Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
17-12-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Boys - Kalishoek

Blue Boys - Kalishoek 1-6

Voila.  We zijn de 2de ronde begonnen zoals we de eerste begonnen zijn.  Meer, we deden zelfs beter.  Op 27/08 wonnen we tegen 9 man met 4-1.  Nu wonnen we tegen 11 man met 2 doelpunten meer.  In het begin leek het een heel moeilijke match te worden voor onze jongens.  Maar toen Denty een bal van de tegenstander kreeg toegespeeld in de backlijn nam hij de keeper tegenvoets.  Ook moet gezegd dat de keeper van Blue Boys ons af en toe een beetje hielp.  Zo trapte hij over de bal en kon Jo zijn gemakkelijkste goal van het seizoen maken.  En Wim Smet staat sinds vandaag ook bij onze doelschutters.  Hij nette de 0-3  op voorzet van Johan en dat was meteen zijn eerste doelpunt dit seizoen.  In de 2de helft kreeg kreeg vooral Wouter kansen en met wat hulp van de keeper pikte hij ook een goaltje mee.  Enkele minuten later scoorde Bart Hellemans en dat was ook al een tijdje geleden.  Hopelijk is hij weer vertrokken voor een serie van 10.  Voor Jo was het een ideaal moment om wat hoger te klimmen bij de topscorers en hij scoorde op het einde een mooie 2de goal.  Hij stopte de bal, kapte zijn man uit en legde rustig binnen.  Een zin die ik al vaak moest gebruiken bij Jo in mijn matchverslagen.  Oh, voor ik het vergeet ook Blue Boys maakte er nog eentje.  Zo kon Kamiel zijn 60e verjaardag vieren met een klinkende overwinning en een periodetitel.  Deze plaats zouden we maar wat graag behouden tot het einde van het seizoen. Duimen maar!!  De volgende wedstrijd is op 7 januari tegen Rode Arend. Ik hoop dan sinds mijn operatie voor het eerst terug mee te doen.  Al heb ik deze middag nog eens van een match mogen genieten maar dan wel als keeper.  Zo, ik wens iedereen nog fijne feestdagen en see you all next year.

Doelpuntenmakers: Denty 1, Wouter 1, Wim 1, Bart 1, Jo 2

17-12-2006 om 23:56 geschreven door WebmasterG.

04-12-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kleine Beurs- Sk Kalishoek
De Kleine  Beurs - Kalishoek  2-1

Zo de heenronde zit erop.  Spijtig genoeg is ze voor ons in mineur geeindigd.  Het woordje kampioen nemen we best nog niet al te veel in de mond, er is nog steeds een kloofje van zes punten op de 2de,de 3de en de 4de maar met het 3-puntensysteem kan het zeer snel mis gaan.  Feit is dat de rechtstreekse duels tussen de top 5 op het einde de rekening zullen maken.  Maar we moeten positief blijven en met slechts 2 verliesmatchen op 14 is onze eerste seizoenshelft meer dan geslaagd.  We hebben bovendien de beste verdediging en de beste aanval en dat wil toch wel iets zeggen.   En dat we de beste sfeer hebben dat moet ik waarschijnlijk niet meer zeggen.

We speelden overigens gisteren zeker geen slechte wedstrijd, de meningen achteraf waren dan ook verdeeld.  Sommigen meenden dat we aanspraak mochten maken op een punt, sommigen vonden dat we terecht verloren van een sterkere tegenstander.  Feit is zeker dat we op enkele cruciale momenten dame Fortuna niet aan onze kant hadden.  Na vijf minuten begon de Kleine Beurs  met een goed schot dat Stijn niet kon verontrusten.  Na een goed kwartiertje speelde we de bal over de verdediging.  Steven kon de bal nog net voor de keeper raken en werd dan gepakt.  De ref aarzelde niet en wees naar de stip.  Even euforie maar onze ex-keeper Peter koos de goede hoek en stopte de penalty van Jo.  En terwijl ik nog aan het opschrijven was, schoot de robuuste spits van Kleine Beurs de bal ineens in doel.  Een koude douche dus, ipv 0-1 werd het 1-0.  Dan volgden er twee goede kopkansen voor Kalishoek.  Eerste kopte Wim over en even later viel de bal tussen de hoofden van 4 Kalishoekspelers maar konden de netten weer niet aan het trillen gebracht worden.  De Vlieger deed dan bijna wel maar gelukkig voor ons stond de deklat in de weg.  Op slag van rust kregen we weer een uitstekende kans nadat Wim de bal doorstak, maar Jo plaatste de bal over doel.  We moesten dus gaan rusten met een 1-0 achterstand, nooit prettig maar zeker niet om te panikeren.  De 2de helft viel er echter nog weinig te beleven.  Wij  probeerden de achterstand weg te werken en de tegenstander plaatste daar niet echt goede kansen tegenover.  Rond de 60' minuut kregen we eindelijk loon naar werken.  Davy trapte als vanouds de bal staalhard in doel.  Voor ons mocht de wedstrijd meteen gedaan zijn.  Maar uiteindelijk kon de Kleine Beurs Stijn wederom vloeren.  En deze nieuwe opdoffer kwamen we niet meer te boven.  Maar zoals eerder gezegd, met dit verlies kon iedereen beter leven dan onze verliesmatch eerder dit jaar op de  Smoutpot.  Volgende week kunnen we de competitie even vergeten en zal Los Amigos het kind van de rekening moeten worden in de beker.  Dan volgt nog één competitiematch voor de winterstop, nl Blue Boys.