Kokosbonbons (de roze links vooraan)
Ingredienten:
1 blikje nestlemelk
Ongeveer 400 gr kokos (kan meer of minder zijn)
Kleurstof
Extra kokos
Bereiding:
Meng de nestle en de kokos tot een samenhangend mengsel waar je balletjes van kunt vormen. Voeg nog wat kleurstof toe en meng alles goed zodat de kleurstof goed is verdeeld. Maak balletjes en rol ze door de kokos en doe in vormpjes.
Chocoladetruffels (Rechts vooraan)
Ingredienten:
200 gr melkchocolade
100 gr pennywafels (of andere chocoladewafeltjes)
2 el room (ongeklopte slagroom)
30 gr boter
Decoratie:
1 el room
Hagelslag
Bereiding:
Smelt de chocolade met de room en boter. Maal de wafeltjes fijn. Roer het chocolademengsel goed door en meng met de gemalen wafeltjes. Laat het even opstijven in de koelkast. Voeg daarna nog 1 el room toe zodat het een beetje vochtig wordt en rol er balletjes van. Rol die door de hagelslag en leg ze in vormpjes.
Kokos-abrikozenbonbons (de witte achteraan)
Ingredienten:
200 gr roombotercake
2 el room
Handje kokos
Abrikozenjam
Decoratie:
Witte chocolade
2 el olie
Kokos
Bereiding:
Verkruimel de cake en meng met de room en kokos. Voeg abrikozenjam toe tot je balletjes kunt vormen. Maak balletjes en rol deze door de witte chocolade die is gesmolten en gemengd met kokos.
__________________________