelijk. Volgens Christian Elsen, de vicevoorzitter van APB, ligt een mogelijke verklaring voor de daling bij de distributie van condooms buiten apotheken. Er zijn vandaag meer distributiekanalen, die toegankelijker zijn voor jongeren en die condooms aanbieden aan erg goedkope prijzen, soms zelfs gratis. "Vandaag kan je overal een condoom kopen voor erg weinig geld of zelfs gratis. Dat kan gaan van restaurants, over hotels, machines op straat, tot supermarkten", aldus Elsen. (SIJ)

    bron: Belga

    23-07-2008 om 19:38 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek mooi weggewerkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Muziek mooi weggewerkt



    Een MP3-speler die ingewerkt is in een zonnebril is al lang geen nieuwigheid meer.Het zijn over het algemeen dure dingetjes, dus niet voor ieders portemonnee.


    De Sport In-Ear MP3 Player doet daar wat aan, want op usb.brando.com.hk kost het hebbeding amper 22 dollar. Deze MP3-speler heeft een geheugencapaciteit van 1GB, ondersteunt MP3, WAV en WMA en komt met oplaadbare batterijen.

    Wanneer de batterij opgeladen is, kan je tot acht uur lang naar muziek luisteren.

    bron: MF

    23-07-2008 om 19:34 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Monde "analyseert" Belgische crisis

    Le Monde "analyseert" Belgische crisis



    De Franse kwaliteitskrant Le Monde heeft in zijn zondagseditie zijn licht geworpen over de Belgische politieke crisis.


    "België en Europa moeten zich de vraag stellen of dit land nog regeerbaar is en een toekomst als natie heeft. De jongste politiek-institutionele crisis in België laat ruimte voor pessimisme. De eisen van de Vlamingen zijn vervuld door het in 1970 geïnstalleerde federale model. Toch worden andere eisen van territoriale en economische aard geformuleerd." En zo gaat het verder. "In Vlaanderen verbergt men ook achter het voorwendsel van 'goed bestuur' een egoïstisch programma dat 'ongerechtvaardigde geldtransfers' naar Wallonië wil beëindigen. Het blijft afwachten hoe lang dit Belgische model de culturele en taalkundige verscheidenheid nog staande kan houden." (DWM)

    bron: Belga

    23-07-2008 om 19:32 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    22-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veldje voor singles op Nederlandse camping

    Veldje voor singles op Nederlandse camping


    Camping Rivièra Parc in het Nederlandse Biddinghuizen heeft deze zomer een veldje dat uitsluitend bestemd is alleenstaande ouders. Een woordvoerster van de camping zei dat dit gezelliger voor hen is dan een plek tussen de echtparen.



    Het singlesveld omvat twaalf kampeerplekken. "Alleenstaande ouders maken tussen de echtparen met kinderen minder gemakkelijk contact met elkaar", vertelt de woordvoerster. Ze benadrukt dat Rivièra Parc geen koppelaar wil zijn. "Maar als er wat moois ontstaat, is dat natuurlijk prima." De camping in Biddinghuizen heeft wel meer themaveldjes. Zo is er een veld voor gezinnen met kinderen tot 6 jaar. Volgens de woordvoerster zijn klanten in die doelgroep niet verplicht op dat veldje te staan. "We bieden alleen de mogelijkheid aan." (TIP)

    bron: Belga

    22-07-2008 om 19:38 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vinyl is alive and kicking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vinyl is alive and kicking



    Wat is er in tijden van mp3-spelers, iPods en andere moderne muziekdragers mis met die goede oude grammofoonplaat? Niets toch?Enkele jaren geleden kreeg vinyl rake klappen, maar daar komt verandering in. Onder andere dankzij deze Certus draaitafel van Teres Audio. Er zijn twee modellen beschikbaar, de 450 en de 460. De 460 komt met een geluidsisolerend statief, de 450 doet daar nog eens een luxueuze afwerking in koper en hardhout bovenop. Teres Audio vraagt zo’n 13.900 dollar voor het basismodel, de meest extravagante uitvoering maakt je zo maar eventjes 25.500 dollar armer.

    bron: MF

    22-07-2008 om 19:26 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als je alles al hebt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Als je alles al hebt



    The OhL Subwoofer Lamp heeft zijn naam niet gestolen en levert muziek en licht af op hetzelfde moment.Volgens de makers “volgt het de trends van vandaag. Ruimtes met exclusieve architectuur en het beste meubilair hebben nood aan logische, essentiële designobjecten van hoge kwaliteit.” In de lamp zit een dubbele woofer van 25 centimeter doorsnee verscholen in een stalen omhulsel. De technische eigenschappen verschillen niet veel van een standaard subwoofer, in dit geval haalt vorm het overduidelijk van inhoud. Over de prijs houden de producenten van Tutondo hun mond toe, maar daar zal dan wel een grondige reden voor zijn.

    www.ohbytutondo.com

    bron: MF

    22-07-2008 om 18:58 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nationale feestdag koudste van voorbije 100 jaar?

    Nationale feestdag koudste van voorbije 100 jaar?


    Maandag 21 juli, de nationale feestdag, wordt een van de koudste van de afgelopen honderd jaar. Dat beweert weerman Eddy De Mey zondagavond. Op grond van de meest recente berekeningen zou de maximumtemperatuur in Brussel op 16 tot 17 graden uitkomen.


