Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Image and video hosting by TinyPic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Image and video hosting by TinyPic

                             HAVEN
Image and video hosting by TinyPic

                            BOUVIGNE
Image and video hosting by TinyPic

                   van COOTHPLEIN
Image and video hosting by TinyPic

                       VALKENBERG
Image and video hosting by TinyPic

                     WATERTOREN

Image and video hosting by TinyPic

                  SPANJAARDSGAT
Image and video hosting by TinyPic

                      GROTE MARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    ACADEMIESINGEL
Image and video hosting by TinyPic

                  GERECHTSGEBOUW
            AAN DE KLOOSTERLAAN
Image and video hosting by TinyPic

                      DE HOOP - BAVEL
Image and video hosting by TinyPic

         NIEUWE GINNEKENSTRAAT
              HOEK - BARONIELAAN
Image and video hosting by TinyPic

                  GINNEKENMARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    TUIN - BOUVIGNE
BREDA IN BEELD

11-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC verslaat kleine broer Baronie
 


Klik voor een vergroting               1

NAC verslaat kleine broer Baronie

NAC heeft het oefenpotje tegen Baronie zaterdagavond met 1-5 gewonnen. Anthony Lurling, Tyrone Loran, Robbert Schilder (2) en de van de Ajax-jeugd afkomstige Tim Receveur tekenden voor de doelpunten namens de geel/zwarten. Voor de thuisclub was Marvin Westerduin trefzeker.


11-07-2010 om 11:03 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
09-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant maakt zich zorgen over NAC-selectie
 


Klik voor een vergroting               1

Maaskant maakt zich zorgen over NAC-selectie

NAC Breda-trainer Robert Maaskant is er niet gerust op. De oefenmeester maakt zich zorgen over zijn te smalle selectie, zo liet hij vrijdag weten aan De Telegraaf.


Er is voldoende kwaliteit aanwezig, maar we mogen niet te maken krijgen met blessures en schorsingen. Dat is zorgelijk. Er is nog maar budget voor één versterking", stelde de oefenmeester vrijdag.

Maaskant zag zijn selectie teruggebracht worden van 31 naar 21 spelers. Mogelijk biedt een vertrek van Kees Kwakman Maaskant wat meer ruimte. Hij staat in de belangstelling van FC Augsburg, maar die club hikt aan tegen de vraagprijs van NAC.

Daarnaast hangt NAC ook nog een puntenstraf boven het hoofd. De KNVB besloot NAC op de vingers te tikken vanwege het niet nakomen van financiële verplichtingen en bracht de club twee punten in mindering voor het nieuwe seizoen. Donderdag krijgt de club uitsluitstel wanneer de beroepscommissie licentiezaken uitspraak doet.


09-07-2010 om 15:08 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC en zaakwaarnemer Kwakman noemen aanbod en vraag '˜belachelijk'
 


Klik voor een vergroting               1

NAC en zaakwaarnemer Kwakman noemen aanbod en vraag ‘belachelijk’

NAC Breda en FC Augsburg liggen ver uit elkaar wat betreft de onderhandelingen rond Kees Kwakman. De 27-jarige middenvelder kan rekenen op de interesse van de Duitse club, maar vooralsnog is een akkoord ver weg. NAC meent dat Augsburg met een ‘belachelijk’ bod is gekomen, terwijl andersom wordt gemeend dat de Bredase club ‘belachelijk’ veel vraagt. NAC zou vasthouden aan twee á drie miljoen euro voor Kwakman.


In de De Telegraaf laat technisch directeur Jeffrey van As weten dat het eerste bod van de club van Jos Luhukay simpelweg ontoereikend was. “Ik ga geen bedragen noemen, maar dat bod was belachelijk laag”, aldus Van As. De vraag is hoe ver NAC denkt te kunnen gaan voor Kwakman, die sinds twee seizoenen zijn brood verdient in het Rat Verlegh Stadion.

De zaakwaarnemer van de Volendammer, Johan Wins, is juist van mening dat NAC veel te veel vraagt voor haar middenvelder. “Het is belachelijk dat NAC een bedrag van twee á drie miljoen euro voor Kwakman vraagt. Dat is niet realistisch”, stelt Wins in BN/De Stem. Trainer Robert Maaskant ziet het ondertussen met lede ogen aan. De coach van de Eredivisionist zag zijn spelersgroep vanwege financiële problemen teruggebracht worden van 31 naar 21 spelers. “Er is voldoende kwaliteit aanwezig, maar we mogen niet te maken krijgen met blessures en schorsingen. Dat is zorgelijk. Er is nog maar budget voor één versterking.”

