Witlofblaadjes met Walnoten en Pesto!
Benodigheden: 20 stuks:
2 stronken Witlof, 1 zakje Ruccola, (40gr.) 1 bakje basilicum, alleen de blaadjes, 50 ml. Olijfolie, 50 gr. Parmenzaansekaas, geschaafd, 1 bakje Walnoten. (60 gr.) grof gehakt, Peper en Zout, Keukenmachine.
Bereiden:
Verwijder de onderkant van het witlof, en haal 20 blaadjes los. Leg op een schaal. Houd 1 hand ruccola achter, Doe de rest van de ruccola en, het basilicum in de keukenmachine, en maal fijn tot pesto. Schenk de olie erbij en voeg, 1 tl. peper en 1 tl, zout toe. Verdeel de ruccola over de witlofblaadjes. Druppel de pesto erover. Verdeel de parmenzaansekaas erover en garneer met de noten. Serveer direct.
Veel Kookplezier!
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
Liefs en een hele dikke knuffel van Annie!!
*************************************** *********************************************
|