Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
Foto
Foto
Foto
Foto
Altijd de juiste tijd


Foto

Pasen 2008 bij ons thuis


Welkom op mijn blog!
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • Onze tuin in Juni
  • Nico De Guchtenaere in Galerie Link te Gent
  • Dieren in de sneeuw
  • Spinnenkunst
  • Winterse toestanden
    Zon en schaduw
    Uit het leven van een gepensionneerde
    31-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen ,mijn land
    Dag beste vrienden. 'k Ben nog eens achter mijn peeceeken gekropen. 't Is al weer 'n week geleden, dus zeg ik zo tegen mijn eigen: 'k moet zien dat ik mijn klandiezie blijf houden. Straks gaan mijn lezers allemaal op 'n ander. Maar in de winter is dat verdorie niet simpel hoor. Buiten is 't bitter koud, en er is weinig interesssants om 'n foto van te pakken. Iedereen loopt er ingeduffeld bij, loopt te snotteren dat de snottebellen langs alle kanten vliegen; en achter ieder hoekske zit er een of ander griep virus te wachten. Dus , wat doe ik; binnen blijven bij ons moeder, of wat kletsen mee de Skype, of wat in mijn oude foto's rommelen. En dan is 't van : wel,kijk hier ne keer, waar was dat nu weer? Of waar is de tijd naar toe, dat 's ook al lang geleden hé! Ja , zo komen die oude herinneringen weer naar boven, en ondervindt 'n mens des te beter hoe snel de tijd vliegt. En als wij 't beu zijn om naar al die oude prentjes te kijken, wel dan zetten wij onze teevee aan. Ik mij ook laten overhalen om digitaal te kijken. 'k Zou ook zo graag 'n rood knopke gehad hebben. Ik had er nochtans al eentje( zo'n rood knopke), maar ieder keer dat ik daar op duwde ging mijnen teevee uit. Dat was nu ook niet de bedoeling hé. Maar nu, dat nieuw rood knopke, wel dat is de max hoor. Ja, nu kunnen wij zelfs 't nieuws van verleden jaar nog bekijken. Interessant, echt serieus 'k ben kontent dat wij nu digital kijken. 'n Mens moet toch mee met zijnen tijd hé. Nu ga ik ophouden mee zeveren; ik wens jullie allen 'n fijn weekend, en 'n heel fijne zondag. Tot in den draai...in Hoogerheide...duimen voor ons Belgskes!





    31-01-2009 om 16:49 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    25-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn vlakke land
    Hey, beste lezers. Vandaag ga ik wandelen door ons vlakke land. Gewoon om uit te waaien en mijn zinnen wat te verzetten. In welke tijden leven wij? Onschuldige baby's worden zomaar vermoord door 'n op hol geslagen jongeman. Waar gaan wij naar toe? Ik zou korte metten maken met zo'n gastje. Gewoon kopke af en gedaan, inplaats van gans zijn leven nog kost en inwoon te geven. En dan mag 'n mens nog niet denken dat wij met zijn allen daar moeten voor betalen. Ik ga mij bij de volgende verkiezingen voorstellen geloof ik; want dat moet veranderen. Veranderen gelijk nog zoveel andere dinges die hoognodig moeten bijgewerkt en verbetert worden. En om al mijn chagrijn wat te milderen, trek ik vandaag de polder in. 't Zal wel ergens deugd voor doen zeker. Ik wens u allen in elk geval 'n fijne zondag toe. Pakt er maar een...Ik zal dat zeker ook doen. Santé, en tot in den draai!





    25-01-2009 om 10:28 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die mooie polders.... na de dooi!
    Hey, beste mensen! Al 'n beetje bekomen van die forse winterprik? Niet te veel snotneuzen onder jullie? Bij tijds 'n goeie straffe dreupel pakken hé mensen, want naar 't schijnt is de griep op komst. Ja, 'k heb dat gehoord in den telesevie, en de gazetten staan er blijkbaar ook vol van. Maar wie kan dat nu voorspellen. Mijn gedacht is dat het allemaal reclame is voor de apothekers omdat de mensen al pillen op voorhand zouden kopen. Volgens dat ze zeggen mag 'n mens zo weinig mogelijk in contact komen met andere soortgenoten, om te vermijden dat andermans snottebellen in uw gezicht vliegen. Thuis blijven is dus de boodschap. Bij moeder de vrouw achter 't stoofke, met 'n bakske troost van D.E., ook wel 'n Senseootje genoemd, en daarbij zo nog 'n klein glazeke mee van ..je weet wel...antigriepine, zoals ze hier bij ons zeggen. En ondertussen kijken wij door 't raam, over die weidse polders.... 't Zal ook 'n schone zondag worden. En dat is iets wat ik ook U allen van harte toewens! Tot in den draai...



    18-01-2009 om 10:36 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog winterse taferelen
    Dag beste lezers. Zoals beloofd hier nog 'n reeks winterse foto's, genomen in de grensstreek met Zeeuwsch Vlaanderen. 'n Geluk dat ik de kou getrotseerd heb om snel wat plaatjes te schieten, want de pret heeft niet lang geduurd hé mensen. Hopelijk zitten er wel enkele beelden tussen die jullie mooi vinden. U kunt ze best bekijken met Internet Explorer; het laden van de foto's kan wel enkele seconden duren! Nog 'n fijne dag , en tot in den draai...als 't weer wat beter wordt!


