nopoco
Huidige situatie
31-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reactie bij Xander...

Een oorlog tussen ruslan en amerika met schoothond eu waar het slagveld ligt voor fe derde keer. Hitler is terug maar woont in Nederland.

https://martienpennings.wordpress.com/2017/07/31/nee-timmerfrans-niemand-ziet-diversity-als-een-bedreiging-maar-wel-de-islam-en-die-wil-jij-onder-die-noemer-ons-door-de-strot-douwen-hypocriete-hond/

https://www.youtube.com/watch?v=q94syUDDhxA

X

31-07-2017 om 19:33 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

CITAAT Geert Wilders

Screenshot_28

De mensen dienen begint met hen de waarheid te vertellen. De waarheid over de islam is geen aangename

31-07-2017 om 10:26 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Het ziet er daar al niet beter uit da bij ons met het gerecht. De politie wordt bedreigd door een moslim(?)-extremist die hier gezocht werd en in frankrijk zal berecht worden voor deze zaak Die gangster ligt in 't hospitaal een bed te bevuilen in afwachting. Ze hebben er met die schone president al evenveel medelijden mee als hier. Leg zulke gevallen toch hooguit in de gang of in de inkom. Afijn ! En net zoals hier, de agent verdedigt zich en mag het gaan uitleggen. De wereld op zijn kop of beter nog een schietkraam in een zothuis.

Politieagent schiet op geseinde man aan Frans-Belgische grens

| Bron: BELGA

De Frans-Belgische grens in Moeskroen (archiefbeeld). Foto: Photo News

In de nacht van zaterdag op zondag heeft aan de Frans-Belgische grens in Moeskroen een schietpartij plaatsgevonden. Een agent van Moeskroen had gevuurd op een man, die zich later aanbood in een ziekenhuis in Tourcoing, waar hij door de Franse politie werd ingerekend. In Frankrijk was tegen de man een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. In België werd hij gezocht in een andere zaak. De agent die had geschoten, is verhoord door de Franse autoriteiten.

Een patrouille van de Belgische politie had een verdacht voertuig opgemerkt aan de grens en wou een controle uitvoeren. ‘Het voertuig reed hard en opzettelijk naar een agent, die het vuur opende’, aldus de woordvoerder van de politie.

Met twee voertuigen zette de politie de achtervolging in op het verdachte voertuig, met daarin drie personen. De auto stak de grens over. Het verdachte voertuig reed op een van de politiewagens, waarop de drie inzittenden te voet wegvluchtten. Een Belgische agent opende het vuur toen hij voor een van de verdachten kwam te staan en verwondde die aan de arm. Toen die verdachte zich aanbood in het ziekenhuis, werd hij opgepakt door de Franse politie.

De verdachte is gekend bij de politie van Moeskroen en werd gezocht voor verhoor in een ander onderzoek in België. In Frankrijk was tegen hem een aanhoudingsmandaat uitgevaardigd. Zijn kompanen zijn niet teruggevonden.

De agent uit Moeskroen die in Frankrijk het vuur opende, is ter beschikking gesteld van het parket van Rijsel. Hij zei zich bedreigd te voelen en uit wettelijke zelfverdediging te hebben gehandeld.

Politieagent schiet op geseinde man aan Frans-Belgische grens
 

30-07-2017 om 19:56 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN ASIELZOEKER

Mocht u soms enken dat enkel aaangespoelden hier herrie komen maken of vrouwen verkrachten en erger dan hebt u het mis.  Het staat te lezen in de gazet als vlolgt:

De schutter was een 34-jarige Irakees, die al langere tijd in Konstanz woonde. Hij was geen asielzoeker, aldus de politie.  

