Inhoud blog
  • Varkens en Kippen
  • Trump
  • Het is bijna zover
  • Het is genoeg geweest!
  • Kerk en Staat
    Zoeken in blog

    Actualiteit
    Vrij en Ongebonden
    27-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouderdomsdeken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VERJONGING?

    Terwijl de meeste politieke partijen hun kandidatenlijsten verjongen, is het bij de Open VLD andersom. De bijna 83-jarige Michel Verschueren gaat de Open VLD-lijst in Vlaams Brabant duwen. Is het armoe troef bij de blauwen? Hebben ze te weinig kandidaten voor het volledigen van hun kieslijsten? Het lijkt erop!

    27-02-2014 om 17:03 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    23-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WELKOM
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Panda

     

    De twee Chinese panda's zijn eindelijk in België aangekomen. Ze bevinden zich nu in het dierenpark Pairi Daiza in Brugelette. Xing Hui en Hao Hao is hun naam en zijn allebei 4 jaar oud. Het is de bedoeling dat ze 15 jaar in ons land verblijven. Premier Elio is fier dat hij die "Chinezen" naar zijn streek heeft kunnen brengen. Er was trouwens een massale opkomst bij hun aankomst in Pairi Daiza; er doen zelfs de ronde, dat een bezoek van ons koningspaar minder volk zou lokken.

    Deze panda's zullen ook een nieuwe naam krijgen, want het is moeilijk voor ons om deze  Chinese namen uit te spreken;  een suggestie: geeft ze de naam van onze koninginnen Mathilde en Paola. Ons koningshuis kan er maar goed bij varen!

    23-02-2014 om 19:40 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad!

    Oma’s Natuurgeneesmiddel.

     

     

    Ja, ons oma had nog een echt gezondheids middel!!
    Zij leert het kleinkind over haar praktische ervaring:

     

    "Voor een betere vertering drink ik bier, voor het geval dat ik geen honger heb drink ik witte wijn, bij lage bloeddruk rode wijn, bij hoge bloeddruk cognac, en wanneer ik verkouden ben, neem ik Slivovitz."

     


    "En wanneer drinkt u water?"

    "Zo een zware ziekte had ik nog niet!"

     

     

     

    22-02-2014 om 16:34 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar of niet waar?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koning onder vuur

    Onze nieuwe koning Philippe, bijgenaamd Flupke, krijgt het hard te verduren. Het "deftig" weekblad "Dag Allemaal", neemt onze koning op de korrel. Volgens "Dag Allemaal" is Pilippe streng voor zijn personeel en wordt een dictator genoemd. Ook zouden zijn ouders niet meer welkom zijn op het kasteel van Ciergnon. Daarenboven zou zijn zus Astrid de intentie hebben om naar Zwitserland te verhuizen. Deze informatie zou het weekblad verkregen hebben van een vertrouweling op het paleis. Het kan ook wel zijn dat deze vertrouweling nu meer moet werken op het paleis en dus misnoegd is over de gang van zaken. Of de geruchten betrouwbaar zijn weten we niet, maar er is een spreekwoord dat zegt:

    waar er rook is er vuur

    05-02-2014 om 17:14 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.diefstallen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Inbrekers op pad

    Aan kandidaat-inbrekers geen tekort. Volgens "De Zondag" werden er in 2012 elke dag gemiddeld 208 inbraken in België gepleegd. 3% gebeurde met fysiek geweld. En het lijkt erop dat de inbraken jaarlijks stijgen. Wat is er aan te doen? De woning vol camera's hangen? Deuren voorzien van extra sloten? Er is wel geconstateerd dat vooral dievenbendes uit Polen, Roemenië en andere Oostbloklanden erg actief zijn en ook niet benauwd zijn om minderjarigen op pad te sturen.

    Sinds de grenzen opengesteld zijn, is de criminaliteit sterk gestegen. Laat de douaniers terug de grensposten bemannen en geeft de criminelen een grotere straf.

    Het is spijtig dat we ze niet kunnen transporteren naar Siberische werkkampen.

    Een hardere aanpak is dringend nodig!

    02-02-2014 om 09:47 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.claire
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Prinses Claire niet meer te zien

    De ectgenote van prins Laurent, prinses Claire, Louise Coobs gaat haar man niet meer vergezellen op officiële plechtigheden. Dit heeft Laurent laten weten. De prins van Luik is misnoegd omdat zijn dotaties verminderd werden; daarom deze maatregel om te besparen op zijn uitgaven. Inderdaad, Claire moet er even mooi uitzien als haar schoonzus, koningin Mathilde, maar dit kost geld, als men weet dat Mathilde altijd iets anders draagt en dan nog van het duurste!

