Inhoud blog
  • inspiratie
  • terwijl ik naar buiten staar
  • ons zelf in de ogen zien
  • doorgaan
  • wilskracht geeft ons herstel
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek
  • Wens u nog een fijne zondag
  • Wens u nog een heel fijn weekend
  • sta even stil in de tijd
  • Wens u nog een fijne dinsdag
  • Wens u nog een fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben henri, en gebruik soms ook wel de schuilnaam henri1955.
    Ik ben een man en woon in limburg (belgie) en mijn beroep is invalide.
    Ik ben geboren op 26/01/1955 en ben nu dus 69 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: van alles.
    waterman

    23-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke Stap die we Maken is geen Garantie

    Elke Stap die we Maken is geen Garantie om Vruchten te kunnen Plukken, maar het is niet Verstandig om ons te laten Verslaan daardoor
    > Als we ervan uitgaan dat alles wat we doen of waar we aan beginnen succesvol zal zijn dan zijn we verkeerd bezig en dan zijn wij in onze gedachten te overmoedig.
    > Wijzelf kunnen soms wel iets willen maar als we op dat ogenblik ook van de beslissing of gevoelens van een ander afhankelijk zijn kan het wel eens een andere uitwerking hebben met een pernicieuze slotfase.
    > Soms moeten we dingen gewoon aanvaarden doordat wij daar niet alleen over kunnen beslissen of het niet in de hand hebben.
    > Dat maakt ons leven ook niet gemakkelijker maar de doorzetters met een goede opgebouwde naam zullen altijd iets vinden wat deze omstandigheden zal opvangen.
    > Wij kunnen niet meer dan ons best doen en iedereen moet zich daarin schikken, het uitgangspunt moet altijd positief zijn als wij ergens aan beginnen maar dat is geen zekerheid en daar moeten we continue rekening mee houden.
    > Geef 100% inzet en energie maar investeer nooit ons gehele kapitaal in één persoon/project “wed nooit alleen maar op één paard”
    > Probeer steevast reserves achter de hand te houden voor als er slechte tijden komen of als het verkeerd gaat, want onze goede intentie word niet iedere keer beloont.
    > Blijf wel voortdurend in onszelf geloven, want met een positieve gedachte zullen we sneller met oplossingen komen en is alles plezieriger voor onszelf.
    > Laat nooit een slechte ervaring of periode ons verslaan in het leven, niet iedere stap die wij zetten in het leven zal ons voordelen opleveren, maar de bekers worden pas bij de finish lijn uitgedeeld, dus blijf gewoon strijden voor de beste resultaten.
    > En blijf onszelf bij succes Kijk nooit op anderen neer, want iedereen was eerst een beginner.
    > Elke Stap die we Maken is geen Garantie om Vruchten te kunnen Plukken, maar het is niet Verstandig om ons Daardoor te laten Verslaan.
    > Leven niet vergenoegd niets te verliezen bij een hervorming.

    23-07-2019 om 18:22 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als we niet echt tevreden zijn

    Als we niet echt tevreden zijn in ons leven blijven we toch maar al te vaak in dezelfde spiraal hangen en hebben vrees of schrik om iets te veranderen.
    Maar als we al niet tevreden en gelukkig zijn met wat we doen is het toch beter om een poging te wagen en daar verandering in te brengen.
    Veel kan er dan al niet meer verkeerd gaan het kan alleen maar beter worden, want we hebben genoeg verstand om bij verandering het niet slechter te maken.
    Er wachten dagelijks vele kansen in het leven maar wat is de goede, en is die te bereiken dat kan een probleem zijn.
    Maar niet geschoten is altijd mis dus ga op weg naar het geluk volg ons hart en maak een verandering in ons leven.
    We zullen voor ons eigen leven wanneer we niet gelukkig zijn met iets altijd moeten nadenken of wij zo wel jarenlang verder willen leven.
    En die beslissing moeten wij zelf maken want niemand kan in ons hart kijken en weten wat we voelen.
    Als we dingen negatief ervaren kunnen we daar alleen maar verandering in brengen naar positief door daar afscheid van te nemen.
    En dat gelijk een plaats laten innemen in ons verleden en het proberen te vergeten en werken aan een betere toekomst.
    Ok een verandering hoeft niet altijd een verbetering te zijn maar dan kunnen we het weer herhalen totdat we het geluk gevonden hebben.
    Want wij beslissen zelf of dat we de positieve kans aanvaarden om ons leven te verbeteren of dat we negatief weigeren te accepteren dat we zo met deze levenswijze nooit vrolijk kunnen zijn.
    Kies de positieve dag en verander iets negatiefs wanneer dat nodig is.

