Alleen maar steen en toch mooi!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/770516-99d26c95c4b64a4c93c450acaa2dbbe6.jpg)
Lamskoteletten met venkel
8 lamskoteletjes, 4 middelgrote venkelknollen, 2el olijfolie, 1tl grof zeezout en versgemalen zwarte peper
Kruid het vlees met peper en zout en bestrijk met olijfolie. Laat 1 uur intrekken. Maak venkelknollen schoon en snij ze in vieren Leg ze in een ovenschotel en giet er de olie over. Meng de groente met de olie.Bestrooien met zeezout en peper. Plaats in voorverwarmde oven van 230 graden en rooster ze in 20 min gaar. Wentel ze regelmatig. Grill het lamsvlees gaar en serveer met de venkel.
Een Koningsmaal!
Tijdens het uithakken viel er een spleet in het graniet
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/770516-1bf946cede0cf64ce3041a60a6f0eca6.jpg)
|