    We zullen het dus, bij officiële plechtigheden, moeten stellen met twee koningen, drie koninginnen en nog enkele prinsen en prinsesssen.

    01-02-2014 om 09:47 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verschillen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Duoticket

    Ex sp.a voorzitter Caroline Gennez, heeft zoals vele politici een boek geschreven met de welluidende naam : "De Verschillen".  Daarin pleit ze voor het rechtstreeks verkiezen van een Franstalige en een Nederlanstalige premier. België heeft reeds 52 ministers en er kan  gerust nog eentje bij, zodat alle regeringspartijen genoeg postjes te verdelen hebben.

    Caroline Gennez is na twee jaar stilzwijgen, wakker geschoten. Ook wil zij dat de kinderen van 8 uur 's morgens tot 18 uur 's avonds op school blijven, zodat ze thuis geen huiswerk moeten doen.

    Blijkbaar heeft haar "rustperiode" geen goed gedaan!

    25-01-2014 om 15:56 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 Mei nadert...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De strijd is losgebarsten

    De politici beginnen nerveus te worden. N-VA voert de strijd op. Het is de bedoeling dat ze de partij van Open VLD leegplunderen. Na het inpalmen van enkele tenoren van partijvoorzitster Rutten, heeft Bart De Wever nog enkele blauwe politici op het oog. Van Biesen, Anthuenis en Tommelein werd gevraagd om de rangen van de N-VA te vervoegen. Komt er na de verkiezingen een samensmelting van die twee partijen?

    Ook zien we dat de politici graag op TV komen, zoals in het onnozele programme "Zijn er nog kroketten?"

    Ook kookprogramma's zijn in trek, zoals "Komen eten" op Vier. Op deze zender gaan we de kookkunsten van Vincent Van Quickenborne, Peter Van Velthoven, Christophe D'Haese en Kathleen Hutsebaut kunnen bewonderen. Hun plaats is in het parlement, want hiervoor worden ze rijkelijk betaald.

    Besluit: het wordt een kiesstrijd op zijn Amerikaans op kosten van de belastingsbetaler!

    15-01-2014 om 09:44 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    03-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding kerk en staat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Besparingen

     

    De kerk kost de Belgen 1 miljard euro belastingsgeld per jaar. Nietegenstaande er een scheiding is van kerk en staat, is het toch de belastingbetaler die opdraait voor de lonen van de religieuzen. Zo krijgt aartsbisschop Léonard een maandwedde van 8.466 euro, met daarenboven een eindejaarspremie, vakantiegeld en verplaatsingskosten. Het hoofd van de joodse religie, de groot rabbijn, moet het stellen met een jaarloon van 50.200 euro, evenals het hoofd van de orthodoxe kerk. De leiders van de protestanten en islamieten krijgen elk 69.500 euro als jaarloon.

    Een pastoor ontvangt 1.660 euro per maand, met daarenboven een eindejaarspremie, vakantiegeld en gratis woonst. Wanneer hij 2 of meer parochies bedient, komt er 50% bij en komt zo aan een maandloon van 2.490 euro.

    Nog dit: de katholieke kerk heeft 3.949 parochies, 17.259 religieuzen, 7.279 priesters en 558 permanente diakens. En dit voor 5% van de bevoking die wekelijks de zondagsmis bijwonen.

    Waarom moeten de geestelijken nog een vergoeding ontvangen, gezien er een scheiding van kerk en staat is? Ze worden toch betaald bij huwelijk, overlijden en geboorten.

     

     

    03-01-2014 om 18:38 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoger-Lager
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet genoeg!

    De CEO van Bpost, Johnny Thijs verlaat het schip. Met een loon van 650.000 euro per jaar, kan hij niet leven. De minister van Overheidsbedrijven Pascal Labille heeft dus de jaarwedde met de helft verminderd. Enkel de SP.A voorzitter Bruno Tobback vindt dat dit voldoene is. Zijn regeringspartners CD&V en Open VLD zwijgen als vermoord! Het is nochtans een beslissing dat op regeringsniveau is beslist.

