nopoco
Huidige situatie
09-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag Etienne en Sonja

U kan gelijk hebben, maar vergeet vooral Israël niet die hoogstwaarschijnlijk in het drama zullen betrokken geraken en graag de faktuur die in duitsland nog open staat, betaald zullen willen zien. En zoals u de zaak bekijkt zijn dat evenmin de vrienden van Iran, turkije en nog enkele zandbaklanden.  'k Weet niet of u gezien hebt met welk gemak Netanyahu en Co die 200 raketten  precies op de plaats waar zij bepaalden uit de lucht hebben gehaald en meteen merdogan uitgedaagd hebben om het ook eens te proberen. Sinds is merdogan niet meer gehoord over een aanval op Jeruzalem.  Ze zullen natuurlijk wel iets trachten te vinden om de joden te liquideren, maar ten koste van zeer vele turken die ONS niet zullen sparen. Zeker degenen die hier wnen in de lompe eu. Nee Etienne; wij zij de enige zekerheid dat we de dupe worden door de labbekakkers die zeggen of denken dat ze het (nba bijvoorbeeld)zeer goed doen. En dat er honderden miljoen moslims op de beurtrol zullen staan bij zij die eens maagden waren.  Maar de kans is zeer groot dat ( ik nie) er nog vreselijke tijden te wachten staan.

Pittig detail; gans mijn famlie (die niet op reis waren) heeft de een na de ander beloofd om voor het VB te stemmen ( 2 + 7 kleinkinderen die allemaal mogen stemmen....2 op reis). En naar ik vernam is dàt het onderwerp bij de jeugd VB.

Afijn, ik ga nu afscheid nemen en zal laten weten wanneer er een laatste groet kan gebracht worden. Niet in een kerk niet het crematorium, maar in 't klooster ( van Ilse en haar 2 vrienden) .

Ik wens jullie samen nog een lang en goed leven en ik hoop dat deze wereldcrisis mag overwaaien zoals destijds de Cuba-crisis. Leef dus nog zeer lang en maak er het beste van.

Mocht ik u bij de engeltjes ontmoeten, zou het mij zeer veel plezier doen, zwevend naast uw onafscheidelijke Sonjaatje te zien . Zelf trek ik naar mijn lieve Lieve en zal ze niet meer alleen laten.

't Beste en vriendelijke groeten

Uw vriend Jo

09-09-2017 om 18:04 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  

’Onoverwinnelijke atoommacht’ viert verjaardag (de schandaard)

1 uur geleden.
Ik , heel klein stofje op deze aardbol vraag met andrang dat noord korea verpletterd wordt door de russen, chinezen, amerikanen en israëli's. Op een manier dat de schade voor Zuid Korea beperkt blijft en deze mensen vluchten naar de verst mogelijke uithoek van hun land . En dat de grenzen van de eu alleen open staan voor zuid koreanen.  Dat die mensen alle hulp wordt geboden.   Dat ik morgen lees op internet dat nk verdwenen is in de zee. Jammer voor de n-koreanen die er misschien niet dezelfde gedachte op nahouden dan dat gouden kalf.

09-09-2017 om 13:35 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
>> Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER SINT MAARTEN

Gezien ik NOOIT naar "het nieuws" zoals ze dat noemen, kijk of luister , heb ik de ramp op Sin Maarten gemist. Dat is reden 1 waarom ik zo laat reageer . De laatste dagen heb ik er ook minder  zin in gezien ik nog maar beperkte tijd te leven heb.  Maar ik leef wel mee met al die mensen die getroffen worden door dergelijke rampen.  Zeer toevallig ken ik een familie die eraan ontsnapt is.  Nog geen dag nadat ze ginder vertrokken zijn is de hel daar losgebarsten. Ze kwamen naar huis om het huwelijk van hun dochter te vieren. We kunnen ons inbeelden dat het huwelijk , welke is doorgegaan, geen fest is geworden.  Van het huis van de  ouders blijft enkel een hoop puin over. Mijn schoondochter kent de mama van dat meisje zeer goed en is er zwaar van onder de indruk.  Die mensen, als je van geluk kan spreken, moeten hun leven opnieuw opbouwen bij hun dochter die reeds enkele jaren samen woont met haar man.

De media negeren heeft op zuke momenten het nadeel dat je niet direkt op de hoogte bent . Maar via googl heb ik de foto's gezien die geen woorden behoeven. Ik deel in de rouw van allen die erin gebleven zijn en zij voor die eraan ontsnapten hoop ik uit de grond van mijn hart dat ze zo vlug mogelijk terug een normaal leven kunnen hervatten. Ik zal zeker een kleie bijdrage leveren om het hen een heel klein beetje gemakkelijker te maken.  MIJN INNIGE DEELNEMING IN  DE ROUW VAN DE FAMILIE.

