Bij de start van de voorverkoop voor de eerste twee concerten van Leonard Cohen kon de site Sherpa.be op vrijdag 30 maart de toeloop een tijd lang niet slikken. Alle tickets waren na een uur en twintig minuten de deur uit, maar er werden meteen twee extra concerten aangekondigd. De Canadese singer-songwriter speelt op 12, 14, 15 en 17 augustus op het Sint-Pietersplein.

"De concerten op 12 en 14 augustus zijn intussen hopeloos uitverkocht", klonk het. Maar vermoedelijk omdat mensen tickets reserveerden maar die niet betaalden zijn er op zondag 8 april, ruim een week na de start van de voorverkoop, nog tickets te koop voor alle vier de concerten van Cohen.

Voor het eerste concert op zondag 12 augustus zijn er zelfs nog Golden Circle-tickets te koop. Dat zijn de meest begeerde tickets die goed zijn voor de beste plaatsen, vlak voor het podium. Voor de andere drie concerten zijn er geen Golden Circle-tickets meer, maar wel kaartjes in andere zitzones.

Als alle tickets de deur uit gaan zullen 32.000 mensen Leonard Cohen in augustus aan het werk zin in Gent. In 2010 gingen 24.000 tickets de deur uit. Hier kan je tickets kopen.

Druk op kleine plaatje en je wordt onmiddelijk doorgestuurd naar de link...