NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Categorieën
  • Favoriete Recepten (69)
  • Hoe werkt een Filter "A t/m E" (13)
  • Hoe werkt een Filter "F t/m K" (6)
  • Mooi met kruiden (7)
  • REPELSTEELTJE (1)
  • SCK Maandag lesjes (47)
  • Waar ben ik in Maassluis (5)
  • Zelf gemaakte PSP lesjes (306)
  • Foto
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • tel.nummer zoeken
  • kruidenwijzer
  • filters installeren
  • Openbaar vervoer
  • Mooie natuurpagina
  • Foto
    Inhoud blog
  • Bird Sounds
  • November
  • Openluchtmuseum ARNHEM
  • Halloween
  • Andijviestampot
  • Forest
  • Stadstuin
  • Staat er gekleurd op
  • ZOMERGELUK
  • Barones
  • Manuela
  • KIP IN PRUIMENSAUS
  • Jaqueline
  • Voor mijn lieve vrienden
  • Paardje
  • Fijne Paasdagen
  • Artistieke kip
  • Zelfgemaakte Hazelnootpasta en Pindakaas
  • Horizon
  • Gevoel in de vingers
  • Lieve lente daalt toch neder....
  • Whisper
  • Knolselderij-Mosterdsoep
  • Rijp
  • Be loved
    Blog als favoriet !
    Foto
    Mijn favorieten blogs
  • seniorennet.be
  • Jouw Horoscoop
  • dagboek en foto,s
  • creatieve hobbies
  • eten en genieten
  • recepten en kruiden enz. van wilfried
  • Muziek
  • Foto
    Foto

    DANKJEWEL

    NOëLLA

    Foto

    Dankjewel Joanne

    Foto

    Bedankt

    Benthe en Jack

    Foto
    Foto

    Dankjewel Dasha

    Foto

    Kerstwens Maarten

    Foto

    Dankjewel Noélla

    Foto

    Kerstwens Dirk

    Foto

    Dankjewel Annie-Rogier

    Foto

    Kerstwens Mariska

    Foto
    Foto

    Dankjewel Klaas-Marian

    Foto

    Kerst Nele

    Foto

    Kerst Mariska

    Foto

    Dankjewel SUZIEKE

    Foto
    Foto
    Foto
    Dankjewel Dini
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Paint-Shop-Pro werkjes

    .Image and video hosting by TinyPic
    14-11-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bird Sounds





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (21)
    31-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.November





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (56)
    20-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openluchtmuseum ARNHEM





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (48)
    10-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halloween





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (25)
    28-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andijviestampot



    ANDIJVIE STAMPOt

                 100 g spekjes, in blokjes

    • 400 g kruimige aardappelen, in blokjes

    • 100 ml melk

    • 20 g roomboter

    • 300 g verse andijvie, in smalle reepjes

    • snufje nootmuskaat

    Bereiden

    Bak de spekjes tot ze goudbruin kleuren en het meeste vet eruit gesmolten is.

    Bewaar het spekvet en de spekjes.

    Kook de aardappelen gaar in ca. 20 minuten.

    Verwarm de melk in de magnetron, voeg toe aan de aardappelen en stamp tot een smeuige puree.

    Voeg een klontje boter toe, roer de andijvie erdoor en de helft van de spekjes met het spekvet,

    Laat 5 minuten doorwarmen op het vuur; niet te lang want de andijvie moet knapperig blijven.

    Niet te kort, want koude stamppot is niet lekker. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

    Schep over in een wijde schaal en bestrooi met de rest van de spekjes.

    Serveer met gebakken saucijsjes of braadworst. Voeg aan het braadvet een scheutje water, zout, peper en een

    scheutje ketchup toe voor een lekkere jus. Geef er mosterd bij.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (43)
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forest





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (92)
    20-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadstuin





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (76)
    11-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Staat er gekleurd op





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (40)
    23-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERGELUK



                                            ZOMERGELUK

    450 gr. chocolade

    125 gr. geschilde pistachenoten

    125 ml gedroogde cranberry's

     

    Bedek de bakplaat met bakpapier. Smelt de chocolader au-bain-marie

    of in de magnetron.

    Laat de gesmolten chocola een paar minuten afkoelen.

    Voeg dan de pistachenoten en de cranberry's  toe.

    Verdeel de chocolade gelijkmatig over de bakplaat.

