Twee jaar geleden hadden enkele Gentbruggenaars een warm idee: 24 uur radio maken voor het goede doel, naar het voorbeeld van StuBru’s Glazen Huis-concept. Ook al zet Studio Brussel er een punt achter, toch vinden Buurtwerk Gentbrugge, Radio Urgent.fm en diverse bewonersgroepen dat het bestaande format van 24 uur live radio mét inzamelingsactie voor een goed doel nog lang niet opgebruikt is. 

Net zoals bij de vorige edities staan er opnieuw prachtige steunprojecten en hartverwarmende concerten op het programma. Maar bovenal mogen de luisteraars zich opnieuw aan steengoede radio verwachten, waarbij de ervaren radiopresentatoren van Urgent.fm bijgestaan worden door co-presentatoren (sidekicks). 

Daarnaast gaat het Gentbrugse Glazen Huis gaat dit jaar opnieuw op zoek naar een lokaal goed doel om de opbrengst aan te schenken. De organisatie hoopt alvast de 13.759,38 EUR van vorig jaar te overtreffen.

Praktisch

Wil u graag uw goed doel voorstellen aan de organisatie? Of ziet u een uurtje presenteren wel zitten? Contacteer de organisatie op glazenhuis@gent.be

Glazen Huis Gentbrugge 201, zaterdag 24 en zondag 25 november 2012, van 11 tot 11 uur in Buurtcentrum De Vaart, E. Hullebroeckplein 1, 9050 Gent-Gentbrugge.