09-07-2010 om 14:52 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Nijs: Stille Bredase kracht achter successen Oranje
 


Klik voor een vergroting               1

Piet Nijs: Stille Bredase kracht achter successen Oranje

Bert van Marwijk is niet de enige vaderfiguur in de begeleidingsstaf van het Nederlands elftal. Af en toe schiet ook Piet Nijs met zijn kenmerkende glimmende grijns over het televisiescherm. De Bredanaar is bij Oranje misschien ook wel de lijm binnen de selectie die hij als masseur en oud-elftalleider bij NAC ook al jaren is


In de soms overspannen wereld van het betaald voetbal, met zijn opgeblazen ego's en overdosis testosteron, is hij een verademing. Maar voor de goedlachse Nijs is zijn carrière als masseur ook en vooral en onverwacht, smakelijk toetje. Want de 65-jarige komt oorspronkelijk uit het onderwijs. Jarenlang was hij werkzaam bij onder andere het ROC in Breda, deels als leidinggevende. Onschatbare ervaring voor een elftalleider in de dop want op school leer je om te gaan met jonge mensen die de randen van het toelaatbare opzoeken.

Nijs weet die grenzen als geen ander te bewaken en, niet onbelangrijk, te flexibiliseren. Hij oogt zelf een beetje als een boefje, een kwajongen, vaak met een baard van twee dagen. Dus toen hij in 2001 bij NAC begon als parttime masseur, wat voorheen waarschijnlijk een hobby was, was hij meteen op zijn plek. De Bourgondiër is een vertrouwensman voor de spelers. Op de massagetafel kunnen ze hun twijfels en frustraties kwijt. Op trainingskamp weet hij als geen ander wie er 's nachts nog de kroeg in duikt. Maar hij is ook niet te benauwd om anderen te corrigeren als er de dag erna niet gepresteerd wordt.

Een vaderfiguur dus. Gepokt en gemazeld. Altijd vriendelijk, altijd in voor een goed gesprek met supporters, NAC-personeel, toevallige voorbijgangers, iedereen eigenlijk. Bij het Nederlands elftal zal het niet anders zijn, want je ziet hem na iedere wedstrijd met een gulle grijns iedereen omhelzen. En die affectie is altijd wederzijds. Robin van Persie liet pas in een interview weten dat Nijs enorm in zijn achting was gestegen. Want de spits van Arsenal gaat graag met andere voetbaltoppers op de foto. En de masseur had onderin het hotel Zinedine Zidane voor hem gestrikt.

De lijm in de selectie dus. Al zou je hem daar mee te kort doen. Want toen Ricardo Sanders, masseur van Oranje, hem twee jaar geleden benaderde, zal dat niet voor de gezelligheid zijn geweest. Kennelijk heeft Nijs niet alleen een magische babbel maar ook magische handjes. Waardoor de eeuwige kwajongen uit Breda straks in de jacuzzi in zijn huis kan nagenieten van de jongensdroom van Zuid-Afrika.

09-07-2010 om 14:10 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodlijdend NAC vindt met Verbakel nieuwe man voor financiële zaken
 


Klik voor een vergroting               1

Noodlijdend NAC vindt met Verbakel nieuwe man voor financiële zaken

NAC Breda versterkt het bestuur met Arie Verbakel. De registeraccount en grondlegger van het Bredase accountantskantoor Witlox VCS zal per 1 september beginnen en neemt de portefeuille financiële zaken op zich. Dat meldt NAC op haar officiële website


Verbakel krijgt de zware taak om NAC weer financieel gezond te maken. De Brabanders hebben het lastig en zullen het volgende seizoen vermoedelijk moeten beginnen met drie punten in mindering. Dat meldde Voetbal International eerder.

Henk Kesler, directeur betaald voetbal, anderhalve maand geleden weten dat vier à vijf clubs met een puntenaftrek aan het nieuwe seizoen zullen beginnen. MVV kreeg al te horen dat zij met min drie moet gaan beginnen en ook NAC lijkt niet op nul te mogen starten.


