Ingredienten;
-
4 eetl. advocaat
-
80 gr witte basterdsuiker
-
2 theel. geraspte citroenschil
-
60 gr. griesmeel
-
4 dl melk
-
4 perziken (halve op sap)
-
4 eetl. rozijnen
-
1 dl. slagroom
Zet op mijn lijst
Bereiden
Breng in een pan de melk met de geraspte citroenschil aan de kook
en laat de melk ca 5 min. zachtjes trekken.
Voeg al roerend de suiker en de griesmeel toe en kook het geheel in ca. 5 min. tot een stevige pap
. Laat de pap van het vuur iets afkoelen. Klop de slaroom in een kom de slagroom stijf.
Spatel achtereenvolgens de advocaat, de griesmeelpap en de rozijnen erdoor.
Doe dit mengsel over in dun ingevette eenpersoons puddingvormpjes.
Laat de puddinkjes in ca. 1 uur in de koelkast opstijven.
Keer ze boven een bordje en garneer met een toefje slagroom en een schijfje perzik
|