Zo zit dat dus . Of ze nu vandaag of deze week overgezwommen  zijn, het speelt geen rol. Het is en vooral het blijft een gevaarlijke soort lees ik uit het vorige.  Het is een vervolg van de schietpartij in Kontanz.  DIt maakt de ganse "integratie-grap" nog gevaarlijker dan ze al is. Zelfs de geïntegreerden met of zonder job zijn voor geen haar te vertrouwen.  Er verdraait zich een hersenkronkel(die er al was) en hupsakee. Meneer neemt zijn geweer en gaat erop los. Wat zegt diezelfde gazet keer voor keer ? Oorzaak onbekend terwijl stilaan het kleinste kind er van weg probeert te blijven omdat het weet waarom. En als ik vragen mag. Wat blijft  die Irakees in Duitsland doen. Daar , of ik vergis me; is het nu toch een stuk veiliger. Nog maar eens een bewijs ; we zijn hier en we blijven hier.....als we ze zelf niet naar huis schoppen of eender hoe . Als ze maar weg zijn.

 

30-07-2017 om 18:44 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOELANG NOG ?

De volgende tekst staat me enorm aan met de vraag  " Hoelang laten we ons nog regeeren door angst. Ik ga nu de tekst zelf lezen!

Hoe lang laten we ons nog regeren door de angst?

Screenshot_22

(Door: Lenie Meiman)

Waarom laten politici zich zo beïnvloeden door de islam. Is het angst, zijn ze bang? Alles wat de islamieten doen, wordt goed gevonden. Ze worden nergens voor bestraft. Vrouwen en kinderen verkrachten, stelen, brand stichten, de messen los in hun handen en vernielingen aanrichten. Betalen hoeven ze niet, dat hebben we in Rotterdam gezien. Alles mag, omdat het bij hun cultuur hoort. Dat soort mensen laten we nog steeds binnenkomen. Boten vol met jonge Afrikanen, waaronder veel moslims, laat Italië binnenkomen. Nu beklaagt Italië zich over de hoge schuld die ze hebben en het wil dat de migranten verdeeld worden over heel Europa.

Lees verder

Ja we:(( lees de regeringen)  en dat zijn de regering in vele eu-landen die de burger proberen onder de knoet te houden met wetten, straffen, boeten alnaar de kleur die ze hebben. en dat zijn dan zij die ons 'racist' noemen terwijl de échte racisten in diezelfde regeringen zitten en eigen volk proberen de schuld in de schoenen te schuiven. Bewijzen zijn er bij duizenden.  Er moet zoals laatst maar een treinramp enkele doden en vele tientallen gewonden gebeuren door weet ik wie , hoe zij en dat doet de media ons trchten zand in de ogen te strooien. Messengevechten, hoeveelvan daat soort samen met hier en daar een dode onder de mat ? Over verkrachtingen wordt voor 90% den bek dicht gehouden.  We worden door "eigen media  " tegengewerkt. En zo komt het dat de bange blanke mens zich laat beïnvloeden door die snergodsdienst met hun van bbloed druipend boek; de koran. Er worden zelfs spionnencentra opgericht om te zien of te horen of we niets verkeerds over dat soort zeggen. Kom mij niet vertellen dat de regeringen daar niets kunnen aan doen. Neen , ze zijn te laf om vaarwel tegen het misbaksel eu te zeggen. Ze zuigen liever hun burgers ui om dr zandstuivers en boomkruipers rijkelijk te voorzien en om al hun wensen in vervulling te laten gaan. Maar trop is trop zei vandenboeynants  en dat zien we vandaag stilaan in Italë ; Zweden en de oostbloklanden beginnen. Ze mogen er in de glazen toren mee stoppen en op een nacht als eniemand aanwezig is, invliegen.

30-07-2017 om 17:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEG ASTUBLIEF ZULLE.....

Deze schiet-moorpartij had absoluut niets met de islam te maken. Er zijn slechts 2 doden.Dt wou de gazet toch speciaal eens laten weten. De " man"  handelde helemaal alleen zoals er tegenwoordig zeeeeer velen zijn , dus niet als moslim-of andere extremist kunnen benoemd worden. Z-Een doodgewone moordenaar zoals er hier in W-eu rondzwalpen, zich lopen te vervelen en af en toe een schot lossen. En    nota bene ; er nog miljoenen gereed staan om over te steken, las ik laatst. We zijn er wel mee nu trut merkel het nier meer kan schaffen.  Maar bij deze loon wolf is men naar de diepere motieven aan het zoeken, zeg maar een studie van aan het maken door een gespecialiseerdeprof.  Jaja, dat hebben we dankzij die zandbakspelers er jobs (dure) bij gekregen. Een winstpunt op 't eerste zicht maar nogal duur zo'n nietsoplossende studies. Daar kan  de heer jan die perfesser niet aan doen. Hij kan enkel trachten wat middelen aan te reiken en proberen goede raad te even. Twee zulke studies en de perfesser zijn jaar is goed. 