    Zet de bakplaat in de koelkast tot het hard wordt,

    Met een scherp mes in verrukkelijke stukken snijden.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (36)
    04-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barones





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (55)
    04-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manuela





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (47)
    19-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIP IN PRUIMENSAUS



    KIP IN PRUIMENSAUS


    • 5 (kleine) kipkarbonades, +/- 500 gram
    • zout, peper en paprikapoeder
    • 2 flinke uien, in partjes gesneden
    • 2 eetl olijfolie
    • 2 teentjes knoflook, in plakjes gesneden
    • 1 kippenbouillon (blokje)
    • 1 kaneelstokje
    • 1 eetl honing
    • 1 theel gemalen komijn
    • 1 theel korianderblad (gedroogd)
    • 100 gram ontpitte pruimen
    • 2 takjes peterselie


    Bereiding
    Bestrooi de kip met zout, peper en paprikapoeder.
    Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipkarbo's rondom bruin.
    Voeg de ui en knoflook toe en laat dit zacht meebakken totdat de ui lichtbruin is.
    Giet de bouillon erbij.
    Doe er het kaneelstokje, koriander, komijn, pruimen en honing bij.
    Laat dit 25 minuten zachtjes stoven. Dit begint heerlijk te ruiken!
    Haal de kip uit de pan en houd even warm.
    Bind de saus met een beetje aangelengd aardappelzetmeel.
    Leg op elk bord een stuk kip en drapeer hier wat saus over.
    Doe er wat fijngeknipte peterselie over.
    Lekker met rijst en rucola.


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (18)
    07-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaqueline





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (16)
    01-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor mijn lieve vrienden




    Voor al die trouwe bezoekjes, wat soms toch echt niet mee valt.

    Met de computerproblemen en tijdgebrek. Kan ik

    toch altijd op jullie rekenen. Veel liefs, Harmke


    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (12)
    23-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paardje





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (14)
    12-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijne Paasdagen





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (22)
    04-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artistieke kip





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (16)
    28-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfgemaakte Hazelnootpasta en Pindakaas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hazelnootpasta


    300 gram blanke hazelnoten
    2 eetlepels cacaopoeder
    goed afsluitbare pot


    Maal de hazelnoten fijn met een blender of keukenmachine.
    tot er een egale vloeibare massa onstaat
    Dan de cacao toevoegen en goed mengen.
    Doe in een pot en bewaar in de koelkast.

    Pindakaas


    500 gram ongezouten pinda,s
    een scheutje archideolie
    goed afsluitbare pot


    Doe de pinda,s samen met een schuitje olie in de blender.
    tussendoor stoppen om het om te scheppen met een lepel.
    en eventueel wat olie toe te voegen
    Doe in een pot en bewaar in de koelkast.

    Zo simpel, eenvoudiger kan niet.
    Geen smaak--kleur--geurstoffen en suiker


    Categorie:Favoriete Recepten
    » Reageer (4)
    18-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horizon





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (16)
    07-03-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevoel in de vingers





    Categorie:Zelf gemaakte PSP lesjes
    » Reageer (17)

    Over mijzelf
    Ik ben Harmke
    Ik ben een vrouw en woon in Maassluis (Nederland) en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 20/01/1952 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: PSP,zingen, nordic-walking en legpuzzels..
    Ik ben getrouwd met Fred en hebben een gezamelijke hobby n.l. Het houden en kweken van pijlgifkikkers.

    Niets is zo hoorbaar

    als de stilte.


    Foto

    Maassluis is een cadeautje


    Foto

    Foto

    Dank U wel voor uw berichtje
    Foto

    Maassluis
  • Digitale stad Maassluis
  • Maeslantkering

  • Favorieten Pijlgifkikkers-sites
  • dendrobatesworld
  • Frogs and more
  • Plaatjes van Pijlgifkikkers
  • plumifrons


  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Mijn Blogmaatjes
  • Gewoon Jos
  • Mariska Powerpoint
  • Meeuw
  • Marc en Ria
  • De westhoek
  • Jeske

  • Foto

    Mijn Blogmaatjes
  • Corba-Jack
  • Klaas en Marian
  • Patty en Freddy
  • Bospiepertje

  • Foto

    Mijn blogmaatjes
  • Joanne
  • Dini-creatief
  • Marianne
  • snoopy-50 MIA
  • Erwin-Artistlover
  • Hugo

  • Foto

    Mijn blogmaatjes
  • Brit
  • Noélla
  • Meid
  • Nele
  • Benthe

    Foto

    Mijn blogmaatjes
  • Ingrid
  • Beverse weetjes
  • Monique
  • Henk en Anneke

    Foto

    Mijn blogmaatjes
  • Brigitte
  • Wina
  • Jo (jodelsy)
  • Voske-Dirk
  • Maarten

    Foto

    Mijn favorieten
  • Jeffy Watson
  • Derktje
  • Charlotte
  • Roosje
  • Hans

  • Foto

    Foto

    Foto

    DANKJEWEL Ton


    Foto

    DANKJEWEL Jeffy


    Foto

    Dankjewel FERNAND


    Foto

    Dankjewel Dirk


    Foto

    Foto

    Dankjewel Brigitte
    Foto

    DANKJEWEL ALDA


    Foto

    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010

    Foto

    Dankjewel Noella



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!