09-07-2010 om 11:27 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN ECHTE BELGIË-NEDERLAND IN WUUSTWEZEL
 


Klik voor een vergroting               1

EEN ECHTE BELGIË-NEDERLAND IN WUUSTWEZEL

Een kwaliteitsarme tegenstander, een partijdig arbitraal kwartetje en veel irritaties in het veld, vooral bij de NAC-spelers. Leonardo kreeg binnen zes minuten twee keer geel en moest dus met rood van het veld. NAC won wel, met 0-5.


"Een echte België-Nederland?" Robert Maaskant haalde zijn schouders op. "Zal wel, maar wij kunnen ons dit niet permitteren. Met zo'n smalle selectie kunnen we dit soort dingen gedurende het seizoen echt niet gebruiken." De spelers zullen dus moeten leren tot tien te tellen. Leonardo kreeg twee keer geel na een revanche-overtreding, maar in de eerste helft zat Lurling er ook al dicht tegenaan, terwijl na de veldverwijdering van de Braziliaan ook Gudelj nadrukkelijk solliciteerde naar een tweede vermaning.

"Dat bedoel ik", reageert Maaskant. "Ik snap het wel, maar ik ga het niet goedpraten. Het komt allemaal voort uit de wil om te winnen, uit passie. En dan kun je zeggen dat de eerste gele kaart voor Leo nergens op slaat, net zoals die kaart voor Lurling, maar dan nog... We kunnen het ons eenvoudigweg niet permitteren om geïrriteerd te raken met alle gevolgen van dien. Hier gaan we beslist nog over praten met z'n allen."

Over de wedstrijd zelf was Maaskant nog best te spreken. "Het tempo in de wedstrijd was goed. Oké, we missen veel kansen. In de eerste helft hadden we er zo al tien kunnen maken." Eigenlijk speelde NAC in de tweede helft beter, maar gek genoeg creëerde de ploeg zich toen minder kansen. Efficiënter waren de spelers wel, want leverde de eerste helft slechts één treffers op, na rust werd er vier keer gescoord. De mooiste kwam op naam van Joonas Kolkka, die de keeper van buiten de 16 verraste met een stiffie na een goede interceptie van Idabdelhay.

44' Idabdelhay 0-1
56' Kolkka 0-2
61' Schilder 0-3
64' Snoyl 0-4
76' Idabdelhay 0-5

NAC: Ten Rouwelaar; Fehér, Gudelj, Loran, Snoyl; Luijckx (61' Kwakman), Bouwman (61' Gorter), Schilder; Kolkka (80' Nunes), Idabdelhay, Lurling (61' Leonardo).


09-07-2010 om 10:57 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
07-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lek naar media over NAC: '˜gênante vertoning'
 


Klik voor een vergroting               1

Lek naar media over NAC: ‘gênante vertoning’


Witheet’ is raadslid Bart Vos (D66) over het lek naar de media over NAC. Het nieuws dat de gemeente 2,2 miljoen wil betalen voor veiligheidsmaatregelen bij NAC werd bekend na een besloten vergadering van het college en de gemeenteraad.

“Het is een gênante vertoning”, oordeelt Klaas Dijkhoff van de VVD. “Het is al slecht dat het gelekt wordt, maar het staat ook nog eens helemaal verkeerd in de krant.” Wat er in fout in de krant staat, wil Dijkhoff niet uitleggen. “Het is niet aan mij om de fout recht te zetten.”

De vergadering vond plaats op initiatief van de gemeenteraad die het college uitnodigde om te praten over NAC. “Wij hebben er voor gekozen dat de bijeenkomst vertrouwelijk was”, zegt Vos. “Het is dan ook uiterst vervelend dat binnen 12 uur de media op de hoogte zijn.” Vos ziet graag ‘dat het lek in de openbaarheid treedt’.


07-07-2010 om 14:06 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idabdelhay: 'Ik heb bewust de hele zomer doorgetraind'
 


Klik voor een vergroting               1

Idabdelhay: 'Ik heb bewust de hele zomer doorgetraind'

Fouad Idabdelhay hoopt op een nieuwe kans in het eerste elftal van NAC Breda. De aanvaller staat al een tijdje bekend als een groot talent, maar wacht vooralsnog op zijn doorbraak en speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor RKC Waalwijk. “Ik weet dat ik de trainer moet overtuigen”, zei Idabdelhay tegenover BN/De Stem.