    De kampioen van de mandaten, Jean-Luc Dehaene vindt echter dat de ministers zich niet moeten bemoeien met het loon van Thijs. Hij kan het weten...

    Ook de voorzitter van Bekaert vindt de som van 650.000 euro niet teveel. De kiesstrijd is blijkbaar begonnen!

    28-12-2013 om 09:27 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veranderen van kleur
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De verkiezingen in aantocht!

    In aanloop naar de volgende verkiezingen, wordt stilaan uitgekeken naar de kandidaat- politici. Deze trachten dan ook om op een verkiesbare plaats te staan. Zo zag Annick De Ridder het niet meer zitten bij de Open VLD en zoekt nu haar geluk bij de N-VA. Wat haar beloofd is, zal later blijken. Van kleur veranderen is nu kering en inslag: zij is niet de eerste en ook niet de laatste die voor een andere partij kiest. Dat ze overstapt is niet verwonderlijk, gezien de N-VA bij volgende verkiezingen op een enorme winst rekent. De N-VA palmde eerst de VLaams Belang-verkozenen in en nu wordt volop gerecruteerd bij de Open VLD. Als dat maar goed afloopt....Velen vragen zich dan ook af of de N-VA een liberale partij is geworden.

    27-11-2013 om 17:49 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rollen omkeren

    Het druk bekeken programma "Boer zoekt vrouw" is op een sisser uitgedraaid. Geen enkele boer was bereid om verder te gaan met de uitgekozen vrouw. Ware het niet beter dat "koppelaarster" Dina Tersago het eens anders aanpakt en er een programma " Vrouw zoekt boer" van maakt. Zo zou de boer meer kans maken om de juiste vrouw te vinden.

    19-11-2013 om 09:59 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    14-11-2013 om 12:16 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandstof
    superbrandstof aan 0.25 - 0.30 euro per liter tegengehouden door de oliemaatschappijen
     
     Sinds 2007 onderzoekt de Engelse firma Cella Energy een soort superbrandstof
    die weinig tot geen koolwaterstoffen uitstoot, milieuvriendelijk kan
    geproduceerd worden en kan getankt worden in conventionele
    verbrandingsmotoren zonder veel aanpassingen. Na drie jaar onderzoek is de
    firma klaar met de brandstof. Het is waterstof maar in een andere vorm.
    Zoals u wellicht weet is waterstof alleen op te slaan en te tanken onder
    hoge druk en onder extreme koeling. Cella Energy heeft dat probleem
    opgelost, het kan nu gewoon gelijk benzine getankt en opgeslagen worden. En
    nu komt het: De kostprijs aan de pomp zou tussen 0.25 en 0.30 euro per liter
    bedragen. Dat samen met de te verwaarlozen uitstoot is te mooi om waar te
    zijn maar toch is het reeds bevestigd met een patentname door Cella. Wat is
    nu het probleem: de grote oliemaatschappijen voelen de bui hangen en werken
    Cella tegen om de brandstof via hun netwerken aan te bieden aan klanten
    zoals u en ik.

    13-11-2013 om 09:31 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Leuk met Filip

     

    MATHILDE is aan't opruimen en hare Filip werkte weer flink op haar zenuwen.
    Ze stuurde hem naar de beenhouwer voor 500 gr. spek want ze ging 's middags spek met eieren bakken.
    De Filip gaat naar de dichts bijzijnde beenhouwer in Laken.
    Op de terugweg loopt hij Jean-Luc Dehaene tegen het lijf,ze raken in gesprek en de Filip zegt dat zijn Mathilde spek met eieren gaat bakken.
    Ze wandelen naar de Filip thuis want Jean-Luk lust dat ook.
    Intussen is Mathilde op het eerste verdiep de ruiten aan't poetsen en ziet beide mannen op de oprit.
    Ze zegt : "Filip ik had gezegt 500 gr. spek en geen heel varken !"
     

    13-11-2013 om 09:24 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELLENS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gedichtje (rijmende onzin)

    Bellens is het werken moe
    Maar hoe kom ik daar aan toe

    Als ik de Premier zou kraken
    Zullen ze me beslist gaan wraken

    En krijg ik nog twee miljoen
    Want daar is het om te doen

    Ik benoem nog snel Miss Grade
    Dat neemt men mij ook ten kwade

    Donderdag komt mijn ontslag
    Maar alleen ik die lach

    Centen binnen, trek uw plan
    Alleen ik geniet er van



    11-11-2013 om 16:16 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunfonds
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koning Albert in financiële nood

    Niettegenstaande onze gepensioneerde vorst Albert II in geldnood verkeert, is de regering niet van plan om hem financiëel bijkomend te steunen. Daarom wordt er aan gedacht om een steunfonds op te richten, om onze koning te verlossen van zijn ellende. Mocht dit niet lukken, dan zal ons vorstenpaar verplicht zijn van Ã©Ã©n van hun eigendommen te verkopen.
    Arme sukkelaars!