Foto: AFP

Twee doden en meerdere gewonden in Duitse discotheek

Politie: schietpartij Konstanz geen terrorisme

4 uur geleden

KONSTANZ - UPDATE 11.46 - De schietpartij zondagochtend in een discotheek in het Duitse Konstanz in Baden-Württemberg had geen terroristische achtergrond. Dit meldde de politie na een eerste onderzoek naar de gebeurtenissen. Een schutter doodde een    twee personen bij de disco en verwondde drie anderen.

Foto: AFP

De schietpartij vond plaats in een uitgaansgelegenheid op een industrieterrein vlak bij de Zwitserse grens. De dader begon volgens de politie rond half vijf in de nacht te schieten bij de disco. Hij werd na het verlaten van de nachtclub in een vuurgevecht met de politie uitgeschakeld en overleed later. Een van de agenten raakte ook gewond, maar is niet in levensgevaar.

Volgens ooggetuigen probeerde een uitsmijter de dader tegen te houden, maar die zou toen met een machinegeweer zijn gaan schieten.

Volgens de politie zijn drie mensen zwaar gewond geraakt. „Andere bezoekers konden ontkomen door te vluchten of zich te verstoppen”, zei een politiewoordvoerder. Over een motief voor de schietpartij is nog niets bekend. „De motieven van de man, die alleen handelde, zijn onduidelijk maar we sluiten een terroristisch motief uit”, aldus een woordvoerder.

De schutter was een 34-jarige Irakees, die al langere tijd in Konstanz woonde. Hij was geen asielzoeker, aldus de politie.

De politie rukte massaal uit naar de discotheek op een industrieterrein nadat ze een aantal noodmeldingen had gekregen.

30-07-2017 om 13:52 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAG HET SWA ?

Zelf zou ik het misschien bij halfslachtig weer nog kunnen gebruiken tot aan mijn voordeur. Ik heb goesting om een uitvinding te doen met een  vlaamse leeuw erop. Met een vlaamse leeuw jos.Ja Walter want anders kopen de linksen en de halfslachtigenen dat ook en dat is niet de bedoeling. Voor Nederland de foto van Geert Wilders, Fankrijk Marine Le Pen en Oostenrijk had ik er graag Heinz Strache op gezien.  Welk wonder zou dat nu weer kunnen zijn vraagt Walter zich af !  Wel walter alle details kan ik helaas niet verklappen. Het is een soort paraplu dat u in de eerste plaats beschermt tegen   de regen. Da's évident had Martens gezegd. Ten tweede zou ik hem kogelvrij maken als ik mag vanboerke swa. En ten derde wordt er een soort klasnikov ingebouwd die je nooit misbruikt. Paraplu's van 60 tot 200cm doormeter. Van kleine tot normale kalasnikovkes. Die je enkel gebruikt in de zogenaamde no-go-zones Walter als het echt nodig iss. Wat denken die koppesnellers wel?  Dat in mijn Vlaamse land .Zones zijn waar we niet meer kunnen of durven komen? Idem in alle eu-landen waar zo van die plaatsen bestaan. Natuurlijk moet hier een zeer degelijke kogelvrije kleding aangeschaft worden.  Het grote voordeel daarbij; geen werkloosheid meer. Dopgeld kan afeschaft worden.  We zetten alle doppers hoe ze ook getint zijn aan het werk. Zij moeten zorgen dat alle fabrieken er proper bij liggen. De getinten worden gecontroleerd door getinten; de blanken door de blanken.  Geen discriminatie want dat wordt zo geregeld opdat die lui(aards)mekaar zouden verstaan. Maar er komen geen getinte handen aan de toestellen want de afval moet tijdig verwijderd worden. Het gaat hier om miljoenen regen- en andere bescherming.  In Vlaanderen stijgt het VB  tot boven de 50% , idem in alle eu-landen.

