Het theatergezelschap Viv&Viviane is het geesteskind van regisseur Hilde Maris. Viv&Viviane maakt theater zo gelaagd als een frangipanne waardoor zowel kinderen als volwassenen ervan genieten. Vlucht! is de vierde voorstelling van het gezelschap.

In Vlucht! krijgt de dertienjarige Zita brieven van haar vader die een jaar geleden verdwenen is. Hij zendt haar berichten via de postduiven van haar opa en vertelt over wormen die gaten vreten en zo de hele wereld uithollen. Maar dan worden de duiven één voor één vermoord. Vlucht! is een verhaal over verlies en non-communicatie, een detective maar eentje met veel humor.

Actrice Sien Eggers (onlangs nog te zien in het Canvasprogramma Red Sonja) las de tekst van Tom Cornu en zei er het volgende over: ‘Ik heb net de tekst in één keer gelezen en ik vind hem heel mooi. En de verschillende figuren zijn ook heel mooi uitgewerkt. Die wormen… zo schoon, zo erg. Die oma, dat zot pateeke.’

Viv&Viviane geeft 5 tickets weg voor één van de voorstellingen op zaterdag 5 mei. Hiervoor kan u tot 29 april mailen naar info@vivenviviane.be.

Vlucht! gaat 4 mei (om 20u) in première in de Minardschouwburg in Gent en speelt ook op zaterdag 5 mei (om 15u en 20u) en zondag 6 mei (om 15u). Meer info op www.vivenviane.be.