Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Image and video hosting by TinyPic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Image and video hosting by TinyPic

                             HAVEN
Image and video hosting by TinyPic

                            BOUVIGNE
Image and video hosting by TinyPic

                   van COOTHPLEIN
Image and video hosting by TinyPic

                       VALKENBERG
Image and video hosting by TinyPic

                     WATERTOREN

Image and video hosting by TinyPic

                  SPANJAARDSGAT
Image and video hosting by TinyPic

                      GROTE MARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    ACADEMIESINGEL
Image and video hosting by TinyPic

                  GERECHTSGEBOUW
            AAN DE KLOOSTERLAAN
Image and video hosting by TinyPic

                      DE HOOP - BAVEL
Image and video hosting by TinyPic

         NIEUWE GINNEKENSTRAAT
              HOEK - BARONIELAAN
Image and video hosting by TinyPic

                  GINNEKENMARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    TUIN - BOUVIGNE
BREDA IN BEELD

17-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant baalt van vertrek de Graaf

 

Maaskant baalt van vertrek de Graaf

Robert Maaskant heeft vanaf zijn vakantie-adres gereageerd op het vertrek van Edwin de Graaf naar Hibernian. En dat komt er eigenlijk op neer dat ie er van baalt. “Maar ik kan hem ook begrijpen. Ik weet uit eigen ervaring hoe mooi het is om in het buitenland te spelen. Dat avontuur kan hij nu nog aangaan”, aldus de coach. Volgens Maaskant speelden de financieën ook een rol. “Ed kreeg bij ons door de omstandigheden immers een verminderde aanbieding.”


De Graaf zelf windt daar geen doekjes om. Hij vertelt dat hij zelf is gaan rond kijken na de aanbieding die NAC hem heeft gedaan en dat vervolgens de Hibs zelf naar hem toe kwamen. “Ze zullen hebben gelezen dat ik transfervrij ben en dat ik nog niet had bijgetekend. Het viel me vanaf het begin op hoeveel ze al van me wisten.” Met Hibernians gaat De Graaf volgend seizoen wel Europa in. De ploeg werd immers 4e van Schotland. “En wat ook leuk is dat ze in de voorbereiding negen dagen naar Nederland gaan. In de buurt van Arnhem. We spelen dan drie oefenduels, tegen Heracles, Vitesse en ADO Den Haag.”

Robert Maaskant stelt inmiddels dat het verlies van De Graaf intern is op te lossen. “Het schept wel de ruimte om misschien een extra aanvaller te halen”, hoopt de trainer. Het was al bekend dat NAC ook op zoek gaat naar een centrale verdediger

17-06-2010 om 15:53 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
15-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Graaf voor twee seizoenen naar Hibernian
 

De Graaf voor twee seizoenen naar Hibernian

Edwin de Graaf vertrekt naar de Schotse Premier League. De middenvelder van NAC speelt de komende twee seizoenen voor Hibernian. De middenvelder zette dinsdag zijn handtekening in Edinburgh.


De dertigjarige De Graaf was met NAC in gesprek over een nieuw contract, maar heeft de aanbieding van de Brabantse club naast zich neergelegd. Ook had de middenvelder aanbiedingen op zak van het Engelse Barnsley, het Duitse MSV Duisburg en de Amerikaanse profclub DC United.

Door het feit dat De Graaf, in het verleden actief voor ADO Den Haag, Feyenoord en RBC Roosendaal, in het bezit was van een aflopend contract, loopt NAC een vergoeding mis. Bij de club uit Breda speelde De Graaf vier seizoenen, waarin hij tot 86 competitieduels kwam.

De Schotse club, waar John Hughes trainer is, speelt sinds de promotie in 1999 onafgebroken in de Schotse Premier League. In een ver verleden wist de bespeler van Easter Road vier keer landskampioen te worden.

Momenteel is Hibernian aan een opmars bezig. De club hoopt op korte termijn de top van het Schotse voetbal, Celtic en Glasgow Rangers, het vuur aan de schenen te leggen. Komend seizoen komt de club uit in de Europa League.


