Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
Foto
Foto
Foto
Foto
Altijd de juiste tijd


Foto

Pasen 2008 bij ons thuis


Welkom op mijn blog!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Onze tuin in Juni
  • Nico De Guchtenaere in Galerie Link te Gent
  • Dieren in de sneeuw
  • Spinnenkunst
  • Winterse toestanden
    Zon en schaduw
    Uit het leven van een gepensionneerde
    31-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerbloemen: Hibiscus
    Dag beste lezers. Warm genoeg? En zeggen dat wij over 'n paar weken dachten dat het geen zomer meer kon worden. 't Is verdorie toch gelukt. En 't is weer ineens 'n beetje van 't goeie te veel. Wij zijn dat niet meer gewoon hé. Maar we gaan trachten ons fris te houden, ergens in de schaduw, met 'n goeie Pastis bij de hand. Kwestie van 't overleven hé. Moet kunnen . Verwacht dan ook niet van mij, dat ik vandaag uren aan mijn blog zal bezig zijn. Wees gerust, beste lezers; 't is" a ralenti " vandaag, om te spreken in auto termen. Hoogstens ga ik in de late namiddag efkens tot in de draai... maar 'k vrees dat het bij d' Hollanders even warm zal zijn. Van achter mijn verfrissend drankje, wens iik jullie allen 'n heel fijne zonnige dag. A demain!





    31-07-2008 om 09:59 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    30-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bessen voor de vogeltjes
    Dag beste vrienden. Vandaag breng ik jullie foto’s van ’n plant waarvan ik de naam helemaal niet ken, en die sinds ’n paar jaar, links en rechts een plaatsje in onze tuin heeft veroverd. ’n Sierlijke struik vol rechtopstaande witte bloemtrossen, die na bevruchting ’n massa sappige bessen voortbrengen. Bessen waar de vogels op verzot zijn. Niet te verwonderen dat het in onze tuin wemelt van lijsters en merels, zonder dan nog te spreken van ’n horde mussen. Allemaal beestjes die leven brengen in onze tuin, en die ons dagelijks met meerdere serenades van vogelgezang belonen. Op ons terras bij valavond wanen wij ons soms op ergens op een of ander concert van onbekende sopranen en tenors. Wat kan moeder natuur toch mooi zijn! Mag ik u tot slot, op deze zonnige woensdagmorgen, nog een heel fijne dag toe wensen. Geniet er van met volle teugen. Ik van mijn kant zal het zeker ook doen! A demain!







    30-07-2008 om 09:56 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Moet U maar overkomen !
    Dag beste vrienden. Terug van weg geweest. Nee ‘k ben niet in verlof geweest. ‘k Zou er toch niet de “courage” voor gehad hebben. Ja ‘k had beloofd om huis oppas te spelen tijdens ’ t verlof van één van mijn kinderen. Jullie kennen dat, af en toe eens op verkenning gaan, de beestjes wat voederen, bloemekes verzorgen. ’n Vader doet dat graag voor zijn kinderen hé. Tweemaal daags heb ik mij plichtbewust van deze taak gekweten. Tot op een dag ik alle deuren wage wijd open vond…. Alles weg, tot zelfs de auto van onder de carport was verdwenen. Dieven hadden toegeslagen. Daar stond ik, de bereidwillige vader, als verslagen, en aan de grond genageld. Dat mij dat weer moest overkomen. Eerlijk gezegd, ‘k ben er nog niet goed van bekomen. ‘k Ben dagenlang “down” geweest. Nee, niet van de drugs, maar gewoon van ’t verschieten. ‘k Had geen goesting om te bloggen. ’t Was juist alsof ik volledig gefaald had. Gelukkig, de daders zijn gevat; nu nog zoeken achter de buit. Wel, beste lezers, door dit droevig voorval heb ik u ’n weekje in de steek gelaten. Vandaag pak ik de draad weer op; weliswaar nog ’n beetje aarzelend. ‘k Heb voor jullie toch maar ’n bloemeke mee gebracht. ’n Hibiscus, die hier aan ons voordeur staat te pronken. Ik wens jullie allen , zoals steeds, ’n heel fijne dag… à demain!