De 22-jarige spits debuteerde drie jaar geleden in het eerste elftal van NAC en speelde vervolgens 32 competitiewedstrijden voor de club, waarin hij zeven keer wist te scoren. Robert Maaskant was niet erg onder de indruk en stuurde de aanvaller vorig jaar naar RKC, waar hij tot 25 duels en drie doelpunten kwam. Inmiddels is Idabdelhay terug in Breda.

De jongeling heeft de gehele zomer doorgetraind in een poging om Maaskant alsnog te overtuigen. “Ik zal het op het veld moeten laten zien”, wist Idabdelhay, die maandag een helft meedeed in de oefenwedstrijd tegen TVC Breda (0-12 winst). “Bewust heb ik de hele zomer doorgetraind. Of ik al met Maaskant gesproken heb? Nee, nog niet.”

07-07-2010 om 13:05 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC KRIJGT DRIEHOOFDIGE DIRECTIE
 


Klik voor een vergroting               1

NAC KRIJGT DRIEHOOFDIGE DIRECTIE

Interim algemeen directeur Bernard Ouwerkerk heeft de directie van NAC verbreed naar drie personen. Jeffrey van As volgt Earnest Stewart op als technisch directeur, Willem Reijn zal optreden als financieel directeur.

Beide benoemingen zijn op ad interim-basis voor een periode van tenminste zes maanden. Bij tevredenheid worden de benoemingen definitief. Het bestuur heeft vooraf ingestemd met de benoemingen.


“Het voorstel om een directie van drie personen te vormen, lag er al. En anders was ik er zelf mee gekomen”, zegt Ouwerkerk, sinds 1 juli als algemeen directeur actief. Zowel bestuur als clubraad had zich eerder voor een driehoofdige directie uitgesproken. “Deze constructie moet voorkomen dat een algemeen directeur solistisch te werk kan gaan. Als een besluit niet unaniem is, moet het worden voorgelegd aan het bestuur. Als de financieel directeur twijfels heeft bij financiële ontwikkelingen, heeft hij de plícht naar het bestuur te gaan. Ik heb er vertrouwen in dat met de benoemde personen dat goed gaat werken.”

Bernard Ouwerkerk houdt zelf behalve algemene zaken de sponsoring onder zich. Jeffrey van As de hele voetbaltak. Jeffrey van As combineert de functies van technisch directeur en hoofd scouting. Willem Reijn krijgt alle andere zaken in portefeuille, inclusief communicatie. Ouwerkerk onderstreept dat de werkzaamheden van het managementteam gewoon doorgaan zoals het geval was. “Er zit een team van goede mensen die heel belangrijk zijn bij het aanpakken van de problemen. Ik heb er volste vertrouwen in dat we met deze mensen NAC weer gezond kunnen maken.”


07-07-2010 om 12:44 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
06-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC ZET GOEDE SCORE NEER TEGEN TVC
 


Klik voor een vergroting               1

NAC ZET GOEDE SCORE NEER TEGEN TVC

NAC scoorde twaalf keer tegen de goede buur TVC. "Zo hoor je dit soort wedstrijden te spelen", aldus een tevreden Robert Maaskant.

NAC begon aan de Kwakkelhutstraat met Jim van Fessem op doel, Csaba Fehér en Robbert Schilder als de backs en Nemanja Gudelj als centrale verdediger naast Rob Penders. "Fehér en Loran konden beiden een helft spelen, dus die hebben we tegen elkaar gewisseld", aldus trainer Robert Maaskant na de wedstrijd. "Nemanja Gudelj kan op verschillende posities uit de voeten. Als centrale verdediger, maar ook als controlerende midddenvelder en rechtshalf. We willen hem tijdens de voorbereiding zo vaak mogelijk aan het werk zien, want ik maak me sterk dat we gedurende het seizoen gebruik van hem moeten gaan maken. Het is dan goed om te weten wat hij kan en voor hem is het natuurlijk goed om zoveel mogelijk minuten te maken in het eerste."


Het middenveld werd tegen TVC gevormd door Kees Luijckx, Kees Kwakman en Donny Gorter in de punt naar voren. Leonardo, Fouad Idabdelhay en Joonas Kolkka bemanden de voorhoede. "Ik wil verschillende mensen aan het werk zien", aldus Maaskant, "maar ik wil ook bepaalde jongens zo vaak mogelijk negentig minuten laten spelen omdat ze die speeltijd nodig hebben om fit, scherp en in vorm te geraken."