Als ons eigen land ons niet kan beschermen moeten we er maar zelf iets aan doen. Zust hé boerzwa, jan janbom, jan peu-vlaams-mans, teo en bart ? Seg Francinneke zou de Jos dat nu écht menen ? 'kweet het niet zegt Walter, ik twijfel maar 't is ne rare zulle!

30-07-2017 om 13:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MEULENBEIK

Enkele welen zou jan janbom molenbeek eens gaan uitkuisen. Ik geef  toe na wat opzoekigen te hebben gedaan dat dit geen gemakkelijke klus is, gezien vanuit het standpunt Vlaanderen. Maar 't is jan toch al aardig geluktomdaar meer dan 50 vlamingen te doen inpakken.

Even er wikipedia bijgehaald en we komen aan 25% buitenlanders op ongeveer 75000 inwoners. Sinds de laatste 4 jaar zijn er volgens die bron ongeveer 100.000 bjgekomen .Dus komen we op ongeveer op 850.000 vreemdelingen . Wil"vreemdelingen" nu zeggen "Dat was het dan".  Nog lang niet want nu beginnen we pas aan de gevaarlijkste stroom. De bommen en gordelfabrieken in meulabecca. Tussen die eerse reeks va 25% schat men de koppesnellers op "slechts" hoogstens 5%  In de laatst aangetreinde, getramde of gefietste, (3 stuks),  bed-gemaakte ligt dat getal veel joger. OP die 100.000 zitten er alvast 65% in de koekjeskasten te smullen . De rest is spoorloos. Dat is de grootste club in den beleiek. Zich eerst laten inschrijven om in een andere parochie zich nog maar eens hun poot in de inkt te doppen. Nu is Jantje druk bezig en 'k heb ergens gelezen, verbeter jij me als ik fout ben, dat hij er al 19 bij de kraag heeft gevat maar met te weinig bewijzen volgens de juge-pee; met het gekende gevolg. Geef me nog maar ne schep couscous bij de vrienden. Ondertussen zijn spannende verhaal verellend en waar zijn wapens al 14 dagen opgeborgen zitten

'k Stop;ermee want janneman jan zo wel bezig blijven en koppig (leesdwaas) nog altijd voorstander is van dweilen met de kraan en grenzen open.

Buitenlanders 24,97% (01/01/2013)

30-07-2017 om 11:16 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vanavond krijgen Conny en Dana Winner hier een plaats

...Dana Winner nodigde toen Conny uit om samen dit liedje te brengen.  Jammer is Conny , nog zo jong, overleden.  Aan Dana een eerbetoon, voor conny een jammerlijke herdenking.

29-07-2017 om 20:12 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DROMEN

 Ik heb enkele uren op mijn bed liggen nadenken en slapen ipv op de pc te zitten lullen. Dat rusten kan deugd doen. Ook nu weer want ik heb ongeveer 2 uur kunnen slapen spijts de pijn van die smerige zona in mijn gezicht. Dat laatste was voor een beetje medelijden op te wekken. Maar ook goed als u dat niet raakt. Je kan niet alle pijn van de wereld opnemen zoals wij niet alle 'pensioenverrijkers' kunnen opnemen want er is nu al werk te weinig. En ja tussen die paar uurtjes heb ik dààrvan gedroomd.  Ik hoorde de ene na de andere zeggen; 't is overal wa . 'k Ik ook de zona gehad. Heb ik u dat laten weten ? Nee dus !  Scherp gezien maar veel had ik daar niet aan. Juist en gelukkig sloeg mijn droom over waarmee niet ik niet alleen maar vele miljoenen mensen de kop mee breken. Oorlog met de islam.  Ik droomde dat ik in een lach schoot als ik zo  een stoet zwarte luizen met isisvlaggen zag marcheren op de Keizerlei die zinnens waren het station met bomgordeldommeriken te vernielen. Plots kwamen russsische tanks aangereden en walsten gewoon over man en vlag en keken nog belange niet achterom . Eer reeks tanks kwamen van het Hendrika plein, een deel uit het station. In een paar  rijenvan  4 van dat zwaar en zeer snel geschut konden de stoerdoeners verrassen en allemaal verpletteren ende tanks reden naar de Groenplaats op de terassen een pintje drinken. 't Was lang geleden dat ik zo een mooie droom had gedroomd. Van mij moeten dromen niet altijd bedrog zijn. Oh ja , niet in Antwerpen alleen : overal over de gehele wereld mag het !