    29-07-2008 om 10:20 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks de regen....
    Hey beste vrienden. Ondanks 't slechte weer doen verschillende bloemekes toch nog hun best om 'n beetje kleur te brengen. Deze prachtige dahlia stond daar zo te pronken, dat ik niet kon laten om er 'n plaatje van te maken. Feitelijk had ik vandaag den "drapeau" moeten uit hangen. Jammer genoeg is die door de wind aan flarden gescheurd. En ik geloof dat ik die niet meer zal laten herstellen. geen lapkes meer leggen hé. 't Is toch ver gedaan met den Belgique. Da's nen dementerende oude man geworden die opgenomen is op de palliatieve afdeling. Wat kon ik vandaag dus beter brengen dan 'n blommeke. Daar kan ik toch geen kwaad mee doen, en iedereen ziet graag bloemekes toch. Hopelijk mogen deze foto's 'n beetje bijdragen om die regenachtige wat op te fleuren. Tot in den draai beste mensen!





    21-07-2008 om 11:41 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over ezels
    Dag beste vrienden. Vandaag was ik zinnens om 'n foto te tonen van al die politiekers, die maar geen uitweg vinden voor de problemen van ons Belgenlandje. Maar er zijn zo veel van die grote geleerde dommerikken, dat ik ze niet allemaal op één foto zou kunnen krijgen. Daarom dan maar 'n paar fotokes van hun evenbeelden. 'k Moet er voorzeker geen commentaar bij geven zeker. 't Is toch God geklaagd hé met die kerels. Moeten ze daarvoor zo lang op de schoolbanken gezeten hebben; en wat nog erger is, moeten ze daarvoor zo'n grote pree krijgen. Laten we hopen dat 't rap weer "kiezinge " is. Dan zullen we er eens mee de vuile voeten doorgaan hé mensen. Kunnen jullie geloven dat ik er al naar uit zie. Juist gelijk dat ik uitzie naar de eerst volgende zomerse dag. 't Is met 't weer al even slecht gesteld als met ons regeringe! Maar ondanks alles gaan wij er toch 'n fijn weekend van maken hé. Gewoon vuursdoen!



    19-07-2008 om 10:17 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jasmijn
    Dag beste vrienden. Ook de zomer treurt om het ontslag van den "Yves" geloof ik. Iedere morgen trek ik mijn ogen open met 't gedacht: zou 'k de zon nog niet zien zitten in 't oosten. Iedere dag weer 't zelfe dik wolken gordijn, en weer datzelde miezerige gedoe. Ja , de zomer heeft ook verdriet omdat het zo slecht gesteld is met ons Belgenlandje. En nochtans, 't zou hier zo goed kunnen zijn, moesten die fanatiekers elkaar willen verstaan. Blijkbaar kennen die niets anders dan dwarsliggen. Van mij mogen ze allen met 'n raket naar de maan gestuurd worden; maar dan wel met 'n ticket enkele richting. Vandaag breng ik u van onder 'n paraplu, 'n paar beelde van onze Jasminum. Die trekt zich niets aan van 't slechte weer, maar staat te pronken met zijn honderden bloemtrossen. 't Is net alsof hij ons wil diets maken, dat wij 't ons niet te hard moeten aantrekken...vroeg of laat schijnt toch weer de zon! A demain!



    17-07-2008 om 10:36 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agapanthus
    Dag beste vrienden. 't Is wel verlof, maar ik kan het toch niet laten om u op 'n paar foto's te tracteren. Tussen de regevlagen door heb ik hier 'n paar kiekjes genomen van onze agapanthus in bloei. Weliswaar zijn de bloemen 'n beetje gegeseld door' t slechte weer, Maar daar kan ik heus niets aan doen hé. jammer genoeg. En 't is gelijk waar 'n mens komt... 't eerste dat ge hoort...' t es nog al een weer hé? Is me dat weer 'n zomer. Het is niet te verwonderen dat den "Yves" er ook niet aan uit geraakt. Ja, 't is met ons regering nog slechter gesteld dan met 't weer geloof ik. Dat is nog al 'n club "intelectuelen" van 't bovenste knoopgat. Moeten ze daarvoor zo lang op de schoolbanken gezeten hebben? In mijn binnenste heb ik zoal eens aan alternatieven gedacht. Moesten wij gepensioneerden nu eens 'n regering vormen. Wij zouden wel weten wat wij moeten aanpassen zeker. Wie weet komt het er niet toch ne keer van. Als er geen andere uitweg meer mogelijk is. Nu is er nog altijd 'n uitwegske...daar achter den draai! Nog 'n fijne dag al te gare!