09-09-2017 om 13:14 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Ik doe mijn best om min of meer beleefd te blijven. De waarheid spreken kost mij net de minste moeite als ii op andere blogs de juiste toedracht kan lezen. Als ik mijn lievelingsblog van ons Lieve lees en anderen staan we er (ik niet lang meer) niet goed voor en als ik dan lees waar dat gouden kalf (oei uitschuiverTJE) van Rome zich zo schijnheilig mee moeit, heb ik de pest aan dat soort mensen, regeerders die iedereen binnenlaat onder de paraplu " rechten van de mens of naastenliefde". Ik zeg er zelf bij als er een paar honderd oopzij gezet worden 'hoe? zijn mijn zaken niet) door een volksrechtbank misschien kan het mij geen haar (u ziet ik  blijf zo beleefd mogelijk) schelen. Het zou wel eens 6 miljard levens kunnen sparen mocht dat stuk paus (franssisis) hen stimuleren om hen op hun eeigen plaats te doen blijven ipv van zogezegd overeen te willen komen met de islam waarvan minstens 20% gespuis en de rest op een paar uitzonderringen na, deftige normale mensen en die zijn er , geloof me. Nu laat ik Ortwin het woord en wees gerust , hij is stukken beleefder dan ik en bovendien beter op de dE hoogte. Die man spreekt met kennis van zaken.GEEF HEM DUS STEM AUB ! 

Stijging tbc-gevallen door asielinstroom

Het aantal gevallen van tuberculose in Vlaanderen is vorig jaar opnieuw gestegen als gevolg van de asielinstroom. Dat blijkt uit een antwoord dat Vlaams Belang-parlementslid Ortwin Depoortere ontving van minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V).

Waar er in 2014 nog 419 tbc-gevallen werden geregistreerd waren er dat afgelopen jaar 441. In de eerste helft van 2017 stond de teller al op 226, wat opnieuw een stijging is ten opzichte van het jaar voordien. Opmerkelijk: de minister geeft zelf aan dat de stijging het gevolg is van de verhoogde instroom van asielzoekers.

Vooral Antwerpen en Oost-Vlaanderen getroffen

De minister bezorgde ook cijfers per provincie. Een belangrijke vaststelling is dat vooral de provincie Antwerpen getroffen wordt door tbc. In 2016 vond 37% van de in Vlaanderen vastgestelde tbc-besmettingen plaats in de provincie Antwerpen, 24% in Oost-Vlaanderen, 17% in West-Vlaanderen, 13% in Vlaams-Brabant en 9% in Limburg.  In de eerste helft van 2017 groeide het aandeel van Antwerpen zelfs aan tot 42%. 20% van de besmettingen vonden dit jaar tussen januari en juni plaats in Oost-Vlaanderen, 14% in Vlaams-Brabant en in Limburg en West-Vlaanderen telkens 12%. Allicht hebben de hoge percentages voor Antwerpen en Oost-Vlaanderen te maken met het grote aantal immigranten dat de provinciehoofdsteden Antwerpen en Gent te verwerken krijgen.

WHO-doelstelling wordt niet gehaald

Het belang van een goede tuberculosebestrijding en -behandeling mag niet worden onderschat. Zonder behandeling is het verloop van tuberculose ongunstig en zal de helft van de patiënten overlijden. België engageerde zich bij de Wereldgezondheidsorganisatie om deze dodelijke ziekte in ons land te elimineren tegen 2050. Ortwin Depoortere: “Volgens de WHO zou de incidentie van tuberculose in België jaarlijks moeten dalen met gemiddeld 12% om die doelstelling te halen. Ik merk echter dat er momenteel allesbehalve sprake is van een daling. Wel van een lichte stijging. De nationale gezondheidsraad weet het falen in 2016 nog aan een gebrek aan gecoördineerd beleid. In zijn laatste beleidsbrief kondigt de minister initiatieven aan die zouden moeten leiden tot een terugdringen van de incidentie. Het is maar de vraag of de uitroeiing van de tuberculose in ons land ooit gerealiseerd kan worden als de grenzen blijven openstaan.”

Bijlage: vraag Ortwin Depoortere, antwoord minister

08-09-2017 om 13:47 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tijd voor aktie RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

We kunnen beter met die miljarden aan de italiaanse maffa vragen zoals in Palermo een handje toe te steken ipv van al dat gespuis ons hier te laten vermoorden.    Wel^per stuk want de maffia zijn ook geen doetjes.  We kunnen een paar testen doen want onnodig moet er niemand vermoord worden. Middelen zijn er genoeg. We doen voldoende kennis op in het heilig boek " de koran" . Wie zweert op dat schanndalig boek is een klant voor de maffia. We moeten hoognodig in de tegenaanval. Begin maar al uit te zoeken welke warenuizen die om het smeer ons willen helpen vermoorden.

Vorm burgerwachten, spreek kicckboksers, karatemannen enz ...maffiia aan en betaal een goede prijs. Want voor die zwalpers uit de zandbak- en boslanden is er altijd geld genoeg en voor ons is het steeds meer werken en betalen. Wat vindt gij daar zelf van boer zwa?

Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

 
Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

08-09-2017 om 09:49 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

CITAAT Ayn Rand

Screenshot_105

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het principe van de vrijheid van meningsuiting houdt zich niet met de inhoud van meningen bezig en beschermt niet alleen goede ideeën, maar alle ideeën. Als dit niet zo zou zijn, wie zou dan bepalen welke ideeën goed zijn en welke verboden behoren te worden?”