Tot de 20e minuut was er echter een glansrol weggelegd voor een speler van TVC: keeper Sjoerd van Erp. NAC creëerde zich ook in de aanvangsfase kans op kans, maar in die fase van de wedstrijd ranselde Van Erp alles uit zijn doel. Pas op een van richting veranderd schot van Kees Luijckx moest hij capitiuleren. Toen het net eenmaal gevonden was en de nul dus van het bord, begon NAC wat beter op schot te geraken. De ploeg liep uiteindelijk uit tot 0-12 met ook een goal van Faisal Bensiali, een aanvaller die vorig seizoen nog in de A-junioren uitkwam.

"We hebben het nog wel even gehad over de wedstrijd van zaterdag in Zundert", aldus Maaskant. "De instelling waarmee we daar speelden, dat was niet goed. In dat opzicht was het vandaag al een stuk beter. Goed, die eerste goal bleef wat lang uit, maar daarna hebben we het prima gedaan. Zo behoor je dit soort wedstrijden te spelen."

20' Luijckx 0-1

31' Idabdelhay 0-2

45' Leonardo 0-3

45' Gorter 0-4

49' Lurling 0-5

57' Leonardo 0-6

59' Loran 0-7

61' Leonardo 0-8

76' Snoyl 0-9

86' Lurling 0-10

89' Bensiali 0-11

90' Snoyl 0-12

NAC: Van Fessem; Fehér (46' Loran), Penders, Gudelj, Schilder (46' Snoyl); Luijckx (60' Bouwman), Gorter, Kwakman (81' Bensiali); Leonardo, Idabdelhay(46' Lurling), Kolkka


06-07-2010 om 16:01 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augsburg lonkt naar NAC-speler Kees Kwakman
 


Klik voor een vergroting               1

Augsburg lonkt naar NAC-speler Kees Kwakman


NAC-speler Kees Kwakman staat in de belangstelling van het Duitse Augsburg.De Volendammer sprak onlangs met de club die uitkomt in de 2. Bundesliga.

Augsburg heeft vorige week een schriftelijk bod uitgebracht op de middenvelder. Bij de Bredase club vinden ze dat bod echter te laag. Eerder trok Augsburg met Vitesse-speler Paul Verhaegh al een andere Nederlander aan.

Kwakman heeft bij NAC nog een contract tot 2013. Coach Robert Maaskant ziet in de 27-jarige speler een van de kandidaten om Patrick Zwaanswijk op te volgen in het hart van de defensie.

De Bredase club zal vermoedelijk eind van de week bekend maken dat Jeffrey van As officieel de opvolger wordt van de naar AZ vertrokken technisch directeur Earnest Stewart. Van As nam de afgelopen weken al de honneurs waar.


06-07-2010 om 14:48 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
05-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC zoekt nog 1 speler
 


Klik voor een vergroting               1

NAC zoekt nog 1 speler


Nu Tyron Loran heeft bijgetekend zoekt NAC nog 1 speler en dan wel een multi-functionele. Dat liet Robert Maaskant gisteren weten. Voor de rest zal NAC gebruik maken van talenten die zich bij NAC hebben gemeld.

Dat zijn er nog best wel wat. Brinkman, Receveur en Serrarens zijn van Ajax over gekomen, El Khayti en Van de Pluym van FC Den Bosch, Nunez, Bouwman en Gudelj komen uit de eigen jeugd en 3e keeper Gino Mommers komt van RBC. Bouwman en Gudelj vielen al in tegen de Zundertse selectie. Vanavond tegen TVC zal al dit nieuws aan spelers ook aanwezig zijn.


05-07-2010 om 11:02 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
02-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zundertse Selectie versus NAC Breda
 


Klik voor een vergroting               1

Zundertse Selectie versus NAC Breda

Volgend jaar vieren de Zundertse Selectie en NAC Breda een jubileum.Dan is het de 15e keer dat de amateurvoetballers uit de gemeente Zundert mogen sparren met de profs uit Breda.


Zaterdag staat ontmoeting nummer veertien op het programma. De Zundertse Selectie ontvangt NAC traditioneel op Sportpark De Wildert aan de Wildertsedijk in Zundert. Voor NAC is het de eerste vriendschappelijke oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Om geen modderfiguur te slaan hebben de spelers van de Zundertse Selectie de afgelopen week keihard getraind. Het gezelschap bestaat uit eerste-elftalspelers van de regionale voetbalverenigingen uit Achtmaal, Rijsbergen, Wernhout en Zundert. De traininen staan onder leiding van Bredanaar Wim Boelens.