    16-07-2008 om 11:00 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens iets anders
    Dag beste vrienden. 'k Heb gisteren eens gespijbeld. Moet toch kunnen in een periode waar bijna iedereen verlof heeft hé. Ik wil nu ook eens de luierik uithangen hoor! Nu de rozen toch grotendeels verlept staan door het slechte weer, dan maar 'n vlinder in beeld gebracht. 'n Mens moet er van profiteren, nu er nog vlinders zijn. 'k Heb zo de indruk dat er ieder jaar minder en minder te zien zijn. Ja, misschhien trekken ze ook allemaal naar 't zuiden, gelijk dat de massa van de Belgen doen. Niet met mij hoor, 't Kan hier in ons Vlaanderen land toch zo goed zijn, tenminste als 't zonneke van goeie wil is. En daarvan gaan we vandaag zeker niet klagen. 'k Ga mij direct eens installeren onder de luifel, met 'n goeie koele "Pastis"... en dan zal ik mij afvragen, of God het in Frankrijk ook wel zo goed zou hebben! Nog 'n fijne dag en à demain, als ik 't niet vergeet!



    14-07-2008 om 14:39 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosviooltjes
    Hey beste vrienden. Zij staan er met honderden, weliswaar doorweekt door de aanhoudende regen; maar ze doen hun best om de tuin toch nog wat op te vrolijken. ' t Is anders wel triestig gesteld met de buiten bloemekes. Rozen staan weg te rotten; de knoppen van de passiebloem kunnen niet ontluiken door de kou. Waar is die zomer toch gebleven? En al die mensen die nu op verlof vertrekken.. in de hoop dat 't weer elders beter zal zijn! 'k Hoop het voor hen, en ik wens ze allemaal een heel, heel goed verlof! Mogen ze er allen van genieten. Ik persoonlijk, ga samen met 't vrouwke trachten te genieten van de neerpletsende regendruppels, en van 't waterzonneke dat af en toe eens door de wolken komt piepen; en af en toe eens gaan kijken achter de draai, om te zien of 't daar niet beter is. 'k Heb al een " chanse": deze middag mag ik naar 'n BBQ... ik heb er al zin in. Hopelijk regent 't vuur niet uit! En een ding is zeker... de glazen zullen regelmatig bij gevuld worden! dat is ook 'n pluspunt! Nog 'n fijn weekend al te gare!!



    12-07-2008 om 09:41 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    11-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloeiende Hosta
    Dag beste vrienden. 't Was weer triestig opstaan deze morgen. 'n Grauwe lucht en 'n miezerige en plakkerige motregen. Alles behalve gezellig. 'k Ben toch maar 'n paar fotokes gaan " pakken ". Ik kan mijn dageijkse klanten toch moeilijk oude waar presenteren. En wie zoekt, vindt zegt 't spreekwoord.

    k Ben verdwaald tussen de hosta's. Veel mensen vinden die bloemen maar niks; toch hebben die ook hun charme en aantrekkingskracht. Waarom zouden de slakken er zo verzot op zijn? Dus vandaag hosta's in jullie soep. Dat wil nu niet zeggen dat ik bedoel dat jullie allemaal slakken zijn hé. Jullie moeten mij niet verkeerd verstaan . Dat is zo maar bij wijze van spreken hé. Ik eet ook liever soep met" ballekes" hoor!  Voor dat ik 't vergeet: hangt uwen Vlaamschen leeuw al buiten? 't Is de moment hoor.
    Laat maar zien dat jullie tanden hebben! 'k Ga die van mij direct eens buiten laten. Ja; daar achter den draai is er plaats genoeg. Nog 'n fijne Vlaamse feestdag!




