Foto
.
Over mijzelf
Ik ben Hugo, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Piere De Beeste.
Ik ben een man en woon in Oostende () en mijn beroep is iedereens meid.
Ik ben geboren op 12/03/1958 en ben nu dus 66 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Alles wat gemakkelijk is..
Profiteer van het leven, t'is al kort genoeg!!!
Janis Joplin.
Image Hosted by ImageShack.us

Lenny Kravitz.
Image Hosted by ImageShack.us

Inhoud blog
  • Santana - Samba Pa Ti
  • James Brown -It's a mans world
  • Bloem
  • Bono - One
  • Marianne Faithfull - This little bird
    Manu Chao.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Cat Stevens.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Bob Dylan.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Simon and Garfunkel.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Willem Vermandere.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us
    .
    Pink Floyd.
    Image Hosted by ImageShack.us


    .
    .
    Kunta Kinte.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Goran Bregovic.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Bob Marley.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Image Hosted by ImageShack.us
    .
    Image Hosted by ImageShack.us
    .
    Alvin Lee.
    Image Hosted by ImageShack.us


    .
    Peter Tosh.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Jimi Hendrix.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Lester & Denwood.
    Image Hosted by ImageShack.us

    Geplaatst op 1 oktober 2007.
       
    Melanie Safka.
    Image Hosted by ImageShack.us

    .
    Zoeken in blog

    Uriah Heep.
    Image Hosted by ImageShack.us

    .Image Hosted by ImageShack.us
    Mohammed Ali
    Image Hosted by ImageShack.us

    Foto
    Wij zwarten
    Image Hosted by ImageShack.us

    In Flanders Fields
    Image Hosted by ImageShack.us

    Martin Luther King
    Image Hosted by ImageShack.us

    Julia Roberts
    Image Hosted by ImageShack.us

    Roots
    Image Hosted by ImageShack.us

    Eenvoud siert
    You'll never walk alone




    Mijn blogdeurtje staat altijd open, voor ieder die me weet te apprecieren,
     voor WIE ik ben, niet voor WAT ik ben.


    03-12-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2----------------------------With or without you.
    Afbeelding:Bono U2 at press conference 2000.jpeg
    Bono

    U2
     is een Ierse rockband met Bono (Paul David Hewson), zang en gitaar, The Edge (David Howell Evans) op gitaar, piano, zang en soms de bas, Adam Clayton op bas en soms gitaar, en Larry Mullen jr op drums. Deze bezetting is van het begin af altijd ongewijzigd gebleven, wat een unicum is in de popgeschiedenis. Zelfs de entourage van de groep -van manager en geluidstechnicus tot roadie en art directors- is in de loop der jaren bij U2 grotendeels hetzelfde gebleven.
    De band is politiek actief voor de mensenrechten en steunt vele goede doelen, onder andere door benefietconcerten en inzamelingsacties. Het benefietconcert Live Aid, op 13 juli 1985, vormde de definitieve doorbraak van de groep. In september 1997 speelde de band in het kader van de Popmart-toer in Sarajevo. Dit had een samenbindend effect op de diverse etnische bevolkingsgroepen in Bosnië en Herzegovina.
    U2 is een collectief, voor alle producties en composities geldt: Credits U2
    U2 begon in oktober 1976 op de Mount Temple Comprehensive School in Dublin onder de naam Feedback. Larry Mullen jr had een blaadje opgehangen in de schoolkantine waarop je je kon aanmelden voor de band. Bono reageerde, waarbij hij zei dat hij kon gitaarspelen en zingen, wat hij allebei (zoals hij in een interview later zei) niet kon. Ook The Edge reageerde. Adam Clayton zou er - volgens een interview - bijgevraagd zijn; "Hij zag er zo stoer uit, als hij bij de band zou komen, zouden we vast populair worden". De toen gevormde band bestond nog uit vijf leden; naast de uiteindelijke U2-bezetting was dat Dik Evans (de broer van The Edge) op gitaar. Begin 1978 veranderde de band zijn naam in The Hype. In die periode verliet Dik Evans de band. Vrijwel tegelijkertijd wijzigt de band op advies van de Ierse zanger en reclameman Steve Averill zijn naam in U2 (de naam van het in 1960 boven Rusland neergehaalde Amerikaanse spionagevliegtuig, met aan boord Gary Powers).