Voor de veertiende editie zijn de volgende spelers geselecteerd: Roel Jongenelis, Lars Kools (VV Achtmaal), Leroy Gommers, Joost Anthonissen (VV Wernhout), Martijn van Nispen, Roel Jansen, Bart van Loon (VVR), Ronald Rombouts, Karel de Vooght, Joris Goosens, Daan van de Broek, Stefan Luyten (Moerse Boys), Etienne Hereijgers, Dirk van Hasselt, Roy Jacobs, Dennis Vujic, Antal Hendrix en Nick Havermans (VV Zundert). Omdat de gemeentelijke velden niet beschikbaar zijn vanwege onderhoud week het keurkorps van Boelens voor de trainingen uit naar de velden van sportcomplex De Gaard. De laatste training van de Zundertse Selectie vindt daar donderdagavond plaats. Boelens maakt de opstelling op de wedstrijddag bekend. Na afloop van het oefenduel, dat om 16.00 uur begint, kunnen de voetballiefhebbers al het WK-nieuws volgen. Er is een groot televisiescherm aanwezig voor de tweede kwartfinale van deze dag. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Disco Flex en Disco Tropical.

Entree: 9 euro voor volwassenen, kinderen en 65-plussers 4 euro.

02-07-2010 om 11:27 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
30-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC verwacht komend seizoen ook uitverkocht huis
 


Klik voor een vergroting               1

NAC verwacht komend seizoen ook uitverkocht huis

Komend seizoen is het bij NAC vrijwel elke thuiswedstrijd uitverkocht huis. Dat meldt de Bredase eredivisieclub. Volgens de Bredanaars ligt de voorverkoop van seizoenskaarten op het zelfde niveau als vorig jaar rond deze tijd.


Volgens NAC zijn diverse tribunes al volledig uitverkocht. Voor de staanvakken EE en GG is geen kaart meer te krijgen. Ook het zitgedeelte van Vak G is nagenoeg vol, en op de eretribune zijn alleen nog enkele plaatsen verkrijgbaar.

Zo links en rechts zijn nog wel een paar plaatsjes over, stelt NAC. Zo zijn er voor F1 (Family vak), E (B-Side zit), B1 en B9 (Hoofdtribune) nog seizoenskaarten beschikbaar.

Voor mensen die een los kaartje willen kopen is in het nieuwe voetbaljaar ook weer kans. NAC gooit het grootste deel van de nieuwe stoelen op de B-Side, Vak G en Vak I (in totaal zo'n 1250) in de tweewekelijkse losse verkoop. "Dit houdt in dat het voor het eerst sinds jaren weer mogelijk is vrienden, kennissen, familie, etc. mee te nemen naar wedstrijden van NAC."

Tot aanvang van de competitie blijft het mogelijk seizoenskaarten te bestellen.

NAC opent het seizoen 2010/2011 op zondag 8 augustus tegen AZ, dat op bezoek komt. Die wedstrijd begint om 16.00 uur.

30-06-2010 om 11:39 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
29-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den Bosch neemt Hofstede over van NAC
 


Klik voor een vergroting               1

Den Bosch neemt Hofstede over van NAC

Tim Hofstede komt het komende seizoen uit voor FC Den Bosch. De verdediger komt transfervrij over van NAC Breda, meldt de Jupiler League-club dinsdag.


De twintigjarige verdediger kwam een eenjarige verbintenis overeen met de club uit Den Bosch. "Tim is een centrale verdediger, met een uit het juiste hout gesneden karakter", vertelt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn.

"Hij is sterk in duels en heeft een goede inspeelpass. Zowel voor hem als voor FC Den Bosch is deze overgang een juiste stap. Hij is een welkome versterking van onze al bestaande selectie."

Hofstede debuteerde in het seizoen 2008/2009 in de hoofdmacht van NAC. De verdediger is de vijfde versterking van het eerste elftal van FC Den Bosch. Eerder legde de club Istvan Bakx en Ronnie Reniers vast. Uit de eigen jeugd werden Hasan Kiliç, Mustafa Güler en Diego Karg overgeheveld.

29-06-2010 om 15:15 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
25-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joonas heeft er zin in!
 


Klik voor een vergroting               1

Joonas heeft er zin in!

