Foto
Inhoud blog
  • Aangebrand
  • Uitstel…
  • Dinsdag, na Piekernacht, Humodag
  • De tijd vliegt snel
  • maandag 18 februari
  • En toch…
  • Verhuisd
  • Daar is ze weer
  • Honingzoet
  • De oplossing
    Foto

    Herman en Paz

    Foto
    Dries
    Foto
    Lief en PJan
    Foto
    Wout en Frauke
    Zoeken in blog

    Eén van de club

    22-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grabbelton

    Deze week in de aanbieding :xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Herman was het hele weekend op trot voor zijn verenigingen, terwijl ik zo mijn eigen activiteiten had, o.a. het urenlange gesprek waarover ik gisteren schreef en dat hoogstwaarschijnlijk vruchteloos was.

    Maar kom : toen manlief in de late namiddag thuiskwam, hebben we ons opgetut, reden nog even langs de bloemenzaak en trokken met bloemekes-en-al naar Turnhout om een jonge kennis te gaan feliciteren die een notariaat had overgenomen : Chique receptie(zelfs met oesters die aan je tafeltje werden geopend! mmmm) Behalve de jonge notaris kenden we niemand in de hele tent, maar we kregen algauw gezelschap van een zeer onderhoudende tafelgenoot, zodat het later werd dan wij oorspronkelijk van plan waren om naar huis te gaan. Onderweg nog Vodka-controle gehad ook. En wéér mocht ik niet blazen…

    Zondag was Herman opnieuw voor dag en dauw vertrokken. Ik had een afspraak in de OZ-Fit-trailer om mijn conditie na tien weken training te laten controleren : uithoudingsproef, vetmeting, weging, bespreking van het voorbije en toekomstige programma.

    Ik ben géén trap hoger geklommen, maar het scheelt niet veel…volgende keer moet ik die kaap zeker ronden. Over rond gesproken : mijn gewicht was ongewijzigd geblevenL, maar het goede nieuws is dat mijn vetgehalte merkbaar was afgenomen en dat ik een hogere belasting van de fietsproef aankon. Dus ben ik met verse moed aan een nieuwe aangepaste reeks van tien weken wandelen begonnen.

    De fitness-controle ging door in Hove, op slechts enkele kilometers van mijn ouderlijk huis, dus combineerde ik beide en bracht moeke en voke nog een bezoekje en natuurlijk geraakte ik niet weg zonder mee avondboterhammen te eten en een aanval te doen op de steeds volop aanwezige pralines en koekjes. Moeke heeft de neiging om altijd meer snoep aan te dragen en aan te bieden . En Paz? Die liet zich wellustig gaan in het smullen van madeleinekes en Leonidaspralinen…Er zal deze week nog flink moeten gemarcheerd worden!

    Maandagnamiddag : Mijn trouwring is al jaren véél te spannend, ik krijg hem met moeite nog over mijn ringvinger en eens hij daar zit, krijg ik zo’n gezwollen vleesballonnetje tussen de knokkel en de ring, dat het griezelig om zien is. Die ring ligt dus al enkele jaren ongedragen in een schaaltje: da’s niet de bedoeling van een trouwring, dus moest hij vergroot worden. Onze vroegere buurman is goudsmid in de koekestad (voor onze Nederlandse vrienden : zo noemen wij, Antwerpenaren, onze stad) en die gaat nu dus iets aan die ring doen. Volgende week mag ik hem terug gaan halen.

    Vervolgens reden we naar het bioscoopcomplex om naar “De helaasheid der dingen” te gaan kijken. Mooi!!! Schitterende acteursfilm, hard, grauw, maar toch niet deprimerend. Heel trouw aan het originele boek van Dimitri Verhulst ook. De propjes die ik in mijn oren had gestopt voor het overschot aan lawaai van de trailers en reclame, kon ik tijdens deze film rustig uitnemen, want er zaten gelukkig geen knallen of loeiharde muziek in, die mij in dat reusachtig cinemacomplex soms uit mijn zetel doen opspringen van ’t verschieten.

    Als avondmaal haalden we een slaatje bij de Quick en toen was het repetitietijd in Dionteater. Ik heb me deze avond echt geamuseerd door me in dit rolletje uit te leven, maar heb nog geen flauw idee hoe het definitieve stuk er gaat uitzien.

    Dinsdag : is een blanco vel…ik kan me buiten wat huishoudelijke en administratieve dingetjes niets meer herinneren.

    Woensdag : Al in de voormiddag per bus naar Antwerpen, dan per trein naar Gent. Ik moet toch eens onthouden dat een L-trein een LANGZAME trein is en dat ik beter wat langer in het station op een IC wacht, dan de eerste-de-beste in de goede richting te pakken. Maar goed : het heeft wel iets, zo’n boemel en onderweg kon ik me rustig op mijn auditie voorbereiden. Die had plaats in een oud pakhuis in de haven van Gent, waar nu een filmproductiehuis gevestigd is.

    Ik had een zeer goed gevoel bij die auditie : een voorbereid stukje brengen en nadien een improvisatie samen met een assistent. Als ik pas binnen hun plaatje, zit ik volgende zomer misschien wel in een Belgische film… Er zijn nog een aantal kandidaten voor dezelfde rol, half november weet ik wat het wordt. ’t Zal ook weer een sociaal drama worden, genre gebroers Dardenne, maar het gegeven lijkt me wel wat. Of het nu wat wordt of niet, ik ben alleszins blij dat ik het geprobeerd heb, want ik vond het echt leuk.

