Gelukkig een Engelse vertaling!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/808456-9d565ec36808f419caf5d6b5519ee11e.jpg)
Goelasj
500g lamsvlees, 4el boter, 2 grof gesnipperde paprika's, 1 grote gesnipperde ui, 2 knoflookteentjes, 1el paprikapoeder, 75g tomatenpuree, 3dl bouillon, 2dl rode wijn, 2el bloem.
Snij het lamsvlees in stukjes en kruid met peper en zout. Verhit de boter en schroei de stukken vlees snel dicht. Voeg paprikapoeder, ui, paprika en bloem toe. Roer er de bouillon en de wijn door en blijf roeren tot de saus gebonden is. Roer er de tomatenpuree, geperste knoflook en de laurier door. Laat de goelasj 3 uur stoven. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met gekookte aardappelen en witte koolsalade.
Eet smakelijk!
Streekvervoer!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/808456-fed8076b4883fecadcebbb1e69b50979.jpg)
|