Aanstaande maandag start NAC de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Finse krant iltasanomat interviewde Joonas Kolkka, die met een uitzonderlijk goed humeur aan het nieuwe seizoen begint. Hij heeft na de, in vergelijking met vorige seizoenen lange zomervakantie, veel zin in om weer op het veld te staan.

"Natuurlijk is de vakantie prettig, het is een beetje ongewoon om zo lang vrij te zijn" , zegt Kolkka. " De zomerstop heeft me goed gedaan, ik ben ontspannen en helemaal fris om een mooi seizoen aan te gaan.


De voorbereiding op het seizoen duurt een maand. Dat is niet te lang, we gaan weer op trainingskamp aan de kust, op een half uur 'lopen' vanaf Breda. We zijn daar eerder geweest en het is een uitstekende locatie. Begin augustus start dan de competitie, en dat is mooi, het weer is dan gunstig en de velden zijn goed. En de winterstop is een beetje langer dan normaal."

Over de financiële situatie en de gevolgen voor de selectie is Joonas duidelijk: "De selectie is kleiner, en we hebben een aantal jongelingen erbij gekregen. Ik zal opnieuw de concurrentie aan moeten gaan, maar dat is niet erg. De KNVB dreigt nu met puntenmindering, maar de club heeft uiteindelijk aan de verplichtingen voldaan, dus nu kunnen we ons weer richten op het nieuwe seizoen. Ik heb er zin in."

De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint aanstaande dinsdag om half elf. De eerste wedstrijd staat gepland voor volgende week zaterdag in Zundert, aftrap om

25-06-2010 om 15:28 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC-goalie Jansen trekt naar Almere City
 


Klik voor een vergroting               1

NAC-goalie Jansen trekt naar Almere City

Almere City heeft zich versterkt met Johan Jansen. De goalie komt over van NAC, waar hij geen nieuw contract kreeg. Bij het voormalige FC Omniworld moet de jonge goalie de concurrentiestrijd aangaan met Erwin Friebel.


De 21-jarige Jansen, eerder actief voor de amateurs van Terschuurse Boys en SDVB, heeft een contract voor een seizoen getekend, zo meldt Almere City op het digitale thuis. Jansen speelde tot op heden een officieel competitieduel in het profvoetbal.

"Ik speelde met Jong NAC tegen Jong Omniworld, dat was een goede wedstrijd", zegt Jansen over het ontstaan van de interesse tegenover VoetbalPrimeur. "Er is gebeld, maar omdat het op amateurbasis was en er nog een andere optie was, twijfelde ik. Uiteindelijk toch gekozen het te doen, om te kijken waar het schip zal stranden."

Met vertrouwen gaat Jansen de strijd aan met Friebel, voormalig goalie van RBC en afgelopen seizoen 37 competitieduels actief voor de club uit Almere. "Ik ga voor een kans. Mocht het dit seizoen niet lukken, dan kun je altijd nog overstappen naar de amateurs. Ik ga gewoon knallen. Ik ga mijn best doen en dan zien we wel."

Jansen, bij NAC afgelopen seizoen derde goalie achter Jelle ten Rouwelaar en Jim van Fessem, speelde in april 2008 zijn enige duel voor NAC. In de met 3-1 verloren wedstrijd tegen NEC stond de jonge doelman het gehele duel tussen de palen in het Rat Verlegh Stadion


25-06-2010 om 11:20 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC legt forse claim neer bij gemeente Breda
 


Klik voor een vergroting               1

NAC legt forse claim neer bij gemeente Breda

Voetbalclub NAC Breda heeft een claim van 750.000 euro neergelegd bij de gemeente Breda. Dit meldt BN/De Stem. De club heeft door de ernstige vertraging bij de verbouw van het stadion flinke kosten moeten maken.


NAC kondigde in een eerder stadium al aan dat er een claim bij de gemeente zou worden neergelegd. Door de vertraging rondom de verbouw van het Rat Verlegh-stadion liepen de kosten van de verbouwing flink op, zo schrijft het dagblad.

Tijdens competitieduels van de club moest materiaal opgeruimd worden en dienden bovendien dure veiligheidsmaatregelen genomen te worden. De gemeente Breda is de eigenaar van het stadion en daardoor verantwoordelijk voor de vertraging, vindt NAC.