 Ayn Rand

08-09-2017 om 09:11 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
07-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUITSE MAFFIA

Dit is voor mij het beeld van de dag

2 moffen oorlogstokers. Kortom: slechte mensen zoals er nog overal in de eu rondlopen. Deze 2 exemplaren zijn bezeten van de duivel want als er burgeroolog van komt of WO3 zijn zij een koppel waar zelfs niet kan gesproken van " zij dragen een grote verantwoordelijk. Want de doden zullen in geval één niet te tellen zijn en igv WO3 hoop ik vooral dat ze niet onmiddellijk zichzelf de dood injagen. Ze mogen van mij met een paar honderden in een speciale schuilkeder kruipen met whisky, de beste wijnen en nooit een raam of een deur openzetten en op muren vol dure schilderijen kijken die ze zoaols onzen taaien uit musea weghaalden of uit kastelen . we zullen nooit weten welke bedoelingen dat taaie phillemon daarmee zinnen was. Houden of wegschenken?  En als ik de heren er een plezier mee doe , ik wordt in september in een diepe slaap gebracht en maximaal 5 dagen daarna bekijk ik het  in gezelschap van mijn vrouw in de hemel. Ik hoop nog altijd dat het geen belofte is van een pocodemo en dat er iets bestaat (waar massamoordenaars als franscircus niet binnen mogen) Zij overleed 4 jaar geleden. En als stommelingen zoals op de foto dat alles normaal vinden francircus inclusief, dan heb ik daar moeite mee. Zij niet, dus noem ik hen zonder problemen IDIOTEN die de realiteit niet meer onder ogen zien. Enkel denken ze er rijker en machtiger mee te worden. De hersenen van dezen zijn totaal afgetakeld, zwaar aangetast . Het wordt hoogtijd dat ze de aardbol verlaten want ze beseffen zelfs niet dat de "levenden" de doden zullen benijden als 't puntje bij 't paaltje komt.

Ik dank mijn trouwe lezers (op mijn 4 blogs)voor hun aandacht. Veel teksten zullen er niet meer volgen. Zélf ben ik kontent dat ik steeds mijn gedacht gezegd heb en dat ik een kat een kat heb genoemd . Soms vonden veel verstandiger mensen dat ik dwaze praat vertelde en niet eens wist waarover het ging. De éne die het op feesboek zette had gelijk want die heeft de partij mee uit het diep dal helpen trekken en terug op de sporen gezet waarvoor we hem allemaal moeten bedanken.  Nog ff vertellen dat ik gisteren op hun woord van eer werd gezegd door 11 mensen dat ze zeker voor het VB zullen stemmen. Mijn 7 kleinkinderen en 4 van hun ouders. Twee waarschijnlijk niet, maar ik heb nog een paar dagen om hen op het juiste spoor te brengen. En zo mogelijk nog beter. In de hogescholen en  de gentse univ komt het VB dagelijks in de gunstige zin ter sprake.

Ik heb waar mogelijk mijn best gedaan en de kassier mag zich nog aan een toetje verwachten waarvan ik hoop dat hij of onze Filip er EIGEN VOLK een lekker maaltijd of iets nuttigs mee zal bezorgen.  Moge ik het voorbeeld zijn voor velen die veeeeeeeel meer kunnen missen dan ik. 

Tot één van de volgende (laatste) tekstjes of misschien nog een fabelke van 'jos' !

Met de groeten van Jos.

ppsstt: wie geeft wat hij kan missen is een eerlijk mens. 

VOOR EIGEN VOLK WEL TE VERSTAAN.

U besluit er zelf maar uit

waar de moslims/oliesjeiks met HUN EIGEN VOLK staan

  

07-09-2017 om 15:51 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Alles over de overkapping van de Ring: welke voorstellen liggen op tafel? Zal de luchtkwaliteit verbeteren? Waarom is uw mening zo belangrijk? (voor de politiekers) (Geen onderwerp) 

 
       
vr 1/09, 13:19
Ontvangt u te veel e-mailberichten van Gazet van Antwerpen <gazetvanantwerpen@mail.gva.be>? U kunt u afmelden


Voor een betere weergave, klik hier
Beste Frank,

De overkapping van de Ring: hoe? Waar? Wanneer (einde??) Waarom?
Op deze prangende vragen geeft Gazet van Antwerpen vandaag het antwoord.
....als je betaalt voor een abonnement.
  • Hoe zal de overkapte Ring eruit zien?
    Een internationaal panel van 6 ontwerpteams zijn er op dit mee bezig. Waarmee dan? Klik op onderstaand kaartje en leer er alles over.

    Gazet van Antwerpen
  • Kan een overkapping de luchtkwaliteit in Antwerpen verbeteren? Wat zal een overkapping doen aan de geluidsoverlast? Er leven heel wat praktische vragen over de Ring. Vind hier het antwoord.

  • Gazet van Antwerpen kon de intendant van de overkapping ook strikken voor een exclusief interview. Dit lees je hier:.........
  • zal de intandant ons ook vertellen wanneer we  er eindelijk  gaan aan beginnen ?
  • zal  de intandandant op 100 miljoen na ons vertellen hoeveel dat geval gaat kosten.
  • zal de intandant ond kunnen zeggen wanneer we door de overdekte tunnels zullen rijden? Het mag ook enkele maanden (max6) uitlopen.
  • zal de intendant ons de namen van de financiers meedelen ?
  • Hopelijk duurt het geen 10 jaar meer of de moslims zullen bepalen wat en hoe en dat willen jullie toch niet meneer wijts nBA ? Daarom, laat voor één keer de politiek voor wat hij is en stem in het belang van Vlaanderen ! 

