KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
27-10-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Kleine Beurs

Wedstrijd tegen de Kleine Beurs. Al van voor de start was het duidelijk dat deze ploeg vandaag op volle sterkte aantrad. En dan weet je het wel, zoals al zo vaak gezegd, moest onze tegenstander alle weken op deze sterkte aantreden, dan zijn ze ongetwijfeld titelkandidaat.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, al was het van bij het begin duidelijk dat de Kleine Beurs voetballend iets sterker was. Er waren echter geen grote kansen, buiten enkele ongevaarlijke schoten op doel. Toch kwamen we op een 1-0 voorsprong, ietwat gevleid maar zo is voetbal. Een kwartiertje later echter stond het 1-1. Alweer een afstandschot dat deze keer wel tussen de palen was en de bordjes hingen gelijk. Kleine Beurs drukte door en ging op zoek naar de 1-2, echter zoals wel vaker werd het 2-1... Een ruststand die op basis van de eerste helft niet echt verdiend was.

Tijdens de rust werd er dan ook gezegd dat we ons moesten wapenen want dat we in principe de 2-1 aan dit tempo niet zouden kunnen vasthouden. Echter, na de rust kwam Kalishoek op het veld in een heel andere gedaante. De rollen werden omgedraaid en het mag gezegd worden, we voetbalden echt zeer sterk. Het enige verschil met Kleine Beurs in de eerste helft was dat wij onze kansen wel afwerkten. Al snel werd het 3-1 gevolgd door de 4-1. Toen er bij Kleine Beurs ook nog een speler uitgesloten werd, drukten we helemaal door wat resulteerde in een 6-1 eindstand. Ook opmerkelijk was dat onze doelpunten stuk voor stuk pareltjes waren, zeer mooi uitgevoetbald en steeds proper afgewerkt.

We kunnen zeggen dat we een zeer moeilijke klip omzeilt hebben. 6-1 is wat overdreven als je het bekijkt over een hele wedstrijd, maar de manier waarop we de eerste helft geknokt hebben om stand te houden om dan de tweede helft onze tegenstander van het veld te tikken is zonder meer een knalprestatie. Het is nu maar te hopen dat we deze goeie lijn kunnen aanhouden...

27-10-2011 om 07:31 geschreven door WebmasterG.