15-06-2010 om 15:32 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
10-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant wil topverdieners Leonardo en Amoah niet kwijt
 

Maaskant wil topverdieners Leonardo en Amoah niet kwijt


De financiële problemen bij NAC Breda brengen de nodige zorgen met zich mee. Zo zouden bijvoorbeeld Leonardo en Matthew Amoah moeten vertrekken uit Breda. Het aanvalsduo drukt te erg op de begroting van de club.

Robert Maaskant wil beide spelers echter niet in de uitverkoop zetten. “Het bestuur zal blij zijn met een verkoop, maar ik absoluut niet. De selectie is al ingekrompen tot 22 spelers, waarvan er 18 eredivisiewaardig zijn”, aldus de oefenmeester.

Dinsdag kwam via Voetbal International naar buiten dat Leonardo en Amoah inderdaad veel verdienen. Het salarisplafond van NAC Breda ligt op 250 duizend euro. De Braziliaan en Ghanees strijken het dubbele per jaar op.

10-06-2010 om 00:00 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vier jeugdspelers verlaten Ajax voor avontuur bij NAC'
 


Klik voor een vergroting               1

'Vier jeugdspelers verlaten Ajax voor avontuur bij NAC'


NAC Breda heeft met oog op de toekomst goede zaken gedaan. De Brabanders trokken liefst vier jeugdspelers van Ajax aan. Het kwartet, afkomstig uit de A1, begint het seizoen bij de beloftes in Breda.

Allon Worms (18) en Fabian Serrarens (19) kunnen uit de voeten in de aanval. Daan Brinkman (19) is een verdediger. Tim Receveur zal zijn plek proberen af te dwingen op het middenveld.

Het viertal wist geen contract af te dwingen in Amsterdam. Søren Lerby heeft vermoedelijk een grote rol gespeeld in de transfers. De zaakwaarnemer heeft alle vier de jeugdspelers als cliënt.

10-06-2010 om 00:00 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
09-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC creëert win-winsituatie voor beloften
 

NAC creëert win-winsituatie voor beloften

NAC Breda gaat het beloftenelftal komend seizoen aanvullen met spelers die op amateurbasis worden aangetrokken. Dat meldt de club woensdag op de officiële website.


Doordat NAC de selectie heeft teruggebracht tot 22 spelers, kan de club geen beloftenteam formeren. Daar heeft NAC een oplossing voor gevonden. De club wil talenten die ergens anders niet aan de bak komen op amateurbasis aan zich binden, om hen zo ervaring op te laten doen.

"Nu de selectie is teruggebracht van 31 naar 22 spelers kunnen we uit de selectie geen Jong NAC formeren", zegt hoofd scouting Jeffrey van As op de website van de club. "Tegelijkertijd wil je wel dat de jonge talenten van wie niet zeker is dat ze in het eerste spelen, regelmatig op niveau hun wedstrijden spelen. Alleen trainen zou achteruitgang betekenen voor die jongens. Daar hebben we een oplossing voor gezocht."

"We kennen talenten van grote clubs die daar niet doorgaan naar de selectie, omdat ook die clubs inkrimpen. Die spelers vinden het nog steeds belangrijk om bij een betaald voetbalclub te blijven spelen en komen daarom graag naar NAC. Ook nu dat op amateurbasis gebeurt", aldus Van As.


09-06-2010 om 00:00 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
08-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plymouth Argyle FC is de volgende verrassing
 


Klik voor een vergroting               1

Plymouth Argyle FC is de volgende verrassing

NAC heeft nog een exotische tegenstander op het menu staan in aanloop naar het nieuwe seizoen. Plymouth Argyle FC zal ergens halverwege juli fungeren als sparringpartner.


Wat ons betreft een geweldige tegenstander, ook al staan ze “maar” in de Football League One. De club stamt uit 1886 (en is daarmee dus ouder dan Sparta), heeft een stadion voor 20.922 mensen (dat ook nog eens met regelmaat uitverkocht is) en speelde van zijn lang-zal-ze-leven nog nooit op het allerhoogste niveau in Engeland. Daarmee is Plymouth de grootste stad in Engeland waar nog nooit een voetbalclub op het hoogste niveau heeft gespeeld.