    16-07-2019 om 19:59 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.om iets te bezitten is ozo moeilijk

    Wij hebben allemaal een doel in ons leven met de wens om iets te bereiken, sommigen doen er jaren over, anderen kunnen het sneller en er zijn ook personen die voldoende moeite ervoor doen maar nooit de kans of mogelijkheid krijgen om het zover te laten komen.
    Een ieder is geheel afhankelijk van de omstandigheden waar zij in verkeren met mogelijkheden, kansen en kennis die nodig is, om iets sneller te kunnen laten slagen.
    Niemand weet ook welke tegenslagen en hindernissen er op zijn levenspad zullen komen op de weg naar succes of vervulling van zijn wens.
    We kunnen zomaar van de ene verbazing in de andere terecht komen met zowel voor als tegenspoed, waarbij de opgever nooit iets zal bereiken en de doorzetter alle kansen zal benutten om het te bereiken.
    Om datgene te pakken te krijgen wat onze wens is, en dat kan een weg zijn met veel verdriet en pijn, zowel met hartstocht doordat er verbeteringen hebben plaats gevonden.
    Waardoor we een fijn gevoel van trots krijgen, omdat wij blijven geloven dat we het kunnen waarmaken in de realiteit doordat de kansen zijn vergroot.
    Onze belangstelling en bereidwilligheid is daardoor alleen maar gegroeid tot een hogere inspiratie waarbij de opgewondenheid onszelf een meerwaarde heeft gegeven.
    Niettegenstaande is onze eigenwaarde triomfantelijk vermeerderd bij het ontdekken en zien van de vorderingen die wij gemaakt hebben op weg naar onze wens en droom.
    Eenmaal als wij zover zijn dat onze wens gezegevierd kan worden zijn we als een koning zo blij, vol van aangrijpende en indrukwekkende emotionele gevoelens.
    De trotse eigenaar zijn wij geworden van een ontzettend langdurige of korte wens die nu in vervulling is gegaan en dit behoort nu tot ons bezit, wij hebben het voor elkaar gekregen met volharding en zweten.
    Om alleszins het ons te kunnen realiseren, is er zoveel gebeurd en onze revue gepasseerd dat wij zouden denken het nu makkelijker gaat worden.
    Maar daar hebben wij ons in vergist en doorkrijgen dat er nu een nieuwe wens volbracht moet worden en dat is om het bezit te behouden.
    We zijn nu de eigenaar van onze wens doordat wij het verwezenlijkt hebben en dat was niet gemakkelijk maar om het nu in veiligheid te stellen zodat we het niet kwijt kunnen raken is nog veel moeilijker.
    Iedere onbenullige of ondoordachte beslissing van het tekenen of niet nakomen van rechterlijke verplichtingen kan van ons een dommerik of crimineel maken waardoor onze wens weer verloren gaat.
    Waardoor onze ingenomenheid van blijdschap zal omslaan in een tranen waterval van verdriet, want zo moeilijk als het was om iets te bezitten zo gemakkelijk kunnen we ervan ontdaan worden door een onvoorzichtig beleid van onszelf

    16-07-2019 om 19:42 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gemakzucht

    QWe Kunnen niet Altijd Gaan zoals de Lucht die Waait met de Wind.
    In ons nuchter leven is het belangrijk om een eigen wil te hebben en niet altijd de trends of ideeën van andere mensen te volgen.
    Het zal eenvoudiger zijn om anderen te volgen zonder dat er iets in onze gedachten op hoeft te komen of daar zelf bij na te hoeven denken geeft wel een gemakzuchtig gevoel.
    Maar het inzicht van een andere individu opvolgen geeft geen erkentenis voor onszelf, we doen maar wat ons voorgedaan of gezegd word en dat lijkt vaak makkelijk te zijn.
    Het kan een hele belevenis zijn maar het zal geen vooruitzichten geven op zelfstandigheid, want we zijn de opvolgers van iets dat door anderen gezegd of bedacht is, maar misschien is het mogelijk dat we op verbeterende ideeën komen.

