Onze vijvertuin bij ochtendlicht! Je kent ze toch wel, de Theunisbloem en de Geitenbaard?
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/749966-4dcd071e738daac8fce1ba23fa7048a2.jpg)
Zeebaars met peterselieboter
4 zeebaarsfilets van 150g, 100g boter, 1 sjalotje gesnipperd, 3el verse gehakte peterselie, 1 cayenne-peper, 1tl zeezout, 2el kruidige olijfolie.
Meng de boter met de peterselie, de peper, zeezout en het sjalotje. Maak er een rolletje van en zet weg in de koelkast. Strijk de visfilets in met olijfolie en bak ze gaar. Leg de vis op voorverwarmde borden en serveer met een plakje peterselieboter. Serveer met puree van aardappel en gesnipperde courgette.
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/749966-d6b1f10968ac1b9b18c3b5082fe909aa.jpg)
|