Kortom: dat wordt gezellig. Verwacht mag worden dat er een zooi supporters mee zal komen met de club en, zoals we allemaal weten, kunnen Engelsen ook best bier drinken.

Waar de wedstrijd plaats vindt en op welke datum exact wordt later bekend.

08-06-2010 om 15:14 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
07-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC begint seizoen 10/11 tegen AZ'
 


Klik voor een vergroting               1

NAC begint seizoen 10/11 tegen AZ’

NAC begint het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen AZ, zo blijkt uit het concept-competitieprogramma. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen wordt in het weekend van 6, 7 en 8 augustus gespeeld. In de tweede competitieronde gaat NAC op bezoek bij FC Utrecht.

De clubs kunnen tot woensdag bezwaar maken tegen het voorlopige programma


07-06-2010 om 10:35 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
06-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veenstra verruilt NAC voor topklasser Hoek
 


Klik voor een vergroting               1

Veenstra verruilt NAC voor topklasser Hoek

Rogier Veenstra speelt komend seizoen zijn wedstrijden in de nieuw te vormen topklasse van de zaterdagamateurs. De van een herniaoperatie herstellende aanvaller stond onder contract bij NAC Breda.


De 22-jarige Veenstra werd eind 2009 geopereerd aan een hernia. De verwachting is dat de aanvaller in december 2010 zijn eerste minuten kan maken voor zijn nieuwe club. "Het maakt me echt niet uit wanneer ik weer kan spelen, als ik maar weer kan voetballen", aldus de nieuwste aanwinst van Hoek tegenover Omroep Zeeland.

Een terugkeer naar het betaalde voetbal sluit Veenstra niet bij voorbaat uit. " Ik wil eerst weer voetballen en me dan misschien via Hoek weer in de kijker spelen bij een betaalde voetbalclub. Ik kan bij Hoek met bekenden gaan spelen en dat vind ik ook belangrijk. Ik hoop het plezier in het spelletje weer terug te krijgen."

Veenstra maakte in 2001 de overstap van RCS naar Breda. Vanaf 2005 maakte hij deel uit van de A-selectie. Op huurbasis kwam de aanvaller uit voor Excelsior en HFC Haarlem. NAC wenste zijn aflopende contract niet te verlengen.


06-06-2010 om 16:22 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teamplay@NAC krijgt landelijke onderscheiding
 


Klik voor een vergroting               1

Teamplay@NAC krijgt landelijke onderscheiding

De NAC Street League heeft zaterdag een landelijke onderscheiding gekregen. Directeur Hubert Rovers van Teamplay@NAC ontving uit de handen van demissionair premier Jan-Peter Balkenende de ‘Meer Dan Voetbal Award’


Directeur Hubert Rovers van Teamplay@NAC is opgetogen over de onderscheiding. “Ik ben trots op de prijs, die waardering betekent voor NAC en voor alle medewerkers en vrijwilligers van Teamplay@NAC. Het stimuleert ons om door te gaan. Volgend jaar beginnen wij naast de NAC Street League en de Junior Street League de Ladies Street League, zodat de participatie van vrouwen groter wordt. Wij verwachten daar veel van!”

De prijs werd uitgereikt in de Arena, vooraf aan de interland Nederland-Hongarije. Een onafhankelijke jury onder leiding van de voormalig staatssecretaris voor sport Jet Bussemaker koos de NAC Street League uit als beste maatschappelijke project boven de twee andere kandidaten, Sloterdijk en Cambuur Werkt.
De NAC Street League dankt de uitverkiezing aan verschillende aspecten. Zo had de organisatie Meer Dan Voetbal, waarin de KNVB zijn maatschappelijke projecten heeft ondergebracht, al aangegeven dat aspecten als sportiviteit en respect, participatie en gezondheid belangrijk waren.

Die score wordt bijgehouden in een bonus-malus-systeem. De winnaar van afgelopen competitie, Sportpark II, was dan ook als bewijs aanwezig in Amsterdam, samen met NAC-speler Martijn Reuser. Verder krijgen de deelnemers voorlichting over zaken als voeding en gezondheid.