29-07-2017 om 19:43 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUMP en co

Er mag wel al stilaan positief over Trump worden gesproken, want de gazetten en zeker niet cnn zal er in de toekomst nog één goed woord en niets dan leugens over vertellen. Van mij mag Trump als dat zou kunnen al dat links gazettegedoe verbieden. Tot daar . Het wordt in de plaats een strijd om te overleven. Maar wees gerust cnn heeft hier niet met een links kleurlingsske te doen dat in Kenya uit een boom is gevallen.

Wie is stafchef John Kelly?

Screenshot_186

President Donald Trump en zijn nieuwe stafchef John F. Kelly.

(Door: “Manna”)

Gisteravond werd bekend dat Reince Priebus zijn ontslag had ingediend bij president Trump. Priebus’ opvolger is de huidige minister van Binnenlandse Veiligheid (Homeland Security), John F. Kelly. Maar wie is John Kelly?

In feite valt hier weinig te vertellen. Wat eigenlijk het mooiste aan het verhaal is. Kelly heeft zich eigenlijk nooit op politiek vlak geroerd, was van jongs af aan in dienst van het leger en heeft zich hier opgewerkt tot generaal, waarna hij met pensioen ging. Tot president Trump een beroep op hem deed. Gewoon een old guard traditionele Amerikaan. En als de president een beroep op je doet, is er geen keuze: you have to serve your country.

Zo anders was Reince Priebus: van jongs af aan in de politiek, zich hierbinnen opgewerkt, vanaf 2000 voorzitter van de Republikeinse Partij. Een appeaser. Maar wel één die het klappen van de zweep binnen de politieke arena kende en er gebruik van maakte.

Hoewel ik meer waardering heb voor de kwaliteiten van Kelly mogen de verdiensten van Priebus niet onderschat worden, zowel voor als na de verkiezingen. Priebus zorgde ervoor dat de Republikeinen en Trump het in hoofdlijnen met elkaar eens waren. En anders dan de MSM u willen doen geloven, er zijn reeds bergen verzet en de economie groeit als kool.

Priebus is echter nooit echt een stafchef geworden, maar altijd politicus gebleven. Hierdoor hebben de verschillende (belangen)groepen in het witte Huis zich tot nu toe niet kunnen verenigen. En waren er veel informatielekken, velen ook toegeschreven aan Priebus zelf. Gisteren werd op Fox gekscherend gezegd dat het enige dat niet gelekt was het ontslag van Priebus op donderdag was… Om deze reden was zijn houdbaarheidsdatum verstreken.

Tijd voor structuur. Tijd voor orde. Time to join forces. En John Kelly is hiervoor de geschikte man op het juiste moment. Een patriot, net als Trump.

Door:
“Manna”

29-07-2017 om 16:23 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Als alles klopt wat hierna geschreven staat ,;een zeer bemoedigend artikel. Ik voeg er niets aan toe want ik voel me te zwak maar met veel hoop voor mijn kleinkinderen.Want van die sukkels hier in de regeringen moet je NUL, nul verwachten

Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los`

‘Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen, en bevrijding door de Russen

 
(Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.)

Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

 

Lees meer...   (40 reacties)

29-07-2017 om 12:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.te mooi :

Meer ga ik er niet aan toevoegen in de hoop dat de russen ons (en voor mijn part de duitsrs ook en zeker de nederlanders van dat tuig bevrijden. Dan hebben we de morele plicht om de eu als een baksteen te laten vallen en samen te werken met de Russen in  alle nafhankelijkheid als Vlamingen.

Maar hou er rekening mee; dit artikel is onder voorbehoud.

Te mooi om waar te zijn :en bevrijding door de russen

Islamitische terreuroorlog tegen Europese bevolking barst in september los

Diefstal van grote aantallen wapens en explosieven door migranten geheim gehouden’ - Geruchten over witte vrachtwagens met militairen en bevrijding door de Russen

 
(Vanwege de onrustbarende inhoud van dit artikel stellen wij met nadruk dat het hier om vooralsnog onbevestigde berichten van Duitse en Oostenrijkse alternatieve nieuwssites en – bronnen gaat.)

