DeMening.be profileert zich als een onafhankelijke recensiesite voor film, muziek en televisie die niet aan hokjes denken wil doen. Een eerlijke mening met respect voor het product en de doelgroep, daar streven de Gentse heren Sam, Tom en Stijn naar. “Een paar jaar geleden ontstond de perceptie dat Vlaanderen teveel voorgekauwde recensies te verwerken krijgt waar commerciële belangen vaak doorwegen op de echte mening van de recensent. Met een eenvoudige blog wensten de drie jonge Gentenaren die perceptie eigenhandig de wereld uit te helpen.


En blijkbaar smaken de verdelers die eerlijkheid wel, want de filmpagina van de blog is goed voor een bijna dagelijkse update aan nieuwe dvd-releases. Maar al die nieuwe films maken het de initiatiefnemers onmogelijk om ook de muziekpagina up-to-date te houden. Daarom gaan zij nu op zoek naar vers bloed voor die pagina.


Muziekliefhebbers met een vlotte pen die graag ook buiten hun genre nieuwe dingen ontdekken mogen zich massaal melden. Stuur een bespreking binnen van een onlangs verschenen schijfje via deze link. Wie weet wordt u wel de nieuwe muziekrecensent van DeMening.be en zal u voortaan als één van de eerste Vlamingen blootgesteld worden aan een massa nieuwe legaal bekomen muziekreleases in ruil. 

Op www.demening.be kan u zich een goed beeld vormen van de huidige blogstijl