    Desalniettemin is het dan toch nog iets van een ander en heeft het weinig toekomst perspectieven om het naar ons toe te kunnen eigenen als ontdekker.
    Als uitvinder en pionier van iets nieuws wat anderen kan helpen en die dat daarna kunnen opvolgen geeft ons de zekerheid op toekomst mogelijkheden.
    Zodat wijzelf iets bereikt hebben waar we de mensheid mee helpen en onszelf doordat anderen de mogelijkheid hebben om dit te gebruiken ter verbetering van hun leven.

    Daarmee zijn wijzelf ook erg geholpen en trots dit geeft een bezigheid voor het dagelijkse leven wat bevordelijk is voor onze levenswijze en levensonderhoud.
    Het is ook niet plezierig om een meeloper te zijn of altijd maar te doen wat anderen willen dit kan zelfs verveling voor onszelf of vervelend overkomen naar personen.

    Een leven zonder ideeën en ingevingen voor het openbaren van suggesties om te gaan doen in ons alledaagse leven zonder regelmaat zal moeilijk voldoening geven.
    Een voorstellingsvermogen met een zienswijze voor nieuwe impressies waarmee wij onszelf kunnen bezighouden op een vreugdevolle en vooruitkomende manier is erg invloedrijk voor ons.

    Opletten en luisteren naar anderen is zeer belangrijk in het leven evenals een vriendschappelijke omgang met elkaar in overeenstemming en harmonie.
    Maar constant gedachteloos zonder enige inspiratie van onszelf naar anderen blijven luisteren of hun gedachten opvolgen is een onverstandige beslissing.
    Dan blijven we altijd maar met de wind meewaaien en weten op een gegeven moment niet waar we zullen eindigen.

    Het allerbeste toegewenst

    12-07-2019 om 09:49 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de eerste rij

    Stoutmoedigheid overtreft de hindernissen met moed in het leven,
     

    Zonder geestdrift, doorzettingsvermogen, krachtinspanningen en terughoudendheid wordt het moeilijk om iets te bereiken in mijn nieuwe leven.
    Toen we nog aan de drank zaten bezitten de halve wereld wordt vaak gezegd, maar er word mee bedoeld en gezegd dat ze ook de halve wereld tegen zich hebben, en dat is niet goed.

    Vijanden maken in het leven is zo makkelijk, maar dat is de onverstandigste zet in ons leven, want een ieder die zich tegen ons keert is een rivaal en tegenwerking.

    Lief zijn voor elkaar met dapperheid en bereidwillig zullen de kansen vergroten door stappen te zetten in de richting waar we in geloven met een goede inzet en fatsoen.

    Ben met de kracht om vooruitgang te verkrijgen door grenzen te verleggen in harmonie met de geschikte en respectvolle personen aan de tafel van AA waar een ieder beter van word.
    Denk niet alleen maar aan onszelf met egoïsme daar kunnen we geen strijd mee winnen zeker niet tegen meerderen of de concurrentie.
    Maar zullen in de steek gelaten worden en er dan alleen voor staan wat onmogelijk is en een verloren zaak zal worden “alleen tegen een meerderheid”.

    Ben gemeend vriendelijk en behulpzaam voor degenen die het nodig hebben en er respect met dank voor tonen dat wij aanwezig zijn in hun leven, samen sterk, verenigt onverslaanbaar.
    Ben niet zelfzuchtig, het is leven en laten leven waardoor we hogerop kunnen geraken doordat een ieder er beter van word en er zo blijdschap ontstaat.

    Door moed te tonen en niet te aarzelen maar door te zetten met ijverig heid en geen luiheid kunnen we er meester over zijn om bergen te verzetten en hogerop te klimmen zodoende teneinde doelen te bereiken.

