Daarboven kun je wel lekker bruinbakken!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/819539-55e39c65d5bf1c4dcec3e8e1b569de1b.jpg)
Kalfskotelet
3el bloem, 85g boter, 4 koteletten, 1ui, 2 worteltjes, 1 stengel bleekselderij, 1el citroensap, 2 teentjes knoflook, 1 dl droge witte wijn, 1dl gezeefde tomaten, 1tl bouillonpoeder, 1tl Italiaanse kruiden.
Op bord bloem vermengen met zout en peper. Vlees door bloemmengsel wentelen. In braadpan 75g boter verhitten en de koteletten aanbraden. Fruit de gesnipperde ui, wortel en bleekselderij samen met knoflook in olijfolie. Voeg marjoraan toe samen met witte wijn en laat 5 min. stoven. Giet er de tomatensaus bij en roer bouillonpoeder door de saus, breng op smaak met citroensap, peper en zout. Leg de stukjes vlees in de saus en laat 25 min. smoren.
Eet smakelijk!
Er valt heel wat te zien!
![](http://blogimages.seniorennet.be/wilhelm/819539-e27fa55f9363a65a22cc854fbe915a3a.jpg)
|