De meest opvallende naam op de affiche is die van stand-up comedian Latif. De Vlaamse Marokkaan is bekend van het Canvasprogramma Comedy Casino Cup en maakt deel uit van Hakim’s of Comedy, een multicultureel collectief van beginnende stand-up comedians. Daarnaast zal het cabaretduo Kunst Veredeld met een d zorgen voor een dosis muzikaal-poëtische humor. Comedians Soula Notos, Neville Raven, Arbi El Ayachi en beatboxer Serdivullen het lijstje van Comedy Harem verder aan.

Interculturele invloeden

Comedy Harem is een realisatie van Mooi Mooi producties in samenwerking met Kom-pas Gent. Communicatie –en promotiemedewerker Jan Declercq van de Centrale kijkt uit naar de tweede editie van Comedy Harem. ‘Met een vijftigtal kijklustigen waren we met de eerste editie van vorig jaareigenlijk  vrij tevreden. Publiekstrekker Latif zal dat cijfer zaterdag dit jaar wellicht wel nog opkrikken.’

Tickets en info zijn te verkrijgen in voorverkoop bij Uitbureau Gent of aan de deur. Comedy Harem trapt af om 20u in de Kelderzaal van De Centrale. 

Het cabaretduo Kunst Veredeld met een d hier op het Comedy Festival Gentse Feesten 2011:

Druk op kleine plaatje en je wordt doorgestuurd naar de link.