    11-07-2008 om 10:00 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog bloemmekes...
    Hey, beste vrienden. 't Is weer niet te doen, regen en nog eens regen. Alles ligt er verzopen bij, om in een woord te zeggen : triestig! Her en der verlepte bloemen, treurend met hun kopke naar benee. Waar is die mooie zomer toch gebleven? Maar wat kan 'n mens daar aan doen? Feitelijk niets hé. Ik ga er dan ook niet verder over zeuren. 't Helpt toch niet. Laat ons optimistisch zijn en denken : na regen komt zonneschijn. Dat is ons toch altijd wijs gemaakt; maar op de duur zou 'n mens toch beginnen twijfelen of het toch niet komt door dat gat. Dat gat in d' ozonlaag dat alsmaar groter wordt. Hoe groter 't gat, hoe meer er kan uitlopen toch? Ik ben gisteren nog efkens tot achter den draai geweest. 't Was daar al even slecht. 't water stond er ook direct in mijn schoenen. En zaterdag zijn we geinviteerd op 'n BBQ. 'k Vrees dat we" onder zeil" zullen moeten. Maar dat is nu 't minste, als den entrecote maar groot genoeg is! Kunnen jullie geloven dat ik er al naar uitkijk. Ondertussen mogen jullie naar mijn dahliakes kijken...'t is er toch maar 'n weer voor! Tot in den draai...als 't wat droger wordt!





    10-07-2008 om 09:53 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    09-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en er bloeit nog wat in mijn hofke
    Dag beste lezers. Capucijntjes ofte Oost-Indische kers. wel ze bloeien momenteel in alle toonaarden. Van hevig rood over oranje tot geel. Ideaal voor 't versieren van 'n lekkere sla schotel! En bovendien zijn ze nog eetbaar ook. Als ze niet gespoten zijn tenminste. Eens gezaaid, raak je ze nooit meer kwijt. Soms verwens ik ze ook wel eens omdat ze zich willen nestelen op plaatsen waar ik ze liever niet zie staan. Maar zo zijn er meerdere dingen. Bijna dagelijks ga ik op pad in de tuin om "vreemde indringers" de nek om te wringen. Maar ja; zo blijft 't werk in 't land zeggen ze. En tuinieren is gezond, daar blijft 'n mens lenig van hé. Op onze ouderdom moeten wij daar toch voor zorgen. Jullie kennen mijn leuze: niet pleujen, maar altijd vuursdoen... 'k ben al weg zie. A demain!



    09-07-2008 om 09:36 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat bloeit er in ons hofke?
    Hey beste lezers. Vandaag zit ik onder de bellekesstruik. De fuchsia! Wat kan 'n mens beter doen op zo'n herfstdag gelijk vandaag? Bloemekes fotograferen toch. Zo weet 'n mens toch nog even dat 't zomer is. 't Is toch triestig gesteld met 't weer hé mensen. Om uw courage te verliezen... en 't ergste van al: de dagen beginnen al goed te korten. Nee 't is niet meer gelijk vroeger. Toen waren het tenminste zomers. Toen kon je tot stukken in de nacht buiten zitten onder de notelaar. Ah ja, daar kwamen geen muggen hé: en iedereen zat er met iedereen te kletsen, en soms ook wel te roddelen, over den dienen en den ginsten, en over de dochter van den dienen, die naar 't schijnt in verwachtinge zou geweest zijn van den ginsten. Zo ging dat soms uren aan één stuk. Maar de tijden zijn veranderd, en de mensen ook. Nochtans, roddelen kunnen ze nog altijd, maar ze gaan zo niet meer samen zitten onder de notelaar. Waarbij komt het? Er zijn bijna geen notelaars ne meer hé. Juist in de draai, daar staat er nog een. 'k Ga er mij gaan onder zetten zie. Gulder uuk!