    13-01-2009 om 10:43 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winter in de grensstreek
    Dag beste vrienden. Oef, wij zijn verlost van de ergste kou. Het was toch eventjes niet gezeverd hé. Maar al was het ijzig koud, moeder natuur heeft ons toch op 'n paar spectakulaire beelden getracteerd. En, omdat het hier bij momenten, achter den draai toch zo prachtig was, heb ik niet kunnen laten om hiervan 'n kleine diareeks te maken. Ja, beste lezers, ik wil, dat jullie er samen met mij, nog kunnen van na genieten. In de loop van de week volgt beslist een tweede serie. Nog 'n heel fijne dag en veel kijkplezier!

    12-01-2009 om 00:00 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    10-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'k Bibber haast uit mijn vel!
    Dag beste lezers, 'k Heb mij deze week niet laten zien op mijn "Blogske". Nee, mensen, den "ouwen" was niet in vorm. 'n Mens kan dat zo al eens hebben he; op'n dag neemt ge eens uw bloeddruk, en je moet 'n ladder hebben om te kunnen zien hoe hoog hij staat. Wel dat is mij over komen. Niet gezeverd zulle. 'k Zit nu nog te bibberen als ik er aan denk. Maar ja , nu zou 't ook wel kunnen zijn van de kou. ' Vriest hier -14 aan ons achterdeur. Niet te verwonderen dat ze niet meer open gaat. Je ziet de stenen uit de grond vriezen terwijl je er zit naar te kijken. Ja, natuurlijk , anders zou je 't niet kunnen zien! Dom van mij hé. Maar gisteren ben ik toch nog 'n keer achter den draai gaan kijken. Beste mensen, 't was daar toch zo schoon in de polder.'t Was een grote kerstkaart, maar dan zonder stalleke! Daarvan krijgt u dan ook enkele fotos te zien. Verder wens ik jullie allen nog 'n heel fijn weekend. Hou jullie warm! Tot kijks!







    10-01-2009 om 18:58 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    05-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn er nu toch nog winters?
    Dag beste mensen, wat hoorde ik jullie zeggen, zo'n goeie maand geleden? Er zijn geen winters meer! Amaai mijn frakske; ik zit hier bijkan uit mijn kleren te bibberen van de kou. Bijna iedereen dat ik tegenkom loopt te snotteren en te hoesten. 't Vriest zelfs zo hard, dat de kwik in de thermometer de tijd niet heeft om naar beneden te gaan. Gaan jullie nu nog zeggen dat er geen winters meer zijn? Ik denk dat wij het wel gewaar zullen worden aan onze energie factuur! Gisteren ben ik nog even tot in den draai geweest; 'k ben niet lang weg geweest. Ah ja... wij kregen nieuwjaarwensers, en moeder de vrouw had taarten gebakken. Niet dat ik nu zo'n groten taarteneter ben, maar dat koffieken daarbij, zonder dan nog te spreken van dat dreupelken... dat kan toch zo smaken hé. 'k Heb er 'n fotoken van gepakt! Ik wil u ook goesting laten krijgen. Jullie mogen gerust zijn: ze hebben gesmaakt. Zin in 'n stukske? Geef maar 'n seintje, ik zal 't recept opsturen!



    05-01-2009 om 17:02 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    02-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijk schoon
    Dag beste lezers. Ik ga beginnen met u allen nogmaals een gelukkig, maar vooral een gezond Nieuwjaar te wensen. Hopelijk hebt u allen goed gevierd: de één misschien wat heviger dan de andere, en behoren jullie nieuwjaarskaters tot het verleden. Wij hebben, zoals ieder jaar, rustig het jaareinde af gewacht bij een van ons kinders. Ja, zo met 'n oesterken en 'n kreeftje met daarbij 'n goed glaasje wijn. Wel eerlijk gezegd, voor ons moest dat echt niet méér zijn. Feitelijk zou het voor mij elke week oudejaarsavond mogen zijn! Alhoewel, dat zou 'n mens ook niet volhouden. De knopen springen nu al van mijn broek..en dat wil wat zeggen hé. En zoals altijd, maak ik bij 't begin van het jaar heel wat goede voornemens. Ik ga ze niet allemaal opnoemen, dat zijn er te veel. Maar eentje daarvan is, dat ik beloof van weer regelmatig mijn "Blogske" bij te houden, en dat ik julie telkens op 'n paar leuke prentjes zou kunnen tracteren. Vandaag heb ik daarom de harde vrieskou getrotseerd om 'n paar beelden te schieten. Moeder natuur heeft onze waterpartij in de hof omgetoverd tot een echt kunstwerkje. Dat was toch een fotoken waard zeker.





    02-01-2009 om 11:08 geschreven door fotoamateurke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)

    Al deze buttons en foto's in deze kolom zijn aanklikbaar
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 02-2012
  • 11-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Laatste commentaren
  • Een fijne zondag (Nikki)
        op Ons hofken op een zomerse dag
  • Fijne start van de nieuwe week .... (Gita)
        op Herfsttooi in onze tuin
  • Een spetterend jaareinde (marcoen ria)
        op Nieuwjaarswensen
  • Dat ziet er best lekker uit (Rik)
        op Wat gebeurt er in ons hofke?
  • Hallo (priet)
        op Sneeuw en zon
  • Hallo (priet)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Het wordt hier erg glad op de blogs Pascal mag al eens zout gaan strooien op de blogs (Lana en Pip)
        op Is de verschrikkelijke sneuwman hier gepasseerd?
  • Hallo (priet)
        op De opwarming van de aarde?
  • Wandelgroetjes uit Borgloon (Johnny en Christiane)
        op De polder op zijn winters
  • Hallo (priet)
        op De polder op zijn winters
  • Blog als favoriet !

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!