Inhoud blog
  • Varkens en Kippen
  • Trump
  • Het is bijna zover
  • Het is genoeg geweest!
  • Kerk en Staat
    Zoeken in blog

    Actualiteit
    Vrij en Ongebonden
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgang VLD

    Grote blauwe crisis

    Het gaat niet goed met de Open VLD. Nadat eerder een klacht werd ingediend tegen Mireille Schreurs, de echtgenote van Karel De Gucht,  is er nu een vooronderzoek naar Karel De Gucht zelf.
    Ook de directeur van de Open VLD stapt op. Noël Slangen ligt onder vuur en heeft geoordeeld dat hij beter opstapt.
    Deze week werd onze minister van Buitenlandse Zaken vervangen door Charles Michel om te onderhandelen met Kabilla.
    Van een afgang gesproken...
    De verhouding CD&V/Open VLD is ook niet opperbest. Volgens de Open VLD moet de begroting in evenwicht zijn, terwijl de CD&V er geen punt van maakt.
    De benoeming van de drie burgemeesters is ook nog een pijnpunt. Marino Keulen wil ze niet benoemen, terwijl de minister-president Peeters een andere mening toegedaan is.
    Tenslotte is er een leegloop van VLD-ers naar de Lijst Dedecker.
    Er komt maar geen einde aan de miserie in de partij van Bart Somers.
    Gaat Bartje moeten hangen ???

    11-11-2008 om 10:18 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie De Gucht

    Verkoop Fortis-aandelen

    De waarde van de Fortis-aandelen zijn bijna waardeloos geworden. Maar er zijn toch individuën die hun aandelen bijtijds verkocht hebben. Zo iemand is mevrouw De Gucht, de echtgenote van onze minister van Buitenlandse Zaken.
    Maar nu loopt er een onderzoek bij het gerecht om te weten of Karel De Gucht informatie over de Fortis-aandelen heeft doorgespeeld aan zijn echtgenote Mireille Schreurs, ook nog politierechter in Dendermonde. Volgens de aanklacht zou mevrouw De Gucht dus bij de verkoop van die aandelen met voorkennis gehandeld hebben.
    De politiek wordt boeiend in België !

    10-11-2008 om 15:39 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    27-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schaamteloos

    Syndicalisme=Kapitalisme

    Zopas lees ik dat de vakbondstop tussen de 4.000 tot 5.000 euro netto verdienen
    Rudy De Leeuw (ABVV) verdient netto 4.999,25 euro netto per maand. Daarbij krijgt hij nog een onkostenvergoeding en beschikt over een wagen. Niet slecht voor een socialist, die de gewone man moet verdedigen.
    De liberale vakbondsman Jan Vercamst kreeg in september 4.175 euro netto per maand en zijn restaurantbezoek mag hij ook in rekening brengen. Natuurlijk beschikt hij ook over een auto.
    De christelijke vakbondsman van het ACV moet het stellen met 4.000 euro per maand.
    SCHANDALIG !

    27-10-2008 om 18:02 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Janssens

    Geloofwaardig of niet ?

    Volgens zijn eigen verklaringen moet burgemeester Patrick Janssens het stellen met slechts 9.000 euro netto als bestuurder van Dexia en niet 20.000 euro zoals Dedecker zegt.
    Daarenboven verdient Janssens als burgemeester van Antwerpen en Vlaams parlementslid 155.760 euro bruto per jaar. Alles te samen komt zijn inkomen dus op 164.760 euro per jaar of in oude Belgische franken is dit gelijk aan 6.646.402 franken of 553.866 frank per maand.
    En zeggen dat Patrick Janssens als socialist de arbeidersklasse vertegenwoordigt !
    Besluit : SOCIALISME wordt heden ten dage gepredikt door KAPITALISTEN 

    19-10-2008 om 10:43 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesplitst

    Uitverkoop

    De koonjuwelen van België, zijnde Fortis, Dexia en Bank van de Post,werden doorverkocht aan Nederland en Frankrijk. Zo is België sneller gesplitst dan Brussel-Halle_Vilvoorde. 
    De aftakeling van dit land is ingezet, zodat communautair België zichzelf heeft opgelost. En volgens insiders wordt 2009 nog erger.
    Intussen zijn een half miljoen Belgen, die belegd hebben in aandelen van Fortis hun geld kwijt, want Leterme heeft in een week tijd ons land voor een habbekrats verkocht. Het is de ergste crisis sinds de jaren '30.
    Intussen doet de regering rustig voort en werd de communautaire dialoog gestart in het Paleis der Academiën in Brussel. Meer dan vijftien maanden wordt er reeds onderhandeld over deze taalstrijd, terwijl de dringende zaken opzij worden geschoven.
    Het is genoeg geweest !

    08-10-2008 om 16:00 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek gesjoemel

    Afkeer politiek

    Na al die heisa van de laatste weken rond politieke benoemingen, is gebleken dat de bevolking het gesjoemel meer dan beu is.
    Voogdijminister Patrick Dewael was de laatste dagen de schietschijf van de oppositie en dit onder de leiding van Jean-Marie Dedecker.
    Vooreerst werd de minister aan de tand gevoeld over de "canapé-benoemingen" bij de politietop en daarna werd vastgesteld dat twee kabinetsleden een constructie hebben opgezet om een derde aan een top-job van 4.000 euro netto per maand te helpen.
    Volgens de minister "wist hij van niets" en verklaarde dat hij alle aanbevelingen van het Comité P opvolgde met als gevolg dat hij twee medewerkers van zijn kabinet ontslagen heeft.
    Minister Dewael vond het dan ook niet nodig ontslag te nemen, maar hij is zeker zijn geloofwaardigheid kwijt.

    De voorbije week noteerden wij ook het uiteenvallen van het kartel CD&V/N-VA. Na 15 maanden onderhandelen kwam de partij van De Wever tot het besluit, dat het nu genoeg geweest is en dat er met de Walen niet te onderhandelen valt.
    Door het uiteenvallen van het kartel, zou de CD&V bijna 40 % procent van haar kiezers verliezen en de grote winst zou gaan naar de L.D.D. en N-VA.

    De laatste peilingen duiden aan dat de lijst Dedecker bij de volgende verkiezingen flink zal vooruit gaan. En gezien Dedecker, niettegenstaande hij tegen het koningshuis is, reeds bij onze koning op audientie mocht, zou het mij niet verwonderen dat hij bij de samenstelling van de volgende regering, een ministerpost aangeboden krijgt. Een ministerpost die hem zou toelaten alle "vuile zaken" op te lossen. Hiervoor kan hij zijn partijgenoot Tony Coorevits, te samen met Bodart, vernoemd in een zaak van valsmunterij, in zijn kabinet opnemen...

    Ook komt ex-minster Geert Bourgeois in het nieuws. Deze heeft een intern rapport over de gang van zaken bij Toerisme Vlaanderen twee maanden laten liggen, zonder in te grijpen. Het rapport, ondermeer over gesjoemel bij de toewijzing van overheidsopdrachten, dateert van 23 juli.  Bourgeois deed er niets mee, terwijl Kris Peeters, slechts na vier dagen bevoegd voor Toerisme, al heeft ingegrepen en de drie verdachte personeelsleden op staande voet heeft ontslagen.

    Deze week werden we ook geconfronteerd met de moeilijkheden bij de Fortisbank. De top werd buitengezet en een nieuwe baas moet de meubelen redden. Hopelijk wordt de gewone man niet het slachtoffer van het slecht management bij Fortis.

    Dit weekend was er ook "goed" nieuws te melden. In Lokeren trad Wilfried Martens in het huwelijk met zijn oud-lief Miet Smet. Sommigen vinden het wansmalijk dat topmensen van een christelijke partij voor de derde maal in het huwelijk treden..

