CLEO
en mix van alles
Inhoud blog
  • hallo
  • Elvis Presley..
  • Mooie spectakel..
  • Chill out
  • Fleurs humaine.....
  • Leuk....ILHAMA feat. DJ OGB - Bei mir bist du scheen
  • Vrolijk Pasen
  • Alexis Rombaut
  • xxxx
  • CHRIS REA -
  • Mooie foto......
  • Mooie foto's van onze aarde
  • Nat Gonella - Hesitation Blues
  • Antwerpen station !!!
  • Scampi diabolique

    Image Hosted by ImageShack.us





    Image Hosted by ImageShack.us

    Blog als favoriet !
    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Met hart en ziel
  • Castello

  • Beeld - dichters en Kunstschilders
    op Clementine's blog

    HenryLinkenPagina cleo2007
    HenryLinkenPagina
    11-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geglaceerde eendfilets met sinaasapplelen




    Ingrediënten voo 4 personen
    2 kg eenden 5 dl bruine fond 2 sinaasappelen 1 stukje truffel 1 sneetje wit brood



    Geglaceerde eendfilets met sinaasappel
     
    Braad een eend van 2 kg 35 minuten in een op 240°C voorverwarmde oven tot het vlees rosé is.
    Snijd er de poten af.
    Snijd de filets in dunne plakjes en schep er sauce chaud-froid brune à l'orange (bruine fond met sinaasappelschilletjes) over; garneer ze met truffelschilletjes en in ruitjes gesneden sinaasappelschil. Druppel er zoveel portgelei over dat ze glanzen en zet in de koelkast.
     
    Maak een mousse van pootvlees met stukjes truffel.
    Doe deze mousse in een bol vormpje en laat hem in de koelkast opstijven.
    Snijd een snee witbrood in de vorm van dit vormpje en beboter het.
    Leg het op een bord en smeer daarop de mousse.
    Leg de plakjes filet tegen de mousse eromheen.
    Schep er wat gelei omheen.
    Garneer met geschilde partjes sinaasappel.
    Gebruik de sinaasappelschillen desgewenst als 'mandjes' voor portgelei.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    12-04-2008
    Jeanine,
    dat heb je nooit verteld...dat het bij jullie zo smullen is. Héli heeft lekkere ingrediënten gevonden in de Lidl. bisous, Fred.

    12-04-2008, 13:09 geschreven door FRED
    11-04-2008
    lang geleden
    dat ik nog eend at, vroeger kweekten wij zelf van die babrie eenden om dan te slachten ..... maar ik was er altijd teveel aan gehecht op den duur , om ze dan nog zelf op te eten ....

    11-04-2008, 18:53 geschreven door rita
    Archief per maand
  • 08-2013
  • 12-2012
  • 10-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 12-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 02-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Zoeken met MSN


    Over mijzelf
    Ik ben jeanine, en gebruik soms ook wel de schuilnaam cleo.
    Ik ben een vrouw en woon in Gentbrugge () en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 16/06/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: franse boeken om de taal te onderhouden.
    Cleo is de naam van mijn kat die helaas weggelopen is bij de verhuis, het was een frivole framboos.


    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!