    De koudste nationale feestdag was volgens De Mey die van 1993. Toen werd het niet warmer dan 16,7 graden. "Maandag komen we ongetwijfeld akelig dicht bij dit record", aldus de weerman. In 2007 kwam het kwik uit op 22,9 graden. Twee jaar geleden was het zweten geblazen bij 32 graden. (DWM)

    bron: Belga

    21-07-2008 om 20:03 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rus schenkt 1 miljoen aan Belgische brandwondenpatiëntjes

    Rus schenkt 1 miljoen aan Belgische brandwondenpatiëntjes



    Suleiman Kerimov heeft de Belgische vzw Pinocchio, die verbrande kinderen helpt, 1 miljoen euro cadeau gedaan uit dank voor zijn verzorging in België. Dat schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad woensdag. Met het geld van Kerimov kan Pinocchio volgend jaar alle 300 patiënten op kuur sturen.



    Kerimov raakte bekend omdat hij in november 2006 met een Ferrari Enzo te pletter reed tegen een boom langs de Promenade des Anglais in Nice. Kerimov werd bewusteloos uit het wrak gehaald. Dertig procent van zijn lichaam was verbrand. De steenrijke Rus verbleef maandenlang in het brandwondencentrum van Neder-Over-Heembeek. De verzorging van de Rus deed heel wat stof opwaaien. De toenmalige minister van Defensie, André Flahaut (PS), was kop van jut toen bleek dat hij Kerimov naar België had laten overvliegen met een legervliegtuig. Doordat de Rus zelf zwaar verbrand was geraakt, wilde hij iets doen voor verbrande kinderen. "Dinsdag al bleken die woorden geen loze belofte", zegt Martin Margodt van Pinocchio. "We hebben net onze rekening gecheckt: plus 1 miljoen euro." (DWM)

    bron: Belga

    21-07-2008 om 18:45 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In a galaxy far, far away
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In a galaxy far, far away



    Het Tokyoflash Galaxy-horloge ziet er op het eerste gezicht vrij apart uit (Star Trek, iemand?), maar na een korte test ben je meteen weg met de gebruikte technieken.Er staan geen cijfers op dit horloge, het maakt enkel gebruik van drie lagen gekleurde lichtjes. De rij gele lichten is opgedeeld in twaalf vlakken die de uren voorstellen. De elf rode lichten stellen de minuten voor, waarbij elk rood licht een tijdsblok van vijf minuten symboliseert. De groene lichten tenslotte vertegenwoordigen elk één minuut. Gebruiksgemak is wat anders en misschien duurt het wat langer voordat je uitgedokterd hebt hoe laat het precies is maar als je wilt opvallen, mag je de Tokyoflash Galaxy niet aan je laten voorbijgaan!

    bron: MF

    21-07-2008 om 18:40 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    20-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: secretaresse voor erotische massages

    Gezocht: secretaresse voor erotische massages


    In de vacature van een Roemeens bouwbedrijf stond te lezen: "Gezocht: secretaresse. Salaris: 1.000 euro per maand". Toen een jonge vrouw haar contract echter kwam ondertekenen, ontdekte ze in de clausule van het contract wat nog meer van haar verwacht werd: "Relaxerende, erotische en bodymassages geven aan de baas".


    De vrouw nam meteen ontslag en ging aankloppen bij de arbeidsinspectie van Sibiu, in het centrum van Roemenië. "De formulering van het contract is niet illegaal, maar het bedrijf mag zich binnenkort toch aan een inspectie verwachten", luidt het. (SIJ)

    bron: Belga

    20-07-2008 om 11:07 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen klagen over trage rechtsgang

    Mensen klagen over trage rechtsgang

    Het feit dat rechterlijke uitspraken zo lang op zich laten wachten, ondermijnt het vertrouwen van mensen in hun justitie. Dat besluit de Hoge Raad voor de Justitie (HRJ) op grond van de klachten die de instantie in 2007 ontving van burgers, zo bericht De Standaard.


    "Procedures slepen vaak lang, soms zelfs onaanvaardbaar lang aan", stelt de HRJ vast na weer een jaar klachtenbehandeling. De onvrede over de gerechtelijke achterstand blijkt zelfs toe te nemen. In vergelijking met 2006 klagen meer mensen over de lange procedures en over hun ervaringen met justitie. Onder dat laatste valt de gebrekkige communicatie, zoals onheus behandeld worden door een magistraat of geen antwoord krijgen op brieven. "Die klacht is gegrond", staat er meermaals in het jaarverslag, "omdat elke rechtzoekende een antwoord moet krijgen op zijn brieven". De Hoge Raad kreeg vorig jaar opnieuw zowat 340 klachten binnen van mensen die ontevreden zijn over het gerecht. Een belangrijk deel daarvan houdt kritiek in op de rechterlijke beslissing. De Raad kan daarin niet tussenbeide komen. Wie niet akkoord gaat met een uitspraak, kan in hoger beroep gaan of naar het Hof van Cassatie stappen. Ook heel wat beslissingen om een klacht te seponeren, vallen niet in goede aarde. (SVR)

    bron: Belga

    20-07-2008 om 10:53 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!