De jury waardeerde het verder dat Teamplay@NAC naast de gemeente Breda veel participanten uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de woningcorporaties had binnengehaald. De jury prees de instelling van NAC en Teamplay, omdat de maatschappelijke projecten recht uit het hart van de club komen.

06-06-2010 om 12:25 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
04-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijden
Oefenwedstrijden


Klik voor een vergroting               1

Er zijn weer twee wedstrijden voor het oefenprogramma van komende zomer bekend. NAC gaat deze zomer naar Zeeland en oefent daar tegen vv Kloetinge en Tholense Boys.


De wedstrijd tegen Kloetinge wordt op 13 juli gespeeld. De wedstrijd tegen Tholense Boys volgt twee dagen later. Beide wedstrijden beginnen om 19:00u.

Op 8 juli speelt NAC tegen KWFC Wuustwezel, zo staat te lezen op de website van die club. Dus voor de reageerselmakers hieronder die trek hebben in bier, hamburgers en een politie escorte naar het stadion: da’s geregeld dan.

Op 5 juli al speelt NAC tegen TVC Breda op het terrein van TVC. Aanvang is 19.00 uur. Voor de volledigheid melden we dan ook nog maar een keer dat op 3 juli om 16.00 uur gespeeld wordt in en tegen Zundert


04-06-2010 om 16:24 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liever Australie dan Doetinchem
 


Klik voor een vergroting               1

Liever Australie dan Doetinchem

Patrick Zwaanswijk kan de tickets gaan boeken. “Formeel moet ik nog ergens een handtekening zetten, maar nu is het echt rond”, liet de verdediger vanmiddag weten over zijn transfer naar het Australische Central Coast Mariners. Zwaanswijk is de eerste bedankte (afgedankte?) NAC-speler die een nieuwe club heeft gevonden.
De verhuizing naar de club van Graham Arnold hing al een tijdje in de lucht. “Eigenlijk direct nadat NAC eind februari liet weten dat het in principe niet meer met me verder wilde, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe club. Toen was er ook al snel contact met Graham Arnold.”


Later kwamen ook De Graafschap en ADO Den Haag in beeld. “Het deed me goed dat er na het besluit van NAC nog clubs waren die het nog altijd in me zien zitten.”
Toch koos hij voor een avontuur in Australie. “Natuurlijk denk je even: wil ik alles wat ik hier heb wel opgeven voor zo'n stap. Maar iedereen die je spreekt over Australie, zegt hetzelfde: als je de kans krijgt om daar naar toe te gaan, moet je het doen. Daarnaast had ik altijd al een stille droom dat ik nog een keer naar het buitenland zou kunnen.” Vrouw en kinderen (7 en 9 jaar) waren volgens hem ook direct enthousiast. Eerder speelde Zwaanswijk tussen zijn FC Utrecht en NAC-periode twee jaar in Japan. “Ik ben blij dat ik het nog een keer kan meemaken om in het buitenland te wonen. Je leeft daar als gezin toch meer met elkaar.”
Zwaanswijk speelde vijf jaar voor NAC. Een ding moet hem daarbij nog wel van het hart: “Als ik bij NAC had kunnen blijven, was ik niet naar Australie gegaan. NAC wilde verjongen en toen kwam dit naar me toe. Maar liever was ik dus gebleven.”


04-06-2010 om 15:44 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
03-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Pluijm mag zich laten zien in tweede elftal van NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Van der Pluijm mag zich laten zien in tweede elftal van NAC

Marvin van der Pluijm gaat op jacht naar een contract bij NAC Breda. De aanvaller van FC Den Bosch, die transfervrij kon vertrekken bij de eerstedivisionist, zal zich volgens het Brabants Dagblad bij het tweede elftal van NAC voegen. Als hij het daar goed doet, zal hij doorstromen naar de hoofdmacht.


De 22-jarige Van der Pluijm speelde het afgelopen seizoen op amateur-basis voor Den Bosch, maar kwam daar niet verder dan twaalf invalbeurten. Hij kwam dan ook niet in aanmerking voor een contract en hoopt bij NAC op meer succes. Eerder speelde Van der Pluijm bij Sparta Rotterdam, maar daar brak hij nooit door in het eerste elftal.