    Ook deze week stelde Jurgen Verstrepen een boek voor, waarbij hij afrekend met zijn ex-collega's Morel en Van Hecke van het Vlaams Belang. In zijn boek doet hij uit de doeken, dat beiden een liefdesaffaire hadden.
    Van Hecke en Morel gaan nu gerechtelijke stappen ondernemen tegen Verstrepen wegens laster en eerroof.
    Volgens ingewijden zou Verstrepen destijds het Vlaams Belang facturen aangerekend hebben voor niet bewezen diensten en dat zou dus de vete zijn tussen het V.B. en Jurgen Verstrepen van de Lijst Dedecker.
    We wachten op het vervolg van de soap!

    28-09-2008 om 11:00 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    04-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip

    Prins Filip is tot inkeer gekomen

    De inboedel die prins Filip in bruikleen gekregen heeft in 1995, gaat na lang aandringen terug naar het koninklijk paleis op de Meir in Antwerpen. Het heeft lang geduurd eer de prins bereid was om 23 stoelen en twee consoles terug te geven. Waar de andere meubels uit het paleis in Antwerpen zich bevinden is nog onduidelijk.Kasten, stoelen, kandelaars, klokken en andere voorwerpen uit de Antwerpse collectie zijn verdeeld over dertig locaties.
    Hopelijk komt alles terecht, maar dat is nogal twijfelachtig!

    04-09-2008 om 16:54 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie volgt Albert II op ?

    Filip of Astrid ?

    Volgens de onthullingen van Mario Danneels in zijn nieuw boek over het koningshuis, zou onze huidige koning Albert II, voorstander zijn dat zijn dochter prinses Astrid de volgende koningin wordt. Hij verkiest Astrid boven zijn zoon Filip, omdat zijn dochter dichter bij het volk staat.
    Deze nieuwe onthullingen van auteur Danneels zal zeker stof doen opwaaien.
    Wat het uiteindelijk wordt is koffiedik kijken, want Albert II is nog niet zinnens troonsafstand te doen.
    Of wordt het koningshuis opgedoekt, zoals sommigen beweren?

    17-08-2008 om 08:51 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme ploetert verder

    Verder geknoei

    Na het ontvangen van de (niet alle) partijvoorzitters in audientie, heeft de koning beslist dat Leterme verder mag boeren. Na 13 maanden onderhandelen blijft de onbekwame Leterme verder aan her roer. Waar gaan we naartoe, in dit land. Moest dit in de privé-sector gebeuren, dat was de leider allang buitengegooid.
    Heer, verlos ons van het kwade!

    18-07-2008 om 09:18 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heer, verlos ons van het kwade

    Leterme heeft het begrepen!

    Na allerlei toegevingen aan de Walen, werd Yves Leterme teruggefloten door zijn eigen partij. Door de ongunstige kiesvoorspellingen voor de CD&V, heeft de partij ingegrepen om verder onheil te voorkomen. De maandenlange onderhandelingen over de staatshervorming heeft het land bijna aan de afgrond gebracht. De man van de "vijf minuten politieke moed" heeft gefaald op alle gebied. De verkiezingen zijn meer dan 1 jaar achter de rug, zonder dat er iets is verwezenlijkt. Geen sprake dus van "goed bestuur"
    Het geknoei van de geitenboer uit Ieper mag gerust stoppen en het is tijd dat de koning zijn ontslag aanvaardt. Zo kan het niet verder! Hij heeft zijn 800.000 kiezers bedrogen en heeft dus bewezen dat hij onbekwaam is het land te besturen.
    Amen!

    16-07-2008 om 08:45 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROTONDES

    Onveilig!

    Nadat vorige jaren massaal rotondes werden aangelegd, heeft men nu vastgesteld, dat de aanliggende fietspaden een aanzienlijke verhoging van het aantal ongevallen met fietsers heeft teweeggebracht. Het aantal letselongevallen met fietsers stijgt na de aanleg van een rotonde met 27 procent. Bij ongevallen met doden of zwaargewonden was er zelfs een stijging met 41 tot 46 procent. Nu raden de onderzoekers de aanleg van rotondes met aanliggende fietspâden af.
    Het is tijd dat onze verkeersdeskundigen eens een kijkje nemen bij onze Noorderburen, om te weten te komen, hoe de fietssers het veiligst kunnen rijden!.