Een hooggeplaatste Duitse officier van Justitie zou zich na het genot van enkele glazen alcohol hebben laten ontvallen dat de overheid erop rekent dat in september een islamitische opstand/terreuroorlog tegen de autochtone bevolking uitbreekt, en dat de complete samenleving hierdoor zal instorten. Berlijn zou er bewust voor gekozen hebben om hier niets tegen te ondernemen. Andere bronnen, die dit scenario al jaren voorspellen, zeggen echter dat de bevolking, politie en het leger als reactie op de bloedige terreuroorlog massaal in opstand zullen komen, en behalve de moslims ook de huidige elite in politiek, justitie en media definitief ‘verwijderd’ zullen worden.

 

Lees meer...   (40 reacties)

29-07-2017 om 12:04 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEER NORMAAL

U kan hierna lezen dat er meer en meer mensen zich zullen verdedigen. De staat faalt schrijft een duits lid van AFP.  Hier schijnt dat ook een verboden wapen te zijn en verboden. Je zou bijna denken dat die roepers van landsverdediging ,vandeputte van binnen en buitenlandse zaken sterren zin; teo en jan. Dikke nullen die trachten zoveel mogelijk de meubelen te redden. Luister daarbij naar de grootste comediant van den nBA, de wever en u spoedt zich achter upperspray. Gelukkig hebben ze nog de media achter hen of dat partijtje stond waar het 11 jaar geleden stond. Hun enige prestatie is; het VB een stuk naar beneden te halen, maar dat zal maar tijdelijk zijn.  Ik hoef geen pepperspray of wapen want ik loop op mijn laatste benen. Maar ik zal zeker nog voor een paar jaaar me een+ mijn lidgeld betalen want VB is de ALLERenigste partij die mijn nakomelingen zal proberen te helpen. Ik ben hen daaar dankbaar voor. Ik heb zelffs de wens dat velen een steunabonnement nemen. Met geld koop je de boter. Tot daar.

Benieuwd hoe meere merkel op dat artikel zal reageren . Ik denk zelfs dat miljoenen duitsers zich aan het berwapenen zijn. In Serviê gaan ze als koekebroodjes over de toog. Laat ze maar komen zeggen ze daar ! Ons broekkakkertjes probere de vlamingen met wetten, roepen, beloven ons nog machteloos te houden. Laat ze aar eerst al eens beginnen met mollobecca op te kuisen met onze janneman. 't Schijn dat hij al 51 extremisten heeft opgepakt. 't zulle misschien VB-etremisten bij want moslim krijgt hij niet uit eijn pen

Lees nu maar rustig verder  hoe het er in duitsland aan toe gaat ;

De mensen kopen alleen maar pepperspray, omdat de staat gefaald heeft

Screenshot_175

(Vertaling: E.J. Bron)

Over het bericht van “TAG24” met de titel “Steeds meer politieacties; wanneer pepperspray een wapen wordt”, verklaart de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de fractie van de AfD in het deelstaatparlement van Sachsen, Sebastian Wippel, het volgende:

journalistenwatch

Lees verder

29-07-2017 om 11:13 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HELENE FISCHER

voor het ogenblik de populairste zangeres van Duitsland. Zij kan zich beter als de volgende Bondskanselarin voorstellen. Alle populaire vrouwen en mannen kiezen voor die bloedmooie zangeres en duitsland wordt xeer een normaal land als ze zich laatt omringen door wijze vrouwen/mannen /populisten. Zelf kan ik dan wel een populist zijn maar meer doen dan haar laten zingen zit er niet in . En het is twijfelachtig want you tube speelt me parten.