  • De regerng houdt  er best rekening mee dat ze voortdurend nog meer en meer meevreters binnenlaten die gevoed, verzorgd worden en zich zullen willen verplaatsen.  Ik zou  zou zeggen tegen de gvallah om er een beetje meer vaart achter te zetten  voor die profiteurs die niet werken, maar wel grabbelen. Laat hen  een paar keer weten dat Vlaanderen eraan denkt een speciale regeling uit te werken waarmee de overkapping kan betaald worden ..Ik denk in de eerste plaats aan de blanke luie walen en mocht er nog tekort zijn zijn er zeker nog andere mogelijkheden. Zust hé gvalla.
  • Bart: zet uw denktank in gank !
Deze artikels zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Gazet van Antwerpen. Geen abonnee, maar toch graag lezen?

Neem nu geen proefabonnement en lees 14 dagen GVA+ gratis. (Tijd genoeg als de eerste wagen alle tunnels heeft doorkruist)

Hoe kan je een proef nemen? (Dat zien we dan wel !)
Klik op een artikel in bovenstaande mail en registreer. Een minuut later ben je aan het lezen!

04-09-2017 om 13:41 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever wil bodycams voor agenten in Antwerpen

N-VA-voorzitter Bart De Wever wil zo snel mogelijk bodycams voor agenten. Dat zei hij vandaag in een gesprek met VTM Nieuws. De Wever reageert daarmee op de heisa rond een politie-interventie in Antwerpen, waarbij agenten aangevallen zouden zijn.

Afgelopen dagen is het een over- en weergediscussieer over wat er nu precies gebeurd is tijdens een politie-interventie. Agenten van de fietsbrigade zouden bij een achtervolging aangevallen zijn door omstaanders, maar nieuwe beelden zouden dat tegenspreken.

"Dit is een kaakslag voor de agenten. Zij zijn deel van het fietsteam, dus geen zware jongens. Ze worden aangevallen, lopen kneuzingen op en worden nu leugenaars genoemd. Dat is echt nefast", steekt De Wever van wal. Hij ziet dan ook maar één oplossing: "Wij willen zo snel mogelijk bodycams. Ik hoop dat het parlement dit snel goedkeurt, zodat we dit soort nonsens niet meer meemaken."

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3249644/2017/09/03/De-Wever-wil-snel-bodycams-bij-politie.dhtml

Bodycams = camera op het lichaam

Meneer De Wever denkt dat hij een reuze idee heeft. Hij gaat de politie fototjes laten trekken van bandieten. Zelf vind ik het niet zo verstandig, maar ja wie ben ik? Hé? De politieman moet dus het bewijsmateriaal leveren, wat zelden toekomt op het gerecht. Maar de kans bestaat dat de jugepée zich daar niet veel van aantrekt. Waarom Walter? Awel, ik ga het u zeggen. Omdat die foto's tegenwoordig allemaal kunnen bijgewerkt en vervalst worden.

Maar intussen loopt die politieman groot gevaar en dat schijnt meneer De Wever niet te beseffen. Die zal erna afkomen: "had ik dat moeten weten!". De duitsers zeggen daartegen: "Das haben wir nicht gewusst!" of zoiets in dienen aard. De brave blanke politieman ligt al drie dagen in de coma, want dat crapuul had die man eerder in de gaten. Men vreest voor zijn leven.

De Wever is diep geschokt want dat had hij natuurlijk niet verwacht. Geen camera's niet meer op de politie hun tenue. Enfin. Het was dus de keerzijde van de medaille. Als ik meneer De Wever een raad mag geven, zou ik dat anders opvatten. Mannen die hun gezicht onherkenbaar maken, moeten gesignaleerd worden naar het leger. Die man moet opgevolgd worden en het leger krijgt het juiste adres, pakken de man op en nemen zijn (eventueel) tweede paspoort af, om te beginnen. Want de sociale kassen worden voor die man volledig gesloten. Zijn madam en de kindjes mogen blijven, maar kunnen niet meer genieten van sociale voordelen.

Daarnaast moet er eens een SERIEUS klapke gedaan worden met de regering, dit samen met een regering van bijvoorbeeld Hongarije. De grenzen zullen enkel open blijven voor christelijke mensen, geen moslims meer. Want daar hebben we al te veel lessen uit moeten leren. Er moet eens een eindpunt gezet worden omwille van ons kinderen en kleinkinderen. We zijn die moslims meer dan kotsbeu. Gij ook meneer De Wever?

03-09-2017 om 20:45 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAT MAG...

in ALLE ZANDBAK- en boomkruiperslanden maar AfD heeft overschot van glijk.  Voor het Vlaams Belang evenmin. Die willen er de kopvod in het straatbeeld ook kwijt. Er bestaan hier genoeg winkels die pararaplu's verkopen . Als ik mag vragen

VLAMINGEN DOE WAT

N B A  BELOOFT/DURF

Verkiezingsposter AfD

Screenshot_14

“De islam?” Past niet bij onze keuken. DURF Duitsland!

