Voor wie Richie Hawtin geen belletje doet rinkelen denkt beter aan ‘Plastikman’, het pseudoniem van de Britse elektro-dj. Volgens de organisatie moet Hawtin de absolute publiekstrekker worden van het muziekfestival. Een andere opvallende naam op de affiche is dj Harvey. De Britse producer en dj mixt disco met het hardere electronische werk. Voor Harvey is het de eerste keer dat hij een set brengt in ons land.

De andere artiesten op de affiche zijn: Moonlight Matters, Matthew Herbert, Kutmah, Etienne de Crécy, When Saints Go Machine, Booka Shade, Maceo Plex en de Compact Disk Dummies, de winnaars van Humo’s Rock Rally. Eerder bevestigden Pachanga Boys, John Talabot, DJ Koze, Lapalux, Len Faki, Lindstrøm, Salva, Africa HiTech, Matthias Tanzmann en The Time & Shape.


Earlybirds

Traditiegetrouw vindt 10 Days Off plaats tijdens de Gentse Feestenperiode van 13 tot en met 23 juli in de Vooruit. Wie nu al tickets wil bestellen voor de 18de editie van 10 Days Off, kan dat. Met een Earlybird ticket kan je 10 dagen lang terecht in de Vooruit. De eerste 100 vroege vogels krijgen er gratis een Pioneer hoofdtelefoon bovenop. Dagtickets zijn nog niet beschikbaar.

Meer info op de website van 10 Days Off.

Druk op kleine plaatje en je wordt onmiddelijk doorgestuurd naar de link.
 

Een gedeelte van de set van 'Plastikman' Richie Hawtin twee weken terug in Amsterdam: