![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/758637-92226285872254d082925b60bc4d5d35.jpg)
Varkensfilet met pestosaus
12 plakjes plat geslagen varkensfilet van 40g, 60g basilicum, 4 teentjes knoflook, 30g pijnboompitten, 4 slagen versgemalen peper, 1dl olijfolie en 100g Pecorina-kaas.
Meng basilicum, knoflook, pijnboompitten in een foodprocessor. Roer er de helft van de olijfolie langzaam door. Voeg de geraspte kaas door het mengsel en roer er de rest van de olie door. Breng de saus op smaak met pepere en zout. Bestrijk het vlees met een kruiden-olijfolie en bak kort in een grillpan. Serveer met de saus, een gemengde salade en gebakken krielaardappeltjes.
Eet smakelijk!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/758637-ca1264180971cbe93e088bfbbfea5c1e.jpg)
|