    Elke individu op deze aardbodem heeft het in zich en moet erin geloven en dit blootleggen aan zichzelf om met wilskracht alles uit te voeren wat er in hun gedachten voorkomt.
    Wij zijn veel sterker en slimmer nu we nuchter zijn dan wijzelf denken, maar zonder daarna op zoek te gaan zullen we het nooit weten of ontdekken en zal dit een schaduwpunt zijn.
    Doordat wij sommigen dingen niet weten of begrijpen en er onszelf nooit in verdiepen is het onmogelijk om daar achter te komen totdat we eraan gaan beginnen.

    Met wilskracht en onbuigzaamheid zijn we tot veel dingen in staat daar moeten we natuurlijk ook geluk bij hebben en de tijd mee, maar geduld overwint alles.
    Om ons meester te maken van iets en het dan zo in de wacht te slepen, moeten we ons een weg banen die haalbaar is.
    Iedere keer maar weer een treetje of stapje hoger met voldoening en trots totdat we zijn gearriveerd of gaan in de richting die wij najagen met ambitie.
    We moeten natuurlijk wel de stappen van het leven blijven volgen door loyaliteit en deugdelijkheid op de eerste plaats te zetten wat een opbouwend vertrouwen creëert.
    Door solidariteit en flink te zijn met de prestaties en oplopende resultaten door goede voorbereidingen en het opvolgen van gesmede plannen zal de betrouwbaarheid ladder sneller beklommen worden.
    Alles in het leven is gebaseerd op vertrouwen om het even wat, ten gevolge van moed en woorden na te komen, zowel het waar te maken door feiten en tevens capaciteiten te tonen.

    Zo is het normaal dat wij gerespecteerd en aangesproken worden als een legitieme burger die weet hoe te handelen in de maatschappij door zijn houding en prestaties.

    Zo hebben we onze gemoedsgesteldheid getoond en maken we een kans om nog hoger op de ladder te gaan.
    Hiermede hebben we onze denkend aangetoond met een vruchtbaar lonend uitsluitsel met een mentaliteit waar menigeen een identiek voorbeeld aan kan nemen of jaloers op kan zijn.

    Stoutmoedigheid overtreft de hindernissen met moed in het leven, en iedereen is natuurlijk vrij want, we volgen allemaal onze eigen weg alleen met een op op andere manier van denken.

    Met deze ingesteldheid ga ik de dag tegemoet
    Henri

    12-07-2019 om 09:42 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.moed om te veranderen

    Moed om te veranderen

    Nu we een nuchter kijk op het leven kan erg veel voldoening aan ons geven maar kan tegelijkertijd ook ondraaglijk ingewikkeld zijn zodat wij een overweldigende indruk van alles krijgen en er ongenoegen mee voelen.
    Dit kan ons humeur veranderen naar een onrustig gevoel met twijfelachtige gedachten afvragend waar we dit aan verdient hebben en waarom op dit moment.
    Maar kunnen er ook positief op reageren en wetende dat wij toch niet in staat zijn om bij dit gebeurde verandering te brengen en het accepteren zoals het is.
    Daar dan de best mogelijke alternatieven voor bedenken met een concrete conclusie die ons weer vreugde geeft en nieuwe zegenrijke moed.
    Als wij van onszelf weten dat vreugdevolle ogenblikken het mooiste uit het leven haalt moet ons doen beseffen dat iets dergelijks wat betreurenswaardig is, het niet waard blijkt te zijn om teleurgesteld te geraken.
    Onze gemoedsgesteldheid zou daar alleen maar van ondersteboven belanden in de verkeerde richting waarbij wij onszelf daarmee zullen pijnigen wat onverstandig is.
    Hoe moeilijker wij tegen levensgebeurtenissen opkijken des te ingewikkelder het ook allemaal zal worden en geeft geen voorspoed maar narigheid aan ons.
    Zie het als een nieuwe ervaring, levensles die onze denkwijze en levenservaringen zal verbeteren met voordelen om sneller oplossingen te kunnen creëren in de toekomst.
    Het zijn eigenlijk kansen om onze eigen persoonlijkheid te perfectioneren naar ontastbaarheid tegen problemen zodat we ons kunnen beschermen en sterker worden.
    Laat het geen invloed hebben op onze positieve verbeeldingen over het leven maar ben juist erkentelijk en probeer de balans te vinden tussen oplossingen en verbeteringen.
    Bij voor en tegenspoed altijd dankbaar zijnen tel u zegeningen , zo zal het leven meer impact en voldoening geven zodat we het geluk kunnen omhelzen met een glimlach.