NAC kampt met een schuld van vele miljoenen euro’s en zal dus creatief te werk moeten gaan in haar zoektocht naar versterkingen. Van der Pluijm moet in eerste instantie bij het tweede elftal beginnen, maar Robert Maaskant zal hem scherp in de gaten houden.


03-06-2010 om 15:22 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
02-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Graaf kan kiezen: Duisburg, DC United of nieuw contract bij NAC
 


Klik voor een vergroting               1

De Graaf kan kiezen: Duisburg, DC United of nieuw contract bij NAC

Edwin de Graaf kan kiezen voor een buitenlands avontuur. De middenvelder van NAC Breda, die over een aflopend contract beschikt, staat volgens Voetbal International in de belangstelling van het Duitse MSV Duisburg en DC United uit Amerika. Hij kan er echter ook voor kiezen om langer in Breda te blijven


NAC probeert het contract van de dertigjarige middenvelder al een tijdje te verlengen, maar de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis verlopen stroef. De Brabanders kampen met grote financiële problemen en kunnen daardoor niet tot het uiterste gaan. De Graaf heeft nu meer opties en wil binnen tien dagen een keuze maken.

De Hagenaar heeft er vier jaar bij NAC opzitten en speelde in die periode 86 competitiewedstrijden voor de club. Hij speelde eerder bij ADO, Feyenoord en RBC Roosendaal en heeft al eens aangegeven dat hij graag nog eens in Amerika zou willen voetballen, waardoor DC United een goede optie kan zijn. Duisburg geldt als een grote club in Duitsland, maar speelt momenteel in de 2. Bundesliga.

02-06-2010 om 15:41 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondanks tekort ziet NAC toekomst positief
 


Klik voor een vergroting               1

Ondanks tekort ziet NAC toekomst positief

Ondanks het verlies aan miljoenen gaat NAC de toekomst positief tegemoet. De voetbalclub wil volgend seizoen doorgroeien naar een begroting van bijna 14 miljoen euro. “Als een van de weinige clubs doen wij een stapje vooruit.”


Waar de teller van de begroting afgelopen jaar nog stond op ruim 13 miljoen, wil NAC nu richting de veertien miljoen. De negatieve cijfers weerhoudt de club niet van een positieve blik op het volgend seizoen.

De nieuwe voorzitter van NAC, Bas van Bavel, was hier dinsdag heel stellig over. Volgens hem is de eerste prioriteit de continuïteit van de club en dat zit wel goed liet hij zich ontvallen.

Volgend seizoen is er door een flinke sanering en een lichte verhoging van de opbrengsten sprake van een sluitende begroting, meent de Bredase eredivisionist.

“Dat is geen luchtfietserij, want de basis is goed. We gaan uit van een verhoging van de inkomsten. Dat baseren we op de resultaten van de afgelopen jaren en daar bouwen we op verder”, zegt Van Bavel.

De voorzitter verwijst naar de verkoop van het aantal seizoenskaarten en het aantal sponsors. “In het seizoen 2003/2004 zaten we rond de 12-duizend kaarten en nu 18-duizend. Straks na de verbouwing hebben we meer zitplaatsen."

Volgens NAC groeit het aantal sponsors ook gestaag. Van Bavel rept over een jaarlijkse stijging van tien procent. “Ook daar hebben we na de werkzaamheden meer ruimte voor. De toekomst ziet er gezond uit.”

02-06-2010 om 11:28 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant: "Niet roepen dat NAC naar subtop wil"
 


Klik voor een vergroting               1

Maaskant: "Niet roepen dat NAC naar subtop wil"

NAC Breda moet drastisch saneren om de club in leven te houden. In het slechtste geval bedraagt het tekort over het afgelopen seizoen 3,1 miljoen euro en dat leidt tot harde maatregelen.


"Ook wij als technische staf zijn verrast door de financiële problemen van NAC", zegt trainer Robert Maaskant op de clubsite. "Maar we hebben volledig vertrouwen in komend seizoen. We gaan er gewoon volop tegenaan, want ook dat is NAC: doorstrijden in moeilijke tijden."

