********************************************************* ******************************************************
Vandaag maar iets lichts zo na de Pasen!
Pastasalade met kip, tomaten, walnoten en rucola
Benodigheden: Voor 4 personen:
1Theelepel grove mosterd, 1 Eetlepel witte balsamicoazijn, 3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels walnoten olie, 250 gram cherrytomaatjes, gehalveerd 250 gram farfalle vlindertjespasta 250 gram kipfilets in reepjes 1 zakje rucola 75 gram walnoten geroosterd en grof gehakt 100 gram belegen kaas, in hele kleine blokjes Zout en peper
Bereiden:
Klop in een ruime kom een dressing van de, mosterd, de azijn, 2 eetl. olijfolie, de walnotenolie, en naar smaak zout en peper. Mengde tomaatjes erdoor. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op, de verpakking gaar. Giet af in een vergiet en meng de warme pasta, direkt door de tomaatjes. Verhit de rest van de olijfolie in een kleine, koekenpan, bestrooi de kip met zout en peper, en bak op hoog vuur al omscheppend in 3 min. gaar en bruin. Meng de kip, rucola, walnoten en kaas, door de pasta. Proef en breng op smaak met zout en peper.
serveer er eventueel warme foccacia bij.
Veel kookplezier
Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag!
Liefs en dikke knuffel van Annie!!
****************************************************** **********************************************************
|