28-07-2017 om 20:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ze zullen hen nooit leren bij dat stukje wc-papier-gazetje de schandaard.  Er vallen tientallen gewonden waaronder verschillene in levensgevaar.  En verwonderd als ze altijd zijn bij zulke "ONGEVALLEN" stelt daar een slaper bij de gazet zelf de vraag " hoe is die stootblok" daar gekomen waarop de trein is gebotst. We moeten er zelfs geen raadseltje van maken want polleke uit het 5de lager ,de voorlaatste van de klas, wist het al te vertellen. Hij moest vluchten want de meerderheid in zijn klas zit op de kleurenkaart zwart/wit boven de 5/0p10. Hij zocht bij de direkteur bescherming maar die was toevallig met belangrijkere zaken bezig. Polleke ligt nu in het hospitaal te vechten voor zijn leven. Maar bij de schandaard zijn ze nogal conservatief en breken ze niet rap met hun oude gewoontes. Als 't over krapuul gaat wat ze in becherming nemen is de gazet te klein, aandersom stellen ze zich de vraag; hoe is die stootblok daar in hemelsnaam gekomen of verplaatst ? Wel verhoeven als de tweede domsten van de 5de klas weet wie de daders waren, is mijn laatste greintje respekt voor u verdwenen. Maar wees gerust , het was al een tijdje weg.  en eerijkheidhalve moet ik erbij zeggen; de direkteur van de school is zich gaan verontschuldigen . Hij moest toegeven dat zich niet omwille van een belangrijk dossier was tussengekomen maar uit schrik voor de overmacht. Maar, vertelde hij erbij om de ouders wat moed in te spreken.  Er komt stilaan verandering in de allahzonenze zijn zich stilaan goed aan 't integreren (lees; nestelen) maar ja, er komen er alle dagen bij en de moeders kweken volop voort.

Vriendelijk bedankt voor de inlichtingen meneer den direkteur.   Maar nog een laatste vraagje. In elk eindstation staan toch stootblokken? Zou het hier niet gaan over een stootblok die werd weggenomen. Wil u nu mijn buro vertlaten mijnheer en mevrouw? Ik heb het zeer druk met eenspeciaal dossier van een gevecht met messen!  

  1. Treinongeval in druk station in Barcelona: zeker 54 gewonden

 

Minstens 54 mensen zijn vrijdagochtend gewond geraakt bij een treinongeluk in Barcelona. Dat melden Spaanse hulpdiensten.

Het ongeval vond plaats in station de Francia in de Spaanse kuststad, tijdens het spitsuur. Een regionale trein uit Sant Vicenç de Calders heeft daar een metalen stootblok geramd. Hoe dat is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De trein remde niet tijdig af bij het binnenrijden van het station.

Zeker één iemand van de 54 gewonden is er erg aan toe. Zeker achttien gewonden zijn naar het ziekenhuis. De bestuurder van de trein zou onder de gewonden zijn.

Estación de Francia is het op één na drukste station van Barcelona. Het is een eindstation.

28-07-2017 om 19:25 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT ZAGEN WE VANDAAGAL

Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Screenshot_136

(Door: Bert Brussen)

Honderden getuigen, toch geen enkel signalement

Dat klopt maar geeeltelijk hoor walter. Dat geel lijntje is bedoeld als raadseltje.  Kan iemand me vertellenwaarom niemand een signalement gaf ?

28-07-2017 om 17:46 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We zijn hier met ons vervolgverhaal van alle dag in ALLE westerse landen.  Ik moet er aan toevoegen dat we naar 't schijnt zullen beperkt worden tot één feit per dag wat 'pschysisch gestoorden of loon wolfs betreft. Vanzelfsprekend wanneer het een aanslag betreft zullen de redactoren van de gazetten wel verplicht zijn om het te melden, als er voldoende doden mee gemoeid zijn. Als Trump getelefoneerd zou hebben met Putin worden de gazetten aangevuld met minstens 11 bladzijden veronderstellingen. Over de meer dan 40.000 mails van de first hoer van amerika en haar hoereloper geen woord , wat ze ook doen.Enkele dagen nog geleden de 57 ste moord (als ik me niet vergis) op een hoge officier op weg naar  gerecht die dat schoon koppel eens in hun blootje zou zetten. God ,hebbe ook zijn ziel. Maar het gaat hier over nog maar eens een moord van " een man" uit de bond zonder naam, als je begrijpt wat ik bedoel  en hoogstwaarschijnlijk een moslim.  Mag ik vragen om het verder te lezen hierna , dank u !