XX

02-09-2017 om 21:20 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JANTJE ZAG HET ZITTEN

Pardon, hij ziet het weer zitten.'t Hoort niet bij de grote kuis in Molenbeek, waar je niets over hoort in de gazetten.Wel bij Xander en EJ Bron, blog die de waarheid nog durven schrijven en de bevolkingg die luider en luider begint te protesteren en niet meer gediend zijn van beloftes tegen 2020...! Ze beginnen meer en meer de landen als Hongarije en....gelijk te geven .Zij moeten het gelul van zatte fles junker niets meer horen en zeggen en schrijven hem da vlakaf. Wij in het noorden zijn het ook beu om naar zever te luisteren van het soort janbom en ons dat gescreend zelf te doen betalen. 'k Heb daar een vraag over voor jbom:  er komen jaarlijks tienduizenden screenkandidaten bij: hoe ga je die gasten herkennen en vooral wie gaat dat faktuurke betalen?  Nog wa langer werken?  op zijn cypriotisch....de banken verplichten met mondjesmaat centen te lossen ? Ons laten bedelen aan de glazen stevige deuren van de banken?  -10% ? Afijn, sinds WO 2 hebben we geen grotere belovers en een slechtere regering gekend.  Dit land is er sinds de karrekeerders er zich mee moeien nog op verslecht. Dat kon dus toch nog. En voor de rest n Ba'ers , meelopers met de duitsers; heeft u er weet van dat duitsland voor de derde keer een wereldoorlog helpen in mekaar knutselen met (hitler x 10) merdogan Maar jammer voor u meneer jan, ge gaat Netanyahu op uw weg tegenkomen.  Die heeft daar nog een onbetaalde rekening liggen voor de duitsers in de eerste plaats en van hen de Israël trachten aan te vallen. Hitler x 10 schijnt dat alleen niet aan te durven, geef hem eens ongelijk. En Duitsland samen met turkije al evenmin. Verder heb ik er geen weet van hoe maar 'k zou er toch rekening mee houden. Zelf zal ik het niet meer meemaken want de papieren voor (soort) euthanasie zijn in orde gebracht. Met mijn reeds  8 jaar durende ziekte was dat geen probleem. Want ik wil de gevolgen voor mijn familie( als het uit de hand loopt) niet meemaken. Dat was de enige reden van blogs, soms nogal brutaal maar steeds eerlijk. Een leugen zal je in geen van mijn teksten vinden.Ik ben tenslotte geen  nva>  n B a 'er.   Ik was wel niet op ijzerwake maar hernieuw hier mijn 'trouw aan Vlaanderen' tot mijn laatste adem.

02-09-2017 om 14:59 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Pardon, hij ziet het weer zitten.'t Hoort niet bij de grote kuis in Molenbeek, waar je niets over leest in de gazetten.Wel bij Xander en EJ Bron, blog die de waarheid nog durven schrijven en de bevolking die luider en luider begint te protesteren en niet meer gediend zijn van beloftes tegen 2020...! Ze beginnen meer en meer de landen als Hongarije en....nu laatst de maffia in Italië anders te bekijken. Ze schoten doodgewoon 120 issisers door de kop  .Zij moeten het gelul van zatte fles junker niets meer horen en zeggen en schrijven hem da vlakaf. Wij in het noorden zijn het ook beu om naar zever te luisteren van het soort janbom en ons dat gescreend zelf te doen betalen. 'k Heb daar een vraag over voor jbom:  er komen jaarlijks tienduizenden screenkandidaten bij: hoe ga je die gasten herkennen en vooral wie gaat dat faktuurke betalen?  Nog wa langer werken?  op zijn cypriotisch....de banken verplichten met mondjesmaat centen te lossen ? Ons laten bedelen aan de glazen stevige deuren van de banken?  -10% of wat meer ? Afijn, sinds WO 2 hebben we geen grotere belovers en een slechtere regering gekend.  Dit land is er sinds de karrekeerders er zich mee moeien nog op verslecht. Dat kon dus toch nog. En voor de rest n Ba'ers , meelopers met de duitsers; heeft u er weet van dat duitsland voor de derde keer een wereldoorlog helpen in mekaar knutselen met merdogan Maar jammer voor u meneer jan, ge gaat Netanyahu op uw weg tegenkomen.  Die heeft daar nog een onbetaalde rekening liggen voor de duitsers in de eerste plaats en van hen die Israël trachten aan te vallen. Goede raad: boer swa hou er uw mond over en moei er u niet tussen of Vlaanderen is op een paar luttele minuutjes opgekuis, hopelijk nemen de taak van jantje mee over in molenbeek en omstreken zijn op  Verder heb ik er geen weet van hoe maar 'k zou er toch rekening mee houden. Zelf zal ik het niet meer meemaken want de papieren voor (soort) euthanasie zijn in orde gebracht. Met mijn reeds 8 jaar durende ziekte was dat geen probleem. Want ik wil de gevolgen voor mijn familie( als het uit de hand loopt) niet meemaken. Dat was de enige reden van mijn blogs, soms nogal brutaal maar steeds eerlijk. Een leugen zal je in geen van mijn teksten vinden.Ik ben tenslotte geen  nva>  n B a 'er.

