Salade van pitya ,langoest, roze garnalen
½ pitaya
70 gr medaillon van.langoest of grote roze garnalen
15 gr. venkel
2 blaadjes krulsla
2 baadjes rode Mesclun sla
4 groene prinsessenboontjes
2 reepjes mango
2 kerstomaten
2 schuifjes rode ui
Saus:
Olijfolie groene peper xeresazijn of soyasaus fijn zout PITAYA Snij de pitaya in twee.
Verwijder het binnenste van de vrucht met een koffielepel of maak er blokjes van.
Vul de bodem van de pitaya met de twee soorten sla.
Leg daarop de blokjes pitaya en de geraspte venkel .
Voeg de in schijfjes gesneden langoest of de roze garnalen toe.
Leg daarop de reepjes mango en de prinsessenboontjes. Eindig met in cirkels gesneden rode ajuin en de kerstomaten.
Meng de olijfolie en de xeres azijn of soyasaus met de groene peper en klop op.
|