    08-07-2008 om 10:17 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat bloeit er in ons hofke?
    Hey beste lezers. Vandaag zit ik onder de bellekesstruik. De fuchsia! Wat kan 'n mens beter doen op zo'n herfstdag gelijk vandaag? Bloemekes fotograferen toch. Zo weet 'n mens toch nog even dat 't zomer is. 't Is toch triestig gesteld met 't weer hé mensen. Om uw courage te verliezen... en 't ergste van al: de dagen beginnen al goed te korten. Nee 't is niet meer gelijk vroeger. Toen waren het tenminste zomers. Toen kon je tot stukken in de nacht buiten zitten onder de notelaar. Ah ja, daar kwamen geen muggen hé: en iedereen zat er met iedereen te kletsen, en soms ook wel te roddelen, over den dienen en den ginsten, en over de dochter van den dienen, die naar 't schijnt in verwachtinge zou geweest zijn van den ginsten. Zo ging da

    08-07-2008 om 10:10 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passieflora
    Hallo beste vrienden. Ik krijg er maar niet genoeg van. 'k Kan er niet aandoen, ik hou zo van bloemen. Kan ook niet anders als 'n mens bijna gans zijn leven in de " stiel" gezeten heeft. Je krijgt dat niet uit Uw lijf hé. Deze morgen vielen mijn ogen op onze passieflora struik. Weliswaar is hij later dan anders in bloei gekomen, maar nu staat hij daar toch te pronken met 'n ontelbare bloemenpracht. Prachtige bloemen met 'n ingewikkeld bevruchtingsysteem. Daarom vandaag eens 'n paar macro opnamen. Mogen ze voor jullie wat warmte brengen op deze kille zomerse maandag. Nog 'n heel fijne dag, en tot in de draai!



    07-07-2008 om 09:49 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagse bloemekes voor jullie
    Hey jongens en meiskes. Vandaag 'n gans boeket bloemen voor jullie. Dauwvers geplukt uit ons hofke. Clematissen in alle grootten en kleuren tooien momenteel onze pergo la's. Als 't zonneke van de partij is wanen wij ons in 'n zuiders paradijs, en proberen te leven als God in "La douce France". Lekker onder de luifel, met 'n goed glaasje van die "scheve flassche". Meer moet dat toch niet zijn zeker. Mensen toch, 't is hier toch zo goed achter den draai! Nog 'n fijne zondag, 'k was 't bijna vergeten! A demain!






    06-07-2008 om 11:12 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    05-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 'n schepke Kunst.
    Dag beste vrienden. Ik breng jullie vandaag nog maar eens 'n beetje beeldende kunst op jullie bord.'k Ben een beetje mijnen draai kwijt. Mijn stalen ros is binnen voor herstelling. Nieuw schoeisel was dringend nodig. Gisteren ging ik bijkan volledig uit de bocht. Ja 't is hier 'n verschrikkelijk moeilijke draai ook hé. Nu zit ik hier op 'n schone zaterdag gewoon te zitten. Pech hé. Deze noen heb ik 'n klein BBQ-ken gedaan. Deze morgen vond ik toevallig 'n entrecootje van 'n goeie kilo in de koelkast. 'k Zeg tegen moeder de vrouw: 't is hier de moment, wij kunnen toch niet gaan fietsen, wij gaan ons ne keer goed doen. En wij hebben dat gedaan ook. De aperitief moesten wij al niet ver zoeken. Die staat toch altijd binnen handbereik. Ondertussen had 't vrouwke verse soep gemaakt.. ge weet wel, met zo'n stukske vlees in. En ik, wel ik heb vuurke gestookt en dat half koebeest gebakken.. volgens alle regels van de kunst; zo just à point gelijk ze zeggen. zo met goed laagske graanmosterd op. 'k Had zo'n goeie scheve flassche ontstopt... 't Feest kon beginnen. En 't heeft gesmaakt, ge moogt gerust zijn. Af en toe zag ik zelfs 'n kop van de buren die over de haag kwam kijken! Dus ons weekend kan al niet meer stuk. Morgen zondag breien we daar wel 'n verlengstuk aan. Maar ik kan toch niet afsluiten zonder u allen 'n heel fijn weekend toe te wensen. Goed of slecht weer, laat het niet aan jullie hartje komen. A demain!



