Met dat laagje rijp erop ligt deze akker er bij als een schilderij!
Paddenstoelen met knoflook
2 bakjes grotchampignons, 1 gesnipperde kleine ui, 2 teentjes knoflook, 4el olijfolie, 2el grof gehakte kervel.
Paddestoelen schoonmaken, steeltjes afbreken, onderste stukjes eraf snijden en steeltjes fijnsnipperen. Het uitje fruiten in 3el olie en de paddestoelhoedjes toevoegen. Bak ca. 5 min. onder voortdurend omscheppen met peper en zout. Verdeel over 4 voorverwarmde borden. Rest van de olie verhitten en de knoflook en de fijngehakte steeltjes op hoog vuur kort bakken. Mengsel over de hoedjes verdelen en bestrooien met verse kervel. Maal er wat verse zwarte peper over en serveer met stokbrood.
Dit schilderij werd verkregen door bewerking met Photofiltre, gratis te downloaden van internet en is zeer gebruiksvriendelijk voor een beginner!
|