.

http://www.standaard.be/cnt/dmf20170902_03049339

XXX

02-09-2017 om 14:42 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
01-09-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

      

 Amsterdamse deradicaliseringsambtenaar op weg naar cliënt

Natuurlijk ineens een aangepast soort familie-amfibie , komt waarschijnlijk goedkoper in massafabricage. Zonder versnellingsbak éénzelfde richting met max snelhei volgens de regels van de waterwegen. Richting wordt steeds bijgestuurd vanop een vurtoren  

Pas die vuilbakken aan op maat met een 4.0-tal cm in de breedte, 1,8 m in de hoogtr en een 1 meter in  de hoogte en zet de poort wagewijd open De fotocel doet de deur dichtklappen en de speciale hefwagen komt om de srie dagen de boel opruimen. De opvangbak vanop afstand richtbaar uiteraard.  Binnnin moeten er genoeg kusssens voorzien worden. We willen geen mensen kwetsen, wel wegvoeren een laten wegdrijven als de wind in de goede richting zit.

 Amsterdamse deradicaliseringsambtenaar op weg naar cliënt

X

01-09-2017 om 16:37 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
31-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

         

Door:
Gerard de Boer

Ik laat het Gerard zeggen want mij gelooft toch geen mens..Maar net toevallig precies hetzelfde wat ik tegen mijn doktores gezegd heb. We hebben een tiental minuten met mijn ziekte bezig geweest en hoe we (zonder euthanasie) er de beste oplossing kunnen aan geven en  daar ga ik het niet verder over hebben.Ik probeer het met een zachtere methode om haar , man en kinderen nog een kans te geven om van gespuis af te raken. Misschien kan de italiaanse maffia een handje toesteken alleen maar door te verwittigen (dank u Lieve voor dat mooi artikel). Maar als clown franscircus zich permitteert om als goede raad 6 miljard mensen van de aardbodem te vegen, zal het op een paar honderd nietsnutten niet meer aankomen. Dus niet doen alsof VB een ruwe partij is , want om racistische moord te kunnen uit de hoek te halen moeten ze (de media) al hun uiterste best en er minstens één keer per jaar een herdeningsdag inlassen. Voor de soort waarover men liefst niet spreekt zijn de gazetten te dun en de kalender ontoereikend .Ik weet niet of de isla een "heiligen"-kalender heeft maar dat moet een zeer lijvig boek heeft.

 Afijn ik vond dat artikel van "ons Lieve" een om in te kaderen.  (googl  schoolperikelen -vroeger)

Oh ja: ik heb zwaar aangedrongen om mijn doktor te overhalen om VB te stemmen. Ik haar gezegd dat "het bolleke kleuren of aanklikken den eerste keer de moeilijkste keer is.   Een goede remedie is denken aan de toekost van uww knderen.   Ze moest me gelijk geven als ik haar vroeg welke serieuze problemen meneer de wever en zijn kliek al hadden opgelost. NIETS behalve veel beloven nikske geven (doet de gek....) , behalve zijn kar keren.   'kan mij onmogelijk voorstellen dat u (toen nva) nu nba aanhangt.  Ze moest toegeven det de bende boer swa er niets van gebakken heeft, behalve ons alle dagen een beetje meer belastingen doen betalen omdat collega franken teo dan wel doet alsof hij bijna iedereen teruggescopt heeft naar de bossen en zandbakken. Maar itussen weet iedereen dat teo een even grotere leugenaar is dan de rest van de karrekeerders. "poco-karrekeerders" zijn vanzelfsprekend leugenaars en volksbedriegers. Vandaag zeggen ze wit , morgen roze want zwart is hun ogen een verwijt.

XX

31-08-2017 om 16:56 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

 

YouTube: te ongemakkelijke Ron Paul wordt “economisch gecensureerd”

Screenshot_152

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Het YouTube-kanaal van de voormalige Amerikaanse Congresafgevaardigde en Libertarische eigengereide denker Ron Paul wordt als “niet passend voor alle reclameklanten” gemarkeerd.

Contra magazine

Lees verder

Ik ben er mij van bewust dat dit beeld op dit blogske niet zeer veel ( weinig) aarde aan de dijk zet. Maar waar ik nog meer van overtuigd ben:  willen we werk maken van dat gelul van multikul en van de profifiteurs van "vul" mijn zakken , stuur dan dit beeld naaar idereen die jee kan bereiken. Wij vlamingen beginnen goed te beseffen daat het moment van demonstreren gekomen is. Meer dan 65% wenst die zogezegde godsdienst naar een planeet , miljoenen lichtjaren ver weg van hier. Maar als we zelf laten begaan zullen we de gevolgen dragen. Laat Barcelona een voorbeeld zijn !

Barcelona: De wijsheid van de velen

Screenshot_150

(Door: “Eugen Prinz” – Vertaling: E.J. Bron)

500.000 demonstreerden tegen terreur en geweld

In Barcelona demonstreerden 500.000 mensen tegen terreur en geweld! Wat een signaal werd daar afgegeven! En minstens een miljard mensen werden er via de televisie getuigen van toen dit waarschuwende signaal werd afgegeven. Ze hebben de beelden ontroerd in zich opgenomen en voelden ook een klein stukje van de wijsheid van de velen. Vanaf nu wordt alles anders!