25-06-2010 om 10:40 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
24-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elshot vreest einde van voetballoopbaan
 


Klik voor een vergroting               1

Elshot vreest einde van voetballoopbaan

Kurt Elshot (32) vreest voor een vroegtijdig einde van zijn voetballoopbaan. Dat laat de verdediger van NAC Breda weten in gesprek met Omroep Brabant.


De rechtsback is in het bezit van een aflopend contract bij de club uit Breda. NAC besloot zijn verbintenis niet te verlengen, waardoor hij op zoek moet naar een nieuwe werkgever. Die zoektocht verloopt nog niet naar wens, een nieuwe club diende zich nog niet aan.

Elshot kampte het afgelopen seizoen met blessureleed. Daardoor kwam hij slechts tot achttien optredens in de hoofdmacht. In totaal speelde Elshot vijf seizoenen in Breda. Eerder kwam hij uit voor FC Groningen.


24-06-2010 om 15:00 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.
23-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC hoeft nieuwe seizoen mogelijk toch niet met min twee te beginnen
 


Klik voor een vergroting               1

NAC hoeft nieuwe seizoen mogelijk toch niet met min twee te beginnen.

NAC Breda hoeft het nieuwe seizoen mogelijk niet met twee punten aftrek te beginnen. Mogelijk is de straf van de KNVB nog van toepassing op het seizoen 2009/2010.


NAC heeft een straf van twee punten aftrek gekregen, omdat het premies voor het CFK-pensioenfonds te laat heeft betaald. Alleen is nu onduidelijk voor welk voetbaljaar de straf geldt. Voor het seizoen 2009/2010 of het seizoen 2010/2011?

Cruciaal in deze is de datum waarop de beroepscommissie licentiezaken uitspraak doet in deze zaak, schrijft BN/DeStem. NAC had beroep aangetekend tegen de straf van de voetbalbond en wacht inmiddels al vier weken op een uitspraak. Opmerkelijk genoeg kan dat tijdrekken van invloed zijn op het komende seizoen.

Doet de beroepscommissie namelijk voor 30 juni uitspraak, dan krijgt NAC twee punten aftrek in het seizoen 2009/2010. Komt het verdict op of na 1 juli, dan begint NAC het aankomende voetbaljaar met twee punten in mindering. Een woordvoerster van de KNVB bevestigt dit in de krant. "Het hangt er vanaf wanneer de uitspraak van de beroepscommissie er is. Het nieuwe seizoen begint namelijk op 1 juli."

Bij NAC hoopt men nu op een zo snel mogelijke uispraak van de commissie. Twee punten in mindering op het afgelopen seizoen verandert namelijk helemaal niets aan de situatie waarin de club nu zit.


23-06-2010 om 11:52 geschreven door breda  


Categorie:N.A.C.


Foto

Foto

weersverwachting


Foto

Gastenboek
  • groetjes
  • hallo lieverd
  • Fijne Feestdagen...
  • veel fietsplezier Dirk
  • weekendgroetjes van je maatje Noëlla knuffel en zoen xxx

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Image and video hosting by TinyPic

              IJSCOWAGEN van EEKEREN
    Image and video hosting by TinyPic

                             BIERWAGEN
    Image and video hosting by TinyPic

              POMP OP GINNEKENMARKT
    Image and video hosting by TinyPic

                          VUILNISWAGEN
    Klik hier voor meer gratis...

                   LAURENSZIEKENHUIS
    Klik hier voor meer gratis...

              JEUGDELFTAL v.v. BARONIE
    Image and video hosting by TinyPic

                           ORANJEPLEIN
    Klik hier voor meer gratis...

                       GINNEKENMARKT
    Klik hier voor meer gratis...

                           KIPPENBRUG
    Categorieën
  • Aktueel Nieuws (88)
  • Ballon Fiësta (1)
  • Bavel (5)
  • Breda Hippique (3)
  • Ginneken (2)
  • Haagse Beemden (2)
  • Harley Dag Breda (3)
  • Hvenement (3)
  • Jazz Festival Beda (8)
  • N.A.C. (173)
  • Princenhagen (8)
  • Prinsenbeek (8)
  • Singelloop (1)
  • Smaakvol Breda (3)
  • Smarlappenfestival (1)
  • Spreuken (136)
  • Station (4)
  • Teteringen (0)
  • Ulvenhout (4)
  • Zomer Boulevard (4)

  • Image and video hosting by TinyPic
    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Archief per maand
  • 01-2011
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!