KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
23-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joly Travel - Kalishoek

Wedstrijd tegen Joly Travel, een ploeg uit de onderste regionen van de competie. Een hapje zou je dus denken.

Match begin in alle geval veelbelovend, we kregen wet wat kansen, de afwerking ontbrak. Dan echter, om één of andere reden, leken we onze grip op de wedstrijd te verliezen. Wat resulteerde in enkele zeer goeie kansen voor onze tegenstander. Zonder echt beter te voetballen, slaagden we er toch in met een 2-0 voorsprong te gaan rusten, echter als het bij de rust gelijk is, zegt er niemand iets.

De tweede helft begon net zoals de eerste. Wij kregen kansen en hadden overwicht wat resulteerde in een 3-0. Joly Travel kon dan tegenprikken, op basis van hun kansen oververdient. We drukten echter door en beleven steeds minstens 3 doelpunten verschil houden. Wat in de eerste helft aan beide kanten niet lukte, ging nu wel, namelijk de goede kansen afwerken.

Toch wel een wedstrijd om over na te denken. Joly Travel staat mijns insziens duidelijk onder zijn waarde geklasseerd, echter wij als Kalishoek mogen nooit 3 doelpunten tegenkrijgen tegen deze tegenstander. Ook onze afwerking (ondanks dat we er 6 maakten) liet eigenlijk te wensen over. Volgende wedstrijd zal het aan alle kanten beter moeten of het zou wel eens kunnen dat we niet zo een prettige zondag gaan beleven....

23-11-2011 om 10:47 geschreven door WebmasterG.

09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Beton

Wedstrijd tegen Beton vandaag. Ze stonden slechts 1 puntje achter ons in de stand, het zou dus niet makkelijk worden. En zo bleek ook. De wedstrijd ging gelijk op, kansen werden afgedwongen door beide ploegen en er was bij wijlen mooi voetbal te zien. Er waren aan beide zijden een paar grote kansen in de eerste helft, beide ploegen troffen één keer het kader, er werd echter niet gescoord. 0-0 ruststand.

Bij de rust werd het eigenlijk al duidelijk, diegene die ging scoren, zou winnen. De tweede helft begon zoals de eerste geëindigd was. Spel golfde mooi op en neer en opnieuw werden er aan beide kanten wel wat kansen gecreeërd. Werd er dan 1 van de doelmannen verslagen, stond er nog altijd een been, of een ander lichaamsdeel in de weg. Het einde van de wedstrijd naderde, en je voelde dat er nog iets in de lucht hing, en zo bleek het uit. Luttele minuten voor het eindsignaal kregen we een corner, Bal werd voorgetrokken en Tom nam deze op de volley, door alles en iedereen door en het stond 1-0... meteen ook de eindstand.

Je kan moeilijk zeggen dat dit oververdiend was, we hebben gevochten en karakter getoond. Misschien waren de betere kansen wel voor ons, maar zou het 0-0 gebleven zijn, had niemand iets gezegd. Je kan stellen, na een mooie wedstrijd we een goeie zaak doen. We hangen ons karretje bij de top 4 en zolang we daar aanhangen, kan alles nog

09-11-2011 om 08:49 geschreven door WebmasterG.