    09-11-2013 om 15:35 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    07-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nooit genoeg!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Je moet maar durven...

    De gepensioneerde koning Albert II heeft het moeilijk om rond te komen. Bij zijn pensionering is zijn inkomen gedaald van 11,5 miljoen euro naar 923.000 euro. Nu vraagt hij een extra vergoeding om zijn levensstandaard aan te houden. Graag zou de vorst hebben, dat we allen zouden tussenkomen in het betalen van de factuur voor de verwarming van zijn kasteel Belvédère of de brandstof voor zijn ...koninklijke jacht. Je moet maar durven!

    07-11-2013 om 17:19 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERSCHIL

    Fundamenteel verschil. 


    Op een dag gaat de bloemist naar de kapper om zijn haar te laten knippen.
    Na de sessie vraagt hij hoeveel hij moet. de kapper antwoordt:
    't is gratis, ik doe aan vrijwillig dienstbetoon deze week!

    En tevreden gaat de bloemist naar huis.

    's Anderendaags, als de kapper zijn winkel opent, ligt er een bedankingskaartje voor de deur met een dozijn rozen.


    Een beetje later passeert de bakker en doet zijn haar knippen.
    Als hij wil betalen zegt de kapper:
    ik kan geen geld aanvaarden deze week, ik doe aan vrijwillig dienstbetoon.

    Gelukkig, gaat de bakker huiswaarts en 's anderendaags, legt hij vroeg voor de deur van de kapper een zak vol met lekkere boterkoeken, samen met een bedankingswoordje.


    En dan komt daar de volksvertegenwoordiger van de streek aan, en als hij wil betalen zegt de kapper:
    nee nee, deze week is 't gratis, ik doe mijn vrijwillig dienstbetoon.

    Zeer tevreden tengevolge van dit buitenkansje, verlaat de volksvertegenwoordiger de kapperswinkel.

    's Anderendaags wanneer de kapper zijn winkel opent, staan er een dozijn parlementsleden te wachten voor de deur mooi in de rij, om zich gratis de haren te laten knippen!


    Ziedaar vrienden, het fundamenteel verschil tussen de burgers van dit land, en de politiekers die ons regeren
    ...

    30-10-2013 om 20:55 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    21-10-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip

    Mijn waarde Landgenoten

    Bedankt, wij hebben echt genoten

    Ook al hebben wij serieus gezwoten

    En zijn danig verschoten

    Van dat stel legeridioten

    Met hun veel te luide kanonschoten

    Tante Fabie haar coupe lag helemaal in moten


     

    Weet u, de kroon staat mij als gegoten

    Onze Laurent trok daarom zure toten


     

    Het volk stond in dikke roten

    Sommigen bijna in hunnen bloten

    Er waren er in alle soten

    Blank, bruin, zwart, sossen en devoten

    'k Zag echter weinig ferme stoten


     

    Zoals u weet, diende ik ons Land bij de piloten

    Wij zagen zondag veel vliegers maar geen boten

    Dat heeft mijn vader zeer verdroten

    Hij stond daar te blinken als Admiraal van onze Vloten

    Was dat om hem te kloten ?

    Wacht maar, hun lied telt straks veel minder noten !


     

    Teer beminde Landgenoten,

    Werk hard en onverdroten

    Doe de groeten aan uw echtgenoten

    En zaag niet aan mijn troon zijn poten.


     

     

     

    21-10-2013 om 09:56 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • xydmL1lW (EPwfSeDKkZ)
        op ldd
  • k8FBynFcH (qGHCO3YfL)
        op Onbegrijpelijk
  • tzXBrWkOR (8DSJMZbk)
        op FISCALE CADEAU'S
  • s9lqLo4J (DhiEi2P5d2)
        op Koning Filip
  • Vo2hZz3FWQw (Qw5JNySVQO)
        op DE PLEZANTE DEDECKER
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!