Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
13-03-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Beton

Beton vandaag. Goed voetballende ploeg waar het nooit makkelijk tegen is, en dat bleek vandaag niet anders.

In de eerste minuten waren er een paar kleine kansjes aan beide kanten. Na een hoekschop, die steeds voor gevaar zorgden, werd het dan 0-1, niet goed afgedekt en dan weet je wel hoe laat het is.

Deze 0-1 was echter een wake up call, want plotsklaps begon het toch een beetje te draaien. Een paar minuten later scoorden we al de 1-1. De 2-1 volgde vrij snel. Knappe bal van Jonas, rustig afgewerkt door Dennis.  Daarna zakte we eigenlijk volledig weg. Beton kreeg nog een paar goede kansen, trap vanop een paar meter, speler alleen op doel enz, echter steeds werden deze kansen gekeerd.

Al bij al een gevleide 2-1 ruststand. Tijdens de rust werd er even gepraat en beseft dat het de tweede helft beter moest. Na een paar ogenblikken, kregen we echter een strafschop tegen en stonden de bordjes weer in evenwicht. Meteen ook het laatste wapenfeit van Beton.

Daarna waren we controlerend baas en we kregen nog een paar goede kansen op de 3-2. Deze werden echter gemist en net op het moment dat iedereen dacht dat het 2-2 zou blijven, scoorde Dennis na mistasten van de keeper.

Al bij al een gevleide zege. Wat echter mijns insziens veel belangrijker was, was het feit dat we 2 goede jonge spelers bij hebben. Karel bewees vorige week al dat hij goed kon voetballen, deze week verwelkomden we Jonas die een fantastische (en niet enkel dat) trap in de voeten heeft. Zo blijven we bouwen aan ons team voor volgend jaar... De tegenstand weze gewaarschuwd...

13-03-2011 om 20:41 geschreven door WebmasterG.