De spelersgroep wordt teruggebracht van 31 naar 22 spelers. "Wij gaan natuurlijk niet roepen dat we naar de top of subtop willen. De continuïteit van de club staat voorop. Maar ik denk dat het ook met de nieuwe selectie goed mogelijk is om in de middenmoot te spelen. Een concrete doelstelling gaan we pas vlak voor de competitie met de technische staf vaststellen", aldus de oefenmeester.


02-06-2010 om 10:54 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
01-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van der Hoeven hakt knoop door en stapt op als preses van NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Van der Hoeven hakt knoop door en stapt op als preses van NAC

Voorzitter Willem van der Hoeven van NAC Breda is opgestapt, zo melden Omroep Brabant en BN/De Stem. Dat heeft hij aan het begin van de middag aan het personeel van de voetbalclub verteld. Zijn vertrek heeft alles te maken met de financiele malaise waarin NAC verkeert.


Het voltallige NAC-bestuur heeft haar ontslag aangeboden, maar de Raad van Toezicht van de club ging daar volgens BN/De Stem niet mee akkoord. Daarop besloot alleen Van der Hoeven op te stappen. Op de bijeenkomst werd bekend gemaakt dat er waarschijnlijk geen gedwongen ontslagen vallen bij het personeel van de club.

Wel maakte Van der Hoeven bekend dat de tijdelijke contracten niet worden verlengd. Ook worden de salarissen bevroren. De afgelopend dagen is bekend geworden dat NAC kampt met een tekort van ruim drie miljoen euro. Directeur Theo Mommers zit al enige tijd ziek thuis. Oud-gemeentesecretaris van Breda, Bernard Ouwerkerk, wordt aangesteld als puinruimer bij de club.

01-06-2010 om 15:11 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
30-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amoah van NAC in definitieve selectie Ghana
 


Klik voor een vergroting               1

Amoah van NAC in definitieve selectie Ghana

Het was eigenlijk al zeker, maar sinds gisteren is het officieel: Amoah gaat met Ghana naar het WK. De aanvaller is door bondscoach Milovan Rajevac in de definitieve selectie voor het WK in Zuid-Afrika opgenomen.

Amoah heeft in de spits concurrentie van collega-aanvallers Asamoah Gyan, Prince Tagoe en Dominic Adiyiah


30-05-2010 om 13:35 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoppen: het komt allemaal wel weer goed
 


Klik voor een vergroting               1

Hoppen: het komt allemaal wel weer goed

Jan Hoppen gelooft ondanks zijn boosheid dat alles wel goed gaat komen met NAC. “Als je nu ziet dat de kosten van de verbouwing netjes zijn betaald, terwijl er enkele zware crediteuren zijn….” Daaronder zou Randstad zijn


De sponsor is overigens niet alleen boos op Mommers. Ook het bestuur krijgt er van langs. “Het kan niet dat het bestuur er pas na een jaar achter komt wat er speelt. Het argument dat ze verkeerde info hebben gehad in een begroting die niet goed was is te mager. Dat kan je niet maken met geld”.

Ook het vertek van Stewart zit hoppen niet lekker.. “Ik heb veel respect voor wat hij met weinig geld aan spelers heeft versterkt. Maar als ik hoor dat Mommers spelers heeft gekocht, zonder Stewart te raadplegen, dan kan ik me voorstellen dat hij verder gaat kijken”.

Ondanks zijn kritiek op de Raad van Bestuur houdt Hoppen de huidige interim voorzitter en interim directeur van NAC de hand boven het hoofd. “Er is veel expertise bij en rond NAC. Ook financieel komt het wel goed, maar er moet wel een 100% borging komen dat dit nooit meer kan gebeuren. Verder is van groot belang dat de supporters, spelers en sponsors vierkant achter de club gaan staan”. De direkteur van HeJa spreek expliciet zijn vertrouwen in Bas van Bavel en Willem van der Hoeven uit.
Dat het hele gelazer banen gaat kosten sluit Hoppen niet uit. Maar hij laat dat aan de Raad van Bestuur, evenals het wel of niet aanblijven van Theo Mommers.

