Op vrijdag is er aansluitend keepertraining tot 19.15u.

• ... de kalender
  • OMS duiveltjes 2000

20-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KSV De Ruiter - OMS Ingelmunster
    De eerste doelpoging was voor De Ruiter, maar de bal belandde op de paal.  Nogal snel na de doelpoging van De Ruiter scoorde Seba het eerste doelpunt voor OMS. Na een doelschot via de binnenkant van de paal werd het helaas 1-1. Maar Alex bracht daar verandering in en via een prachtige voorzet kon hij er 1-2 en 1-3 van maken.  De kansen volgden elkaar op en Tibo maakte er 1-4 van. Onze keeper Lucas, voor het eerst aan het werk in de comptitie scoorde ook zijn eerste doelpunt.   Zo werd het 1-5. Maar dan vielen onze duiveltjes even terug.  Ze lieten de tegenpartij terugkeren naar 4-5. Even werd nog gevreesd voor een nederlaag, maar de vrees was onterecht.  Na een goede poging van Alex en een prachtige redding, weliswaar in 2 keer, van Lucas slaagden Seba en Alex er in om de eindscore van 4-8 vast te leggen. Onze derde zege in evenveel wedstrijden was een feit!
    Met dank aan Lucas, Robbe, Nagwa, Alexander, Sebastiano, Thibaut, Tibo en Ruben!

20-09-2008 om 13:40 geschreven door Anuschka

14-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duiveltjesduel 13/09/2008

Alle matchen werden door de bond afgelast. Wij maakten van de nood een deugd en lastten een extra trainig in, samen met de eerstejaars duiveltjes. Er werd zelfs vooraf een foto genomen! De foto's die we zelf genomen hebben (met dank aan Nancy), kan je bekijken via de volgende link:

14-09-2008 om 00:00 geschreven door Anuschka

06-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMS Ingelmunster - Club Roeselare
    Ook onze eerste thuismatch was een opsteker voor spelers en publiek. Na 5 minuten stond het al 3-0 voor de thuisploeg door twee doelpunten van Thibaut en één van Alexander . Na een doeltrap op de paal van Thibaut sjotte Alexander de bal over doel, maar het waren toch zij die tekenden voor de 4-0 en 5-0. Helaas moesten we daarna een paar tegendoelpunten slikken . De tegenstander kwam terug tot 5-3 . Gelukkig konden wij nog twee doelpunten maken en na de eerste helft was de stand 7-3. Sebastiano, die zijn debuut maakte , scoorde al vlug in de tweede helft. Zijn tweede schot van ver belandde op de doelpaal maar uiteindelijk zorgde de thuisploeg toch  voor een prachtig einde van de match. De eindscore werd vastgelegd op 11-5
    Proficiat aan Robbe (want hij scoorde ook én was jarig), Tijn (1), Sebastiano (1), Viktor, Alexander (5), Thibaut (3) en doelman Jenthe die ook zijn werk had vandaag!

06-09-2008 om 15:53 geschreven door Anuschka