28-08-2017 om 17:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

We kunnen de Libiërs enigszins begrijpen, maar dan niet alleen voor de negers maar vooral voor de navo en de ganse valse troep tegen te houden. Ze hebben in tripoli en andere steden hun lesje wel geleerd.  En je zal verder lezen dat het een paar slokken op een borrel scheelt. Er komen veel minder tertoeristen afgezakt. Of het er komt valt af te wachten. Het zijn mijn zaken niet. maar waar ik me wel zou tegen verzetten wanneer de stroom boven de 220 V op opgedreven terwijl wij hier zitten te zagen dat we deze winter wel eens  een stroomonderbreking zouden kunnen kennen. En uiteindelijk betaamt het niet om mensen onder stroom te zetten. Ik heb me laten vertellen dat men met fotocellen veel gerichter kan werken. Wat er dan precies gebeurt wou die man niet zeggen. De geviseerde probeert het maar één keer schijnt.

Libië wil elektrisch hek bouwen om negers af te weren

Screenshot_141

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

Een voorstel dat meer tegenspraak dan samenwerking ten deel zal vallen

Hekken beschermen grenzen en mensen en hun culturen – dat weten we sinds de wakkere Hongaren ermee begonnen een grenshek langs de grens met Servië te bouwen om een einde te maken aan het ongecontroleerde binnendringen van zogenaamde vluchtelingen uit de hele wereld via Hongarije naar Europa. Andere moedige landen sloten zich bij Hongarije aan, tot groot ongenoegen van Merkel en haar marionetten-EU.

Lees verder

28-08-2017 om 09:24 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
27-08-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRAGEN STELLEN

Eerst heel eventjes melden dat mijn VB-informator samen met een ganse groep nog eens afgestapt zijn in Diksmuide. Ze hebben na veel zoeken een plaaatsje gevonden voor hun auto's (4). Ze hebben ter inlichting van onze graaier-president geen mens geraakt en dus niet gekwetst of dood gereden. Dit om maar eens aan te tonen dat boerke graaimans volk binnen laat waarmeee hij zich verwant voelt zal ik niet zeggen, maar toch goed (in uw huis) thuis voelt.  Wat zei je " boerke graaimans ".  Hoe kom je daarbij Jos?  Wel Walter dat komt omdat onze vertegenwoordigers beginnen vragen te stellen. In  dit geval de heer Sintobin in andere gevallen Jansens, Barbara Pas...... Nu zijn we aan de weet gekomen dat armoezaaier/schooier/advokaat/president Vlaanderen nBa , boerke swa niet voldoende binnenrijft met een loontje van zowat 250.000 euroke's , daar kan per maand nog makkelijk een kleine 1000 euro bij , voorschot op zijn armzalig pensioentje. Ik moet Stefaan Sintobin zeker geen raad geven. Maar wie zich voor dergelijke zaken niet schaamt zou aan een dieper parlementair onderzoek moeten onderworpen worden. Klopt deze zaak,  bij wet onmiddellijk (niet 'onverwijld') uit zijn ambt moeten ontzet worden.  Vindt gij ook niet mijnheer de wever ?                                       En wees gerust; hoe meer vragen er worden gesteld op bv. integratie en kostprijs, kindergeld zonder dat het kind ooit in b. was..! Oh er is zoveel dat mank loopt in dit land waar eyskens nog altijd woont en zich zelfs thuis voelt.  Ook str.. aan de knikker ?  't Land hangt ervan aaneen.  VRAGEN STELLEN, VRAGEN STELLEN EN BLIJVEN STELLEN. 

27-08-2017 om 19:40 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERVOLG IJZERWAKE

Ik heb daarnet een aangenaam maar nogal kort gesprek gehad met één van de blogvrienden. Direkt na zijn thuiskomst stuurt hij een mail welke ik als vervolg(2) zal doorgeven.  Ik ben vergeten vragen of hij ook foto's kan doorzenden. Mochten er nog zijn die tekst en/of foto's willen sturen ; met dank aanvaard.  Volgens hem was de opkomst overweldigend en vooral veelbelovnd voor de volgende kiezing.  Het bewijst nog maar eens dat het VB aan verjonging toe was want er was veel meer jeugd dn de vorige jaren.  We mogen gerust de pluim op de hoed van Gerolf Annemans steken die een hardwerkende jonge ploeg de richting toont.  Maar dat er meer jeugd voor het VB  zal stemmen hoor ik in mijn familie langs 7 kanten.   Wie denkt dat de jeugd niet geïnteresseerd is in zowel het negatieve maar vooral het positieve zal nog rare snuiten trekken. Ze zullen niet begrijpen met hun dikke nekken en met lucht opgeblazen aktentassen dat ze het ZOOOOO slecht hebben gedaan. De jeugd wil om maar wat te noemen met eenzelfde resultaat niet achteraan gezet worden.  Voor hen, ik spreek van de blanke jeugd hé meneer de president boer swa,  is en blijft 1 + 1 = 2  en nooit 3 om die getinte te plezieren. http://blog.seniorennet.be/vroeger/   "onderwijsvernieuwing"  .