Waarom Hoppen nu naar buiten komt met dit verhaal, terwijl er een afspraak met NAC is te wachten tot in ieder geval dinsdag? “Als ik niks zeg, raak ik ook nog beschadigd. Daar ben ik boos over. Ik krijg van sommigen de schuld, terwijl ik hier geheel buiten sta”.


30-05-2010 om 10:06 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
29-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoppen eist koppen NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Hoppen eist koppen NAC


De grote geldschieters van NAC zijn deze week totaal verrast door de beroerde financiële toestand van NAC. ,,Bij NAC moet een frisse wind gaan waaien om het zwaar geschonden vertrouwen te herstellen", meent een boze en teleurgestelde fan en topsponsor Jan Hoppen. Pas deze week werden hij en de andere geldschieters op de hoogte gebracht van de zware financiële problemen waarin NAC verkeert.

,,Het was een donderslag bij heldere hemel, ook voor de gemeente. We hebben er zeven jaar voor gevochten om NAC financieel op orde te krijgen. Ik en andere belanghebbenden hebben hun nek uitgestoken met ongelofelijk veel geld“, zegt de laaiende Hoppen.

Ook zegt hij: ,,Wat directeur Theo Mommers betreft is het wat mij betreft einde oefening.”

29-05-2010 om 10:08 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
28-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC kreeg bezoek van belastingdienst
 


Klik voor een vergroting               1

NAC kreeg bezoek van belastingdienst

Financieel zwaar weer. Zo luidt het klimaat momenteel voor veel betaald voetbal organisaties. NAC Breda maakt volgende week het exacte begrotingstekort bekend. De fiscus bracht onverwachts een bezoek aan de club.


Volgens interim-directeur Willem van der Hoeven is de inboedel enkel getaxeerd, niet in beslag genomen: "Dat is pertinent niet waar. De belastingdienst doet bij alle eredivisieclubs die in financiële moeilijkheden zitten onderzoek. NAC is één van die clubs", liet hij weten tegen BN DeStem.

De belastingdienst zou op die manier inzicht willen krijgen in de waarde van de inboedel. Dit memt het oog op de toekomst, indien de club haar betalingsachterstanden niet meer kan voldoen.

Dit jaar vielen clubs of hebben clubs grote moeite om overeind te blijven. Haarlem ging failliet, BV Veendam lijkt ook niet meer te redden. MVV, sc Heerenveen en Willem II zijn andere voorbeelden van financieel wanbeleid.

28-05-2010 om 12:04 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.


Foto

Foto

weersverwachting


Foto

Gastenboek
  • groetjes
  • hallo lieverd
  • Fijne Feestdagen...
  • veel fietsplezier Dirk
  • weekendgroetjes van je maatje Noëlla knuffel en zoen xxx

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Image and video hosting by TinyPic

              IJSCOWAGEN van EEKEREN
    Image and video hosting by TinyPic

                             BIERWAGEN
    Image and video hosting by TinyPic

              POMP OP GINNEKENMARKT
    Image and video hosting by TinyPic

                          VUILNISWAGEN
    Klik hier voor meer gratis...

                   LAURENSZIEKENHUIS
    Klik hier voor meer gratis...

              JEUGDELFTAL v.v. BARONIE
    Image and video hosting by TinyPic

                           ORANJEPLEIN
    Klik hier voor meer gratis...

                       GINNEKENMARKT
    Klik hier voor meer gratis...

                           KIPPENBRUG
    Categorieën
  • Aktueel Nieuws (88)
  • Ballon Fiësta (1)
  • Bavel (5)
  • Breda Hippique (3)
  • Ginneken (2)
  • Haagse Beemden (2)
  • Harley Dag Breda (3)
  • Hvenement (3)
  • Jazz Festival Beda (8)
  • N.A.C. (173)
  • Princenhagen (8)
  • Prinsenbeek (8)
  • Singelloop (1)
  • Smaakvol Breda (3)
  • Smarlappenfestival (1)
  • Spreuken (136)
  • Station (4)
  • Teteringen (0)
  • Ulvenhout (4)
  • Zomer Boulevard (4)

  • Image and video hosting by TinyPic
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 01-2011
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!