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Man afgeslacht in metro Amsterdam: veel vragen, geen antwoorden, zelfs geen suikerziekte

Screenshot_136

(Door: Bert Brussen)

Honderden getuigen, toch geen enkel signalement

Een 38-jarige Amsterdammer is, naar het schijnt, zomaar voor de lol vanuit het niets afgeslacht in een volle Amsterdamse metro. De dader, een 27-jarige Amsterdammer, is opgepakt. Verder weten we nog helemaal niets. Maar dan ook echt helemaal niets.

Daarom hier alvast wat vragen voor het (Amsterdamse) journaille dat in deze komkommertijden toch al zo beperkt is qua personeel. Zie het maar als wat handige wenken en richtlijnen voor een naar antwoorden hongerend publiek dat graag eens feiten zou zien in plaats vage, politiek-correcte aanwijzingen die steeds helemaal niets zeggen:

Lees verder>>>

28-07-2017 om 16:41 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN BRILLEN

Veel mensen durven niet meer zien wat er rondom hen gebeurt ;

de linkse klasse permitteert zich dan zo'n soort ocmw-bril-model:

Afbeeldingsresultaat voor brillen

De goedgelovige klasse geeft dan de voorkeur aan de roze paardebril :

Afbeeldingsresultaat voor paardenbril

 

28-07-2017 om 16:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVELEND

Het plaatje winter/zomer,  het staat in de rechterkolon van mijn blog grijs gedraaid  Het begint duidelijk te vervelen. We weten dat het enorme sommen opbrengt en deels in sommige zakken verdwijnt.  De rest , nog steeds een enorme som dient voor 'liefdadigheidswerk'  Daarom zou ik voorstellen om er de volgende poll te plaatsen .Kijk je uit naar de moslims die nog gaan komen

of vindt u dat er nu al teveel zijn?

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Het gaat erom zelf na een loopbaan van max43 jaar, zélf van een deglijk pensioen te kunnen genieten.

Velen zeggen dat we ze hier niet kunnen buitenjaassen of toelaten.  O jawel , een fluitje van een cent.Ik geef daar later nog wel eens uitleg over .

Maar onderschrijf maar al eerst mijn poll. Want alleen sta ik totaal machteloos.

ik denkdat dezelfde poco-poll ook op uw pc voorkomt 

28-07-2017 om 14:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (2)


Inhoud blog
  • WIST U....
  • VOOR DIE
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Hoofdpunten blog vroeger
  • Golf van Gewelddadige Tienerdoden in Frankrijk
  • Vogels voor de Kat
  • Terreur op Franse Scholen
  • Eerst presteren, daarna welbevinden
  • Hubert Brouns en Zoon
  • Serkan Bozyigit: "Ik ben 100 procent Vlaming"
  • De Tweede Kans van Conner Rousseau
  • Suikerfeest
  • Lieviaans Verzinseltje: Herziening Schoolplicht
  • Vluchtelingen brengen besmettelijke Ziekten mee

    Archief per dag
  • 15-09-2017
  • 14-09-2017
  • 13-09-2017
  • 12-09-2017
  • 11-09-2017
  • 10-09-2017
  • 09-09-2017
  • 08-09-2017
  • 07-09-2017
  • 04-09-2017
  • 03-09-2017
  • 02-09-2017
  • 01-09-2017
  • 31-08-2017
  • 28-08-2017
  • 27-08-2017
  • 26-08-2017
  • 25-08-2017
  • 23-08-2017
  • 22-08-2017
  • 21-08-2017
  • 20-08-2017
  • 18-08-2017
  • 16-08-2017
  • 13-08-2017
  • 12-08-2017
  • 11-08-2017
  • 10-08-2017
  • 08-08-2017
  • 07-08-2017
  • 02-08-2017
  • 01-08-2017
  • 31-07-2017
  • 30-07-2017
  • 29-07-2017
  • 28-07-2017
  • 27-07-2017
  • 26-07-2017
  • 25-07-2017
  • 24-07-2017
  • 23-07-2017
  • 22-07-2017
  • 21-07-2017
  • 20-07-2017
  • 19-07-2017
  • 18-07-2017


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!