    henri

    10-06-2019 om 10:08 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onze nuchterheid

    Onze nuchterheid

    Vaak realiseren wij ons eigen niet op dit moment hoe rijk en gelukkig wij wel niet zijn het maakt niet uit in welke omstandigheid we verkeren, want het had altijd slechter kunnen zijn.
    En dan zullen we denken, ja maar ook beter en dat klopt zeer zeker maar verbeteringen vinden we normaal en bij verslechteringen beginnen we te klagen.
    Alles wat we nu bezitten, dat hebben we op zeker en daar kunnen we gelijk van genieten.

    Door dagelijks met ons programma bezig te zijn.
    Maar vaak is het allemaal te gewoon geworden en zijn we er niet snel meer tevreden mee, totdat we het verliezen en dan worden we wakker en beseffen we wat er is verloren.
    We moeten eerst tegen de muur aanlopen om de pijn te voelen en te realiseren dat er altijd een einde aan iets kan komen door een bepaalde omstandigheid.
    Hier was het dan een muur die in de weg stond en onze doorloop belemmerde en ons liet beseffen dat onmogelijke dingen forceren pijn doet door tegen een muur aan te lopen.


    In onze nuchterheid dingen afdwingen of verplichten kan ook leiden tot een einde en dat onderkennen we pas als het te laat is.

    Routine maak er een gewoonte van 
    Geniet van iedere minuut in ons leven door vreugde en plezier te maken met elkaar in een vreedzame omgeving waar liefde de overhand heeft.
    Voordat we het beseffen kan alles verleden tijd zijn en kunnen we alleen nog maar aan de herinneringen denken om het verzuim te beseffen.
    Tevreden zijn met wat we nu voor honderd procent hebben is zo belangrijk in ons leven, iedereen wil altijd meer dat is een gezond begrip, maar iets forceren zal altijd zijn tol heffen.
    Probeer te realiseren dat wij geluk hebben en gelukkig moeten zijn,  omdat er velen het veel slechter hebben getroffen dan wij.
    Overloop eens in gedachte over wat wij nu hebben ontvangen en bezitten met een geweldige tevredenheid kan ons gelukkig maken voor een zegenrijkere toekomst en bevrediging.
    Pas als we geconfronteerd worden met de afwezigheid van iets, realiseren we hoe belangrijk de aanwezigheid was.

    Laat mij maar enkele uurtjes per dag bezig zijn , ik zit goed in men vel.

    07-06-2019 om 08:48 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.loslaten

    LOSLATEN

    Wat loslaten niet is:

    - Loslaten is niet vergeten of ontkennen wat er gebeurd is.
    - Loslaten is niet de gevolgen bagatelliseren.
    - Loslaten is niet jezelf vernederen.
    - Loslaten is niet ontkennen dat je gekwetst en beschadigd bent.
    - Loslaten is - niet een zwaktebod.
    - Loslaten is niet jezelf ongelijk geven.
    - Loslaten is niet het eens zijn met wat iemand deed of juist naliet.
    - Loslaten is niet het goed praten van verkeerd gedrag.
    - Loslaten is niet “het” maar goed vinden.
    - Loslaten is niet zeggen dat het niet meer uitmaakt.
    * Niet loslaten is maar blijven hopen op een beter verleden…
    Wat loslaten wel is:
    - Loslaten is onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.
    - Loslaten is je zelf bevrijden van angst, woede, wrok, haat en pijn.

    - Loslaten is machteloosheid toegeven.
    - Loslaten is de situatie voor jezelf zo goed mogelijk maken.
    - Loslaten is groeien en kiezen voor leven in het nu.
    - Loslaten is afstand nemen.
    - Loslaten is de verantwoording nemen voor je eigen geluk.
    - Loslaten is besluiten geen slachtoffer meer te zijn.
    * Loslaten is alle hoop op een beter verleden laten varen en
    - besluiten gelukkig te zijn.