    08-07-2008 om 08:47 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peiling

    Verlies voor CD&V/N-VA/ Winst voor LDD

    De jongste peiling in opdracht van Het laatste Nieuws, toont aan dat de partij van premier Leterme van haar pluimen laat, terwijl de Lijst Dedecker als grote overwinnaar uit de bus komt. Door de besluitloosheid van de regering, is het normaal dat Leterme zijn aanhang teleurstelt. En dat Dedecker met winst wegloopt is voor velen, meer dan normaal.
    Maar weten de 1.000 Vlamingen, die naar hun kiesintenties werden gevraagd, wel goed voor wat de LDD staat,
    Even een korte opsomming van hun programmapunten:
       *. geleidelijke afschaffing van het brugpensioen
       *. afslanking van de Overheid door natuurlijke afvloeiingen en wervingstop
       *. overheid moet meer doen met minder
       *. open houden van kerncentrales
       *. beperking werkloosheidsuitkering in tijd: maximum 38 maanden uitkering
       *. geen maximumnormen op het aantal nachtvluchten
       *. geen taks op beursverrichtingen
       *. vlaktaks van 30 % : hoogste lonen kunnen er maar wel bij varen
       *. privatisering van de Post en andere openbare diensten : dus meer privé
       *. degressief  belastingvrij gedeelte : hoe hoger het inkomen, des te lager het gedeelte van het   
           inkomen waarop geen belastingen wordt betaald

    De gewone werkman is gewaarschuwd : de rijken worden rijker, de armen worden armer!

    08-06-2008 om 19:03 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb je 700.000 maal bedrogen

    Speeltijd bijna voorbij

    De dagen van goed bestuur zijn bijna voorbij. Premier Leterme heeft nogmaals bewezen dat hij zijn ministers niet in de hand heeft. Na allerlei perikelen rond B-H-V, heeft hij nu problemen met president Kabilla. Intussen blijven de consumptiegoederen maar stijgen, zodat de mondale Belg in geldnood verkeerd. Denken we maar aan de stijgende benzine-en stookolieproducten. Men doet ons geloven dat dit te wijten is aan de hoge olieprijzen. Niets is minder waar: het zijn de taksen die de olieproducten zo duur maken. ment heft hier 21 procent BTW, terwijl in de meeste landen die slechts 6 procent bedragen!
    Wie wordt er hier voor de gek gehouden. Goed bestuur is iets heel anders. Anderen en betere zou ik zeggen!

    30-05-2008 om 08:55 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superindexering

    Het land wordt gepluimd!

    Terwijl de sociale uitkeringen verleden maand gestegen zijn met 2 procent, krijgt het koningshuis een opslag van meer dan 5 procent, goed voor 640.000 euro of bijna 26 miljoen oude Belgische franken. Deze abnormaal hoge opslag moet dienen om "de koopkracht van het vorstenhuis te behouden." Je moet maar durven!!!
    Zo krijgt onze gepensioneerde Fabiola een opslag van 73.000 euro en onze prins Filip een slordige 51.000 euro bij.
    Vele gezinnen in ons land verdienen niets eens  wat ons vorstenhuis als opslag krijgt.
    Moeten die forse verhogingen dienen om een nieuw jacht , peperdure auto's of een nieuwe helikopter te kopen?
    Goed bestuur van Leterme I ? Hij doet mij lachen !!!

    16-05-2008 om 09:17 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed bestuur?

    Carrousel draait verder!

    Premier Leterme I heeft aan politieke verklaringen geen nood. Hij is bijna één jaar aan het onderhandelen over de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde en nog altijd heeft hij nog geen oplossing voor gevonden. Nu wordt 15 juli vooruit geschoven en zal dan met een verklaring over de staatshervorming voor de pinnen komen. Hij spreekt wel over een verklaring  dat hij dan zal afleggen.
    Intussen blijven de prangende problemen onopgelost en neemt de koopkracht zienderogen af.
    Ik denk wel dat de 800.000 kiezers van Leterme het nu wel begrepen hebben dat hij niet bekwaam is het land te besturen!