    U2 werd, evenals bijvoorbeeld de Schotse band Simple Minds, veelal tot de stroming new wave gerekend. De band ontwikkelde op de eerste albums, Boy (1980) en October (1981), evenwel een eigen en duidelijk herkenbare stijl. Vooral in de beginjaren heeft het christelijke geloof een sterke invloed op de songteksten van U2, wat m.n. te merken is aan nummers als "I will Follow", "Gloria" en "With a Shout (Jerusalem)". Na een korte stilte rondom de band werd in 1983 het album War uitgebracht. Twee nummers van dit album werden hits over de hele wereld: New Year's Day en het krachtige Sunday Bloody Sunday, dat teruggrijpt op het bloedbad van zondag 30 januari 1972 (Bloody Sunday), waarbij dertien doden vielen tussen demonstranten en het Britse leger in County Londonderry, Noord-Ierland.
    Na het album The Unforgettable Fire (1984) werd The Joshua Tree (1987) uitgebracht, door velen beschouwd als het hoogtepunt in het oeuvre van U2. Het album bereikte zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten de eerste plaats in de hitlijsten en er werden wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren van verkocht.
    U2 hield zich hierna bezig met het album Rattle and Hum (1988) en de gelijknamige documentaire over de band. Rattle and Hum trekt niet de lijn door van de vorige albums, maar is een hommage aan Amerikaanse muziek. Het is een mengelmoes van covers en eigen nummers, zowel in studio's als bij concerten opgenomen. Onder meer B.B. King werkte mee aan dit album.
    De band was op dat moment zo in de belangstelling dat de over-exposure bijna het einde betekende van U2. De bandleden trokken zich terug en sloegen, mede door een lang verblijf in Berlijn, een nieuwe weg in. Het resultaat van het verblijf in Berlijn, het album Achtung Baby (1991), was veel experimenteler dan de vorige albums. De band zocht een nieuwe stijl: De Zoo TV-tour en het album Zooropa (1993) hadden als thema een parodie op de amusementsindustrie. Dit thema werd verder voortgezet met het album Pop (1997) en de daarop volgende groots opgezette Popmart-tour.
    De Elevation-tour, volgend op het album All That You Can't Leave Behind (2000), was veel kleinschaliger. Dit album was wel weer ouderwets succesvol. Er gingen bijna 12 miljoen exemplaren van over de toonbank. In Nederland scoorde U2 voor het eerst een nummer één hit. Sterker nog, ze scoorden er twee (Beautiful Day en Elevation).



    Na Elevation werd het stil rond de band. Bono besteedde ondertussen veel tijd aan zijn nieuwe organisatie DATA (Debt-AIDS-Trade-Africa), die onder meer streeft naar vermindering van de schuldenlast in Afrika. Op 22 november 2004 verscheen het volgende album van de band: How to Dismantle an Atomic Bomb. De eerste single hiervan, Vertigo, was vanaf 24 september 2004 op de Nederlandse radio te horen en was beschikbaar in de Nederlandse winkel vanaf 8 november 2004. De tweede single "Sometimes you can't make it on your own" heeft Bono geschreven ten tijde dat zijn vader Bob Hewson stervende was aan de gevolgen van kanker. Dit nummer heeft Bono ook gezongen tijdens de begrafenis van zijn vader. Van HTDAAB zijn tot op vandaag wereldwijd 12 miljoen exemplaren verkocht.
    Officieel is U2 tegenwoordig een Nederlandse band. Hun belangrijkste onderneming U2 Limited is vanwege het gunstige belastingklimaat sinds 2006 gevestigd in Amsterdam op de Herengracht 566, hetzelfde pand als waar jaren geleden om dezelfde reden ook al The Rolling Stones hun onderneming hebben gevestigd.
    U2 deed een keer mee in the Simpsons. Tevens is er in Southpark een parodie over Bono gemaakt.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    05-12-2007
    Waauw ... wat een knap liedje met ak een even knappe zanger " Bono " ... hmmm i cant live whit ore whitout you... prachtig


    pic_2005-11-29_013857.gif / pic_2005-11-30_220714.jpg
        
    Hiiii .... Smiiiiile ... Hugo ! ! Ben graag en met veel plezier eens komen zien  ... prachtig mooi en aangenaam warm om hier te vertoeven ! ! ''k Wens je verder nog een rustig en gezellige avond toe ... knipoogje ... veel liefs ... dikke knuff  ... XXX
    Dierenopvoedster & Magnetiseur Miryam