    Donderdag : een nieuwe kop!

    Ja, dat zou je soms wel willen, Paz… het blijft echter bij een verbeterde versie van je coiffure. Maar allee, we zijn weeral content!

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (6)

    25-10-2009
    ..
    Ik heb het altijd geweten. Er zit een echte filmster in jou. We gaan niet dikwijls naar de cinema, maar als het is om je op het witte doek te zien, dan kopen we zeker een kaartje. Tof dat ook je fysiek er op vooruit gaat, elke dag jonger. Moet wel als je met een herboren Armand op de fiets moet. Wat het geloof met oogkleppen betreft bij je Amerikaanse vriendin en haar neiging tot bekeren, het schijnt typisch Amerikaans te zijn. Dikke kussen van Ons beiden.

    25-10-2009 om 14:52 geschreven door ludovikus


    24-10-2009
    goe bezig
    Goe bezig Pazke... van verveling geen sprake bij jullie... dat is toch fantastisch... ik hang momenteel maar in en rond m'n bed... probeer de microben de baas te zijn maar amaai het zijn er kwaaie... ik hoop er volgende keer bij te kunnen zijn... dada!

    24-10-2009 om 20:20 geschreven door Myette


    ..
    Hou jij je eigen kopke maar,je ziet er sowieso altijd goed uit,maar dat verbaast me niet als ik jouw programma bezie!,dikke smak van ikke!
    saterdayxu8.png
    Niemand is volmaakt
    en ik ben daar het perfecte voorbeeld van.
    (Niemand)
    Prettig weekend met een dikke kus van Lipske

    24-10-2009 om 08:16 geschreven door lipske


    23-10-2009
    ..
    amaai ik stond hier ferm achter met lezen zeg... je schrijft soms lange tijd niet, maar eens je begint is er geen houden aan. Blij dat je nog fitter aan het worden bent, ik krijg het gevoel dat ik aan het opstijven ben. Het is hier bij nicht Brisbane enorm heuvelachtig en Herniaretta is er helemaal niet blij om. De hitte is ongelooflijk, gelukkig is er in huis overal airco. Voor mij zou deze vakantie al lang gedaan mogen zijn, ik begin al serieus heimwee te krijgen maar ik moet nog bijna een volle maand doorbijten..vreselijk !!!! Dit zal toch echt waar de allerlaatste keer zijn dat ik ver reis, ik haat het nog steeds even veel. Ik klem mijn gebit bijna kapot om de vakantie van Bob niet te vergallen en hij doet alles om het mij naar mijn zin te maken. Zonder dat ik er erg in had heeft hij het toch maar lekker klaargespeeld om van de zes weken zeven te maken, het was pas gisteren dat mijnen eurocent viel ... dedju dedju toch... mannen hé! diepe zucht. Ik troost me dat de eerste drie weken vrij vlug voorbij gegaan zijn, dus ik hoop dat de volgende even snel zullen gaan. Sorry voor 't zagen, maar hier kan ik efkes (ongezien) mij ei kwijt heel veel dikke kuskes xxx

    23-10-2009 om 12:43 geschreven door bojako


    ik begin al te zweven..
    Straks heb ik een BV naast de deur!!!! Mijn grabbelton varieert wat van die van jou, maar zit momenteel ook behoorlijk vol!! ( smile) Liefs

    23-10-2009 om 10:05 geschreven door Natoken


    22-10-2009
    Heb in je
    grabbelton gegrabbeld en heb met plezier je bezigheden gelezen! Zolang we ons maar niet vervelen, want dat vind ik persoonlijk een van de vreselijkste dingen: niet weten waaraan je je tijd moet besteden. Kom nog liever om van het werk dan te niksen. Daar heb jij dus helemaal geen last van, van dat niksen bedoel ik dus!. Succes met de auditie! Warme groet. Michelly

    22-10-2009 om 16:32 geschreven door Michelly




    Archief per jaar
  • 2013
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005

    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben een vrouw. 
    Paz, de naam die ik kreeg bij mijn geboorte, betekent "vrede". Beter kon ik het mij niet wensen.
    Herman is de schat waar ik al 43 jaar lief en leed mee deel. Samen kregen wij in die tijdspanne 3 zonen, 2 schoondochters, 2 kleindochters en 1 kleinzoon . Die zijn altijd welkom in ons nest in de rand van Antwerpen.
    Mensen, theater, natuur en taal staan bovenaan mijn lange lijst van interesses.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Laatste commentaren
  • Fubo Tv - Step by Step Guide to Activate Your Fubo (fubo.tv/connect)
        op Lustige weduwe
  • peacocktv.com/tv (cavibe)
        op Lustige weduwe
  • Office Setup (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • office setup (alex brown)
        op Lustige weduwe
  • MICROSOFT SERVICES AND TOOLS (office.com/setup)
        op Lustige weduwe
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Kleinzoon op bezoek
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Tandarts, shoppen, showen en dettol
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Bezig
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Een logee tussen de rommel
  • Office Installation & Setup Guide - Octa One Networks (Jones WIlson)
        op Hard labeur
  • Zoeken met Google




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!