Ingredienten: 1 pak lange vingers 200 ml vers geperste sinaasappel sap 1 bakje mascarpone 5 el poedersuiker 250 ml slagroom 1 zakje klopfix 1 blikje perzik
Bereiding: Mix de slagroom stijf met klopfix. Klop hier de mascarpone en 5 el poedersuiker door. Dompel de lange vingers kort sinaasappel sap in en leg ze in een schaal Snijd de helft van de perzik in kleine stukjes en meng door de room. Schep de helft van de room op de lange vingers en strijk het glad. Hierop weer een laag in vers geperste sinaasappel sap gedompelde lange vingers en ga zo maar door. versier het met perzik en aardbei en laat een dag in de koelkast opstijven
500 ml koud melk 50 ml verse sinaasappelsap 2 eetlepels maïzena 3 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker
melk+ verse sinaasappelsap+ maïzena+ suiker+ zakje vanillesuiker in een pannetje op een lage vuur doen ongeveer 10 minuten roeren tot een papje koken dan van de vuur af ik heb aardbeien, appel en kiwi in kleine stukjes gesneden en wat suiker eroverheen gedaan. versieren naar eigen keuz