    14-05-2008 om 11:08 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agressie op trein, tram en bus

    Van kwaad naar erger

    Niettegenstaande allerlei maatregelen, neemt de agressie op tram, bus en trein toe en de daders worden alsmaar jonger. De hervormingen bij de politie, het plaatsen van meerdere camera's en het invoeren van straathoekwerkers, heeft het probleem van jongere criminelen niet opgelost.
    Het feit dat jongeren niet gestraft kunnen worden, is een groot nadeel om aan de criminaliteit een einde te stellen. De "bepampering", zoals een berisping, huisarrest, een werkstraf of de plaatsing in een open instelling, schrikt de jongeren niet af-integendeel : diefstallen, verboden wapenbezit, vechtpartijen, vernieling van bushokjes en het beschadigen van geparkeerde auto's neemt van dag tot dag toe.
    In Antwerpen worden er dagelijks 5 pv's opgesteld voor overlast. En toch laat de overheid maar begaan en worden de feiten geminimaliseerd.
    Is er dan echt niets aan te doen?
    Alleen een nultolerantie kan afdoend werken. En niet alleen de scholen hebben een opvoedende rol, maar ook de ouders dragen een grote verantwoordelijkheid.
    Een gepaste straf voor jonge criminelen en ook eens de ouders aanpakken kan hier van nut zijn.

    06-04-2008 om 17:12 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fourniret

    Show blijft maar duren

    De 7-voudige moordenaar of meer blijft de media beroeren. Is het wel nodig dat dit showspel  2 maanden gaat duren. Het is zwart op wit bewezen dat dit "crapuul" vele mensenlevens heeft gedood. Om maar te zwijgen van het leed dat de familieleden moeten ondergaan. Voor mij mag het de korte pijn zijn en de getroffenen moeten geen 2 maand alle leed doorstaan.
     Casteren is de enige methode om deze moordenaar te straffen en daabovenop levenslange opsluiting.

    29-03-2008 om 11:43 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde soap

    Zondagse preek

    Yves Leterme is eindelijk van start gegaan met zijn federale regering. Een regering die bestaat uit 15 ministers en 7 staatssecretarissen.
    Er werd weer van alles beloofd, maar van waar het geld moet komen is een groot vraagteken. Alle sociale uitkeringen gaan omhoog : verhoging van kindergeld, pensioenen en daabovenop zullen we minder belastingen betalen.
    Hoe de premier dat allemaal gaat realiseren is een groot vraagteken.
    Zijn redevoering in het parlement is vergelijkbaar met de zondagse preek van de dorpspastoor..
    Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven...

    20-03-2008 om 18:35 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk
    Voor hoelang???

    Eindelijk hebben we een nieuwe regering. Een regering zonder programma, maar wel met genoeg ministers. Alle knelpunten worden naar later verschoven en voor de ene zijn het rechtse, terwijl voor anderen linkse accenten worden gelegd.
    Goed bestuur is ver te zoeken!
    Maar zal onze koopkracht verder dalen en gaat onze economie erop vooruitgaan?
    Allemaal vragen, waarop geen antwoord wordt gegeven!

    19-03-2008 om 17:31 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overlopers

    LDD of Partij van Overlopers

    De Lijst Dedecker is er fier op dat ze als jonge partij reeds 100 mandatarissen telt in haar rangen. Deze "nieuwe" mandatarissen " werden echter bij de vorige verkiezingen verkozen op andere lijsten. Deze overlopers of opportunisten vonden dus onderdak bij LDD. Dus geen reden om hierover fier te zijn. Dat de "bom" onder de' overlopers eens zal barsten heeft het verleden reeds meermaals bewezen.

    02-03-2008 om 14:34 geschreven door etienne d.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 15/12-21/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 02/05-08/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • xydmL1lW (EPwfSeDKkZ)
        op ldd
  • k8FBynFcH (qGHCO3YfL)
        op Onbegrijpelijk
  • tzXBrWkOR (8DSJMZbk)
        op FISCALE CADEAU'S
  • s9lqLo4J (DhiEi2P5d2)
        op Koning Filip
  • Vo2hZz3FWQw (Qw5JNySVQO)
        op DE PLEZANTE DEDECKER
  • E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!