De Aswandam in de Nijl is een prachtige bezienswaardigheid!
Kaascake
250g volkorenbeschuitjes, 200g boter, 2 citroenen, 275g verse roomkaas, 350g kwark, 50g suiker, 4 eieren, 1 blikje abrikozenvulling
Rol de koekjes fijn, smelt de boter en roer deze door de kruimels. Smeer een springvorm in met boter en bekleed deze met het koekjesdeeg. Rasp de citroenschil en meng deze met de kwark, roomkaas en de suiker en klop er de eieren door. Schenk het mengsel in de bodem en bak de taart in een voorverwarmde oven op 175 graden gaar in een uur. Schakel de oven uit en laat de taart in de oven nagaren. Laat de kaastaart afkoelen en strijk er de abrikozenvulling over.
Lekker smullen maar en niet denken aan de lijn!
Een weg in de omgeving van de Aswandam, waarschijnlijk op weg naar weer een tempel!
|