Manifestaties zoals ijzerwake en zangfeest zullen misschien hun linkse hersencel die nog overbleef in werking stellen en nog grotere stommiteiten tot gevolg hebben. 't Zal nie gemakkelijk zijn want ze zitten al zéééér diep.  'k Zou hen aanraden van zo voort te doen.

                                                                  TOT STRAKS

X

27-08-2017 om 17:00 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERINNERING (2)

Ik hou het vandaag rustig op aanraden van de dokter. Niet teveel nadenken, zegt hij vlakaf; dat is niet goed meer voor u.  Tussendoor eens wat uit de oude doos. Ge hebt genoeg in uw archief om er eens een paar dagen van te genieten.

Dank u wel dokter , ik zal eraan denken maar niets beloven. Ik begin alvast met uw raad te volgen:

GEEN TWIJFEL MEER

de tijd van twijfel is voorgoed voorbij

gedaan met lauwe praatjes allemaal

dat maakt alleen de vlaamse gekken blij

het heeft al veel te lang geduurd

hoogtijd nu eens voor klare taal !

 

 er is geen tijd meer voor beloven

want Vlaanderen zal aan tenonder gaan

met 't land waarin we niet geloven

waar bedelend aan de poort

wij straks met lege handen zullen staan !

 

tijd voor handelen, niet meer praten

dàt hebben we al veel te lang gedaan

we moeten belgië aan de walen laten*         

We delen ’t land ordentlijk op , want 

Vlaandren gaat zijn eigen weg voortaan

er is geen tijd meer voor bezinnen

geen geld voor valse solidariteit

we zullen op een nieuwe lei beginnen

er blijft geen andere keus voor ons

dan ...Vlaamse onafhankelijkheid !

27-08-2017 om 11:38 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN HERINNERING

Het kan nooit kwaad om eens een oude koe uit de gracht te slepen want ander verslijken de grachten en  velden.Daarom een tekst van de tweede slimste: 2 verschillende standpunten over hetzelfde. Dit moet u meer bezien als een amusementje. 't Is zondag en Vlaamse hoogdag bovendien .  Het moet dus kunnen :


N-VA
‘waakhond’ pro-Turkije

Na
de benoeming van Herman Van Rompuy tot EU-president nam de N-VA twee
tegenstrijdige standpunten in. In het federale parlement en in De
Zevende Dag zong Bart De Wever uitgebreid de lof van Van Rompuy. Maar
in het Europees parlement stelde de fractie waarin Frieda Brepoels
zetelt bij monde van fractievoorzitter Cohn-Bendit dat de EU met de
benoeming van de “onbeduidende” Van Rompuy “tot op een
dieptepunt gezakt is”.

En het kan nog gekker. Van Rompuy
deed destijds uitspraken tegen de toetreding van Turkije, door
hemzelf intussen als goede CD&V'er in de vuilnisbak gekieperd met
de melding “dat zijn eigen mening er niet langer toe doet.” De
felste kritiek op die oude uitspraak van Van Rompuy kwam echter
van... de N-VA. De extreemlinkse Europese fractie waartoe
N-VA-parlementslid Frieda Brepoels behoort, liet weten door die
uitspraak “zeer verontrust” te zijn en eiste dat van Rompuy de
“unanieme beslissing van de lidstaten om onderhandelingen te
starten die zullen leiden tot toetreding van Turkije” respecteert,
en bevestigde tenslotte voor alle duidelijkheid: “Wij zullen
daarover waken”.


#HermanVanRompuy  #DeZevendeDag

27-08-2017 om 11:21 geschreven door jos

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • WIST U....
  • VOOR DIE
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Hoofdpunten blog vroeger
  • Geen Lerarentekort, maar Leerlingenoverlast!
  • Moslims vechten onderling conflict uit in Vlaamse steden: “Importrellen”
  • Islamitische Staat
  • Zware Vechtpartij in Bree
  • Marokkaanse Miserie
  • Blogsentiment: Apart Onderwijs
  • Crevits haat Vlamingen
  • Het Mazelenvirus in Opmars
  • Politie zoekt Nieuwe Medewerkers
  • Reclameboodschappen op mijn Blog

    Archief per dag
  • 15-09-2017
  • 14-09-2017
  • 13-09-2017
  • 12-09-2017
  • 11-09-2017
  • 10-09-2017
  • 09-09-2017
  • 08-09-2017
  • 07-09-2017
  • 04-09-2017
  • 03-09-2017
  • 02-09-2017
  • 01-09-2017
  • 31-08-2017
  • 28-08-2017
  • 27-08-2017
  • 26-08-2017
  • 25-08-2017
  • 23-08-2017
  • 22-08-2017
  • 21-08-2017
  • 20-08-2017
  • 18-08-2017
  • 16-08-2017
  • 13-08-2017
  • 12-08-2017
  • 11-08-2017
  • 10-08-2017
  • 08-08-2017
  • 07-08-2017
  • 02-08-2017
  • 01-08-2017
  • 31-07-2017
  • 30-07-2017
  • 29-07-2017
  • 28-07-2017
  • 27-07-2017
  • 26-07-2017
  • 25-07-2017
  • 24-07-2017
  • 23-07-2017
  • 22-07-2017
  • 21-07-2017
  • 20-07-2017
  • 19-07-2017
  • 18-07-2017


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!