De geraniums doen het nog redelijk zo in de nazomer tussen de bodembedekkers.
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/736037-ba8e0c1d8c7471aa90ea9a065b2dc558.jpg)
Kip in currysaus
2dl melk, 1dl water, 100gr kokos, 4el olie, 4 kippenpoten zonder vel, 2el hot madras currypoeder, 30g bloem, 3dl kippenbouillon, 1 blikje ananas-stukjes, 1 gesnipperde ui, 1tl zout, 1el room.
Vermeng het water en de melk in een kom, doe de kokos erbij en laat 2 uur wellen. Zeef het kokos en vang de kokosmelk op. Verhit de helft van de olie in een pan met een dikke bodem en bak de kip rondom mooi bruin. Haal de kip uit de pan en doe de rest van de olie en de currypoeder erin. Bak een halve minuut, haal de pan van het vuur en roer de bloem erdoor. Voeg om en om bouillon, kokosmelk, het ananas-sap en ui toe. Doe de kip terug in de pan, voeg zout toe, doe de deksel op de pan en laat de kip een uurtje sudderen. Warm de ananas-stukjes erdoor, haal de pan van het vuur en roer de bloem erdoor.
Serveer met rijst en boontjes. Succes en eetsmakelijk!
de vlinderstruik bomvol met vlinders, vooral distelvlinders.
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/736037-52726c2fdc8fffc96768e3d47747c68d.jpg)
|