    ~* Bron van Wijsheid *~

    30-05-2019 om 18:35 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.shouderklopje

    Schouderklopje !!

     

    Ik ben trots van mezelf, ……….. dit heb je weer mooi opgepoetst Iemand die alles perfect doet is nog niemand tegengekomen, maar personen die hun leven verbeteren en leren van de vergissingen (fouten) zien we dagelijks.
    Fouten begaan kan ons een teleurstellend of depressief gevoel geven maar als we er positief over denken maakt het ons sterker.
    “Zonder lijden, zal er geen winst zijn”, dus het is te betreuren om fouten te begaan, maar het allerbelangrijkste is dat we ervan kunnen leren en zo progressie bemachtigen.
    Iemand die steeds maar weer in herhaling vervalt en er niet van leert zal ook nooit uit de problemen komen.
    Het is juist een leerproces en als we fatsoenlijk en beleefd tegenover iedereen zijn met een deugdelijk gedrag zal dat een bevredigend gevoel geven voor ons en anderen.
    Als we dan gedrag fouten maken kunnen we die ook weer snel herstellen door een excuus, materiële fouten daar zullen we in sommige gevallen verlies moeten lijden wat ons voor de volgende keer zal doen herinneren om meer voorzichtig te zijn.
    Een eerlijke burger wil niets opzettelijk verkeerd doen in zijn leven, maar tot ieders verbazing bij het zien bij anderen, maakt iedereen fouten ongeacht hun positie.
    En niet alle dingen in het leven verlopen gunstig en uitstekend maar het zijn de eindresultaten die tellen.
    Dus als we met “vallen en opstaan” die kunnen verkrijgen met een goede uitslag zal er tevredenheid zijn bij iedereen.
    Hoeveel er verkeerd is gegaan tijdens het vervaardiging proces is iets waar niemand over zal reclameren als de einduitkomst voldoening geeft.
    Dingen onbewust verkeerd doen geeft ons een buitengewone kans om bruikbaar te leren hoe we goedaardig verbeteringen kunnen aanbrengen in ons leven.
    Bij fouten hoeven we ons niet te schamen, want iedereen maakt ze, maar als we er niet van leren heeft de fout geen uitwerking gehad op ons voor een herstelling om dan de volgende keer een correctie aan te kunnen brengen.
    Om een goede vooruitgang te willen zien moeten we leren van alle fouten die wij verkeerd doen.

     

    21-05-2019 om 18:52 geschreven door henri

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/01-31/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 05/10-11/10 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 23/10-29/10 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/09-02/10 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 28/10-03/11 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 14/12-20/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 19/11-25/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Zoeken in blog


    Nieuws HBVL
  • VROUWENVOETBAL. OVERZICHT. Alken nog niet zeker van behoud, Bilzen Youth geeft forfait
  • Thomas Pieters zakt nog drie plaatsen in Singapore, maar tekent met vijfde plek voor beste seizoensprestatie
  • Verdwenen zebra week na opmerkelijke ontsnapping eindelijk gevangen
  • Geradicaliseerde 16-jarige steekt man neer en wordt doodgeschoten door politie in Australië
  • NBA. Minnesota zet ongeslagen reeks in play-offs verder met zege bij titelverdediger Denver
  • VIDEO. Getafe-spelers zorgen voor mooi gebaar op Moederdag in Spanje en laten hun mama mee het veld oplopen
  • Auto strandt in veld in Stokkem
  • Karetsas maakt op zijn zestiende debuut bij A-ploeg van KRC Genk: “Jammer van die zware nederlaag”
  • VIDEO. Ondanks openingsdoelpunt Vanzeir: Messi geeft New York Red Bulls draai om de oren met vijf (!) assists, maatje Suarez scoort hattrick
  • Jongen (16) ziekenhuis in geslagen door jeugdbende omdat hij niet wil betalen: “Mogelijk hersenschade”

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Een interessant adres?

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Categorieën



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!