Foto
Inhoud blog
  • Aangebrand
  • Uitstel…
  • Dinsdag, na Piekernacht, Humodag
  • De tijd vliegt snel
  • maandag 18 februari
  • En toch…
  • Verhuisd
  • Daar is ze weer
  • Honingzoet
  • De oplossing
    Foto

    Herman en Paz

    Foto
    Dries
    Foto
    Lief en PJan
    Foto
    Wout en Frauke
    Zoeken in blog

    Eén van de club

    27-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug van de Somme

    Goed om weten ???xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    De geheugenkaart van je fototoestel is wasbaar op 40°! (Met vloeibare Dreft voor gekleurde en fijne was)

    Niet dat onze kaart zo hard aan een wasbeurt toe was, maar zoals de meeste uitvindingen per toeval gebeuren, is ook bovenstaande bewering door empirisch -en puur per ongeluk want kaart was in een broekzak blijven zitten- onderzoek bewezen.:-D
     

    ‘k Ben wel blij dat ze er niet door bedorven werd, want de foto’s van onze laatste trip stonden erop.

    Van maandag tot vrijdag reisden we via de monding van de Somme, over de streek van Cap Gris Nez en Cap Blanc Nez naar onze eigen Westkust, waar we nog een mooie zonnige dag beleefden.

    God, wat hou ik van onze eigen kuststreek!

    Als ik vrijdag niet om 5 uur bij de tandarts had moeten zijn, waren we er beslist nog 2 dagen langer gebleven.

    In de loop van die week hebben we vele uren gewandeld, door het slik- en schorrengebied van de Somme geploeterd, één keer met grote schrik dat we uren midden de baai op zo’n schapeneilandje zouden moeten blijven tot het terug eb was (met slechts 1 appel, een halfrotte peer en een platgedrukte kellogsreep op zak).
    Gelukkig raakten we op tijd weer op droog terrein, hoewel toch niet helemaal met een propere broek…: door ’t uitschuiven in het SLIJK mensen, en echt van slijk alléén!

    Maar het was er bijzonder mooi en het weer viel ook nog redelijk mee.

    Slechts één keer kwamen we met drijfnatte broeken thuis in de Marlin….: van de REGEN mensen, enkel en alleen van de regen!

     

    Donderdag, we waren toen al terug in Adinkerke, zijn we “den boom” nog eens gaan opzoeken : de dikke, oude beuk waarin Moeke en Voke op hun 20ste huwelijksverjaardag,  25 augustus 1968, een hart met hun initialen hebben gekerfd.

    Ook wou ik in De Panne eens gaan kijken of het huis van Tante Mieke nog bestond, waar wij in 1959 een augustusmaand vakantie hadden. Het was er nog, weliswaar verlaten en in herstelling; ik kon er rustig een foto aan de achterkant gaan nemen.

     

    Die avond ontmoetten we een Engels koppel uit Manchester dat op zoek was naar een rustige overnachtingsplaats. We gidsten ze mee naar de Witte Burg in Oostduinkerke, een plekje dat hun zéér beviel. Bleek dat zij die dag hun 36ste huwelijksverjaardag vierden. Omdat wij ook nog moesten eten en naar “De Belle” dachten te gaan, hielden ze ons ook daar gezelschap en het werd een prettige avond. We werden achteraf nog voor a night cap uitgenodigd in hun supersjieke Hymer.

    Toen wij ons eigen huisje op wielen terug binnenkwamen, schoten we allebei in de lach, dit leek wel een kloostercel, vergeleken bij de luxe en ruimte in de motorhome van Janet en Stuart.

    Foto’s van de afgelopen dagen staan op

     http://fotoalbum.seniorennet.be/Paz/Somme


    Gisteren werd mijn mond nog eens nagekeken en voorlopig goedgekeurd. Nu moet alles enkele maanden genezen en als het er in januari helemaal goed uitziet, krijg ik 2 nieuwe kiezen. ’t Zal een hele hap uit onze spaarpot zijn, maar er is me beloofd dat dit een levenslange oplossing is. Zelfs indien de implantaten niet aanslaan, worden ze gratis opnieuw geplaatst, maar eerst moet dus dat gat van die cyste dichtgroeien met bot.