    05-07-2008 om 19:25 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat bloeit er in ons hofke ?
    Dag beste vrienden, Geen kunst vandaag, maar puur natuur. Eeen weelde van witte bloemtrossen siert momenteel onze tuinhuis. Een groot boeket van sneeuwwitte bloemtrossen , die bloeien tot de eerste vorst komt. Solanum Jasminum , 'n pracht van een plant! Ik kon niet anders, ik moest u er toch 'n paar fotokes van maken hé. Moeder natuur heeft gisteren voor 't nodige vocht gezorgd, zodat 't gras weer groeien kan. 'k Zal weer weten wat gedaan . De tuin wacht op mij. Ik wens jullie allen nog 'n heel fijne dag...en al 'n goed begin van 't weekend.





    04-07-2008 om 09:42 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog kunst te kijk
    Dag beste lezers. Vandaag nog maar 'n beetje kunst op jullie bord. Op de Scheldeboulevard in Terneuzen krijg je er maar niet genoeg van. 'k Zou zeggen, mooi meegenomen, terwijl je daar zo rustig in 't zonneke kunt wandelen , genietend van de voorbij varende zeereuzen. 'n Dagje Terneuzen heeft ons deugd gedaan. Eerst lekker fietsen langs als door God verlaten wegen, dwars door die immense polders, om vervolgens 'n prachtige wandeling te maken op die enig mooie Scheldedijk. Wel mensen , meer moet dat voor mij niet zijn hoor. 't Leven kan schoon zijn...als je ' t maar wil zien hé. Samen met bijgaande beelden wens ik jullie allen nog 'n heel fijne dag, 'n dag vol zon en vol goeie dingen. A demain!





    03-07-2008 om 09:21 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppensnellerij in Terneuzen
    Hey, beste vrienden. Ook al gezien: die reeks kunstwerken op de promenade in Terneuzen? Precies zijn daar koppensnellers aan 't werk geweest. Ik moet toegeven; een grote kunstkenner ben ik niet, en 't is dan ook wel te begrijpen dat ik niet altijd de bedoeling van die werken begrijp. Een feit is zeker, in Terneuzen doen ze er toch wat aan om kunst aan de man te brengen. Iets wat niet van elke gemeente of stad kan gezegd worden. 't Loont in ieder geval toch de moeite om er een kijkje te gaan nemen. Je bent er zeker 'n namiddagje zoet mee. En ben je moegekeken...Terneuzen heeft nog andere leuke verrassingen!



    02-07-2008 om 07:45 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de haven
    Dag beste vrienden. Hebben geprofiteerd van 't goeie weer. Deze morgen vroeg onze paarden getuigd, en op 'n drafje de polder in gestuurd. 't Was heerlijk fietsen in de schaduw van statige rijen populieren langs de Zeeuwsche dijken. Na de middag wat rond gekuierd in de haven, waar we ons als kaboutertjes gewaand hebben, naast zo'n enorme zeereus. 't Was weer eens een belevenis op zich. En die twee oudjes hebben er weeral eens van genoten, zo op ons manier... Misschien weten jullie 't wel...In de "Westkant" staaat de koffie altijd klaar, en kunnen de pannkoeken lekker smaken. En wij zijn terug gekeerd langs den draai...daar stonden weer 'n hele serie prachtige beelden opgesteld. Die krijgen jullie in een volgend praatje te zien. Ik wens jullie nog 'n heel fijne dag. A demain...misschien!





    01-07-2008 om 21:03 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)

    Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 02-2012
  • 11-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Laatste commentaren
  • Een fijne zondag (Nikki)
        op Ons hofken op een zomerse dag
  • Fijne start van de nieuwe week .... (Gita)
        op Herfsttooi in onze tuin
  • Een spetterend jaareinde (marcoen ria)
        op Nieuwjaarswensen
  • Dat ziet er best lekker uit (Rik)
        op Wat gebeurt er in ons hofke?
  • Hallo (priet)
        op Sneeuw en zon
  • Hallo (priet)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Het wordt hier erg glad op de blogs Pascal mag al eens zout gaan strooien op de blogs (Lana en Pip)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Hallo (priet)
        op De opwarming van de aarde?
  • Wandelgroetjes uit Borgloon (Johnny en Christiane)
        op De polder op zijn winters
  • Hallo (priet)
        op De polder op zijn winters
  • Blog als favoriet !

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!