    05-12-2007 om 18:25 geschreven door Miryam


    03-12-2007
    Wow Hugo
    één van mijn favoriete bands in het zonnetje gezet...da's plezant, zeg!!! Ik zag U2 nog nooit live en dat vind ik wel érg! Ik wilde ooit naar een concert gaan, maar ik bleek zwanger te zijn van Marnick en dierf niet, omdat ik al een miskraam heb gehad tussen mijn twee jongens in. En over enkele jaartjes geraakte ik noch een vriendin aan kaarten, of ze waren verkocht of ze waren te duur. Je hebt zo van die smeerlapjes die kaarten met hopen opkopen en ze dan doorverkopen tegen een woekerprijs die bijna niet te betalen is. Mocht je ooit aan een concertkaart voor mij en mijn vriendin geraken als ze België nog eens zouden veroveren, zou je me een reuzegroot plezier doen. Da's zoals jij en the Rolling Stones...Joeltje weet dat ook. Want wij geraken er niet aan. The simple minds zag ik al zeker 4 keer...Bryan Adams al 5 keer, en ik heb nog een héle hoop concerten bezocht, maar U2...dat zou de max zijn, amai! Ik heb nu een Fuji FinePix S7000...ook een héél goed toestelleke, maar ik zit bijna met mijn lens op mijn onderwerp...zoals met die bijtjes, dan was ik bang dat ik er ene zou storen en dat die mij dan zou steken als wraak, haha! Ik steek mijnen digi soms echt tussen de bloemen, heel dicht of ik zit op mijn knieën en verschiet dan soms van het resultaat. Die Fuji trekt ook echt héél goed, want die druppels op bloemen bijv...je ziet het pas achteraf op peecee dat het dan net kristalbolletjes zijn en dat er ergens een druppel tussen hangt, die ik niet had gezien op 't moment zelf. De fuji heeft wel een heel klein schermpje en daar zie je amper iets op, dus neem ik soms 10 foto's van één en hetzelfde onderwerp. Met het toestel dat jij hebt hoeftdat niet...die kun je verderaf houden en dan heb je NOG zuiverdere foto's, maar 't is moeilijker om ermee om te gaan. Bij mij zit die lens vast. Ik zou graag een Canon 40D willen hebben, voorlopig enkel de body en een macrolens...maar dan heb ik zo'n kleine 1800 eurootjes nodig en ik heb er nog maar 100, haha...ik moet dus nog lang sparen, hé! Nog een mooie week voor jullie, knuf xxx buttonsandraje7.gif

    03-12-2007 om 19:00 geschreven door sandra1968


    Dag Hugo
    mooi omschrijving en clip..mvg Image Hosted by ImageShack.us

    03-12-2007 om 13:42 geschreven door alfons




    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


     Welkom bij De Vrolijke Bloggers

    Welkom op mijn blog!
    Nieuws HLN
  • Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je telecomabonnement
  • Netflix en co passen strategie aan en dat zal je voelen in je portefeuille: “Het is gedaan met profiteren”
  • Elon Musk wil concurrentie aangaan met YouTube: X gaat tv-app lanceren
  • Drie onderschatte smartphones blootgelegd: wij zoeken uit of ze kunnen tippen aan de marktleiders
  • Nu Amerika TikTok wil verbieden maakt ook Vlaamse expert zich zorgen: “De app bedreigt onze democratie”
  • Nieuwe gebruikers op X zullen voortaan moeten betalen om te posten
  • Ook jouw gegevens liggen mogelijk voor het rapen: hacker kraakt verlopen domeinnamen van (overheids)instanties
  • Onbeperkt Jommeke en Kiekeboes lezen voor 6,99 euro per maand? Standaard Uitgeverij komt met stripabonnement
  • ? Zijn er grenzen aan de groei van AI? Onze techexpert woont Google-presentatie bij: “We zullen veranderingen al heel snel beginnen te zien”
  • Amerikaanse tiktokkers bezorgd over impact dreigende ban in VS

    Archief per week
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/12-20/12 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007

    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!