     

    PJan en zijn lief zijn nu al 2 weken in Indonesia, voor vakantie en familiebezoek. Ze waren van plan om 6 weken rond te reizen op Java en Bali. Sedert hun vertrek kregen we één mail vanuit Singapore dat alles naar wens verliep en gisteren hoorden we dat Wout zijn broer online had gesproken en dat hem daar werk is aangeboden…

    Eerlijk gezegd verwondert het me niet : PJan is altijd al een avonturier geweest en het kan hem ook nooit warm genoeg zijn, dus kan het best zijn, dat hij daar ooit echt gaat wonen.

    Ik ben zéér benieuwd naar meer details.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (5)

    30-09-2008
    pee-ess
    Kan het zijn dat ik tijdens het weekend uwen Herman op den televisie heb gezien! Zo'n knappe vent valt onmiddellijk op hé! xxx

    30-09-2008 om 17:59 geschreven door bojako


    29-09-2008
    ..
    Allez zeg de PJan in't buitenland ... 't is dat het zo ver is om te bezoeken hé! Ik ben toch blij dat die twee van ons nog hier blijven want ge weet dat het avontuurlijke ook in onze familiegenen zit - behalve bij mij natuurlijk
    Heel hartelijk dank voor al je goede wensen, 40 jaar 't is niet niks hé!. Zoals je zegt is onze Belgische westkust met niets te vergelijken, zelfs in de herfst of winter. In De Belle gingen we regelmatig eten vroeger, maar ik heb de madam nooit goed verstaan, ze spreekt ongelooflijk plat westvlaams hé? Dikke kus!

    29-09-2008 om 20:27 geschreven door Bojako


    ..
    Handig, dat bestandje Fotoalbum van Sennet. De Somme, overal waar je gaat kom je herinneringen van de 1ste wereldoorlog tegen. De Normandische kust is werkelijk de moeite waard. Cap Gris Nez een Cap blanc Nez waarvan de krijtrotsen de poort van Europa genoemd worden. Gezien van Engels standpunt natuurlijk. En Engelsen komen er veelvuldig. Lekkere zeevruchten schotels. Hmmm. Dikke knuffel en tot Vrijdag?

    29-09-2008 om 17:25 geschreven door Ludovikus


    28-09-2008
    Aan het strand..
    stil en verlaten. Dat liedje kwam spontaan boven bij het zicht van de rust die jullie daar blijkbaar vonden. En dan die rit met het stoomtreintje... vervang de schaapjes door bizons en jullie kunnen zo in een Far West scenario zitten.. Een deugddoende vakantie zo te zien.. Ik begrijp perfect dat je daarna wil wassen Pazke maar om er die kaart bij te doen?? Toch wat overmoedig hoor!!! Nog een geluk dat dit ding waterproof is.. Nooit gedacht!!! Nog een warme knuffel van over het haagje.

    28-09-2008 om 09:48 geschreven door Natoken


    27-09-2008
    ...
    Ik heb je foto's eens bekeken en het lijkt me daar inderdaad een heerlijk rustgevend gebied. Enne ... goed om te weten dat de card gewassen kan worden! Sterkte met je gebit.

    27-09-2008 om 19:20 geschreven door thea




    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben een vrouw. 
    Paz, de naam die ik kreeg bij mijn geboorte, betekent "vrede". Beter kon ik het mij niet wensen.
    Herman is de schat waar ik al 43 jaar lief en leed mee deel. Samen kregen wij in die tijdspanne 3 zonen, 2 schoondochters, 2 kleindochters en 1 kleinzoon . Die zijn altijd welkom in ons nest in de rand van Antwerpen.
    Mensen, theater, natuur en taal staan bovenaan mijn lange lijst van interesses.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren
  • Fubo Tv - Step by Step Guide to Activate Your Fubo (fubo.tv/connect)
        op Lustige weduwe
  • peacocktv.com/tv (cavibe)
        op Lustige weduwe
  • Office Setup (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • office setup (alex brown)
        op Lustige weduwe
  • MICROSOFT SERVICES AND TOOLS (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Kleinzoon op bezoek
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Tandarts, shoppen, showen en dettol
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Bezig
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Een logee tussen de rommel
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Hard labeur
  • Zoeken met Google




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!